Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Gott Nytt År!

Vill önska alla ett Gott Nytt År, och så får vi hoppas att 2017 blir ett bra år, ett bättre år. Vi har nog alla, på olika sätt, gått igenom ett jobbigt år hittills, iallafall jag...så jag hoppas verkligen att nästa år blir bättre. smiley

 

Lägger in en låt jag tycker passar bra som Nyårs-låt, gruppen Pentatonix version av låten "Hallelujah"...en ny låt från dom. Pentatonix är grymt bra! yes

Gott Nytt År på er alla därute! heart

 

 

 

 

 

 

 

 

30 December 2016  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Jul, jul, jul!

Vill bara önska er alla en riktigt God Jul, och hoppas att ni får det riktigt mysigt och trevligt under julhelgen! heart

Ät nu gott, öppna paket, och glädjs åt gemenskapen och kärleken i våra liv! Och skänk ett tanke till alla som tyvärr inte har detta. heart

Lägger in en jullåt här av Enya, som jag älskar. smiley

Kram på er, och ha en riktigt God Jul! heart

 

"White Is In The Winter Night" - Enya

 

 

 

 

 

 

23 December 2016  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
To our loved ones. <3

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte så mycket att skriva om nu egentligen, mår fortfarande väldigt dåligt...av olika skäl. Vissa kan jag prata om, och vissa vill jag inte prata om. Men så är det nog för alla.

Är fortfarande inne i en djup depression. Denna gången har den hållit i längre än vanligt. Jag kom fram till en gräns helt enkelt, där jag tog slut. Som jag skrivit om innan. Och det kommer ta ett bra tag för mig att återhämta mig. Så är det bara.

Men jag försöker ändå fokusera på det positiva i mitt liv, det finns mycket jag har att vara tacksam för också...det är väldigt viktigt att komma ihåg.

Kommer lägga in några låtar här igen, av Enya, som sen tonåren har varit en av mina favoritartister. Hennes låtar, hennes röst, är det närmaste jag kan komma att känna "det andliga"...att för mig vara nära de som har gått bort, och vara nära Gud. För hennes musik går djupt in i en....och rör vid ens själ. När man känner sorg, och känner hopplöshet och ensamhet...så är det underbart att ha hennes musik.

Min älskade mamma gick bort den 15 dec år 2000, för 16 år sedan. Det knäckte mig, och jag har fortfarande inte hämtat mig från det. Även min biologiska pappa Dennis, som jag inte haft så mycket kontakt med i mitt liv, gick bort påsken -98. Det var också väldigt jobbigt, för vi hade precis börjat lära känna varandra igen. Min älskade mormor och morfar gick också bort, för ett antal år sen. Det var riktigt svårt, för dom har i hela mitt liv varit som extraföräldrar åt mig, mer än dom varit morföräldrar. Jag älskade dom så, och saknar dom så mycket. Och en nära vän till mig, Hasse, gick bort i januari detta året, för nästan ett år sen, och det tog mig väldigt hårt det med. Och mina älskade hundar genom åren som också gått bort, det var väldigt svårt det med, och det är fortfarande något jag sörjer mycket. Har även haft några bekanta, som tagit sina liv, och därför lämnad jordelivet väldigt unga.

Saknaden och sorgen efter alla älskade som gått bort är riktigt, riktigt svår...och går djupt. Det är många, och stora, förluster på så kort tid i livet. Men jag har ju också tron på livet efter döden, andevärlden och på Gud, och det ger en väldig tröst. Hade nog inte klarat av det utan min tro. Utan den hade verkligen allt varit fullständigt meningslöst.

Så dessa låtar av Enya jag lägger in här, är en hyllning till alla dom som gått bort, som gått i förväg till andra sidan, och som vi kommer att få träffa igen...när vår tid är inne.

Det är mycket genom denna musiken, jag känner mig nära dom. heart

Dessa låtar är instrumentala...alltså bara musik. Men dom är helt fantastiska. heart

 

"No Holly for Miss Quinn" - Enya (instrumental)

 

"The Sun In The Stream" - Enya (instrumental)

 

"From Where I Am" - Enya (instrumental)

 

"The Memory of Trees" - Enya (instrumental and voice)

 

 

 

 

 

 

 

9 December 2016  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida