Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


So fucking tired....

Jag slirar nu. Kallar det för slirar när jag tappar balansen i mig själv och faller neråt. Jag är tröttare nu, ledsen och trött, har tappat lusten till saker, orkar inte.

Minnen stormar i mig, minnen jag inte orkar med. Saknad, sorg och trötthet är allt jag känner nu. Mitt hjärta bultar av smärta och sorg. Mina lungor är fyllda av trög luft som knappt går att andas. Mitt inre skriker åt mig att bara få slippa.

Jag försöker hålla masken utåt, men det är svårt, mycket svårt. Förr i tiden var jag expert på det, men inte längre, jag orkar helt enkelt inte hålla masken mer. Därför drar jag också mig undan från allt och alla. Orkar inte vara social för fem öre. Orkar knappt prata.

Allt är så mycket enklare när man är ensam. Ingen man måste hålla masken för, inga krav eller måsten på en, inga förväntningar på en, ingen man kan göra besviken för att man inte orkar. Så självfallet att jag väljer att vara ensam och isolera mig. Inte det minsta konstigt, bara självklart.

Och det är så skönt! Ord kan inte beskriva hur skönt jag tycker det är att få vara för mig själv, att bara få vara, bara få existera på det sätt jag orkar, i mitt hem, kravlöst, bland allt det som är vant och bekvämt. Så skönt!

Jag är trött på hela jävla mänskligheten! Alla jävla människor som gör varandra illa, är egoistiska och trångsynta, och som så gärna sitter och fördömer andra, särskilt fördömer dom som har svårigheter, dom som lider...dom är ett "lätt byte", lättast att gå på. Svin är dom, dom som dömer, förtrycker, och gör andra illa! Oftast bara för att dom kan.

Orkar helt enkelt inte ta del av världen längre. Jag är för känslig. Kan inte hantera allt hemskt som händer andra, i vårt land, i hela världen. Jag gråter med dom, lider med dom, känner sorg för dom, känner smärta i hjärtat för deras skull. Hela min själ skälver och skakar i sorg.

Orkar inte. Vill inte. Lättare att stänga in sig, isolera sig. Bara ha kontakt med dom närmaste. Med dom är det kravlöst, och bara kärlek. Det är det enda jag orkar med.

Folk som vill ha drama, som inte bryr sig om mig och som inte vill mitt bästa, och som bara vill utnyttja mig för sina egna själviska behov - håll er jävligt långt borta från mig! For all eternity!

Jag ska leva ett liv i lugn och ro, och i fred. Och jag skiter i vad alla andra tycker och tänker, jag har rätt att själv bestämma över hur jag vill leva mitt liv! Jag är nästan 40 år gammal nu, låt mig leva hur jag vill, som jag vill!

Håller ni inte med mig eller kan förstå mitt val i hur jag ska leva, så behöver ni inte det. Men håll er borta från mig i så fall bara! Det är det enda jag begär.

I just want to have some peace in my life! Some peace in my mind, my heart and my soul! My choice!

Enough said...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Februari 2018  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Videomaking.

Känner mig fortfarande nere, har verkligen hamnat i en dålig period igen.

Mycket tankar, mycket minnen, mycket känslor, som hela tiden ligger och skaver i mig. Försöker distrahera mig själv en del, för att det ska bli lättare att orka med. Det jag gör mest nu för att distrahera mig själv att att se mycket på tv och film, naturligtvis, men jag pysslar också en hel del med att skapa egna videos och lägger ut på min youtubekanal. Det är något jag tycker är kul, jag får vara lite kreativ och låta hjärnan arbeta lite - och det är något som distraherar mig på ett bra sätt. Så jag gör mycket olika videos nu, lägger ut något nytt nästan varje dag. Det är väldigt blandad musik, och jag exprimenterar hela tiden med nya sätt och tekniker. Det är så kul!

Om det är någon som undrar vilket program jag använder för att göra dessa videor, så använder jag ett gratisprogram man kan ladda ner till sin dator som heter "Videopad Video Editor". Det är ett mycket bra, och ganska enkelt program att använda. Man får pröva sig fram. När man väl fattat grejen, så är det väldigt enkelt. Det finns också ett program som heter "Windows Movie Maker" som är ett liknande program, bara lite mer avancerat. Och det är ofta inte ett gratisprogram, men i vissa datorer så finns det programmet installerat från början. Det är också ett väldigt bra videoredigeringsprogram.

Som jag sagt innan, ni får gärna gå in och kika och lyssna. smiley

https://www.youtube.com/user/TheSummerGlow

Här nedan lägger jag ut två videos som jag nyss gjort. Den ena är låten "Sacrifice" med Sinéad O´Connor från 1991, en underbar cover hon gör på Elton Johns låt. Denna berör mig så djupt! Och så låten "Keep The Streets Empty For Me" med Fever Ray från 2009. En riktig favoritlåt!

Kram på er så länge! heart

 

 

 

 

 

 

15 Februari 2018  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
I´m a loner...

Nu håller jag på att slira nedåt igen, in i en lite mörkare period. Tappar energi, ork och lust. Jag vilar mest under dessa perioder. Men jag försöker ändå tänka positivt, jag tar mig snart ur det igen.

Lägger in en video här, som jag själv har gjort. Det är låten "I Stand Alone" med Van Canto. Älskar den låten, och ville göra en egen video till den. Så här nere kommer den. Enjoy! smiley

Kram på er så länge! heart

 

 

 

 

 

 

 

11 Februari 2018  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
The strenght of my soul...

 

 

"It Is Well" - David Dunn

"We just somebody running
You just somebody running
We just somebody running
We never saw it coming
We just somebody running
You just somebody running
We just somebody running
We never saw it. Oh, oh, oh...

When the heartache and the headaches,
take my breath away.
When the sunshine and the moonlight burn my skin.

When the sadness overwhelms us,
the troubled water rises.
When the reason for my bleeding don't make sense.
And I'm not, I'm not in control.

When my world comes crashing down around my head,
and I, I feel like I got nothing left.
Oh, Oh, I'm not in control, oh, oh,
but it is well with my soul.
 
When oppression and depression,
have their way with me.
When the hurting and the healing feel the same.

When the sadness overwhelms us,
the troubled water rises.
When the reason for my bleeding don't make sense.
And I'm not, I'm not in control.

When my world comes crashing down around my head,
and I, I feel like I got nothing left.
Oh, Oh, I'm not in control, oh, oh,
but it is well with my soul.

In the sadness that is tearing at my soul,
I remember that You always had control.
Your love is crystal clear.

We just somebody running
You just somebody running
We just somebody running
We never saw it coming
We just somebody running
You just somebody running
We just somebody running
 
When my world comes crashing down around my head,
and I, I feel like I got nothing left.
Oh, Oh, I'm not in control, oh, oh,
but it is well with my soul."

 

 

 

 

 

 

 

  

7 Februari 2018  | Länk | Lite allt möjligt | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida