Den som väntar på ett tillfälle förlorar tid .
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Påsk helgen .

Nu är påsken snart över och jag har haft en riktigt trevlig påsk måste jag säga .

LÅNGFREDAG .
Det hela började kl. 4 på eftermiddagen med grillning vid Himpa . Vi hade samlats lite folk, några ur teatergruppen, några från klassen, min lillebror och lite annat löst folk för att grilla och mysa till det lite . Grillning blev det och mysigt blev det men kallt som saaaatan var det . Det blåste något förjordat hela tiden, men vi klumpade ihop oss och härdade ut i tre timmar . Mycket strongt gjort måste jag få säga . Runt 7 tiden blev det så kallt att inte ens alkoholen kunde värma oss och då bestämdes att vi skulle hem till Anna för att fortsätta mysa där . På vägen dit hittade vi Micke och Martin och tappade Elin och Alina . Micke och Martin bjöd oss till deras klassfest som skulle vara senare på kvällen . Vi tackade och bockade för den inbjudan . Så då blev det inget mys när vi kom till Anna . Eller .. Lillebror, August och Elia hade det väl ganska mysigt i Annas säng, men resten av packet sprang mellan spegeln och Annas garderob och sminkväska för att bli lite fina för kvällen . Lilla Annis-Pannis är lite fööör snäll ibland hon . Jag försöker visa min tacksamhet med samma mynt, hoppas det funkar . När vi tyckte att vi var fina och fulla nog drog vi oss till lokalen där det skulle festat . Då tappade vi Elia . När vi kom dit var det riktigt dött och ganska trist . Meeeeeen berusade som vi var festade vi loss ändå för grejen med de här människorna jag umgås med är att vilket ställe man än kommer till har man alltid kul med dem . Så vi partajde hel vildt och det droppade hela tiden in mer och mer folk . Utan att vi riktigt märkte det var stället plötsligt hel fullt av folk . Vi dansade, hånglade, blev mer berusade och nyttjade tobak i flera timmar under välkomna glädjerus . Vid 12 tiden tappade vi August och Maria och strax efter deras försvinnande drog vi andra vidare på efterfest vid rådhuset . En härlig sådan var det också . Väldigt blandat med folk, lugn och skön stäning . Vi spelade lite kort, dansade och socialiserade oss med de andra små människorna som var där . Vid halv 4 tiden hämtar mor min upp mig, Lisa, Anna, Mysan och Lillebror för att skjutsa oss hem . När jag sedan var hemma vid 4 tiden insåg jag att jag då hade varit berusad i TOLV TIMMAR !!! Hjälp ! Jag blev nästan lite rädd . Men jag överlevde och kul som fasen hade jag ! TACK FÖR EN HÖJDARKVÄLL ALLIHOP !!!!

Nu var dte ju meningen att jag skulle skriva om hela påskn, men det blev ju så mycket om fredagen så jag tar väl det andra lite kort .

PÅSKAFTON .
Bakis men lycklig . Halsen var total pajj och jag kunde knappt prata . Men vi åt i alla fall påsk-lunch hos mormor med hela släkten . MYCKET gott . Och på kvällen hade jag mammsen och Alex family-mys . Totaly nice det också . Im so in love with you !

PÅSKDAGEN .
Slappa och plugga på förmiddagen . Måste verkligen ta tag i svenskan nu . Sen kom det lite släkt hit vid 5 tiden och halv 8 åkte vi alla iväg till kyrkan för att se när lillebror skulle döpas (eftersom vi var aktiva i mission församlingen när vi var små är vi bara barnvälsignade och Alle-Balle ska ju konfirmeras nu så då skulle han döpas först) . H var så söt i sin vita lille kåpa . Plutten har blicit stor kunde jag och mamma konstatera när han stod där med ditt dopljus . Totaly KÄÄÄR !!!

Jahaaa .. Nu har jag skrivit sjukt mycket . Nu som orkat läsa ända hit kan jag ju gartulera . Nu vet ni vad jag gjort under påsken .

HAVE A NICE LIFE !!!!! <3

BTW, bilden är från grillningen . Mina vänner tyckte jag såg rolig ut när jag kissade . Hihi . Jag är inte så bra på det där . Men ett riktigt roligt kort blev det !!
8 April 2007  | Länk | Livet . | 1 kommentar
Komplicerat .

Oj vad livet kan vara komplicerat ibland ... Men det är väl sådant livet är . Jobbigt ibland och underbart ibland . Om bara de där underbara stunderna kunde vara lite längre ...

Idag har jag slappat hela dagen ! Vaknade upp hos mormor för det var så ensamt igår kväll när alla andra var på landet så jag sov där . Sen kom jag hem och städade och så gick jag och Alex ner och shoppade lite billigt på second hand . Fick tag i både hattar, sjalar och halsband . Very nice att handla billigt ! Sen mötte jag Stefan och gick hem till mig och såg film . Oturligt nog var han på ret-humör så jag har blåmärken över halva min kropp . Meeeeen det var mycket mysigt att ses . Önskar bara att det kunde vara lite längre stunder . Det är så jobbigt med ett par flyktiga timmar där och ett par där ... Men det är ju bättre än inget i och för sig . När karln hade gått (tagigt sig ur mitt hårda grepp om hans midja som var ett tappert försök att hålla honom kvar ett par timmar till) drog jag på mig gympaskorna och ipoden för att ge mig ut och motionera lite . Grymt skönt var det !! Jag har fasen blivit en riktig hurtbulle . Jag är ute går en eller två timmar nästan varje dag . Jag är så stolt över mig själv ! Sen kanske man ska sluta röka också så kan jag nästan kalla mig själv lite nyttig . HOHOHOH !! Det har jag aldrig gjort förr !

Nu sitter jag och väntar på Jossan . Ska käka pizza och dega i min soffa . Mycket mys !! Hihihi . Härligt med en vän som bor så nära . Alla andra jävlar bor ju inne i stan !

På fredag blir det grillning på himpa !!! MEGA NICE !!!!

Jag blir så glaaaad på det fina vädret !!! Här om dagen låg jag utomhus och solade i flera timmar . FETT VARMT !! Ge mig mera värme och mera sommar !! Idag är det 77 dagar kvar till Smögen !!! WEEEEEIIII !!!!
4 April 2007  | Länk | Livet . | 1 kommentar
Im in löööw ! <3

For all those times you stood by me . For all the truth that you made me see . For all the joy you brought to my life . For all the wrong that you made right . For every dream you made come true . For all the love i found in you . Ill be forever thankful baby . Youre the one who held me up . Never let me fall . Youre the one who saw me through through it all .

You were my strength when i was weak . You were my voice when i couldnt speak . You were my eyes when i couldnt see . You saw the best there was in me . Lifted me up when i couldnt reach . You gave me faith coz you believed . Im everything i am, because you loved me .

Tillägnat Anna .

Tack för allt du ger mig ! Du är den delen av mig jag alltid saknat ! Och tack för den här helgen ! Hihi . Vi är riktigt bra som sambosar du och jag ! Borde nog flytta ihop snart .

Nog om Anna, hon vet att jag älskar henne . Hihi ! Den här helgen har det varit jobb och teater som gällt . Jobbade fredag kväll till 23 och sov sedan hos Annis-Pannis . Sen fick man ju gå på lördagen för att spela teater i Maxi-huset . Det var sjuuukt kul !! Det vill jag göra igen ! Haha !! Lördag kväll firad vi Lenas 23-års dag med god mat, gott humör, trevligt sällskap och lite alkohol . En MYCKET trevlig kväll !! Sen gick jag och Anna hem ganska tidigt (oj, jag börjar kalla Annas hem för mitt hem . Hahaha !!! Illa !) för det var jobbardags igen på söndag morgonen . Sen jobbade jag heeela dagen och var totalt slut när jag kom hem . Det enda jag orkade då var en kort promenad och sedan däckade jag . Och så var jag ju förbi hos Stefan en liiiten sväng ! Det är ju sjukt hur man kan bli så lycklig av att bara se någons ansikte . Jag måste skaffa ett kort !

Idag är det första dagen på påsklovet och jag har solat heeela dagen, typ . I alla fall tre timmar . Riktigt skönt var det ! Det känns att sommaren är på väg . Och sommaren 07 betyder SMÖGEN !!! Idag är det 79 dagar kvar tills vi åker första perioden . LÄNGTAR ! Jag och Anna ska rocka hela Smögen !!! WOOHOOO !!!

Jaha ... Då hade jag nog inte så mycket mer att säga ...

Puss och hej leverpastej !!
2 April 2007  | Länk | Livet . | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecka Räfsby                                             Skaffa en gratis hemsida