Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Semester nr 2 (Y)

Jag skriver min andra blogg inom loppet av bara några timmar, vilket verkligen är en bragd för mig! I vanliga fall brukar jag få tvinga fram orden i hjärnan men nu har fingrarna verkligen fått fart. Jag vet inte vad det är som har lockat fram denna skrivlust, kanske är det koppen med grönt te här brevid mig, jag har hört att det ska vara bra för kroppen (kanske att det påverkar hjärnan också). Eller så är det för att Counting Crows spelar så fint för mig. Jag tror snarare på en blandning av de två alternativen, en ovanigt lyckad (mindre lyckad för er som tvingas läsa detta) kombination med andra ord!
Fattas bara att mamma stänger av modemet i protest för att jag spelar för högt. håller tummarna.

Vet inte hur mycket musik jag har laddat ner idag, massa gamla låtar, såna som man verkligen får power av. Jag känner att det är precis vad som behövs. Power, alltså. Tillexempel låten som så många hatar, men som för med så många minnen till mig: Cher - Do you believe in life after love.
Jag ser upp till dig pappa, det gör jag verkligen.
På tal om pappa, så bodde han i USA när han var ungefär lika gammal som mig, jag vill också! går det att ordna tror ni?!

Och på tal om USA, inte nog med att vi har tittat på ALLA OC avsnitt (om och om igen) nu är dessutom snart Sex and the city avsnitten slut tittade också! Jag dör! seriöst, man blir beroende av serier och sedan tar dom bara slut? Det vore nästan bättre att börja följa nyheterna istället för dom tar aldrig slut och då slipper man sådana här jobbiga och onödiga separationer.
Whats next? One tree hill, tror jag bestämt. Eller kanske DH? Tur att vi lever på det här århundradet i alla fall, utbudet av tv serier är ju stort. Vi ska nog hitta våran next lover ska du se Yris, vi klarar oss!


Felet är inte att det har hänt något, utan snarare tvärtom! Men du ska veta, att jag kan vänta ett år till, men är det inte bara att slösa bort tid?!


Inatt vid fyra påbörjas våran extremt långa bussresa (Jag hatar den som har kommit med iden att vi skulle åka buss?!) till spanien, men vi ska göra det bästa av det rebbi :) Vi blir borta till nästa söndag. Och ring så mycket ni orkar! för bussresan kommer, som sagt, bli väldigt, väldigt lång. Men det kan väl vara roligt att se en del av världen. Det finns ju trots allt väääldigt mycket som jag inte sett så kanske, kanske att det blir roligt ändå! :)
Önska oss lycka till i cupen (Y).

Klockan börjar närma sig halv tre och jag har suttit här, många timmar nu, så jag borde nog gå och lägga mig. Jag slipper känna mig ensam i alla fall, för inatt så ska min käre dator få fortsätta spela massa gamla låtar på repeat i itunes. Allt från Tenacious D till Cecilia Vennersten.

/ Isabell, out in the world.

29 Juni 2007  | Länk | Det mesta. | 0 kommentar
Ghost wisperer

Finns det inget bättre på tv? Jag hatar filmer som är overkliga, och det är verkligen Ghost wisperer. Usch. Kanske man ska se detta som ett tecken, att man faktiskt inte ska sitta inne och titta på tv om kvällarna när det är sommarlov och allt.. Men what a fuck, vad gör man i strömsholm? Både sis och jag är lika uttråkade..

Snart åker vi till Spanien iallafall. Det ska bli så skönt att äntligen få, ja ni vet, komma bort från detta tråkiga liv ett tag och se något som är så mycket bättre än allt här på landet. Komma till något som är äkta, och inte fullt med fejkade leenden eller skitsnack. Så mycket skitsnack till ingen nytta!
Liksom, det kan väl inte vara såhär livet ska vara? Det måste finnas något så mycket bättre? Det tror jag. I alla fall hoppas jag det.

Förut, för länge sedan, då var jag som du. Nu, nu är du som jag var då ,och jag..jag är någon annan.
Jag vet inte om det är jag som har förändrats eller om det är förhållandena som har det. Men jag vet att jag hör inte hemma här, och så länge jag inte gör det så kommer jag aldrig tillbaka. Ta mig härifrån!


När jag tänker efter så vet jag ju faktiskt att det finns något BRA mycket bättre, och där finns det varken oäkta leenden or bullshit! Åk till bortomland så får ni se..
Han är äkta..
28 Juni 2007  | Länk | Det mesta. | 0 kommentar
Snart drömmer jag om dig

Det här med att blogga har gått väldigt trögt för de flesta på sista tiden, även för mig så nu jag ska ta mig i kragen och försöka få till några rader.

För det första måste jag ställa frågan som vi alla gör: Vad är det som har hänt med vädret?
Antingen så är det det här som är svensk sommar eller så driver världen med oss. Jag hatar det i vilket fall som helst! Måste åka bort, till ett soligt ställe. Tur för mig att vi faktiskt ska till Spanien då, om bara sju dagar:) Det ska bli underbart skönt!

För det andra så undrar jag om sommaren i år är kortare än vad den brukar vara?
För det känns som att man inte hinner med någonting. Och den mesta tiden har tillbringats framför tvn (pga vädret) med sex and the city eller OC, inte precis som jag hade tänkt mig! Men tack för sällskapet Mia, det är inte lika roligt att titta ensam.


Nu sitter jag här, ensam en lördag kväll och hoppas på att förkylningen ska ge med sig någon gång. Jag tar min te kopp och sätter mig för att målar naglarna, rosa får det bli den här gången. Jag låter datorn stå på så att Lars kan få fortsätta sjunga för mig hela natten. Han har en sån lugnande inverkan.

Han tar mig till Bortomland.. Än en gång, om och om igen... - Isabell.
23 Juni 2007  | Länk | Det mesta. | 0 kommentar
Just the way it is.

If I could fall into the sky
Do you think time would pass me by
Cause you know Id walk a thousand miles
If I could just see you tonight

Its always times like these
When I think of you
And wonder if you ever think of me
Cause everythings so wrong and I dont belong
Living in your precious memory

Cause I need you
And I miss you
And now I wonder

If I could fall into the sky
Do you think time would pass me by, oh
Cause you know Id walk a thousand miles
If I could just see you tonight

And I, I dont wanna let you know
I, I drown in your memory
I, I dont wanna let this go
I, I dont


Plötsligt förstår jag texten men än någonsin..
18 Juni 2007  | Länk | Det mesta. | 0 kommentar
För det är sommar nu!

Vilken dag! Allt är så brabrabra nu!

Det går liksom bättre utan dig. nästan.
15 Juni 2007  | Länk | Det mesta. | 0 kommentar
Sommar dagar

För denna vecka befinner jag mig på grekland och glassar. Have a great time, för när jag kommer tillbaka är det skolavslutning! vilket betyder slutet på denna plåga, för en del i alla fall, somliga har ju ett år kvar. suck*

Ill see you soon guys!

/ Isso =)
3 Juni 2007  | Länk | Det mesta. | 0 kommentar
Långsamma dagar

Ni vet när man vill skriva men inte har någonting att skriva om? när man liksom inte har någon fantasi och allting man skriver bara blir tråkigt? Okej ni kanske inte vet men så har jag nu iaf! Så jag råder er att kanske inte läsa vidare för det är ändå bara tråkig fakta.

Jag har så otroligt tråkigt, har varit hemma igår och idag från skolan, jag vill ju inte bli sjuk nu när vi snart ska åka(A) och det ända vi gör i skolan är ju och bakar på äckeltemat, så varför inte vara hemma? :)

Vaknade kvart i tolv och det ända jag gjort hitills är att ätit frukost och varit lite social med mamma. Jag hatar att inte ha något att göra!
I och för sig borde jag gå till stallet och rida så jag har det gjort, för senare kommer miafia hit. Men nu för tiden är det inte roligt att gå dit, kanske borde jag sluta? Jag har ingen aning. Hur skulle det vara utan detta dagliga intresse? jag har ingen aning, för jag har alltid haft det. ända sedan andra klass...

Helgen blir fullspeckad. Städning sex timmar nere på tävlingarna med fotbollslaget.. Yiippeei (Y) not..En sväng til stan för att hinna köpa det allra viktigaste och sola! Rida, packa, och så bara allt annat! Helgen blir jobbig med andra ord.

Btw, så har jag bara 1 skoldag kvar! 1 dag!! uunderbart skönt! för såhär skoltrött har jag nog aldrig varit.

/ Isafisa, totalt uttåkad.
1 Juni 2007  | Länk | Det mesta. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Isabell Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida