Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Tired....

Nu är det ett tag sen jag skrev nåt här i bloggen. Har inte mått bra, är inne i en dålig period nu. Vet inte hur länge den kommer vara...

Det är en del som händer nu omkring mig, saker jag varken vill eller orkar berätta om just nu. Och det gör mig trött, mycket trött. Och nedstämd. Det är för mycket just nu med allt.

Och när det blir "overload" för mig, då stänger jag av mig själv ett tag, för jag orkar inte. Jag går in i "vilo-läge", in i mig själv, och bara befinner mig där ett tag. Då har jag inte ork eller lust till att göra något överhuvudtaget, inte ens lust att kolla på tv eller läsa en bok, vilket annars är mina favoritsysslor.

Jag orkar inte vara en del av "världen därute", jag vill inte ens ha med den att göra. Jag orkar inte med alla hatiska, ilskna människor, som sprider dynga omkring sig, och gör andra illa på mängder av olika sätt. Det är som ett gift som kommer in i min själ, och förvrider och mörkar mina sinnen, och orsakar smärta i mitt hjärta.

Det är vad människor därute gör med mig, dessa hatiska och ilskna människor, som tror att världen blir bättre genom att sprida sitt hat och sin ilska och sin bitterhet överallt, bitterhet över att livet inte blev som dom tänkt sig, så dom tar då ut det på alla möjliga tänkbara sätt, på alla möjliga tänkbara människor. Fullblodsegoister, som bara tänker på sig själva och vad som är bäst för dom, och som skiter i alla andra i denna världen. "Sköt dig själv och skit i andra", är en typiskt svenskt ordspråk. Ord finns egentligen inte att uttrycka vad jag anser om det synsättet. Avsky, är ett. Vansinne, är ett annat. Höjden av idioti, är ett tredje. Trötthet, ett fjärde.

Om det är något på denna jord som jag avskyr med hela mitt hjärta, så är det människor som är egoistiska. Som är så egocentrerade att dom tror att allt handlar om dom och vad dom vill, och att andra människor inte är värda ett skit. Som står och gapar om jämställdhet och mänskliga rättigheter, när dom sen kastar skit på flyktingar och invandrare (för allt dåligt i Sverige är tydligen deras fel), som kastar skit på kvinnor som kämpar för att höras och ses som likvärdiga (som ganska uppenbarligen fortfarande inte ses så), som kan vara otrogen och slå sin fru bakom stängda dörrar, men sen låter det ta hus i helvete och blir tvärförbannad över om grannen deras har bevattnat sin gräsmatta när det är vattningsförbud. Folk som tror dom är berättigade att bruka våld mot andra, och trakassera andra. Män som slåss och gapar och gormar, ska hävda sig och mäta vem som har störst penis, och bär sig åt som grobianer så fort det är sprit och andra män med i bilden. Som ojjar sig över #metoo-kampanjen, och klagar över att "nu kan man inte ens nypa kvinnor i rumpan längre och ha sitt lilla roliga, för då kan man bli stämd". (Fucking morons) Som kallar kvinnor för fittor och horor och subbor, om dom inte får sitt ligg som dom hade förväntat sig när dom raggar på nån brud på krogen, som dom hade bjudit på drinkar hela kvällen. Som inte ens kan ha ett normalt samtal med en kvinna utan att börja prata om sex, och vilja skicka dickpics. (Som att vi kvinnor vill se era könsorgan på nån jävla bild, ni enfaldiga män.)

En värld där allt är invandrarnas fel, eller kvinnornas fel, eller dom homosexuellas fel, religionernas fel, eller andra länders fel, eller grannens fel, eller politikernas fel, eller bartenderns fel, eller föräldrarnas fel, eller sina barns fel, eller hyresvärdens fel, eller en främlings fel. Där alla har fel eller är fel, utom just en själv.

Och sååååååååååå mycket mer som jag inte ens orkar ta upp här. Men ni fattar min poäng va?

Den världen vill jag inte vara en del av, vill jag inte leva i. Så jag håller mig undan från den världen. Håller mig till mig själv, min hund, min familj och nära vänner. Det är allt. 

För jag orkar fan inte med egocentrerade, trångsynta människor. Och dom finns tyvärr överallt. Så just nu mår jag inte bra, och jag håller mig för mig själv ett tag, tills jag mår lite bättre.

Jag förstår inte hur ni andra orkar leva i den världen som är, som blivit. Jag gör det inte. Därför håller jag mig hemma, för mig själv.

Kram på er så länge! heart

 

Så jäkla bra remix på låten "Zombie"! (Original: The Cranberries)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 Juli 2018  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida