Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Okey today....!

Mår faktiskt hyfsat okej just nu. Njuter av det så länge det varar. =)

Positiva saker händer i mitt liv, och det är jag väldigt glad och tacksam för. Det gör att jag känner mig lättare till sinnes, och det kan jag behöva. Mitt sinne är annars oftast väldigt, väldigt tungt.

Har inte så mycket att dela med mig av just nu...mer än att jag mår ganska bra för tillfället. =)

Ha det bra alla så länge! ;-)

 

 

 

 

27 Juni 2013  | Länk | Lite allt möjligt | 2 kommentarer
Wake Me Up!

Här är en av mina nya favoritlåtar. Aviciis nya låt "Wake me up". Så jäkla bra! Dom flesta har säkert hört den på radion, men om ni inte hört den... lyssna på den. Lägger in videon här. Den är underbart bra! Här är texten till den också. Det tar mig tillbaka till när jag var ung, men kände mig väldigt gammal, och hur det var då och hur jag kände då. Det var mycket därför jag fastnade för den också.

 

"Wake Me Up" - Avicii ft. Aloe Black

"Feeling my way through the darkness
Guided by a beating heart
I can't tell where the journey will end
But I know where to start
They tell me I'm too young to understand
They say I'm caught up in a dream
Well life will pass me by if I don't open up my eyes
Well that's fine by me

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost

I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands
I hope I get the chance to travel the world
I don't have any plans
I wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes
Life's a game made for everyone
And love is a prize

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost
And I didn't know I was lost
And I didn't know I was lost
I didn't know (I didn't know)"

 

 

 

23 Juni 2013  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Helluu på er!

Har haft mycket huvudvärk som vanligt, den senaste veckan. Har därför vilat och tagit det lugnt mycket.

Idag var jag på min arbetsterapi, sista veckan nu innan sommaruppehållet. Sista dagen är nu på torsdag, och då ska vi alla i gruppen laga och äta midsommarmat tillsammans. Lovely!

Idag var jag också hos tandläkaren, fick laga en tand som jag haft väldigt ont i. *not so fun, but it had to be done*

Let´s see, what else...? Inte så mycket faktiskt. Vet inte vad jag ska göra på midsommar heller. Det beror på hur jag mår, som det alltid gör. Mår jag bra kanske jag träffar nån vän eller familjen och äter mat och så. Annars kommer jag bara vara hemma.

Många har svårt för att bara vara själva hemma, har jag märkt. Dom måste ha nåt att göra eller folk att träffa, annars blir dom rastlösa och irriterade. Med mig är det faktiskt tvärtom, och det är jag glad för. Jag älskar att vara för mig själv, bara ta det lugnt, vara hemma, eller någon annanstans. Jag går gärna ut och äter själv eller går på bio själv (när jag har råd), eller åker ut till havet själv på sommaren. Jag behöver inte ha sällskap av någon för att kunna göra dom sakerna. Jag tycker naturligtvis det är roligt att umgås med andra, men det är inget jag måste göra och jag trivs lika bra att vara ensam. Med hunden då också naturligtvis. Älskar hennes sällskap. Utan min hund skulle det kännas väldigt tomt. Har svårt att föreställa mig hur det skulle vara. Har haft henne i nästan 9 år nu.

Men...med hund eller ej...jag har i hela mitt liv varit sån att jag tyckt om att vara för mig själv. Jag har alltid trivts med lugnet och stillheten som är i ensamheten, att vara själv med sina tankar och känslor. Det har varit ett behov för mig, som jag inte kunnat vara utan, ett sätt att kunna "andas", att få lugn i tillvaron och i mig själv.

Som sagt, jag tycker det är jättekul att umgås med andra, men jag behöver väldigt mycket tid att vara för mig själv. Annars "kvävs" jag. Det är sån jag är, och alltid har varit.

Med min process "att bli bättre" går det bra, tycker jag. Det tar bara lång, lång tid och det krävs mycket tålamod och förståelse. Många har inte det, men jag väljer att bara ha människor i mitt liv som har tålamodet och förståelsen. Dom som inte har det, dom har inget i mitt liv att göra. Dom behöver jag lika mycket som jag behöver en tvestjärt i mitt öra.

Kommer lägga in en låt här igen. Gör det mycket i bloggen, men jag älskar musik och jag vill dela med mig av dom låtar och den musiken jag gillar...vare sig det bara är låtar jag tycker är bra, eller om det är låtar som betyder väldigt mycket och har en speciell innebörd för mig.

Jag älskar Enya. Har alltid gjort det. Hennes musik är både lugnande, helande och uppiggande. Gillar både hennes lugna låtar och hennes lite mer "upptempo-låtar"...för hon har faktiskt såna också. =) Kommer lägga in fler låtar av henne i bloggen, men just nu är det bara en jag vill lägga in här. Det är en av hennes "upptempo-låtar" jag älskar, som jag har på hjärnan just nu. Den är väldigt bra, men det är en julsång. Kanske inte passar så bra med en julsång så här mitt i sommaren...men what the hell....let´s be rebels and break som rules! ;-)

Den heter "White Is The Winter Night" och jag älskar den! Den får mig att känna ett lugn, och en uppiggande glädje. Här är videon. =)

 

 

 

18 Juni 2013  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Jaha, jaha....

Nu är det nästan en vecka sen jag skrev sist. Har inte mått så bra, som vanligt, och har haft en jäkla huvudvärk, så det går mycket upp och ner

Men visst händer det en del positiva saker också. Saker och ting börjar röra på sig, börjar förändras. Det behövs... =)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer , har inte så mycket att säga egentligen just nu. Skriver mer inom kort. Lägger in en rolig bild här nedan. Hysteriskt sjukt rolig text, om det går att läsa, texten syns lite dåligt! =)

Kram på er så länge!

 

 

 

11 Juni 2013  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Nationaldagen!

Jaha...nu var Sveriges nationaldag här igen. Då kommer svenskarna försiktigt och försynt att "fira", för firar man för mycket, som norrbaggarna firar sin nationaldag, då är ju vi svenskar rasister. Så är det nu i Sverige, vare sig man vill inse det eller ej.

Det kommer nog inte förändras, snarare förvärras. Och det är POLITIKERNAS fel, inte invandrarnas fel. Invandrarna här i sverige, dom  struntar nog ganska ordentligt i om vi hyllar Sverige eller inte. Det är politikerna som är så "rädda" för att Sverige ska framstå som främlingsfientligt, det är dom som tvingar oss att "skära ner" på det som är svenskt och på våra traditioner. Det är viktigt att förstå det. Att det faktiskt inte är invandrarnas fel....det är dom jäkla POLITIKERNÖTTERNA som styr Sverige som ska vara så jäkla PK.

Men jag tycker att man ska ta det mesta med humor. Humor är det bästa sättet att hantera saker och känslor på.

Jag älskar Galenskaparna & After Shave. Jag inte bara älskar dom...jag avgudar dom. Jag är uppväxt med deras humor sen barndomen, och har alltid kunnat luta mig mot deras fantastiska roligheter, i svåra tider som i bra. Så allt med Galenskaparna är inte bara härlig humor för mig, det är också otroligt nostalgiskt.

Det jag kommer lägga in här nu av Galenskaparna, tycker jag är väldigt passande just en dag som denna. Det är deras egenskrivna "nationalsång", som heter Turderland. Den är från deras tv-serie "En himla många program" som gjordes i slutet av 80-talet till början på 90-talet. Just den tv-serien kollade jag mycket på som barn, och det är den jag älskar mest med Galenskaparna, älskar även tv-serien "Tornado", och så "Macken" naturligtvis! Men allt med Galenskaparna är bra, jag skulle kunna lägga in hur många klipp som helst här av dom, från Youtube. Där finns det mesta dom har gjort. Har lagt in ett par roliga saker med dom i mina Videoklipp.

By the way....måste säga det här....jag har träffat en av dom för många år sen, Claes Eriksson, (han som sitter i fotöljen) och jag fick en autograf. På den står det "Till Angelica, En himla många fina hälsningar, Claes Eriksson". Den är för alltid kär för mig. =)

I alla fall, denna "nationalsången" verkar innehålla bara massa nonsens och nonsensord som inte hänger ihop för fem öre. Men om man försöker tolka texten och verkligen lyssnar, så finner man att många saker visst hänger ihop och stämmer på ett underbart bra sätt med ett fantastiskt bra budskap. Dom använder också en del ironi, lite dolt, men ändå där. Det är det bästa med denna sången. Så låt oss hylla Sverige med denna sången idag istället...och samtidigt hylla humorn, vilken vi inte kan leva utan. =) 

Lägger in den här, klicka på länken och se den direkt på Youtube. Ni som inte hört den innan, ni MÅSTE lyssna! =)

Turderlands Hymn och Nationalsång

"Turderland, Turderland, stäm nu ditt folk,
låt det för kungarna klinga.
Turderland, Turderland, öppna din holk,
se alla snöflingor flinga.

Häll alla skogar och berg i en dal,
byt alla eldar mot tårtor.
Tvinga soldaterna in i fodral,
tills dom blir män och får vårtor.

Turderland, Turderland, fly nu din boj,
spring som en trana i juli.
Turderland, Turderland, bädda din koj,
sälj dina ägg till en kuling.

Ställ dig i vägen för framfartens klubb,
böj upp din bibel att läsa.
Korsfäst den fule med ditt eau de Cologne. (parfym)
Älska dig själv och din nästa.

Turderland, Turderland, tälj av ett träd,
utrotningshotade arter.
Turderland, Turderland, sprid nu din säd,
sök dig till OS som starter.

Mejsla en fena av bortsprungen vind,
ligg i den nyföddes vagga.
Tvätta en drake vid gåtornas grind,
hissa en ihålig flagga.

Turderland, Turderland, här är min hand,
ta den och skaka den gärna.
Turderland, Turderland, du är mitt land!
Jag är din strålande stjärna!"

 

 

 

 

6 Juni 2013  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida