Den som väntar på ett tillfälle förlorar tid .
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


A long, long time ago . In a land far, far away .

Det här var ju ett tag sen . Hinner aldrig med detta nu för tiden, vilket betyder att jag lever ett alldeles för stressat liv . Borde sluta upp med det ... Lovar att från och med nu ska jag försöka skriva lite oftare (för er som är intresserade) .

Sommarlovet har börjat med sol och bad och massor med glass . Så skönt att vara ledig från skolan . Men något som är ganska sorgligt med det är att de treor som nu tog studenten inte kommer tillbaka ... Det är RIKTIGT tråkigt . Många av dem kanske man aldrig ser igen i hela sitt liv . Hemska tanke . Så nästa år är det våran tur . Rädsla och glädje på samma gång .

När det var 70 dagar kvar tills vi skulle åka till Smögen började vi ränka ner . Idag är det TRE dagar kvar tills vi åker . Det är TOTALY SJUUUUKT !!!!! Vi åker snart !!! Vårat gäng som ska åka har både utökats och förminskats . Nu är det jag, Sussie, Agge, Mys-Pys och Bells som åker . Det ska bli TOPPEN roligt ! Vi stannar en vecka och när vi kommer hem firar vi Sussies 18-års dag, är hemma två veckor och sen bär det av igen och då stannar vi en månad !! Då är det jag och min älskade Sussie som far ner till den underbara staden Smögen för att jobba och leva ett underbart liv i en månad .

För tillfället har Norrköping nu Lettiskt besök . Som alla mina nära och kära vet så åker jag till Lettland vart annat år för att spela teater, och detta år var det Letternas tur att komma hit . Så ute på Skärlunda gård bor det ett härligt gäng med teaterungdommar från Lettland . Jag är värd för dem och jag måste säga att jag tar hand om dem ganska bra . Igår spelade mina barn upp sin pjäs Drömnatten och det gick JÄTTE bra . I TOTALY LÖÖÖW THEM !!! <3

Nu har detta redan blivit aldeles för långt . Nu ska jag packa och ikväll ska jag se Emil i Lönneberga på Lettiska .

LIFE IS A PARTY !!
16 Juni 2007  | Länk | Livet . | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecka Räfsby                                             Skaffa en gratis hemsida