Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Oh Yes

Hahaha o herrejösses mina vänner:)

Modoklacken skanderar till timrå deras 3-4vinst i lördags "så går det till när vi krossar lillebror".Och då vann modo alltså med 1 mål vilket kom i 5 perioden. Det kallas nog inte för att krossa.
Timrås bedrift ikväll(Vinst 5-2) Skulle väl möjligen kallas "krossa" men vadååå, här krossas inget här njuter vi för fulla muggar!
Timrå har vänt å leder nu med 3-2 i matcher en seger till så är vi i semifinal:) Ohyes, men vi ska inte ta ut någon seger i förskott, fredag är nästa datum vi är närvösa för, just nu är vi gladast för att vi fick en till hemma match! Det känns sååå härligt att ha slagit modo två matcher i rad på bortaplan oh jösses ni anar inte!

Timrå ni gör mig sååå glad, va som än händer nu ha ni vissat att ni inte är uträknade som dom nu påstod:)"Beautiful dawn - lights up the shore for me.
There is nothing else in the world,
Id rather wake up and see (with you).
Beautiful dawn - Im just chasing time again.
Thought I would die a lonely man, in endless night.
But now Im high; running wild among all the stars above.
Sometimes its hard to believe you remember me.

Beautiful dawn - melt with the stars again.
Do you remember the day when my journey began?
Will you remember the end (of time)?
Beautiful dawn - Youre just blowing my mind again.
Thought I was born to endless night, until you shine.
High; running wild among all the stars above.
Sometimes its hard to believe you remember me.

Will you be my shoulder when Im grey and older?
Promise me tomorrow starts with you,
Getting high; running wild among all the stars above.
Sometimes its hard to believe you remember me"


You cant get me anymore!
14 Mars 2007  | Länk | Hockey | 0 kommentar
kvartsfinal 2

jaaa då var det dags igen då:S Aaah har varit närvös hela dagen. Klockan 19:00 äre nedsläpp i swedbank arena...jag kommer sitt vid kanal 9 med mami dadi å broi och vare aa ni anar inte ens hur det kommer kännas men vafan! Jag kanske uppdaterar under matchen gång beroende på hur närvös jag blir!

Vi är Timrå å vi ger ALDRIG upp!
8 Mars 2007  | Länk | Hockey | 0 kommentar
Jisses

Jaa gårdagens match var knäckande men resultate var bra...man deppar aldrig över en seger:D Haha oojäklar imorrn är igång igen å då på bortaplan, då blir man åskådare i tvsoffan...aaa fan ännu värre!

Vad ska man säga om matchen igår, hm den va hemsk rakt igenom hemskt fyfan ingen mer nu palla inte mer av sånhär skit huga!

Ja menar visst jag gilla täta spännade intensiva matcher men alltså de är juh lite väl å ta i! Slutspel mina damer å herrar slutspel!
Fyfan i hate it, and i love it:D

Aaaja stan nu...palla inte å berätta om matchen så mkt å säga!
Ses hörs syns herrå
7 Mars 2007  | Länk | Hockey | 0 kommentar
Kvartsfinal 1

Ja jösses...idag börjar det jag har varit närvös tillräckligt länge nu...Uschauscha uscha! Ja du hur ska detta gå ja vet inte om ja klara av och se det alltså, huga huga det här kommer vara värsta semifinalerna ever...fyfasen möta modo. Tål inte höra namnet, tål inte se supportrarna, tål inte laget. Å nu ska vi möta dom i semifinalerna. Detta blir inte skoj...jaja uppladdning pågår hela dagen sedan när man väl är där i E:ON Arena så kommer man dränkas i ett hav av rött å vitt, man kommer bli döv av allt jubel,hejjande och alla rop. Man är i en annan värld.

Jag lovar er..har ni nånsin hejjat helhjärtat på ett lag stöttat dom...uscha man blir knäkt psykist jag lovar. Det är hemskt, man hoppas att allt ska gå bra man föjler varje match varje händelse...dom gånger det går dåligt mår man så dåligt man tycker så synd om dom, dom gånger det går bra är man så lyckligt och det är så härligt. Jaja nu ska de laddas upp mer. Sen ikväll kanske det blir en rapport vafan vet man....ses hörs syns heja
6 Mars 2007  | Länk | Hockey | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida