Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Jaja

Jooo igår blev de umgås med tjejorna! Jag såg Hannas lägenhet för första gången:) Jättefin var den:D Mm det är alltid roligt å umgås, bidde käk och mys å snack som vanligt som iaf jag vill att de ska vara:) jag uppskattar verkligen att vi börjar umgås mer å mer igen! Känns otroligt bra för min del!


I tisdags var ja å mamma och kolla på hockeyn! Det var ju en besvikelse rakt igenom måste jag säga! Inte för att timrå spelade dåligt eller för att modo spelade fult på nåt vis. Utan för att domarn gick in och avgjorde matchen. Äre nånting jag hatar i hockeyn äre när dommarna går in å styr resultatet, det finns ingeting jag tkr är jobbigare! Menmen modo fick extrapoängen och det går ju inte att göra nånting åt nu. Men tråkigt äre ivf som helst!


Idag har ja hunne med lite tvättning, skönt å få undan massa tvätt, förstår inte att ja har så mkt tvätt jämt, å förstår inte hur jag kan ha så mkt kläder heller. För jag tkr aldrig jag har nånting å ta på mig iaf! Menmen skönt iaf å få undan lite. Har även hunne me å dansa lite, blir mer ikväll, jag har nog mött min överman i den banan ja är på nu, så de blir övningstoolen ikväll en snutt får vi se om det går bättre efter de, men ja är tveksam, shiiiiiit pilarna är ju överallt skulle behöva 5par ben och lika många armar. Menmen jag är ju nybörjare så, vi får skylla på de:P


För övrigt till alla som undrar mår ja lika dåligt fortfarande, så enkelt äre med det.


Näee nu ska ja fortsätta kika på tv, sen somsagt, mer dans:)

HejåhåBTW: So much to say so much to do, why didnt I say it all to you?

21 Februari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida