Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Svårt...

Börjar känna mig lite bättre nu. Men fan vad svårt det är. Jag kämpar verkligen för att inte hamna i en totalt nattsvart depression. Försöker fokusera på dom bra sakerna i mitt liv, för dom är många.

Ibland känns det som att bara en tunn hinna skiljer mig från att glida över vansinnets gräns. Det skrämmer mig. När jag känner så, så tänker jag genast på min underbara familj och mina fina vänner jag har...som gör livet värt att leva. Då brukar det kännas bättre.

Men om det plötsligt en dag inte räcker för att hålla vansinnet ifrån mig, vad gör jag då? Jag har varit där förut, och gud ska veta att jag inte vill dit igen.

Urnan med min älskade hund Kiaras aska står i ett fint skåp jag har i köket. Hon är hemma. Men jag klarar fortfarande inte av att faktiskt ta in att det är hon som är där, det är för mycket. Det räcker att jag tittar på skåpet och tänker att hon bara är aska nu, så känner jag att mitt förstånd håller på att slira iväg. Jag kan helt enkelt inte ta in det. Och jag har inte sörjt riktigt än heller, har inte kunnat tillåta mig själv att göra det. Jag blockerar det fortfarande nästan helt, tankemässigt och känslomässigt. Jag orkar helt enkelt inte just nu. Det får komma när det kommer.

Nåja, jag tar det dag för dag nu. Det är det enda jag kan göra. Jag kämpar på så gott jag kan. Och det får räcka med det.

Nu när våren verkligen har kommit, och sommaren nästan har kikat fram också, så måste jag kunna tillåta mig själv att njuta av det, glädjas åt det. Jag ska försöka göra det.

Kram på er! 

 

 

 

 

 

 

30 April 2014  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Sadness....

 

 

 

 

27 April 2014  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Ljuset....

Jaha...nu har jag både migrän, och en förkylning på gång. Jättekul... frown

Jag känner mig ledsen och deprimerad också. Är väldigt less på allting just nu. Jag försöker hålla skenet uppe och vara postitiv, men det är inte lätt.

Jag lägger in en låt här som heter "Ljuset", en favoritlåt av Björn Afzelius (som är min idol) och Mikael Wiehe. Det är en låt om början och om slut, om ljus och om mörker, om liv och om död. Björn Afzelius skrev denna låten efter Olof Palmes död. Älskar den, den är underbar. Den är till alla mina kära som jag förlorat till andra sidan, och för alla som har förlorat en älskad. heartHär är den aukustiska versionen.

 

 

"Ljuset" - Björn Afzelius

"Jag ser hur ljusen brinner ut,
jag ser hur varje liv tar slut.
Dom strålande bloss,
som lyste för oss,
tar slut,
dom brinner alla ut.

Jag ser hur livet rinner bort,
hur tiden alltid är för kort.
Den ändlösa stig,
som skulle bli mitt liv,
tar slut,
skall också nå sitt slut.

Jag stod vid det rytande havet inatt,
och såg ut i rymdens evighet.
Och jag såg en svag men tydlig glöd,
jag såg att nya stjärnor föds.
Så fast det var natt,
var det ändå inte svart.
Där ute tändes nya ljus.

Vi är en sekund i epokernas ström,
men vårt liv är en oersättlighet.
Så innan min låga flämtar till,
och skymmningstimman tiger still.
Vill jag vara ett bloss,
för dom som följer oss.
En tid...
ett ljus i deras liv.
En tid...
ett ljus på deras stig."

 

 

 

 

24 April 2014  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Nu är påsken slut...

På Påskafton i lördags var jag på påskmiddag med familjen hos min moster och hennes familj. Lika trevligt som alltid, och god mat var det. God mat och trevligt sällskap. yes

Efteråt åkte jag med min syster Jennie och hennes sambo Kim hem till dom för att sova över och umgås. Det var också himla trevligt och mysigt. smiley

Nu är jag hemma igen, i min tomma lägenhet, med bara mig själv till sällskap. Visserligen trivs jag med att vara själv, men saknaden efter min hund är fruktansvärt stor. Svårt att beskriva med ord. Miss her and love her so much! heart

Det händer inte så mycket mer just nu. Skriver mer inom kort. Här är en "selfie" på mig jag tog på påskafton. smiley

Kram på er!

 

 

 

 

20 April 2014  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Urnan....och påsken.

Idag har jag varit och hämtat urnan med askan av min hund. Jag lät kremera henne och har bestämt mig för att ha urnan hemma. Vissa kanske tycker det är konstigt att ha sitt kremerade husdjur i en urna hemma, men det tycker inte jag. Det känns mest rätt så. Jag vill ha henne hemma. Men det är ändå ganska svårt med sorgen, det känns mer påtagligt nu. Fast det känns ändå rätt.

Nu är påsken här också, så jag vill passa på att önska er alla en riktigt glad och trevlig påsk!

Kram på er!

 

 

 

 

 

 

 

17 April 2014  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Let us go through the darkness together...

 

 

 

 

 

 

14 April 2014  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Jaha....

Jaha jaha...vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer inte så mycket.

Nu har det gått två veckor sen min älskade vovve Kiara somnade in. Jag har varit tvungen att inte tänka så mycket på det, eller känna. För jag vill inte bryta ihop, jag vill kunna fungera i vardagen. Men helvete vad svårt det är att försöka hantera att hon är borta. Jag har mest gått på "autopilot", jag har inte varit riktigt närvarande, inte riktigt varit "i min kropp". Jag har varit annorlunda än vad jag brukar vara, det har bara blivit så. Jag har inte känt igen mig själv. Men nu har jag börjat landa i mig själv igen, lite i taget. Babysteps....

En rolig nyhet är iallafall att min bror Rikard och hans flickvän väntar sitt andra barn, som ska komma efter sommaren nångång är det beräknat. Dom har ju redan Julia, som snart är två år, och nu ska dom snart få en liten till. Det är hur underbart och roligt som helst och jag är så otroligt glad och förväntansfull! cheeky  heart

Har inte så mycket mer att skriva om just nu, som sagt det händer inte så mycket. Skriver mer inom kort.

Lägger in en av mina favoritlåtar här..."My Hands" med Leona Lewis. smiley

Kram på er så länge!

 

 

 

7 April 2014  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida