Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Vännerna:)

Jao idag runt halv ett tiden begav sig jag sara alex och emelie oss mot svall:) Blev den vanliga vända svall först, käka på donken där efter lite allmänt span, sen vidare till media markt(saras jobb) och hälsade på och efter det birsta city. Haha aa blev typ lika lyckat som vanligt! jag shoppade dock bara 1tröja, duktigt va? shiiit helt stolt över mig själv:D Mmm sen bidde de nåt vi inte brukar, stadium, men jaa de va ju skoj där med;) haha


Sen brumma vi hem till mig, käkade lyxmat(jag bjöd på makaroner och köttbullar) :D Mm dom åt iaf! Sen blev de dansa för fulla muggar, tydligen va alex mest skill på dedär, men dock klarade vi ändå inte den banan, ajaj hoppas ja klarar av den imorrn annars bli jag galen, men 3dje dagen gilt kanske?


Imorrn blir mys med tjejorna:) käkning och film:D Trevligt:) Mm verkligen:) Så aa vid halvtretiden beger jag mig mot staden och sara:) Blir bra dedär verkligen!

Sen på torsdag äre alla hjärtans äckliga dag! Jag avskyr den dagen, avskydde den när ja hade karl avskyr den ännu mer när ja inte har nån. Nepp den dagen kan dom ta bort ur svenska kalendern helt klart! Hörde att tydligen ger affärerna nån procent av försäljningen på alla hjärtans dag till hjärt och lungsjuka, för den sakens skull kan ja supporta den dagen. Men isf kan dom få döpa om den till just de oxå dom hjärt och lungsjukas dag! Mkt viktigare syfte mkt bättre grej!

Så nu är säkert många som blir arg på mig för dedär, men ni är så välkommna så! Enligt min mening är den dagen enbart uppbyggd för att alla som är tillsammans med nån ska handla, eller i dom familjer där föräldrar handlar till barnen också osv. Det är en köpdag rakt igenom. För dom som är ensam äre en ångestdag! Det är min personliga egna åsikt om den dagen! Glad alla hjärtans dag allihopa. Personligen uppskattar jag min nära och kära varje dag på hela året, och behöver inte en speciell dag, med speciella saker i butikerna att fira det på!Såå nu blire sängen med film snart:) Mys ska bädda rent tro jag, är inte tookförtjust i å lägg mig i sängen när andra personer ha suttit i mina sängkläder, det är en av mina nojjor facktist! Så ha ja tydligen vare sen ja va liten enligt mamma. I min säng fick bara jag va. Efter mina kompisar hade sovit över fick hon bädda rent så länge ja inte gjorde de själv. När ja började med det själv vid typ 11 års ålder ha ja konstant bäddat rent varannan vecka minst! Om nån obehörig sover i min säng eller sitter i den rycker sängkläderna och det blir nya:D Så tom nu näre är tre av mina bästa kompisar som suttit där, måste jag bädda rent ändå:D Men ja gillar den nojjan för finns inget bättre en å sova i en nyrenbäddad säng:D Haha aa där ha vi en av mina nojjor iaf:D


hejåhå nu ska ja skutta
Adjö


BTW: Näee nu kan de få ta å ske nå skoj, verkligen vore upplyftande och underhållande!

12 Februari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida