Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Exhausted....

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har inte orkat, mår så jäkla dåligt. Har haft en väldigt dålig period det senaste, och mår riktigt uruselt.

Har haft spänningshuvudvärk blandat med migrän om vartannat i över en vecka nu, nästan utan uppehåll. Är helt utmattad, och är dessutom inne i en djup depression. Är fullständigt slut.

Har under en tag arbetat med ett ganska lång inlägg till bloggen jag tänkte publicera, men har mått så dåligt så jag har inte fått klart det. Sen har min dator strulat och hållit på att hänga sig hela tiden, så jag har försökt fixa det samtidigt som jag mått så dåligt. Plus en del annat som händer, och jag orkar inte. Jag kan inte hantera när det sker mycket på en gång, särskilt när jag redan mår dåligt. Då kraschar jag helt, kan inte tänka, orkar inte med någonting, vill bara sova, vill bara försvinna.

Så jag måste rida ut denna perioden, vet inte hur länge det tar. Men när jag börjar må lite bättre igen, så ska jag försöka få klart det särskilda inlägget jag vill publicera. Men det är långt, och mycket som hör till som jag måste greja med, och jag måste må hyfsat bra för att orka få klart det. Så det kommer...snart förhoppningsvis.

Men just nu är jag bara...så...väldigt...trött.

Jag behöver bara lite tid, så kommer jag må lite bättre snart. Ta hand om er så länge! heart

 

"Head Above Water" - Avril Lavigne

 

 

 

30 Augusti 2019  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Feeling better.

Nu börjar jag äntligen må lite bättre.

Nu är det svalare ute, det regnar mycket, och detta väder skänker mig faktiskt mer ro inombords. Det ska bli varmare igen lite längre fram, men inte den där riktigt heta värmen, utan normal värme. Men i detta svala, molniga, regniga väder, mår jag lite bättre, och det är så skönt. Det har varit en hemsk period.

Men jag är fortfarande mycket trött och har huvudvärk, fast det är liksom mitt standardläge, har varit det i 15 år nu. Men jag har bättre dagar ibland i alla fall, så jag är lite klarare.

Just nu kommer jag inte skriva så mycket mer, men jag planerar ett längre inlägg jag kommer skriva här snart. Ett inlägg jag jobbat ett tag med för att få ihop, som är ganska långt, som det brukar vara ibland för mig. Jag har så mycket att säga och få ur mig, vet ni. wink

Jag måste bara få ihop allt som jag vill ha det, innan jag lägger in det i bloggen. Skriver alltid dom långa inläggen i Word först, så jag kan jobba på det när och hur jag behövde det, och för att jag ska kunna spara det på datorn ifall nåt går fel när jag är inne i bloggen och skriver. För det vill man ju inte ska hända. Vi har väl alla varit där när man skriver ett långt mail, eller kanske inlägg på facebook eller någon annanstans, när nåt går fel och allt man skrivit plötsligt bara försvinner, raderas. Då får man nästan ett nervsammanbrott. Så det bästa för mig är att skriva först i Word och spara det, och sedan lägga in det i bloggen därifrån. Funkar bra för mig. smiley

Men nu ska jag sluta skriva, lägga mig och se på tv eller nåt, för nu är jag trött.

Lägger in en låt här nedan, "Blue Virgin Isle", från en grupp som heter Degreed som är skitbra, som har gjort en cover på engelska på Ted Gärdestads låt "Himlen Är Oskyldigt Blå". Älskar den låten, och Degreed gör den så otroligt bra, en lite "rockigare" version på den. Så. Jävla. Bra! 

Kram på er så länge! heart

 

"Blue Virgin Isle" - Degreed  ("Himlen Är Oskyldigt Blå" - Ted Gärdestad)

 

 

 

 

17 Augusti 2019  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Not a fan of summer anymore....

Hej på er igen!

Alltså jag är helt slut just nu. Fullständigt utmattad. Orkar ingenting, och har huvudvärk hela förbannade tiden. Det är därför jag skriver så sällan numera. Jag har helt enkelt inte orken eller inspirationen.

Det finns mycket jag skulle vilja skriva om, få ur mig, men det får vänta tills jag mår bättre. Just nu är mitt huvud tomt, tankarna står still, mitt minne är ett minne blott, och min kropp är tillfälligt ur funktion. Kan inte skriva en massa under dom omständigheterna. Så det får vänta...

Och det är bara att konstatera, jag klarar inte av sommaren längre. Jag tål inte värmen, min kropp stänger ner, min hjärna slutar fungera, jag får panikångest och migrän. Det är ett helvete. Visst, just nu är det lite svalare väder (tack gode gud), men det är ändå för varmt för mig. Så inte ens sommarens ”normaltemperaturer” orkar jag med, då kan ni föreställa er hur det är för mig i den riktiga hettan. Jag mår väldigt dåligt normalt sett och fungerar knappt, men att då försöka göra det i hettan är omöjligt för mig.

Jag vet att jag inte är den enda som har ont av helveteshettan. Människor runt om i världen dör av den, dom som är sjuka och svaga går under. Många lider när temperaturerna stiger till onormala höjder, onormala för Europa....jävligt onormala för Sverige. 
Många älskar det...”åh underbara sommar!” Men inte jag, och många andra med mig. Nu längtar jag till hösten kommer, och vintern. Då kommer jag dra en lättnadens suck, medans andra kommer dra ve och förbannelse över den.
Vi är alla olika, helt enkelt...som det ska vara.

Men dom dagar jag har som är ”hyfsat okej”, som jag brukar säga, då försöker jag ta igen lite för dom andra dagar då jag bara ligger i sängen som ett kolli, och knappt kan röra mig. Då försöker jag få lite saker gjort, som tvätta, städa och plocka undan lite, och annat smått. Enda anledningen att jag kommer ut överhuvudtaget, är för att jag har hund, och måste gå ut. Hade jag inte haft hund, hade jag aldrig gått utanför dörren. Helt klart! Så tacksam för min lilla vovve är jag, något enormt, på många olika sätt. She´s my little ray of sunshine, in a dark, dark world. heart

Men jag försöker göra det jag kan för att muntra upp mig själv, när jag mår uselt. Jag kollar på tv, och på film och tv-serier på nätet, surfar mycket på nätet överhuvudtaget, lyssnar mycket på Youtube och letar hela tiden ny musik, läser mycket som jag brukar göra, och pratar i telefon med nära och kära. Så jag försöker göra det jag kan för att känna mig bättre. Men det är när kylan börjar kännas i luften, och löven börjar falla från alla träd, då kommer jag komma mer på banan igen. 

Har inte så mycket mer att skriva just nu, är väldigt trött. Känner att jag börjar tappa orden, så bäst att sluta. Skriver mer lite längre fram. Ta hand om er, och ta hand om varandra. 

Kram på er så länge! heart

 

"Under Your Scars" - Godsmack

 

 

 

 

4 Augusti 2019  | Länk | Lite allt möjligt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida