Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


nu

provar jag nåt nytt, för ovanlighetensskull följer jag strömmen!


Ni hittar mig på:


elminh.blogg.seBTW: det kan va tillfälligt, det vet man aldrig

27 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
en sak

som är lite konstig, det är att nu när ja inte skriver så mkt inlägg går min besökstatistik upp? Hur kommer de sig? Är ja mer spännande när ja inte skriver nånting eller? Jaja läs på ni mig gläder det bara:D

Idag har ja vare i birsta med sara och alex<3 lovely=) dock gjorde jag av med för mkt pengar för min ekonomi och jaa det är ju dumt, men vafan får leva snålare nu då(som att de kommer funka?) haha jaja men de va trevligt iaf:p sara stackar mådde piss i början men de släppte efter ett tag!:) då blev vi alla gladare ist:D


Min helg ha vare lugn:S vet inte va ja tkr om de, vet egentligen inte va ja tkr om nånting alls just nu men, vafan de funkade det med iaf:P Haha och jaa de va ju som det var!


Till veckan vet ja inte va som händer, nånting blire alltid:) eller ingenting annars, aa ja vet somsagt inte!


Jaa dehär inlägget va ju nice? Men jag har somsagt ingen motivation i mig till så mkt just nu, så ja skyller på det, å passar på å gnälla samtidigt:P två flugor i en smäll:D


Nu ska ja kila

Hoppla

Sanna Nielsen - Empty Room
myspys låt, asdeppig text men bra låt ändå:) Jag gillar den otroligt nog!


BTW: Ett steg fram tror jag, men visar sig sen att det är två tillbaka som gäller! Jippie

25 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaja

Jooo igår blev de umgås med tjejorna! Jag såg Hannas lägenhet för första gången:) Jättefin var den:D Mm det är alltid roligt å umgås, bidde käk och mys å snack som vanligt som iaf jag vill att de ska vara:) jag uppskattar verkligen att vi börjar umgås mer å mer igen! Känns otroligt bra för min del!


I tisdags var ja å mamma och kolla på hockeyn! Det var ju en besvikelse rakt igenom måste jag säga! Inte för att timrå spelade dåligt eller för att modo spelade fult på nåt vis. Utan för att domarn gick in och avgjorde matchen. Äre nånting jag hatar i hockeyn äre när dommarna går in å styr resultatet, det finns ingeting jag tkr är jobbigare! Menmen modo fick extrapoängen och det går ju inte att göra nånting åt nu. Men tråkigt äre ivf som helst!


Idag har ja hunne med lite tvättning, skönt å få undan massa tvätt, förstår inte att ja har så mkt tvätt jämt, å förstår inte hur jag kan ha så mkt kläder heller. För jag tkr aldrig jag har nånting å ta på mig iaf! Menmen skönt iaf å få undan lite. Har även hunne me å dansa lite, blir mer ikväll, jag har nog mött min överman i den banan ja är på nu, så de blir övningstoolen ikväll en snutt får vi se om det går bättre efter de, men ja är tveksam, shiiiiiit pilarna är ju överallt skulle behöva 5par ben och lika många armar. Menmen jag är ju nybörjare så, vi får skylla på de:P


För övrigt till alla som undrar mår ja lika dåligt fortfarande, så enkelt äre med det.


Näee nu ska ja fortsätta kika på tv, sen somsagt, mer dans:)

HejåhåBTW: So much to say so much to do, why didnt I say it all to you?

21 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Såå

Nyss hemkommen från stan, umgåts med girlsen:)

Men ja kommer även hem med en fruktansvärd huvudvärk och jag tänker uppsöka sängen nu! Så jag skriver ett inlägg imorrn om ikväll och igår, för tro de eller ej men jag har gjort saker två dar i rad! Känns chockande för mig oxå!Men nu tar huvudvärken vändning mot migrän och jag tänker vända mig mot sängen! Såå ja imorrn alltså!Hej å håBTW:
Mkt fint allt detta blev, nejnej från mig jojo från dig, sen okej från oss, sen jaja från mig och nejnej från dig? Kanske kan finnas ett steg där de är ja från båda? Hmm....

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that i melted
I fell right through the cracks, and im tryin to get back

20 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
This is IT!

Så här äre, jag mår inte toppenbra just nu, man skulle kunna påstå att ja mår rätt dåligt. Så jag hittar ingen ork eller inspiration till å uppdatera här. Jag gör det dom dagar det finns nåt att skriva om.


Nu ska ja se till att maten går som planerat så ja får nåt att trycka in i skallen, och sen återgå till tv vs datorn. Mitt helgnöjje och mitt vardags nöjje!


So long


BTW: Jag vill fortfarande, så jag tänker inte ge mig där!

17 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Igår/idag/imorrn

Jaa igår var en bra dag helt klar:D Umgicks med dom bästa man kan tänka sig! aa jag vet inte vad jag har gjort för å förtjäna dom bästa vänner man kan ha? Jaa jag är oerhört glad att ha dom iaf! Igår blev det mat film och surr, typ som vanligt alltså:D Sossan har vare duktig och tagit körtkort:D Grattis!!!!!!!!!:D:D:D

Idag, ja idag äre ju alla hjärtans dag, tänker inte fördömma den dagen i dethär inlägget med, dom som läser min blogg vet redan va ja tkr så. Ja men ha en trevlig alla hjärtans dag ni som firar den. Personligen ska ja tvätta och städa!:D Precis som vilken annan dag som helst, för det är exakt vad dehär är!

Nu ska jag strax gå ut med vovven igen, han tkr dock inte om det eftersom det blåser så mkt, men men han måste ut å pinkelinka lite igen snart! Bra för mig att han inte vill så mkt för då slipper även ja va ute i blåsten nå längre stunder!


Imorrn blire umgås igen, blir en krogen sväng dock ha ja inte bestämt om ja ska va onykter eller ej, men lutar nog åt det onyktra hållet ändå, men får se! Jag kanske inte har nån lust imorrn, men dedär visar sig! Förmodligen blire ju onyktert om ja känner mig själv rätt!

Näee men hörrni, nu ska ja iaf inte sitta här nå mer, kanske återkommer ikväll, i ren tristess alltså. Men kanske hinner hända nå skoj under dagen?:D Haha aa man vet aldrig, kanske jag får nån glad överaskning av nåt slag? Vem vet?:D

Aja hejåhå ses


BTW: Mja ni, vem vet som sagt?

14 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
........

God morgon? Jaa morgon helt klart iaf!

Om två och en halv timme ska jag bege mig mot staden, umgås med tjejerna:) Trevligt! Just nu håller jag på och tvätta, ska rasta vovven snart, sen gå och dansa en stund mm! Kul va?


Föresten, öö ta dig samman nu, skärp dig! Be inte alla andra fixa allting åt dig, styr upp nånting själv, fixa till det! Vill du fåru helt enkelt klara det själv! Lyfter inte ett finger mer för å ordna saker åt dig!


Nu ska jag rasta vovven,


Höres, hejhej

 


BTW:
 I
open up my arms and fall, losing all control of every dream inside my soul. Wont you kiss me on that midnight street, sweep me off my feet?

13 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Vännerna:)

Jao idag runt halv ett tiden begav sig jag sara alex och emelie oss mot svall:) Blev den vanliga vända svall först, käka på donken där efter lite allmänt span, sen vidare till media markt(saras jobb) och hälsade på och efter det birsta city. Haha aa blev typ lika lyckat som vanligt! jag shoppade dock bara 1tröja, duktigt va? shiiit helt stolt över mig själv:D Mmm sen bidde de nåt vi inte brukar, stadium, men jaa de va ju skoj där med;) haha


Sen brumma vi hem till mig, käkade lyxmat(jag bjöd på makaroner och köttbullar) :D Mm dom åt iaf! Sen blev de dansa för fulla muggar, tydligen va alex mest skill på dedär, men dock klarade vi ändå inte den banan, ajaj hoppas ja klarar av den imorrn annars bli jag galen, men 3dje dagen gilt kanske?


Imorrn blir mys med tjejorna:) käkning och film:D Trevligt:) Mm verkligen:) Så aa vid halvtretiden beger jag mig mot staden och sara:) Blir bra dedär verkligen!

Sen på torsdag äre alla hjärtans äckliga dag! Jag avskyr den dagen, avskydde den när ja hade karl avskyr den ännu mer när ja inte har nån. Nepp den dagen kan dom ta bort ur svenska kalendern helt klart! Hörde att tydligen ger affärerna nån procent av försäljningen på alla hjärtans dag till hjärt och lungsjuka, för den sakens skull kan ja supporta den dagen. Men isf kan dom få döpa om den till just de oxå dom hjärt och lungsjukas dag! Mkt viktigare syfte mkt bättre grej!

Så nu är säkert många som blir arg på mig för dedär, men ni är så välkommna så! Enligt min mening är den dagen enbart uppbyggd för att alla som är tillsammans med nån ska handla, eller i dom familjer där föräldrar handlar till barnen också osv. Det är en köpdag rakt igenom. För dom som är ensam äre en ångestdag! Det är min personliga egna åsikt om den dagen! Glad alla hjärtans dag allihopa. Personligen uppskattar jag min nära och kära varje dag på hela året, och behöver inte en speciell dag, med speciella saker i butikerna att fira det på!Såå nu blire sängen med film snart:) Mys ska bädda rent tro jag, är inte tookförtjust i å lägg mig i sängen när andra personer ha suttit i mina sängkläder, det är en av mina nojjor facktist! Så ha ja tydligen vare sen ja va liten enligt mamma. I min säng fick bara jag va. Efter mina kompisar hade sovit över fick hon bädda rent så länge ja inte gjorde de själv. När ja började med det själv vid typ 11 års ålder ha ja konstant bäddat rent varannan vecka minst! Om nån obehörig sover i min säng eller sitter i den rycker sängkläderna och det blir nya:D Så tom nu näre är tre av mina bästa kompisar som suttit där, måste jag bädda rent ändå:D Men ja gillar den nojjan för finns inget bättre en å sova i en nyrenbäddad säng:D Haha aa där ha vi en av mina nojjor iaf:D


hejåhå nu ska ja skutta
Adjö


BTW: Näee nu kan de få ta å ske nå skoj, verkligen vore upplyftande och underhållande!

12 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Hmm

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva just nu, jag har så mkt som snurrsnurrsnurrsnurrsnurrar i skallen på mig som ja bara vill välla ur mig, men så blire dock inte! Men det skulle va en bra grej kanske, lägga ut sig själv här, presic hur knäpp i skallen man är? Det vore en grej det, tänk om alla skulle skriva precis exakt vad dom tänkte på sina bloggar... haha fick massa meningar i skallen nu:D Vilken grej, aa kanske ska testa det nångång:DImorrn blire iaf umgås med emelie och sara, trevligt trevligt:) Sen på onsdag blire umgås med allihopa typ:D Mera trevligt:D Sen till helgen blire nog party en dag, nyktert eller inte har jag inte bestämt mig för än, men det visar sig:) aa kan bli en bra vecka dehär, känns så:)


Nu ska ja nog hmm, aa bli mys me sängen om ett tag iaf (översatt i min värld om några timmar). Såå aa ska pallra mitt arsle från denna plats snart tror jag, kanske kika på nån film eller ja lite mer dans kanske? Jaa nånting blire alltid:)

Hopplahej tjena hörs


BTW: Lite mera just nu vore helt enkelt toppen:D

11 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mhmm:D

Haha jag har ingenting alls å skirva just nu så tänker lägga ut en bild rekommendera en låt, och påpeka en btw grej i slutet:) Haha min standard grej:D Så kanske ja återkommer med ett riktigt inlägg ikväll:)


Jag blir allvarligt talat totalt lycklig när jag ser denhär bilden, det är helt otroligt vad det glittrar ur hennes ögon! Mosters underbara fina Hulda-Liv<3


Så till låten då? En gammlåt från hmm slutet på 90 tror jag. Har ju lagt över all muski från min gammdator och ja igår lyssnade ja på denhär mannens låtar och insåg hur bra jag tkr vissa låtar är vid rätt tillfällen, och det tillfället verkar vara nu för denhär låten!

David Gray - This years love


"losing all control of every dream inside my soul
and when you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet"


" so whos to worry if our hearts get torn
when that hurt gets thrown
dont you know this life goes on
and wont you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet"


Sådär har vi två av dom utdragen från texten jag gillar bäst, hela låten är toppen, vid rätt tillfälle, och ja det är nu för min del!


så nu ska ja upp å spela tvspel:) Roligt! Hare fint allihopa hejhejBTW: Mm det är precis som ni tror, ja ni har rätt! Ödsla ingen tid på å fråga, det är precis som ni tror!

11 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaså?

Ja då ha helgen sprunge förbi då! Den blev ju som den var å den va ju som den blev. Skum skulle ja kalla den! Men jaja den hade saker som gjorde den godkänd iaf!

Men allvarligt, vilka människor det finns. Jag menar jag är ju ett riktigt mega pucko själv, men snälla nån hejd på konstiga saker fåre väl finnas? Eller? Hoho shiiiiit ta de lugnt! Jaa de va spännande att höra iaf, så förstår man ännu mer att den personen ja trodde på i det hela verkligen är den som har rätt! Det känns ju bra å veta iaf!Mhmm, i veckan då? ingenting alls va ja vet nu, men de dyker säkert upp nånting å annars blire ingenting, det visar sig! Just nu försöker ja få tag på Emelie men hon verkar va på disshumör idag, den bitchen! Aa men jag ska telefonterra henne ett tag kanske hon svarar:D Tänkte mig nån form av umgås kanske, man får ju passa på innan hon sticker liksom, för man vet ju aldrig när hon behagar komma tillbaka efter det!


Mm å i övrigt då, den ständiga fråga, vad känner jag? Mm jag känner ja, det gör jag. Jag vet vad ja vill för engångs skull, men jag verkar ändå alltid köra fast när ja väl bestämt mig! Mm jag ska ta de lugnt eller försöka iaf, men jag tkr det är svårt ändå å veta hur man ska hantera det, låt va helt eller inte? Jaa jag kan ju inte sånt här så får väl försöka bara göra de jag känner för, jag vet ju somsagt var inte! Skulle verkligen behöva en handbok där man kunde slå upp, i den situationen gör si, i den gör så! Vore toppen för mig, för jag fummlar verkligen i totalmörker just i denhär frågan! Shiiit stick ur min skalle eller ta steget in! Haha jaa nu ska ja göra nåt kanske, vad vet ja dock inte, somvanligt! Men jaa så äre iaf!

Hejåhå ses!BTW: Mycket du i huvudet ja, jag tror inte nånting alls, men jag har iaf koll på mig själv nu, känns ju bra! Bara knipa chansen om den kommer alltså! Vad kan ja annat göra, inte nånting!

10 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaha

Dåså, mina stövlar är hämtade å hemma:D Mm mkt nöjd över det måste jag säga:D Känns så skööönt verkligen:) Jaha igår då? Jaa jag sara och alex solade på morron sen drog vi ner en sväng till svall för å firra massa saker vi inte hann i onsdags, Alex köpte sig en skinnjacka, mm mkt bra köp alex:D Sara köpte, hmm en plastblomma? jaa jo tror de vare enda hon shoppa! Jag personligen köpte bara saker ja va tvungen och ha, en ansiktspeeling örhängen(har tydligen skaffat mig en ny vana, att tappa ett örhänge varje gång jag går ut) och sen presentkort till mami som fyllder år i onsdags men ska firas imorrn! Mm ingen kul shopping inte, men trevligt att umgås å göra saker:) I LIKE BIGTIME!Trevligt, nu är ja glad igen:D


Ja idah blire till å grejja på lite smått, vid sex åker ja in till maria och gör mig iordning för utgång ikväll:) Nicenice! Får se hur de slutar haha ja det brukar ju bli bra oftast om inte hela kvällen så iaf delar av den:P Haha såå vi hoppas på det!


Sen har ja ett tillägg att göra oxå för jag är arg!
Såhär äre, du har ingen aning om vad jag gör å inte gör, vi känner inte varan längre. Det har du valt, du känner knappt nån av oss längre, det har du oxå valt! Så innan du börjar kommentera mitt liv, så se över ditt eget! Jag gör precis va jag vill, det jag tycker är roligt! Jag skulle inte påstå att jag tkr de du sysslar med är nå bättre än det jag gör! Så enkelt äre med det! Så hoppas du får skoj nästa helg, jag kommer inte delta i de iaf! Det har du mitt ord på!


Nu ska ja skutta och hoppa:)

Have a nice day!


BTW: Ive told every little star
Just how sweet I think you are
Why havent I told you?

8 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Vi säger

så här, jag är en trött tjej just nu och skulle behöva ta mig mot sängen typ nu. Så min plan är att göra det å verka som jag verkligen ska göra det med. Så jag tror jag återkommer med ett inlägg tomorrow istället, har kanske mer tid då? Jaa en snutt iaf:D


Hmm roligast idag: Fikastunden med alex sara och Kusinen:D Mm min kusin, hon är ett orginal, verkligen:D


Hmm dagens tråkigaste: Huvva toookdålig shopping, tråkig alltså, näee shopping ska va kul, inte nödvändig, det gillar jag INTE!See you later!


BTW: Näee ja tkr bara de vore så skoj å så, de är bara det alltså!

7 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Min blogg

Jaa såhär äre, jag gillar att folk läsar min blogg, jag tkr de är R O L I G T! Det spelar ingen roll av vilken anledning, om dom tkr ja är totalt knäpp i huvve blåst korkad osv eller om det är för att ja är rolig eller nåt! Jag tkr ändå det är skoj:D
Får man bjuda på en bild från balen i 9:an? Jaa det här är alltså jag och min absolut bästa killkompis, Johan. Kännt varandra sen lekis!


Har vare en bra dag idag, å imorrn blir nog bra med som det verkar:D Ja visst man får va glad för de lilla:D jaa shoppa lös, nån som är chockad? haha inte jag iaf, blir säkert nån inpulsshopping imorrn med, justja glömde köpa en grejj jag behöver. Ska försöka komma ihåg det imorrn ist:) Ja får göra mitt bästa:D Mmm visst, nu snart blire nog lite tvspel å sen sömn:) Roligt:P


Hoppas min kusin vill komma ner på staden å ta en fika imorrn vore mys tkr jag:D Verkligen! Hon är typ min idol, så rolig å spontant coool:) a verkligen, en idol i särklass haha:D


Mys nu kanske? to bad att de isf får bli med täcke å kudde, å inte med nån mer önskvärd person. Menmen man kan inte få allt här i världen, men som min kära syster sa, elin loppet är inte kört fören du kommer sist i mål:D haha ja jag kan ju kanske ta in de på upploppet? Va katten vet man?


Nu ska tydligen jag och mamma kvällsfika:) Haha skojjig min mamma, värsta bantningsfreake men kvällsfika med oboy de ska hon minnsan ha!:D

 

Näee vet ni va, nu blire ju annat for sure, så på återseende!
Goodbye(its not goodbye its see you later)


BTW: Inte mkt ja vill just nu, så om ja hoppas tillräckligt mkt kanske det räcker till det jag verkligen vill då?

6 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaja

Jahapp har iaf två bra saker denhär veckan att roa mig med, shopping imorrn med sara å alex, å på fredag partey:D Wiiiieee lite gladare nudå:)


Ha inte hänt nåt skoj idag alls, så tänker inte skriva nånting speciellt! Näre inte finns nåt å skriva om så! Jaa jag kan föresten berätta att va å lämna in min älskade stövla idag dom som min hund tuggade på, och jaaa tack gode gud dom kan fixa dom. Ja tack gode gud dom är klar på fredag! Inte nog med de mina andra skor(stövletter?) kunde dom oxå fixa:D Nästan som å få två par nya skor för 200kr:D haha ja är glad iaf för det, mkt nöjd:D


Nepp blir tvspel en stund sen sovning! Hejåhå!


BTW: Jag vill så gärna veta, let me know!

5 Februari 2008  | Länk | vinter | 1 kommentar
Tjena

jag vet inte längre vad ja ska göra näre är alldells tyst runt mig, när ja inte har någon att snacka med eller nånting att göra. Förr kanske bara får någon månad sedan tkt ja de va helt ok å bara sitta hemma, inte ha nånting att göra, de var underbart! Men inte nu, nu är det en ren katastrof från det att ja öppnar ögonen tills ja stänger dom igen, känns helt och fullt fruktansvärt. Min hjärna bara spinner runt på högvarv med tankar på allt! Lägenhet flytt jobb vovve och ja de där andra som alla som vet vet! aa shiit orken till sånnahär dagar ligger verkligen på noll. Men vad gör man, när ingen kan eller har tid att umgås så finns inte många alternativ kvar. Funderar starkt på att åka å skaffa tapeter å färg å göra om mitt rum totalt, enbart för att ja vill ha nåt att göra! Men sen slår de mig att varför slösa pengar på de när ja kan spara dom så ja snabbare får råd att flytta? Jaa jag vet inte men denhär veckan känns låååååååång och tråkig! Och okej jag vet visst näre blev såhär och varför också, jag erkänner det nu!Det här är oxå en 2005bild:) Jag och kexet, ja vi har skoj helt enkelt:D


Aaa en bra nyhet är att nu sere iaf ut som att fredag är en dag att umgås på, party! Mm ja får vänta med att bli nykterist tills emelie å hanna har fyllt år(dom fyller år i mars sist av oss sen äre en paus på födelsedagar tills alex fyller i augusti) för nu äre 5 födelsedagar inom tät följd så aa blir till å köra på de! Hmm jaa jag är inte alls trött men funderar på sängen ändå, med tanke på att ja inte har nånting att göra. Jag kanske kan spela ps eller nåt en stund, kan va underhållande!

Näee va ska ja sitta här å roa mig med, haha dom nöjjena tog snabbt slut efter typ 10min imorse:P Så nånting annat blire nu, verkligen! Skutta vidare till övervåningen och tvn!

BTW: Min fråga är, hur gör man för att inte riskera att de ska bli kaos av allt? mm de undrar jag på!

4 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jag vet inte

Näe jag gör verkligen inte det, jag menar jag har absolut ingen aning! Menmen för att lyssna på min vän, låt de vara, ta de lugnt å se vad som händer! Aa kanske de är så de måste bli? Mja de lär va så! Jag vet vad ja vill å känner just nu iaf, å de är ju iaf en bit på vägen kanske!
Nepp nu ska ja nog gå å kirra lite med tvspelet, koppla in lite saker osv:) Roligt hoppas jag:)

förresten jag tkr absolut inte de är roligt å inte ha nåt att göra absolut inge skoj!

Hejåhå

BTW: I want to, do you?


I am the rain thats coming down on you
That you shielded yourself from with a roof

4 Februari 2008  | Länk | vinter | 1 kommentar
Mmhmm

Jaha ska vi ta en redogörelse för igår eller bara en uppdatering av hur ja mår just nu? Hmm näee ja vet fan inte! Kan börja med dethär


Dethär sa en person till mig igår:

Men Elin du kan inte bara sluta kämpa, om det är nånting du verkligen vill, så måste du åtminstone forsätta kämpa till du vet till 100% att de inte funkar tills du når målet eller tills du kanske inser att det inte är det du vill. Att sluta kämpa innan du ens vet nånting av de är som att aldrig ens ha försökt!


Jaa det är säkert rätt, men ja är inte så bra på själva kämparbiten. Haha just dethär har ja nog hunne lagt ner minst 5-6gånger redan, haha under en månads period! You go girl!


Jaa till nå helt annat då, kvällen igår! Jag skullle personligen betrakta förfesten som lyckad krogen som okej, och avslutningen sådär. haha såå aa en lyckad kväll som sammanfattning:) Tackar tjejor för det:D


Idag ha ja mått sådär, med huvudvärk 2008 men är säkert välförtjänt skulle ja tro!

 

Nu blire annat, vadå ha ja dock ingen aning om, möjligtvis sängen!


Hejåhå


BTW: Helt otroligt, ja digger de inte, dom saker som du får mig att känna, haha allt som ja har sagt never again till mm! To bad for me!


3 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Ett tillägg

En liten parantes till det tidigare inlägget bara, som ja glömde bort!

When it strikes
It hits you hard

1 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaja

Mm så va 20års dagen över och imorrn kommer min "firar dag" att äga rum! Får se hur det artar sig, jag är ingen så som gillar att fylla år, jag kan ärligt säga att jag avskyr det! menmen sis kommer ju med barna and I love it:D sen på kvällen kommer ju brupporna:) and i love it:) Mm så nåra bra saker blire ju iaf så då kan de ju va värt de! Men ja gillar inte pressen som läggs på en som födelsedags barn, att man ska sitta där å alla ska kolla på en och man ska va jätteglad å trevlig å näe huvva, det finns ingenting alls roligt i det! Träffa släkten är alltid nice, men helst i mer stillsamma former!Jag och sara på nyår 2005/2006Jaha va hos frissan idag, å va säger hon?
"Gumman, ditt hår är grönt?"
Ööö jaha?
" har du börja tvätta håret nånstans du inte ha gjort förr?"
Hmm aa på jobbet....
" Ja för du har järn i håret som gör att de skiftar i grönt" "men de ska vi få bort"

Okej, kul, så blev tre olika behandlingar på mitt hår idag, nu är ja blondare än va ja ha vare förr men hellre de än grönhårig, huvva! Aaa tur att man är begåvad med världens bästa frisör iaf! Tack! Dumma vatten med järn i, to bad att ja inte är i den färgskalan för att passa som brunett för då hade ja inte blivit berörd av problemet, de syns bara på blondiner, R O L I G T! aa tack igen, tur att ja har dig som frisör!Nu blire lite mer grejjning sen äre sängen som gäller senar alltså!

Have a nice night!


BTW: Att en person kan få alla runt omkring försvinna, det är helt otrligt. Jag förstår inte hur du gjorde de, men jag hoppas du gör om det!

Lights falling down to me
Makes me feel embrace
Just another wonderful dancing 
Hear, I am not a queen
You are not a king
Just another wonderful dancing

1 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
20år?

Jahapp, idag blev man en 20åring, haha shiiiet oförståligt, galet toookigt:P men ändå så äre!

Min underbara sara va å fira mig idag, hon är den enda haha, för alla andra jobbar och kommer på lördag(hon kommer då med). Hon hade med sig Semlor:) det va mys, verkligen:) Fick en present av henne med, den första oxå:P MM tack hunny i love you! Mamma firade mig lite snabbt innan ja skulle iväg på hockey, fick äntligen min efterlängtade kamera! Och Ja jag fick den i rätt färg! Tack gode gud för det, annars hade dom fått åkt och bytt den det kan ja lova! Mm så är så himla glad över det, wiiiiiiiiieeeeeee:D Mmm visst så kanske blir mer bilder här nudå, eller kanske inte ja vet inte haha mer fotande blire garanterat:)


Imorrn blire frissan och efter det solning:) Längtar verkligen till kl 10:00 imorrn, mitt hår ska bli fint igen(eller finare? smakfråga!) aa ska bli wonderful! Jahopp, sen är den dagen slut då och då äre ju bara lördan som hägrar haha, så jaa då blire ju kalas med släkt på dagen å kalas med vänner på kvällen, sen utgång. Haha aa sägs att festlusten ska avta nu efter att man har fyllt 20,så vi får se hure blir för min del haha:) Mamma va tveksam till att den skulle avta iaf, man hon ha ju haft fel förr;) Sånt som visar sig:)

Nepp nu blire annat, måste ju snart sussa ju, ska ju upp 9 imorrn, tärt som attan säger jag! Men ja kommer ändå inte komma i säng på ett bra tag garanterat haha, lyckas aldrig med det!

På återseende!


BTW: Tacktacktacktack! Sweeeeeeeeet=)

31 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Dan innan ångest!

Haha jaa jäklar, imorrn blir man 20? VAAAAAA? Jag blev nyss 18, de va nyss ju, det är inte 2år sen? nejnej nån ljuger för mig, herregud så snabbt kan inte tiden gå, jag vägrar! Ja okej det är bara å inse att det är sanningen, imorrn är jag 20år! Jösses, men vadå ja får ju presenter eller iaf, en får jag:) å den får ja tomorrw, allting annat blire på lördag:) Haha den ja får imorrn ha ja längtat efter länge, mm den är nicenice nicenice:D Hihi jaa får se de från den sidan att ja blir några saker å kronor rikare, å de är ju bra! men just de med å bli äldre är inte nice, jag ska sluta fylla år nu! Den 31/1-2009 tänker iaf inte ja fylla år, det får nån annan ställa upp på!Det här är alltså jag sommaren 2005, det är 2 1/2 år sen, jag kommer ihåg dehär som de va nyss, i cant belive it!

Idag ha ja och emelie vare å solat och fikat! Mm va ju trevligt, sen bidde de lite umgås här hemma, hon for nyss hem nu, så nu får ja ju va ensam tills sängen kallar! Ja har upptäckt att mitt förut så invanda mönster, "va hemma ensam är skööööööönt" har totalt försvunnit, jag avskyr det nu! Verkligen! Jaja bara vänja sig liksom, blir ju mkt mer ensamt sen när ja väl får sån ekonomi å kan flytta, då blire ju kanonensamt verkligen. Hilding är ju sällskap såklart men endå!:) jaja dedär löser sig alltid! Allting löser sig ju, på ett eller annat sätt, jämt! Man har bara lite svårt å inse de när man verkligen har problemet liksom!


Jaa min slutasvära grej funkar ju sådär, men ja försöker iaf å de är ju duktigt bara det. Jag svär på tooooook för mkt, använder ju svordommar mellan varannat vanligt ord ja säger nästan. Det är för illa, verkligen! Såå ska försöka sluta med de, eller åtminstone få ner svordommarna liten aning kanske bara en gång i var 3meningar eller nåt, skulle ju va stora steg frammåt!


Tro va ja ska göra nu, hmm ja nåt blire, kanske lite städning eller tvättning? jaa jag vet inte nåt iaf! Ska förflytta mig härifrån, det vet jag!
Have a nice night everybody

Hejåhopp


BTW: Haha underhållande till 1000 men jobbigt till 2000! Å förvirrande till 7000!

30 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
svall/birsta

Haha jaa idag hare vare en dag med:) Åkte till svall, va där ungefär halv 2 haha och vi kom hem nu halv 9:) Det är trevligt:) jag sara sara alex å sossan tog oss en liten sväng dit, haha så liten blev den ju inte men jaa shopping blev det ju:) mitt bästa köp var helt klart en bh den är ja absolut mest nöjd med:) Haha ja hann med å vara rolig oxå, helt omedvetet facktist:)
"just nu är ja mest sugen på vila och sex" haha aa ja bjuder på den, allt för å glädja sina vänner:D Oups haha ja jösses, "men elin finns ju en hel vägg här du kan ha till dig själv", haha aa tackar då vare inte riktig lika kul längre haha!


Nyss hemkommen, vettefan va ja ska roa mig med hela kvällen, fast så lång ska den väl inte behöva bli? ja menar ska ju ta mig ur sängen nån tid imorrn med, å ja då behövs de ju att man sommnar i någon sånär tid! Imorrn blire iaf solning efter det kanske emelie vill umgås annars vet ja inte blire väl till å va hemma själv, för de är nog ingen annan som vill umgås heller! *HINTHINT* haha(emelie you know)


Jösses vilke flumminlägg de bidde, haha kan kasta in två eller nej tre till citat, två taskig och ett jobbigt!

Dethär sa min bror till mig igår när han såg mig: "men shiit fan vad du ser ut, blir bara värre å värre för varje gång ja ser dig!" Haha tackar(1taskig dock sant)

Dethär sa min mamma till mig igår: "men Elin om du skulle träffa en kille då skulle ju du inte kunna va dig själv, det skulle ju aldrig funka!" Tack för den(sant, ja va vet man haha)

Det här sa mamma till mig igår med: " Elin det syns på dig" (sjukt jobbigt, de vill ja inte höra)


Näee nu blire annat va vet ja inte, nånting alltid!

Hejåhå,


BTW: Hmm nu snurrare mer än nånsin, inte bara i huvve utan precis i hela mig! It´s over my head now!

29 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Galet trött

Herrjösse va ja vill sova nu alltså, mer än allt annat! Men ja ska snart åka igen, kom nyss hem! om en timme ska ja åka igen, vi ska ner på hockeyn aa jag älskar å gå på hockey men just nu är ja så sjukligt trött så ja bara vill självdö i nå hörn typ! Va gnällig jag är:DGrattis Jonas Edvinsson, min älskade storebror, 26år blir han idag mm helt otroligt, ja fattar inte va tiden går alltså! Men aa om nåra år är man ju där själv, svårt å tänka sig herrejösses! Ja vill inte tro på det! Aa hoppas du har en toppen födelsedag i Canada med kärleken! Hoppas vi ses snart!


Nu säger min mamma att ja är ful och måste göra mig iordning, haha ja kan hålla med henne, min jobblook är allt annat en sexig, inte ens i närheten av fin, den är inte ens presentabel! Så bäst ja gör ett ryck, men de blir ett litet har ingen ork för nån styling, det blir minsta möjliga ansträngning! Så trött!


Ha en bra kväll allihopa, jag önskar mig själv lycka till med å hålla ögonen öppna!

Hej å tack


BTW: Lite för mkt är ändå alldes för lite näre gäller dig!

28 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
andra inlägget idag då!I know I stand in line
until you think you have the time
to spend an evening with me

And if we out some place to dance
I know that theres a chance
you wont be leaving with meBTW: Jag är glad idag, å ja vet inte ens varför! Knasigt värre!

27 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Helgen

Ja var ska man börja för att sen sluta den på rätt sett? Mm bra fråga! Men vi kör på så får vi se!

I Fredags vare krullkalas i hennes hus, en hejdå ferre till lillmys huset! Aaa hur sött som helst detdär huset, men förstår att hon vill bo i stan, det vill ju jag med! Vi käkade hemmagjorde pizza, haha aa jag föredrar riktig pizza men den var helt ok:) Sen bidde det parteey å ja jag älskar alla krulls fester, dom är helt klart bäst! Å tack vare alex hade vi lite drickelekar med;) Racerbil in till stan, med en paus i antjärn för å lämna emelie! Aa krogen var rolig, dock va ja inte där så länge, en halvtimme på sin höjd om ja räknat rätt! Men den stund ja var där va skoj:D Aaaaoo after that then! Jag hade en bra kväll helt klart, den skulle man kunna göra om ett par gånger å va rätt nöjd!


Lördagen sög utav bara fan, va ena tråkiga grejjen som avlöste den andra, totalt bortkastat! Hade lätt som en plätt om ja vetat att kvällen skulle bli så, stannat hemma under täcket å inte klive upp fören nu, å ändå haft mkt roligare! Min rygg pajjade totalt där runt, hmm halv ett tiden, när alla blev sugen på å dansa, min rygg va sugen på å ligga i en säng å vila! Jaja kvällen slutade inte sämst för mig, utan för min vän å hennes karl! I D I O T E R! Ååååå måste alla människor va totalt slö i huvve, å du han är fan din brors kompis, han har aldrig gjort dig nånting så why????????????? Guuuuuuud hur lågt kan man sjunka?

Mjaha min vecka då, hur ser den ut?

Måndag: Jobb 06:00-14:00 stan/sola hockey!
Tisdag: Svall/birsta med sara emelie alex å sossan:)
Onsdag: va ja vet ska ja bara in till stan å sola den dagen!
Torsdag: Jag fyller 20år ingen uppvaktning den dan alla jobbar. På kvällen blire hockey iaf!
Fredag: Frissan å solning
Lördag: Firande från släkt på dan, 20årsfest på kvällen! 
Söndag: Återhämtning pågår!

Nu blire annat, ett samtal till sara blire iaf!


Hejåhå


BTW: Inte kan ja sånthär heller, jag är ute ur leken innan den ens har blandats! När korten börjar delas ut ligger ja redan nertappad på golvet! Typ dom skillsen har ja näre gäller sånhär saker!
Det som är så knasigt är att du får mig att bryta mot allt ja sagt hela tiden att ja aldrig kommer göra eller kommer göra igen! One by one! Din jävla magnet!

27 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Huvva

Just nu, vet inte jag om ja vill skratta eller gråta. Om ja ska va positiv eller negativ. Gud va svårt allt sånhär skit är. Usch vem äre som ha komme på denhär grejjen! Nu är ja trött å less, less på mig själv. Lesslesslesslesslesslesslessless! Jag har lust å slå mig själv i ansikte å säga, men för helvete din jävla tönt, va lite positiv å se de från de bra sidan! Nepp inte ja heller, näee här å nej lalala å inte de inte! Jag är så dum i huvve näre gäller endel grejer!


HOW SIMPEL LIFE CAN BE, WE JUST NEED TO LET IT BE!

25 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Okej

Aaa ibland vettekatten, hur är de, å varför då å när och allt? Endel saker förstår ja inte, mkt saker som jag tkr är helt jäkla fel! Ursäkta mig, men tjejen skärp dig för helskotta! Antingen uppskattar du de du har å tar vara på det, eller så lämnar du det! Är dåligt less på å höra allt struntprat nu,ta dig samman, gör nånting ist för å va som en 3åring! Skärpning, annars ståre helt ensam endag, å tro mig då blire väldans ensamt oxå!Jaha idag blev de solning, shopping för imorrn och umgås:) En lugn dag, en soft dag, rätt nöjd kan man säga! Imorrn blire stan en sväng med Mami sen blire krullmys, hejdåkalas för huset:) Mm trevligt! Krullkalas är alltid dom bästa kalasen:D


För övrigt äre väl inte så mkt som händer och sker, jag är nästan färdig mitt rum! Känns skönt!:D Mm min dumma rackarns hund ha käka upp en till sko för mig, så nu äre 1000kr som ha bitt uppätna av henne, tackar för det Roxy, alias Prinsessan Liljan!

För övrigt älskar jag min storebror! Simon "kapten" Henning, min underbara fantastiska storebror. Tänk vilken litenliten person jag skulle vara utan dig? Hur skulle ja har klarat mig genom allt utan dig? Jag hoppas att alla har möjlighet att ha lika underbar kontakt med nått av sina syskon som jag har med honom! I LOVE YOU BROOOOOOI<3Nu fåre va nog, ha inte hänt å skett nåt speciellt å skriva om, så varför sitta här å mala på? Näee onödigt!

Hejåhopp


BTW: Give a little bit....

24 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
säng mys:)

Ååå egentligen förstår inte jag hur en bäddmaddras kan pajja min rygg totalt liksom, när ja har en så bra resårbotten tkr ja inte madrassen över ska göra så stor skillnad men den ha ju hängt med nåra år så nu blev de en ny. Eftersom min rygg har bråkat å klagat å protesterat högt över att bäddmaddrasen behövde bytas så fick jag ge med mig, och jaa den nya känns toppen:D Wiiiee va så sur när ja betala va så sur när ja bar den, va så sur när ja skulle packa upp den. Men väl på plats i sängen bäddad å klar så prov la ja mig, å jösses den är underbar! Vilken skillnad, min förra maddras va kanske 15cm tjock, denhär är "bara" 9 och ja tänkte aa kommer säkert kännas stor skillnad! Och ja det gör de, men de känns stor skillnad på ett underbart vis! Min rygg kommer va glad imorrn, mktmkt glad. Till och med min resårbotten verkar bra att den nu har fått en bra madrass ovanpå sig så ja inte är lika grinig på morronen:D MYS! Ett nytt täcke blev de ju med, och jaa de känns bra, slippa ha en miljon dun över hela rummet liksom, ett nytt helt duntäcke:D Tackar mig själv för dom braiga investeringarna:D


Mmm imorron blire sola en sväng åsså en tur på staden glömde ju naturligtvis handla de ja skulle idag, så måste ju kirra de imorrn, aja funkar bra de oxå:P Ljus skulle ja oxå shoppa tydligen, för de ha min mamma bestämt? jaja de blir väl sådå!


På fredag blire parteeyy i krullans hus, hejdåparteeyy till huset:) Kommer nog bli nice:D

Nu ska ja roa mig med tvätten och ficksa lite mer på mitt rum, wiiie eller näe så kul äre inte med man måste ju!

Puss å hej


BTW: Du underhåller mig, mkt bra!

"It starts in my soul,
And I lose all control.
When you kiss my nose,
The feeling shows.
Cause you make me smile"

23 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mkt å lite

Jaa jäklar, igår vare umgås med käk hos sarisen:) Mys vare å gott verkade dom tka att de var så då är ja rätt nöjd iaf:D Mm vi klargjorde vissa saker för varann igår med, så ja hoppas alla kan stå för det så ja slipper förlora nån av mina vänner vore inge skoj alls!

Idag hare arbetats mm, de gick bra, va dock en aning irreterad men eftersom de är svårt å ens förklara va ja jobbar med äre ännu svårare å förklara dethär så därför nöjjer ja mig med å påpeka att ja blev irreterad!

Just nu är ja med emelie, mm och imorrn blire svall/birsta/ikea med sara:D Jaa så kul vet ja inte om de blir eftersom ja ska shoppa tråk å dyrt:( Måste köpa en ny madrass för min rygg orkar inge mer nu så, aa plus ett nytt täck för de ja har spottar dun över hela mitt rum, vilket är väldigt lite charmigt å väldigt mkt drygt så aa lika så bra! Sen blire garanterat nå annat med hehe kläder så:D Man kan hoppas iaf:D Wiiie:)

Nu ska ja la ta å röra på mig! Så vi hörs! Adjö


BTW: Hmm ja ska bara konstatera att ja inte är bra på sånt här, inte alls, tror aldrig ja kommer bli heller så aa ja vet inte alls längre! Tror nog de kommer bli bra ensamt ett bra tag till!

22 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Oja

Mm tkr det är mkt som händer runt omkring i våran stad just nu som är helt konstigt! I våran lilla stad härnösand händer det aldrig nånting alls, aldrig å det har alltid varit så. Men nu på senaste tiden hare vare en saken efter den andra, det hinner bara precis lägga sig så händer nånting nytt! Jag förstår inte dethär egentligen!
Just nu är jag mest irreterad för att härnösand vägrar erkänna att dom har problem med dethär, att dom helatiden fortsätter förneka att dom verkligen har detta problem! Ni vet vem han är ryck upp er å gör nåt. Lär av sundsvall som skriver om det, informerar om vad det är som cirkulerar bland deras ungdomar, tysta inte ner det gång på gång på gång! Det är tragiskt patetisk löjligt! Härnösand är inge bättre än nån annan stad när det gäller dethär, vi har aldrig varit det heller. Så sluta förneka de nu, ta tag i problemet försök göra nånting åt det. Framförallt skirv om det, informerar föräldrar om vafan som cirkulerar runt här, så dom kan ha en aning, se varningsignalerna å kanske hinna agerar! Så de slipper bli så sjukt tragiskt igen å igen! MM skärpning!!!!!!!!!!!!!!!!!


Så nu ha ja fått skrive av mig om det. HUVVA!

Med mig gåre upp å ner som vanligt, vet inte vad ja ska tro eller tänka eller känna! Jag förstår ingenting men de är som vanligt näre gäller sånthär, jag är sämst på sånthär, vet inte alls hur man hanterar det! Men jaa lär bli som vanligt ändå haha så jaaoo spela kanske ändå ingen roll!

Min mage har helt pajjat nu, känns sådär! Jag har alltså ingen sjukdom eller nåt fel så, jag har nånting så simpelt som magkattar.Låter töntigt va att ens prata om? Men när ja får de kan ja verkligen inte äta, spyr nästan när ja känner lukten av mat. Jag får verkligen kämpa för å få i mig mat. Vilket har resulterat i nu att ja nästan inte ätit nånting på två veckor, å jaa nu vill min mage inte samarbeta alls längre! Jag har käkat medicinen nu men näee hjälper inte denhär gången heller. Jag hatar dom på sjukhuset vill inte ringa dit, inkompetenta nötter är vad dom är! Jag har hålle på med denhär skiten sen ja gick i sexan. Dom kan fortfarande inte hjälpa mig när jag får det. PUCKON! Aa man ska inte gnälla, de släpper näre släpper å det är inte farligt! Så egentligen ska jag vara glad att de inte är nånting värre jag har!Jäklans bidde de ett gnällinlägg idag, aja får vara så! För vill bara upplysa dom som inte visste de är alltså en blogg en dagbok man lägger ut på nätet. I en dagbok skriver man de man känner, tycker man synd om sig själv å vill skriva om de så äre helt okej, är man sugen på sex å vill skriva om de så är oxå helt okej. Tkr dom som läser det inte om de så behöver dom heller inte läsa det! Jag har sett att de är så många som skriver "åå vilken patetisk blogg ja läste idag osvosv" aa endel kanske är de. Men en dagbok är en dagbok och i dom skriver man va man vill! Så länge det inte är namngivna påhopp på personer osv, för sånt är aldrig okej!

Fan va mkt ja fick sagt idag haha, wiiie ja har flyt! Kanske ska ta å peppra in alla mina åsikter om allting här idag? Hmm tror ja sparar mig kanske till ett annat inlägg för annars får jag hålla på till jag nästa vecka? Kanske blirl lite tjatigt! Så jaa jag ska tacka för mig nu!

Snart kommer emelie hoppas jag, innan dess ska ja hinna kör igång en till tvätt å kanske städa lite? Hmm har ladda för det hela veckan, ha inte blive gjort än hehe, men det kommer ja lovar det kommer:P

Hejåhå


BTW: Vill man inte behöver man inte, kan man inte går det å lära sig, törs man inte, finns det alltid nån där att sparka en i baken!

20 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
två saker!

Jag ha komme på två saker idag,
1. de händer mkt konstigt nu, vill världen att man ska bli rädd? Tänka sig för ordentligt osv? Jag börja skarpt fundera på om de är nånform av varningsignaler det sänds ut hela tiden eller vare är!?

2. Jag ska sluta fråga saker vissa saker när ja ändå inte vågar hålla dom när svaret blir positivt!


Japps ännu en gammbild, Jag och sara hösten 2005, förfest innan nå partey, galet va tiden går!


För övrigt då? Jaa en skum men kul kväll, förutom en trist nyhet som
gjorde alla chockad! Men en bra kväll med girlsen helt klart! Mjaa på måndag blire umgås å mys, sen till helgen blire partey som de verkar nu:D Trevligt tkr jag!

Nu blire la nå annat en stund! Ses!


BTW: Det är för svårt att försöka, jag tkr de enklaste vore att låta bli! Men de vill man kanske inte!

20 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Sara

Finns de räddande änglar i mänsklig skepnad är sara helt klart en av dom! Fyfan vad ja ska va glad att ja har henne, man får nog leta med ljus och lykta för å hitta nån som bryr sig lika mkt som henne! Tack sara för att du är världens bästa vän! Hon räddade min kväll så att ja inte skulle dö av trisstess för jag kan inte ens räkna för vilken gång i ordningen! Tack Tack Tack!


Jaa var nog nästan bara det jag ville säga!
BTW: Tkr du verkar intressant, men de vettefan!

Det bästa citat jag hört på länge tror jag:
Ingen kan falla för dig om du inte är där och tar emot


19 Januari 2008  | Länk | vinter | 1 kommentar
Inte som jag vill

Näee ikväll blire inte som ja vill iaf, verkar bli en hemmakväll, ensam me familjen! Totalt emot mina önskningar helt klart! menmen man kan ju inte alltid få som man vill, de är ju klart och tydligt de! Uscha nepp får hoppas morgondagen väger upp denhär kvällen annars blir jag riktig jävla deppad de lovar jag! Menmen vad ska man göra? När ingen är på å hitta på nånting så blire ju som de blir. Kom säkert bli nå skit imorrn oxå så ja inte kan va med, Fyfan för de isf!


Mm dehär är en till bild ja hittade på min gammla dator:D Det är Nina Sara jag och Alex som softar på marias balkong i gammla lägenheten! Våren 2006!

Så vad ska jag göra ikväll då? Jag blir väl en tvkväll med mami papi, sådär kul tkr ja det känns! *Hrmf* Inte en nöjd Elin för fem jäkla öre, de vill ja lova!


Maa fårse hure blir men allt ikväll men just nu pekar det åt fel håll, skit oxå!BTW: Ingen kan falla för dig om du inte är där och tar emot!

18 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mm

Osv!

Ha vare med maria idag, myys:) Mm bara umgåt inte gjort ett skit alls facktist, mkt trevligt:D
I helgen verkar de facktist som ja har nån sysselsättning både fredag å lördag, vilket i mina öron låter finfint:) så hoppas de verkligen blir så nudå! Mm vore väldans trevligt tkr jag!

Jag hittade massa bilder på min förra dator igår, dehär är en bild från förferren till tivolit 2006:D Nice Maria Jag å Sara:D
Nu ska ja väl bara slöa på här ett tag sen blir väl till å förflytta sig till sängen å slöa på där! Mmm skönt å inte behöva kliva upp nån speciell tid imorrn!


Nu blire annat! Hejåhå


BTW: Jem - Maybe Im amazed

Wiiieee så jäkla kungligt bra låtjäkel, men skulle aldrig rekomendera nån annan å lyssna på den för tror ja är en av dom få som tkr den är bra! Så emelie du kan testa tror den kan funka för dig:D

17 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaja

Okej, idag är väl *suck* de ord ja får fram! Om 3½ timme är ja påväg för å göra mitt sista nattpass denna vecka, vilket i sig känns bra för att de är just de sista, men det känns ju skit att åka å jobba ett till nattpass! Visst visst ja ha sagt att de funkar bra å jobba nätter att ja tkr de är helt okej å göra de, men 4a nätter i rad, efter en vecka med dåligt med sömn å dåligt med mat så blir inte nattpassen riktigt lika softa! Men de blir nog roligare å känns mer värt de när lönen kommer!


Mjaha i övrigt? Jaa jag håller på å krypa ur mig själv just nu när ja inte har nåt å göra, jag brukar inte vara sån, brukar tka de är helt ok att bara va hemma å ta de lugnt, men inte nu, håller på å få panik när ja bara sitter! Jobbigt! plus att de är en miljon saker som snurrar i mitt huvud just nu, runtruntrunt! Å visst äre otippat att min hjärna kan arbeta så hårt, jag menar jag brukar sällan använda min hjärna, men nu jäklar spinner den på. Men dock inte till nå annat än å tänka på massa saker jag ändå inte kan göra nåt åt. Onödiga huvud, skulle väl kunna fungera till nån nytta, nej när min hjärna går på högvarv äre till å fundera på saker som ja inte kan styra, fundera på om ja sumpar allt osvosvosv, fundera på hur misslyckat ja lyckas få allt å bli. sånna saker kan min hjärna lägga sitt krut på, dumskalle!

Mjaa fifan va ska man göra nurå tills de är dags att åka å jobba? Ja menar, sitta å titta på tv nån timme, sitta framför datorn, wiiiee va underhållande:S Piss nu blev ja less! Aja blir väl nånting av de, blääääääääääääää!


Herrå!

BTW: Jag vill ju så gärna!

16 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Ja igen!

Blir ett till inlägg idag, mest för ja har så sjukt tråkigt!
Jag har sett att många har gjort sånna "presentationer" av sig själv på sina bloggar, i olika varianter så nu tänkte ja oxå göra en sån, Haha får se va resultatet blir:D

Namn: Agnes Elin Henning
Ålder: 19 fyller 20 den 31 Januari
Bor: Härnösand(Häggdånger)
Jobbar: I Fabrik
Min Familj: Är stor, Mamma och Pappa, 2helsyskon, 3halvsyskon och 1bonussyster. Har även 3 systerbarn, och 1 brorsbarn på väg.
Djur: 3hundar 3katter.
Är bra på: Bränna pengar
Är dålig på: När folk säger åt mig vad ja ska göra, lägger sig i hur ja lever mitt liv osv. Har problem med å hålla humöret i styr och är lättretlig som bara den.
Gråter när: Jag ser på tvserier, t.ex. när nåra gör slut, gifter sig blir kära, eller när nån förlorar en familjemeddlem eller en nära vän, eller när djur blir vanvårdade. Gråter även lätt av saker som händer mig själv, om ja misslyckas med nånting eller om ja blir arg eller när jag funderar lite för mkt på olika saker, blir sårad osv.
Gråter inte: När jag gör mig illa.
Gillar att: Umgås med mina vänner, shoppa, kika på hockey(timrå ik) och festa.
Gillar inte: Att inte ha något att göra, att inte umgås på flera dagar osv.
Är rädd för: Att vara ensam, inte ensam hemma osv, men blir lätt skrämd när jag är själv om de låter konstigt osv. Att gå ensam inne i stan, då menar ja naturligtvis inte på stan utan om ja ska gå nånstans inne i stan typ till en kompis eller nåt. Jag är rädd för diverse djur. Jag är även för att bli kär.
Är inte rädd för:
Att säga vad jag tkr, och att stå för det.
Min dröm är: Att få ett jobb jag verkligen gillar, bo på ett ställe där jag trivs och gifta mig med rätt person(finns den?)
Min mardrömm är: Att förlora nån nära, att leva ensam och att inte ha upplevt dom saker jag vill.
Jag hoppas: Att snart kunna flytta och.....
Jag hoppas inte: Att de är kört redan.
Jag lyssnar på: Det mesta, dance/trance mest av allt.
Jag lyssnar inte på: HipHop
Var jag ser mig själv om ett år: Blä hatar denhär frågan, jag vill inte tänka så, jag hoppas en hel massa men har svårt å tro det så, pass!


haha ja de var spännade, tkr det är svårt å svara på sånna frågor men, jaa nu ha jag gjort ett sånt jag med:)

Nu ska ja vila, åker och jobbar om 1½timme så aa slöa en snutt nu!
Puss å hej


15 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jobb

Mm nu ha jag jobba klart två nätter av 4a, känns bra att 2 är klar, känns sämst att 2 är kvar:S Men den känns väl bra mkt bättre sen när lönen kommer haha:P

Jag har för övrigt nyss klivit upp, för sådär en 30min sedan, känns helt knäppt å sova så länge på dagarna, å ändå ha ja liksom inte sovit 8a timmar ens, helt knäppt ju! Mjaa, ska vända tillbaka dygnet fortast möjligt iaf:) Så jag kan va någorlunda normal igen:)


För övrigt då? Jaoo de är la helt okej, nej emelie ja ha inte något roligt att berätta varken för er eller mig själv, men de är helt ok ändå! Förutom att jag är så jäkla irreterad sen helg fortfarande! menmen!

Nu ska ja göra nånting annat än detta iaf, kanske skriver senare när ja har samlat tankarna lite! Eller när ja kanske har något roligt att berätta!? Haha

Puss å hejBTW: En liten bit av dig räcker så bra!

15 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Blä!

I Said there’d be no going back
Promised myself I’d never be that sad
Maybe thats why you’ve come along
To show me, it’s not always badJust wish I had a crystal ball
To show me, if it’s worth it all
Maybe Im amazed?

13 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Less, igen!

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubtJa vad ska jag säga om gårdagen innan den blev förstörd, det var en helt konstig kväll, helt knäpp aa facktist till och med innan den blev totalförstörd varen konstig. Nu går ju jag omkring å känner som att hela kvällen sög bara pga av att den blev förstörd tillslut. Och så vare ju inte, för va ju trevligt hos janice, var rätt ok på krogen oxå fast det började ju redan där! 
Alltså så här äre, folk i denna underbara stad, har så mkt å säga om allt och alla. Verkligen! Jag förstår för det första inte hur alla kan veta allt verkligen. Massa saker som jag inte ens vet själv att jag ha gjort, vet dom ju! Dom förutsätter att dom vet hur det ligger till. Sen sågar dom den personen rakt av, alltså varför? Igår gick det iaf för långt, jag fick ett totalt psykbryt på allt och alla. Å jag blir facktist riktigt lessen när jag tänker på det. För varför? jag fattar det bara inte, av vilken anledning beter man sig så för? Det är möjligt att allting ni säger är helt sant, men låt de vara så då, ni behöver ändå inte säga det. Jag undrar liksom, känner ni ens han?
Mjaa jag är irreterad fortfarande, att ni snackar så mkt när ni inte vet och speciellt när ja inte ens känner er! Mm jag är rätt arg, de kanske inte verkar som nån big deal men hade nån annan vare i den situationen igår hade nog många blivit lika irreterad som mig, sen kanske andra hade klara av å hålla käft men de gjorde inte jag, för tillslut gick de för långt. Jag ber om ursäkt till mina vänner som jag tog ut en del aggresion på oxå men inte till er andra, för jag blev verkligen förbannad.Sooo hur ser min vecka ut nudå? Jobb:
 Söndag 22:00-06:00
Måndag 22:00-06:00
Tisdag:22:00-06:00
Onsdag:22:00-06:00

så på tordag klockan 06:00 slutar jag jobba sen är jag ledig 4dar, helt okej vecka fast dock kommer kanske va lite trött efter fyra nätter? men jaoo pengar får jag pengar blire, pengar vill jag ha:D Helt ok:)

Nu ska ja göra nånting, vet inte vad, nånting iaf!
Puss å Hej

BTW: Rätt tom just nu!

13 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Grattis Janice!

Ja igår bidde de utgång då:) Var en lyckad kväll! Träffade min bästaste bästa kompis JOHAN:D Sååååå glad jag blev:D Mmm sen berättade vaktis att dom kommer ha 18 hela januari på lördagar:D Bidde ja lite glader där:D Mmmmmm:) Aaa sen drog ja å zandra rätt tidigt, eller tidigt å tidigt vettefan men innan alla andra hehe, zandra köpte mat inte jag dock, konstigt nog är ja fortfarande inte hungrig, ja som brukar va hur galet hungrig när ja är onykter eller dagen efter, men icket nu! Jaja så kan de va, är väl bra kanske?


Jaaa idag blire ju utgång igen, Janice ska firas, å krull så klart:D Mmmm trevligt hoppas jag det blir:D Det kommer de ju bli men man vet ju aldrig hur man kommer må när man ska köra två dagars, jag brukar inte göra det så ofta!


Nu ska ja gå å hälla i mig två liter läsk å ladda om,sen äre bara å börja göra sig iordning igen!

Puss å kram

12 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Svall/Birsta Sara/Emelie/Zandra

Jahapp, idag bidde de lite av varje, mm men visst serru! Joo idag ringde sara å väckte mig vid 11, sen ringde ja emelie, och började göra mig iordning, seg som ja är så tog de la en och en halvtimme! Mm begåvat jag vet! Sen kom sara å plocka upp mig för att vidare hämta emelie. Sen bar det av mot svall;) Nice, men surt som satan hittade jag uppenbarligen inte nånting som ja blev så särskilt nöjd med, jag köpt iofs två saker men såhär i efterhand vare väl sådär! Men får se imorrn om ja vill ha nåt av det, känns tveksamt  just nu, men som vardagskit kan de gå bra iaf:) Jaoo sen blev det även en sväng till birsta:) Där träffa vi Zandra och emelie handla en mobil, wiiiie mkt bra köpt där emelie:D Jaa hittade inge mer roligt i birsta heller så jaa en sådär shopping dag, men mkt trevligt sällskap:D

sen åkte jag hem till emelie, fick min efterlängtade skinksås av farbror nunna:D MUMS! Ja vi skrattade rikligt där några gånger, haha vissa saker var väldigt roliga:D Haha;)

sen nu har vi tagit oss hem till mig, eller nu å nu va väl sådär tre timmar sen;) Mm snart trodde ja att ja skulle sova men det verkar icket bli så riktigt än, sömnen finns de alltid tid för:D Mjaaoo, imorrn blire utgång, trevligt:D

Nu ska ja sysselsätta mig med eller ja umgås med emelie:)
Hejdå så länge!

11 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mkt nu

For all the days I ran away
I never dare to ask me who could I be


Jahupp, igår först:) Mmm bidde en saradag igår med:D Gillar att jag å sara äntligen har kunna börja umgås mkt igen, saknade det verkligen förut! Mm igår så skutta vi runt på stan en stund, jag köpte min älskade hårspray<3 mm älskar den kan inte använda nån annan spray, den är värd var enda öre! Tack Ulrica, världens bästa frisör:D Shoppade även underkläder, fyfan vad trist men gud så behövligt! Joo sen drog vi hem till sara, käkade mat såg på vänner, sen drog vi oss ner över birsta, för de skulle kopplas ljud i sara bil:D Å bra bidde de, haha jag å sara var mer än bestämda om vissa saker! Haha så de tog la lite längre tid än behövligt:P Men bra bidde de:) Å sen så blev de en sväng till donken, men det var stäng, så då blev det max ist, men det gick ner de oxå! Fast ja hade ju föredragit donken helt klart:) Japp sen bar de av hemmöver å ja å sara poppade på med musiken:) Trevlig kväll helt klart, men sen blev den! IGEN! Kom väl i säng vid, hmm halv fem? samma sak igen, hölls vaken av nån, eller om de var tvärtom ja vet inte! Men jaa upp å hoppa 20 i 1 å åka till jobbet, kom hem nu för en kvart sen. Sängen ska intas snarast för imorrn blire birsta med Sara och förmodligen emelie:) Hoppas dom inte ringer från dit jobb emelie, skulle va skoj om du kunde följa med:) Så sara ringer nog å väcker mig vid tiosnåret, för de brukar hon göra:) så aa skulle behöva ta mig i säng snart:D


Mm nu blire iaf nånting annat en dehär!
Puss å gonatt allihopa!

9 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Saker!

Cause you make me smile even just for a while


Saker jag ser fram emot närmsta månaden:

Sundsvall nåndag denna vecka, shoppas lös:D
12/1 fira janice, sara å ev emma om hon är kvar:D
31/1 Jag fyller 20:D:D:D
1/2 Ska till frissan:D Wieee
2/2 Ska fira min 20årsdag, släkt å family på dagen, partyyyy på kvällen:)

Godmorgon allihopa:) haha morron, joo det är helt sant jag, JAG sov fram till klockan 12???? Det brukar sällan hända att ja sover så länge, men kan bero på att nån höll mig vaken till klockan 3inatt, eller om de va ja som höll nån vaken, hmm vet inte riktig men aa:) kan va därför iaf! Så ja förlåter mig själv för denhär gången, men ja vill inte se nån upprepning av de, jag hatar å sova bort dagar absolut de värsta jag vet!

Idag då? Mmm bli till att umgås med sarisen, hihi för ovanlighetensskull:P Men ja gillar det så;) Haha

Nu ska ja gå å väcka mamma, hon ha jobba natt å ville bli väckt vi 1 så:)

ses om ett tag sara!

Puss å hej

8 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
idag!

What am I gonna say,
When you make me feel this way?
I just...mmm.Mhmm, gick ut lite lätt med å kliva upp 10 över 5 imorse då, L J U V L I G T stavar jag det! Mhmmm sen då, ja jobbade på fram till klockan 2, sen bara de av för å möta upp sara å zandra, eller om de va dom som mötte mig, ja nåt av det iaf haha! Runt 3 begav vi oss från svall mot umeå:P Haha var minst sagt en av dom skummaste bilresor ja gjort iaf, hehe men skojjigt vare:P Haha tror dock zandra bidde lite less på mig å sara på vägen hem när ja å sara rock lös till rixfm musik;) Haha så zandra hämnades med att spela opera på radion, å sara tänkte köra av vägen då;) Haha jaja bilresen gick finfint för sara är så duktig på å köra! sen att vi missa en avfart 1 gång å en 2 gånger å tog fel avfart 2 gånger de är helt okej när man kört i en ny stad, inge konstigt med de! 3 blondiner i en minibuss, haha kan bara bli klockrent:D Jag hade roligt iaf, hur kan man ha annat med världens bästa vänner? Mjaa jag har tur som får va omgiven av dom bästa tjejer som finns. Å på tal om det ska ja utbringa ett grattis i förskott, närmare bestämt 28 minuter för tidigt!


Grattis Sara Kullh och Emma Johansson, 20år 8/1-2008:D Wieee


Nudå? mjaa sängen känns inte allt för långt bort alls, beror så på dedär, om man kan roa sig med nånting annat eller inte, igår blev ja fast ett tag när jag verkligen behövde sova, idag när ja är ledig imorrn å kan sova hur länge ja vill, då äre minnsann ingen som "stör" inte;P Hmm lite tråk facktist!

Mjaa ska leka med nåt annat nu, Hilding kanske? Han hade sakna mig han, klängde på benen på mig dirr ja kom innanför dörrn:D Kul å veta att nån längtar efter en allafall:)

Gonatt, see you tomorrow härnta:)

7 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Känns

Känner mig upprymd wiiieee:D:D:D:DCould it be you?

6 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Today!

Jahapp, dagen idag? Hmm aa ha vare hos bigsis, firat huldis-puldis:D Mm hon är verkligen ett charmtroll hela jäkla ungen, verkligen:) Mmm moster loves you<3 Herregud vad tiden går fort, det är galet vannsinnigt! Saga är så stor, hon är lång och aa herregud, å elis, ja vad kan man säga, alla växer upp, men måste allt gå så fort? Världens bästa storasyster har jag iaf, med världens finast barn!

 

Mahaaa? Annars då? Jaa jag är relativt avslappnad för tillfället. Men de kan bero på att ja är så inställd på å inte göra ett skit. Mkt enklare så! Kanske inte lika roligt, men helt klart mktmkt enklare! Aja, får se, hmm man vet aldrig, men jag skulle nog satsa så mkt på det. Jag vet precis hur mitt huvud funkar. Saker som ja inte riktig har kontroll på, som skrämmer mig, dom undviker jag gärna, och det här skrämmer verkligen livet av mig! Mahaha jaa visst äre bra, inte låta nån komma för nära, det kan va farligt! Baaahaa vissa saker är inte alls min sak, å dehär är verkligen en av dom saker ja absolut inte kan hantera! Men ja, man ska aldrig säga aldrig!

Colbie Cailat - Bubbly

It starts in my soul,
And I lose all control.
When you kiss my nose,
The feeling shows.
Cause you make me smile.Imorrn blire jobb 06:00-14:30 sen haka på sara en vända till umeå, wiiie kan bli nice, hoppas vädret är 2000gånger bättre än idag då, jag grinade nästan när vi skulle åka över höga kusten bron idag, va så jäkla rädd för att det blåste, huvva!

Näee nu ska ja slöa me nå annat, måste väl bli säng tidigt idag, hmm ska ju vakna 10 över 5:( Fyfan för det, men tack ja för pengarna ja tjänar!


Have a nice night everybody!

6 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Myspys

Mm verkligen en toppenhelg hittills, bortsett från vädret då;) Haha ikväll bidde film med sara sara och alex:) Va verkligen skönt att bara umgås oxå. Jag menar inte att ja är less på å gå ut, jag tkr de är hur kul som helst att gå ut. Men dock äre så kul när vi verkligen bara umgås med, så skönt liksom. Aa det va en toppenkväll idag igen, Love you girls:)


I veckan blire en sväng till umeå, jobb utgång i helgen jag ska även umgås med emelie i veckan, hon kommer hem imorrn, sen hoppas ja att kunna klämma in maria nåndag med:) Sen kanske nån annan? Hmm man vet aldrig;)

Nu äre sängen som gäller, ska till sis imorrn, Hulda-Liv ha ju bitt en 1åring, de ska ju moster komma och fira:D LÄNGTAR:) Mmmm ses imorrn sis,saga,elis hulda-liv och jonas(syrrans karl)

Miiiiiii nu blire säng, hörs tomorrow, gonatt allihopa:)


BTW: Jason Mraz - I melt with you är lätt en av dom bästa låtarna ja nånsin hört, aaa gillar den verkligen:)

6 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mm

Tkr den här låten stämmer in väldigt bra på den känslan jag har av att dansa när jag är på krogen! Haha onykter då, inte som igår hehe:P

Lights falling down to me
Makes me feel embrace
Just another wonderful dancing 
Hear, I am not a queen
You are not a king
Just another wonderful dancing
Nu äre nedsläpp, hörs imorrn eller senare ikväll!
Puss

5 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Igår/Ikväll

Japps igår satt ja här hemma, var helt inställd på en hemmakväll! Inte för att ja ville, utan jag för att jag inte kunde ta mig till stan osv! Haha men fan vilken tur ja har som är kompis med Sara! Hon å jag bestämde oss för å köra en nykter kväll på kajjan, vi hade några kompisar som skulle dit så vi tänkte vafan, vi drar oxå dit, men nykter:) Så vid 22:00 ungefär kom hon och plocka upp mig:) Å det vare bästa ja gjort på länge haha, det va så kul, så jäkla skoj! Tror de är sällan jag ha garva så mkt under en kväll på kajjan nångång förut asså. Haha helt galet:) Mmm tack för det sara och tack för det maria mickaela janice:) Mmm beautiful:) Och ja tack för det alla som  va ute med:)

Ikväll då? Joo ikväll blire umgås å mys me några av tjejorna:) TREVLIGT:) Aaa jag är nöjd kommer inte enbart sitta hemma en hel dag en enda dag denna helg! Känns grymt bra:) Igår bidde de umgås, idag blire umgås och imorrn ska va till sis och fira lilla Hulda-Liv som blev 1år i torsdags:D Wiieee;) Ser ut att bli en underbar helg, verkligen:D Den började kanon igår iaf:)


Näee nu ska ja mysa med Hilding, å ladda upp fram till klockan 15:00 då smäller de utav bara satan! Jisses anåda va närvöst de är:) Men det blir säkert lite roligt iaf, hoppas ja! Huvva nu känns de att de är nära! Eeeyy maria hejja från mig därnere, så ska ja försöka hålla mig själv i styr framför tvn! Puuuh!

Ha en trevlig helg allihopa, det ska jag ha:D
Puss

5 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Gonatt å gomorron!

Jahapp, igår alltså torsdag så umgicks jag med maria, mm det va veryvery nice:D Vi shoppade lite, jag köpte födelsedagspresent till Hulda-Liv som blev 1år igår:) hehe mm just det Maria:P Sen fikades de lite, softade lite! Det var trevligt:)
Sen vid 6 åkte jag till E:On arena för att se timrå vinna över luleå med 4-2. Kändes bra:) Mm blir ju smärre hysterisk mellan varven på matcherna, men de skulle ja aldrig erkänna. Att ja är en sån som gapar å skricker, lalalalalalaaa nehee inte jag inte. Joo jag gör ju facktist de, damn men aa blev inte allt för mkt igår dock, va en helt okej nivå på matchen:) Mhmm sen då?

Ja när matchen var slut åkte jag och jobbade, började alltså 22:00 och slutade 06:00 imorse. Ljuvligt:) Haha bästa är att ja inte kommer hem fören vi 7heller eftersom jag jobbar i svall, ännu bättre! Klockan halv 1 väckte min kära mor mig, mjaa okej de är bra för annars somnar ja aldrig ikväll å ja vill inte vända på nå dygn, ha nog med sömnproblem som det är.

Happ helgen då? Ingenting som de ser ut nu, men man kan la hoppas att de är nån av tjejorna som är på att umgås, vore nice, inte bara sitta hemma hela helgen? annars är ju andra välkommna med förslag, ja är inte den som är den!

Nu då? Trött som ett aaaaas, men ja det ska la gå å ändå. Jag skulle gärna hitta på nåt ikväll med, hehe man blir ju alltid piggare av att umgås å göra nå skoj:)
Det blir pizza idag iaf, låter helt okej tkr jag. Inte underbart som ja vanligtvis brukar tka, hmm knas dedär, har ja börjat släppa mitt onyttigamat begär? Näee tillfällig formsvacka bara:P


Snart kommer emelie hem:) Då blir ja glad, blir svall till veckan med henne, om ja nu är ledig nåndag. Sånt som visar sig med:)

nästa helg blire utgång mkt bra, Tre av mina vänner fyller 20nästa vecka så det ska firas:) Trevligt!

Jag har en aning ångest oxå, min söta fina rara lilla kissebebis Hilding ha hittat på massa dumma saker dom senaste dagarna, men idag slog han alla rekord!
Jag var alltså inne i köket, hör ett oroväckande krasch från vardagsrummet. Hmm går dit. Vad ser jag? Joo en kristallgrej(oljelampa handblåst av nån konstnär) som mamma fick i present av pappa, sån bröloppsdagsgrej förra året. Den ligger numera uppsopad i en hög i miljoner bitar, själva lampan är rätt intakt men foten handtaget ja demesta som får den att stå osv är numera i en miljon bitar. Känns inte bra, känns som två personer kommer bli arg. Jaja fårse närom kommer hem, jag längtar inte tills det iaf.


Nu ska ja göra nåt annat, tror de blir till å kika på tv om ett tag sen tvätta! Kul va?


Puss Hej


BTW: Jason Mraz - Melt With You
Ill stop the world and melt with you

4 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Btw

Vissa saker ska man inte prata om för då lägger man betong på sina egna axlar. Så för engångs skull ska ja hålla käft vänta till efter att jag har firat min 20årsdag klart alltså omkring 3-4februari sen ska ja göra ett försök. Vet ingen om det, vet heller ingen om ja misslyckas. haha mkt enklare så;) Mm kommer dock blir rätt jobbigt, och säkert påtagligen märkbart för dom som kommer jobba med mig då. Hehe stackarna!Btw:I tried to be chill but your so hot that i melted

2 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
To day

Jahapp,idag då? Haha ja under natten blev man ju väckt av mobilen, å sen i morse klockan 7 blev ja väckt av pappa, haha sen vid 10 av mamma. Hehe ja man sov lite ryckigt i natt då med andra ord. Men va gör de, helt okej att bli väckt av mobilen så länge de är du som väcker mig haha!
Mm sen idag tänkte ja nog inte göra så mkt, ska ev börja rensa ur mitt rum, som ja för övrigt inte får göra för mamma för att vi har fullt i boden å stugan med massa saker som vi inte ha kunna kört iväg under vinter, vi ska tydligen ta hit nån sån som man slänger skräp i till våren så hon tkt ja kunde vänta till dess. Det ha ja däremot ingen plan på att göra så jag får se. Kanske börjar med det idag, annars blire ett projekt som åtminstone ska va klart tills ja fyller år. Ha ju nästan en månad på mig iaf, det borde ja la klara!

Näee nu ska ja pyssla med nå annat än detta iaf. Gå ut i stugan å letan en scartkontakt till mitt ps, som syrran tydligen hade snott till sin tv, som hon sedan rev ner i golvet så den scartkontakten är uppenbarligen utburen i stugan tillsammans med tv, haha nice;)

Have a nice day!


BTW: Mkt roligare på det viset!

2 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mm det är bra!

Nu är ja litet gladis:) Tänk va lite kan göra en glad haha:)

Imorrn ska jag å min gammvovve bara göra det vi vill, vi är ensam hemma imorn:) Sen på torsdag ska jag jobba natt, efter att jag har besökt eon arena och sett timrå spela(och förhoppningsvis vinna). Mm och med lite flyt hinner jag även med en sväng maria på dagen:) Mmm bara en sån liten sak gjorde mig så glad  helt plötsligt!Näee nu ska ja dyka in i boken igen:)


Imorrn äre första arbetsdagen efter semester för många, ha så skoj!:)

1 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jahaja

Då hare blivit tvärt emot mina önskningar ännu ett år. Mm känns sådär måste ja säga. Snön som ja så högt önskade i december men inte vill ha så mkt av annars, den kom alltså igår, jahap lagom till de nya året:S Känns väl sådär!

Okej gårdagen då, hur blev den egentligen? Jaa sara min lilla räddande ängel, räddade min dag ännu en gång. Tack gumman för det. Vi gjorde egentligen ingenting, men det var roligt å trevligt ändå. Tycker jag ivf!:)

Mmhmm, hur känns de nudå, 2008? Hur känns de? Ja ni, just idag känns de tungt, vet inte alls känns så himla tungt bara. Jag skulle vilja säga att ja är så himla trött å less på allting. Jag är dödligt le å inte veta hur fan saker å ting är. Jag vet inte ens själv va ja vill, men ändå där är drygt å veta att man never ever lyckas göra de på rätt sett, tkr de känns förjävligt! Mm men en bra ska har de i allafall vare idag, min moster kom å hälsade på idag, min älskade underbara moster! Mm då bidde ja glad, underbart! Så denna dag har inte vare all bad allafall. Men vissa saker hade vare mer önskvärda för att göra dagen riktigt bra. Ja får se, ja får se! Allting visar sig för eller senar. Jag hatar senare bara, gillar det inte alls. Jag ska sluta säga att ja inte försvinner, sluta säga att ja finns kvar. Kan va de som gör de, jag ska säga, nu eller aldrig. Punkt slut!

så kanske ska förpassa mig tillbaka till soffan nu, lär väl bli där ja spenderar min dag antar jag! Roligt som det är! Ska iaf ring emelie senare, får hoppas ja blir lite gladare då!


Men nuså, kanske återkommer ikväll, hare bra allihopa hoppas ni får ett bra år!

Puss å kram

1 Januari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Nytt år

Okej, idag är alltså sista dagen på 2007, rimligtvis blir det alltså 2008 imorgon. Och vad ser ja med de nya året då? ser ja att jag kanske kommer lyckas flytta, ser jag att jag kanske kommer bli kär, att ja kanske får ett nytt jobb eller nånting åt det hålet? Mjaa hoppas kan man ju alltid göra, men jag ser facktist ingenting alls, jag ser min 20års dag och min utlandsresa som det enda under ett helt år. Jag ser ingenting som kommer bli bättre å heller förmodligen inte bli sämre. Å det stör mig, jag har två saker å se fram emot på ett helt jävla år. Det känns sådär!


För att citera min kära mor, och även en till som gått med i klubben, alltså min pappa, "elin, känner du inte att du börjar längta efter barn nu, kanske en kille och en bebis?" Hmm helt ärligt är ja less på den fråga nu, jäkligt less. Jag ser att många i härnösands lilla stad tycker barn är det största som kan hända, det dom längtar efter mest av allt. Men jag personligen ser det inte så, min största dröm har alltid varit att få gifta mig, det är det som är mitt mål känns de som. Att få barn, hmm just nu känner jag absolut inget sug efter en bebis, jag älskar syrrans barn tkr om små barn osv. Men personligen längtar jag inte efter en bebis. När jag säger det skrattar folk åt mig, typ haha skojar du eller. Och nej det gör ja inte. Självklart lär ja vilja ha barn förr eller senare men inte nu inte i en snar framtid. Som de känns nu somsagt. Så det här med brölopp är en mkt större dröm för mig, men inget heller som jag går å längtar efter precis. Jag vet inte, kanske är jag trist, tråkig eller nåt. Men jaa, kan ju va så att ja känner att inget av varken brölopp eller bebis kommer ske inom dom närmsta åren så de är därför jag inte längtar efter det. Men jag tror inte de för bebis sa jag redan när ja va 16 tre år sedan alltså att ja inte vill ha på flera år till. Å den åsikten har inte ändrats, att gifta sig känns så mkt större för min del. Men ja, det är inget heller som jag ser det, kommer att ske inom en snar framtid.

Okej hur har mitt år varit då egentligen om ja tänker efter? Jaa det har varit förvånansvärt bra, fast nästan ingenting har blivit som jag tänkt det. Men jaa en helt galet kul sommar, tack Maria för det. En bror som gifte sig, som för övrigt ska få en bebis under 2008. En höst med mkt roliga saker, mktmktmkt shopping, mkt som har hänt som har gjort att ja insett,igen, att ja inte är så liten(inuti)som jag tror,och som säkert många andra tror med. Jag har bevisat för mig själv igen att jag är mkt starkare än vad jag trodde. Mm det är iaf positivt. Vissa saker med 2007 känns naturligtvis tunga, men inte de som folk säkert tror utan helt andra saker. Men ändå ser ja inte bara ett mörkt år försvinna, utan ett rätt så okej år att lägga bakom sig. Det känns konstigt att de här året tar slut om några timmar, för i mina ögon började de nyss, de va nyss vår sommar höst jaa å vinter ha inte ens börjat än. Men jag längtar till den 31/1 då jag blir 20år, och den 2februari då det ska firas. Det är någonting jag verkligen ser fram emot. Sen kanske dehär året för med sig nånting annat oxå, förhoppningsvis om inte en allt för lång framtid isf. Men somsagt jag ska inte lyfta ett finger för de, så ja får se vad som händer. Jag hoppas allafall på ett mkt bättre musikår under 2008. 2007 startade ganska bra, men de planade rätt snart ut å de blev inte så mkt mer med det hela, så ja får hoppas att de kommer mer bra musik i år:)

Mmm nu äre snart middag, med familjen som idag består av fyra hundar två katter och mamma pappa, å min familjs bästa vän Gunnvall:) Sen ska ja förhoppningsvis umgås med sara, men man vet aldrig. Annars blir den en lugn å stillsam kväll. Det visar sig!

Ska man väl passa på att önska alla ett gott nytt år oxå, så jag gör det nu. Tack alla mina vänner som har gjort mitt år bra, tack min familj, min älskade bror simon, min otroliga storasyster nämner jag särskilt, för dom gör alltid mitt liv bättre när jag umgås med dom:) Aa nu ska jag tack för mig, för denna kväll, så ses vi igen under 2008.

Puss kram och Gott Nytt År!


BTW: Could It Be You?

31 December 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mja

Tjo hoppsan, nu snurrare i huvvet igen:S Mja va ska man säga? Hmm tkr sånt här är svårt, gefan i å vänta å köra hårt bara, eller vänta å se? Ja vettefan. Känner typ såhär justnu eller igen, nej jag skiter i allt sånt här, ja orkar inte. Typ å det känns tungt, för ja menar, aa man vet aldrig va man riskerar å gå miste om, men man vet aldrig hur ont de kan komma att göra heller. Å ja vill aldrig att de ska göra så ont nå mer, aldrig nånsin igen! Mjaaaa, gud känner mig tom, känner mig dum, känner mig som ett stort jävla pucko som inte fattar ett skit. Jag menar först gå å fundera hela dagarna, å undra sen kan de ändå visa sig att de inte ens va värt å grubbla på? Hmm ska ja va helt ärlig, vettefan om det inte är så att ja kommer göra verkligheten av den tanken ännu större än va den redan är och verkligen inte försöka nånting själv. Just nu känns de så!Nu till nåt annat, dagen kanske! Har vare hemma hela dagen, sen va vi å käka middag hos mormor och morfar, kom nyss hem därifrån. Nu väntar en kväll lika innehållslös som den igår, och förmodligen i stil med den imorrn med. Det är nyår imorrn och för mig verkar det bli en hemma nyår för första gången på ett ex antal år, känns ju jäkla tungt på nå vis. Min bästaste emelie kommer inte hem fören om en vecka, och ja hmm, verkar inte bli så mkt mer umgås än nån annan vecka, möjligen maria på torsdag, förhoppningsvis för min del för just nu mår ja lite knas i huvve igen. Hon är bra å prata med då, hon är så jäkla, neutral på nå vis, klok eller va man ska säga. Plus att hon är jävligt rolig på alla sätt å vis!

Min Kissebebis Hilding. Han jagar vovven och spanar ut genom fönstret sammtidigt;)


Jahapp till nåt roligare för min egen del då, haha jag har lyckats med motsatsen till va alla andra brukar göra över jul hehe, hoppas ja lyckas håll i den trenden å ta mig tillbaka till mitt mål, då vore jag nöjd:D Mmm för just nu är ja det inte.


Nu ska ja tacka så mkt för mig, åter kommer möjligen senare ikväll av orsaken att ja förmodligen ha så jävla tråkigt att ja fördriver min tid här.


Adjö!


BTW: Ni av er som läser å sitter å funderar på va ja menar, sluta fundera på de, för de är garanterat inte de ni tror, min vänner vet förmodligen de mesta, men ni som inte tillhör den skaran och sitter å gissar sluta med de, fråga om ni är nyfiken. Jag hatar skitsnack nämligen!

30 December 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Ny låt:)

Okej andra ilägget på nån timme hehe men ja är så glad över internet och ja hittade en låt som ja blev tookkär i så blev tvungen å lägga hit den nu:)

Cascada - Could it be you

Close my eyes
I try to hide
Im listening to my voice inside
Whats on to tell me right or wrong
I need to know where I belong
For all the days I ran away
I never dare to ask me who could I be
Who can bring back the
love thats inside me

Could it be you
Or do I lose my way
Im here but colorblind
Could It be you
Or do I break away
So leave the past behind
I only wanna feel the
sunlight stop the fight and
see it in your eyes
Wish I just knew what I should do
Could it be you
Somebody tell me if its true
I dont have a clue
Could it be you

Too many things said and done
Sure if you could be the one
To dry the tears I left behind
To chase these demons off my mind

I see your face
Touch your skin
Is this a fight
We both cant win
Sometimes the truth is miles apart
But its hard to break your heart

Could it be you
Or do I lose my way
Im here but colorblind
Could It be you
Or do I break away
So leave the past behind
I only wanna feel the
sunlight stop the fight and
see it in your eyes
Wish I just knew what I should do
Could it be you
Somebody tell me if its true
I dont have a clue
Could it be you

Baby I dont wanna waste your love
Though its hard to just walk on
Well will this hurt be neverending
Where do I belong

Could it be you
Or do I lose my way
Im here but colorblind
Could it be you
Or do I break away
Just to leave the past behind
I only wanna feel the
sunlight stop the fight and
see it in your eyes
Wish I just knew what I should do
Could it be you
Somebody tell me if its true
I dont have a clue
Could it be you

Maybe it is me
Used to plan to see that its you
For everything I am
everything I need lies in you

29 December 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Internetproblem, mkt sen sist, och du såklart

Ja de är ju absolut inte så att ja på nått sett lagt ner denna blogg, velat göra det eller ens nåt åt de hållet, Utan mitt internet kraschade för tre veckor sedan därav ingen uppdatering, sorrysorrysorry. Jag är ledsen för ja ha haft så himla mkt ja ha vela skriva om men de har ju inte funka. Risken finns att inlägget för dagen blir långt. Vi får se hur långt bak ja minns haha;)

Egentligen vet ja inte ens var ja ska börja, för det känns som att egentligen inte har hänt nånting alls sen sist jag skrev fast de ha ju hänt jättemycket. Men känns kanske som det inte ha hänt så mkt som nån annan än mig skulle kalla hänt nåt hehe aa krångligt sånt där!
Men julafton de hare ju allafall, och den va bra, fast det var ju ingen snö, det var en storstorstor besvikelse! Verkligen uscha:( Mm och på juldagen, kom mina halvsyskon(alla utom jonas som är i Canada) och syrrans barn så klart, min Hulda-Liv fyller snart 1år:) 3januari blir hon mosters stora tjej:D, fick även veta att ja skulle bli faster! Mm janne och Dunja(som gifte sig i sommras) ska få en bebis:) GRATTIS IGEN! Blev ju även utgång på juldagen, den skulle ja kalla sådär, det i stBrorsans Vovve:)ortsett enda som va bra, va ju du då, aa de va bra!(återkommer på den punkten) Julen har flytit på rätt bra iaf, och ja jag är nöjd med de mest utom vädret! Snön hade vare mer än önskvärd, nu vill ja fan inte ha den iaf! Här är iaf en bild från julafton!  
brorsan, mormor och brorsans hund pillis, som agerade ren under julafton:)

Jahapp, vad hände innan jul då? Jaa de va mkt jobb, pust både hemma och på jobbet! Men de va ju trevligt för man får ju lön därefter oxå så:) Mm Fredan innan jul så va vi ut några st, en jäkla lyckad kväll för min del, som förde med sig både de ena och det andra, men även där framför allt du! Det va väl liksom huvudsaken under den kvällen skulle ja säga, kan va för att ja inte minns så mkt mer, inte pga av fyllan utan pga av att ja helst vill minns de i belive. Mja man vet inte men aa fredagen va en bra kväll.

Mjahapp ha ja gått igenom lite bakåt, ska va blicka framåt då? Jag skulle säga helst inte för ja avskyr å kolla framåt, jag känner mig bara mer och mer patetisk ju närmare min 20årsdag ja kommmer, pga av att ja fortfarande inte ha flyttat. Men aa så länge ja inte har råd så ha ja ju inte råd, de måste ja acceptera fast de är jäkla svårt. Men iaf, så ser de närmaste ut att nyår ha ja ingen aning om va ja ska göra på, verkar nästan som de bli en lugn kväll hemma, haha kanske ska bli en ny/gammal upplevelse haha men ja om ingen annan vill hitta på nåt av dom kompisar ja har som inte ha åkt till fjälls ja då kan ja ju liksom inte göra mkt åt det så! Sen jobbar ja natt till veckan, mm mkt trevligt, men inte ska man klaga för de blir fina pengar av det så låter mkt sunt och bra i mina öron tkr jag:) Mjahapp sen då? Jag vet helt ärligt inte, jag hoppas att nånting skoj skulle kunna ta å hända snart, jag känner att ja behöver det nu, för jag tkr de är mkt som börjar bli rätt drygt å tråkigt.

Mhmmm tro om man ska slänga in en låt då? Ja klart ja ska för att inte bryta på traditionerna, plus att ja verkligen tkr den här låten är bra.


Closed off from love
I didn’t need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you’re frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone’s looking round
Thinking I’m going crazy

But I don’t care what they say
I’m in love with you
They try to pull me away
But they don’t know the truth
My heart’s crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing’s greater
Than the rest that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I’m going crazy, maybe, maybe

But I don’t care what they say
I’m in love with you
They try to pull me away
But they don’t know the truth
My heart’s crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love


Ska avsluta det här inlägget nu, så det inte bli på toook för långt, måste säga att internet funkar igen känns sjukt bra mktmkt bra!
Vill även tillägga, att Emelie ja kommer sakna dig som fan, du får skynda dig hem juuu, du vet boken väntar, skinksåsen och aa umgås!!!! Have so much fun hun så ses vi när kommer hem!


Så, nu nöjer ja mig för idag, så hoppas ja att ja ska återkomma lite snabbare nästa gång, förhoppningsvis redan imorrn:)

Puss å kram

29 December 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Sugväder,pisshumör,idioter och ja allt annat

Mjaa fyfan va arg ja är, lessen å besviken, varför ska man behöva vakna på söndag morgon med regn? Om nån kan ge mig ett jävligt bra svar på det blir så okej, men näe inte ens de, allt bara förstörs, allt var så fint med snön osv. Nu äre bara pissig jävla äckelhalka! FYFAN säger jag!

Mmmhmmm mitt pisshumör då? Ja va kan det beror på? Mm fundera på det ni, ja hänger inte ut personer jag är arg på inte gillar eller så här, men nu har ja fan lust med det för är grymt less nu. Endel med bättre ekonomi än mig skulle säkert kalla vissa saker för skitsaker, men har man inte bättre ekonomi än va ja har å vill lägga min pengar på sånna saker så blir man fan galen, jag grinade igårkväll och idag pga av den saken aaa å det låter säkert patetiskt men vet inte om det är rätt att ja ska behöva göra av med 300kr på en vecka för att hon inte kan ge fan i mina saker, jag fattar inte att de ska behöva vara så jävla svårt. Jag lovar å svär att om ja köper en ny imorrn får ja ändå köpa en ny om en vecka igen för att hon ha tappat bort den eller som denhär gången lämnat den utan kork så den är helt uttorkad! Mm har man bättre ekonomi än mig, kanske de inte gör nåt att man får springa varje vecka å köpa nya saker, att en grejer är borta varje gång man ska ha dom kanske inte är nåt stort problem för man kanske har miljoner andra grejjer å använda sig av, men så är inte fallet här! Å jag förväntar mig att när ja vill ha mina egna jävla grejjer ska dom finnas där ja la dom i min garderob,på hängarn i lådan osv, inte innen i stan hos nån jävla snorunge för att hon ha råkat tage med sig de nånstans men minns inte var osv. FYFAN nr2 säger jag om det!

Idioter? Mjaa det är väl iprincip allt å alla med jämna mellanrum men det finns några som är värre än andra. Bla ovannämd! Huvva, en idiot till försäljare förra veckan aa han oxå, hmm den som läste upp vädret på nyheterna i radion idag, hmm dom som står för väghållningen här,M och M(står ej för med mera) jaa okej dehär kan dra ut på tiden, men ja FYFAN nr3 då!


Så nu har ja få dämpa aggresionen en aning. Känns inte de minsta bättre eftersom ja bla vet att vädret inte ska bli bättre och att ja måste lägga ut pengar på nånting jag köpte för en vecka sen, Gaaaaaah!Men på fredag kanske de blir utgång, vore ju rolig men man är väl fast här ute pga av halkan eller ligger i 40gfeber eller liknande, om det går som det ha gått hittills denhär veckan så skulle de inte förvåna mig det minsta!BTW: AAaa jäkla läckert, men lite för mkt va? Minus tre vore mkt bättre!

4 December 2007  | Länk | vinter | 2 kommentarer
Jobba natt och älska snö!

Mm nu har jag jobbat ett nattskift för första gången i mitt liv. Jag tyckte de gick jättebra under tiden jag jobbade kändes inge konstigt alls, men när man satt sig ner under en rast osv så kände man sig lite slut men sen när ja jobbade igen gick det lika bra då. Det är mer nu när ja ha vaknat som ja känner att jag är helt slut, huvve känns som en vakumfylld ballong. Men jao pengar tjänar man ju iaf å de är bra, jag är i stort neeed av pengar så:) eller ja det är ju inte så att det krisar sig på nåt ända sätt men jag vill ju ha mkt pengar så jag kan göra dom saker jag vill så att säga:) Mm mkt mkt nicenicenice:)


Å jag är så himla glad åt snön sitter här å kikar ut ser snön som faller å ja blir så jäkla glad tkr der är så himla fint så himla rätt att snön ska komma till jul aa jag är inte en av dom som hatar snön, jag gillar den inte så mkt efter jul då är ja less på den men innan fram till att julen är över så älskar jag den verkligen:)

Imorrn blir after work i sundsvall med jobbet:) Mm längtar ska bli så nice och käka gott osv:) Mm kommer nog bli soft:) sen i helgen äre första advent pyntande och bakande för fulla muggar, nya gardiner upp med alla stjärnonr adventsljusstakar och allt annat som ska upp till advent:) Jeeiii jag längtar:) Julmarknad med mormor på lördag julskyltning med ja nån på söndag:) Pretty damn goood:)

Näee nu ska ja sätta mig framför tven å vila, innan ja ramlar av från stolen:)Love to all my friends, family and yeees the animals:)

Btw: Om du bara visste, och om det bara va ca minus 3 typ aa dåå dåå jäklar!

29 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mkt nu men lite ändå

Ja de känns så, att jag gör hur mkt som helst men ändå ingenting. Förra veckan vare jobb tre dar utgång en övrigt vare lugnt. Den här veckan äre jobb tre dar(måndag 06:00-15:30 tisdag 06:00-14:00 och onsdag 22:00-06:00) Jaaoo skönt å jobba natt, hrmf inte dirr men va gör man inte för pengarna, med mitt klädkonto behövs alla pengar man har en chans till. Aa sen på fredag blire afterwork i svall med jobbe, very nice i belive:D På söndag blire ev julskyltningen med maria:) Mm hoppas på de ska ringa hon idagarna så vi kan bestämma nåt. Sen måste ja även på banken nåndag denna vecka sen måste ja även shoppa lite granna mkt saker som är slut igen? Hmm aa va de nu kan bero på. Nu ska ja sätta mig ner i soffan å slöa tills sängen väntar. Aoo så äre med de. Nästa vecka blire mera jobb riktigt hure ser ut än vet ja inte, men måndag 06:00 ska ja innfinna mig på jobbet i svall å vara pigg å glad, jihoo lika ljuvligt varje gång å vakan 10 över 5 man bara älskar det. Näee nu ska ja inte klaga nå mer jobbar ju relativt lite jämfört med andra så jaa å jobb ska man ha! Mm jaa sara fick ja inte umgås i veckan med heller, men ja gumman för eller senare blire.

27 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jobb hockey å ångest

Ja de är en ganska bra sammanfattning av min dag. Först jobb, gick bara fint, förutom en grining städmaskin men det ordnade sig med. Min ångest startade där nånstans under dagen. Sen hem in i duschen, frös som ett tooook. Bänka sig framför tv, kolla på timrå-modo matchen:) Mmm brabra resultat där nicenicenicenicenicenicenicenicenicenice:D Mm riktigt nöjd skulle ja vilja säga om de:) Ja menar med timrås bottenapp i lördags så vare bara å hålla alla tummar i världen för att dom skulle va så jävla taggade idag, å ja det gick vägen iaf, kunde ju gärna fått blitt mer än 2-1 men ja vinst är alltid vinst:)

Jaa åsså ångesten då, mm alltid skoj! Jag har sån va ska man kalla de, rädd för döden ångest. Jag blir rädd väldigt lätt om ja ha ont nånstans eller där är nånting som känns konstigt, tror alltid att ja är dödsjuk. Haha de låter som himla löjligt när man säger det men det är verkligen asjobbigt, får sån ångest att ja inte kan äta åsådär. Men jaa, får se hur länge denhär dödsångesten håller i sig. Beror ju helt på hur länge de som orsakar ångesten håller i sig, hehe. Fy ja skäms nästan när ja skriver de här låter så jäkla töntigt, men ja är utrustad med klentpsyke å ja jag kan ju erkänna det iaf. Hur töntigt de än låter. Jobbigt äre allafall!

Mjaa nu ska ja lyssna lite på min favvolåt just nu

Cascada - What hurts the most <3 kunglåt


Nattinatti, murkellove see you tomorrow!

20 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jobba ja

Ja idag bidde de jobb, mm tröttis tjej elin är svar ja! Bidde hem lage mat, var hemma klockan sex, sen efter maten så målade ja en hylla aa ja vet kreativ va ordet;) Haha imorrn ska ja jobba igen så var inte planen men nu är de så, mer pengar till mig tack så mkt:) sen ska ja ringa siwan imorrn å se om ja kan jobba på mitt andra jobb ons torsdag, sen äre jobb på igen på fredag,förhoppningsvis på lördag blire utgång, jeeoo de visar sig. Mm visst!

Köpte kattmat idag nått sånt "märkesfoder" för 320kr för 4kg, vilket rån, tänkte se om de är bra, om de räcker längre än vanligt foder, isf håller ja fast vi de, annars kommer ja köpa billigt foder igen. Men de brukar vara så att dom dyrare fodrerna behöver man ge dom mkt mindre av å dom mår mkt bättre av de å blire mkt bättre i magen osv, så ja chansar å ser. Mm men dyrt ändå för foder till en katt. Fan en tio kg hundmatsäck kostar 198 liksom, jaja fårse helt enkelt.Mm nu ska ja väl umgås med sängen en snutt i belive, ska ju upp 05:20 imorrn igen, mm yummie;) Haha jeje pengar å pengaar:)

Men hare bra allihopa så ses vi, ja dom ja nu träffar när ja nu träffar dom!


Cascada - What hurts the most

I can take the rain on the roof of this empty house
That don’t bother me
I can take a few tears now and then and just let them out
I’m not afraid to cry every once in a while
Even though going on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I’m ok
But that’s not what gets me

What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin’ to do

It’s hard to deal with the pain of losing you everywhere I go
But I’m doin’ It
It’s hard to force that smile when I see our old friends and I’m alone
Still Harder
Getting up, getting dressed, livin’ with this regret
But I know if I could do it over
I would trade give away all the words that I saved in my heart
That I left unspoken


19 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Haha

Gud, ja måste skärpa mig, men de är svårt när man jobbar till halv elva på tordag och kommer hem 6på fredag sen bara sätter sig framför tven osv, sen igår va ja borta hela dagen och kvällen å idag ha ja vara hemma i fyra timmar nu, och en av dom timmarna har ja lagat mat haha, jag är för slö för å sätta mig vid datorn helt enkelt, tråkmåns kan man säga haha:D

Igår va vi iaf hos min moster och bland annat kikade på hennes nya bebis(vovve) mm jag bidde kär:) Längtar till min moster ska ta valpar på henne, kanske köper en vovve av henne då om ja inte ha hunne köpt en innan haha:) mm blev rätt kär:)
Nu ska ja snart slöa ner mig i soffan,ska åka hemmifrån 20 över 5 imorrn, sen jobba jobba jobba:) Mmm pengar:D Men ska göra mitt bästa för å orka skriva imorrn, man får se:)

I helgen fick jag göra mitt birsta besök utan sarisen:( Men de gick ju iofs bra ändå haha, men hade vare mkt roligare men sara, miss u hun:( Hoppas de blir bättre nu efter att ni ha öppna!
Jaja nu ska ja kila iaf, have a nice night everybody!

Puss å gokväll


Were caught in a trap
I cant walk out
Because I love you too much baby

Why cant you see
What youre doing to me
When you dont believe a word I say?

We cant go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we cant build our dreams
On suspicious minds

So if an old friend I know
Drops by to say hello,
Would I still see suspicion in your eyes?

Here we go again
Asking where Ive been
You cant see the tears are real
Im crying (yes im crying)

We cant go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we cant build our dreams
On suspicious minds

Oh let our love survive
Ill dry the tears from your eyes
Lets dont let a good thing die
When honey, you know
Ive never lied to you
Mmm yeah, yeah
18 November 2007  | Länk | vinter | 1 kommentar
Vänner

Jaha igår blev än över förväntan dag helt klart:) Mm va facktist jäkla roligt alltihopa, bilresan handlingen matlagningen å sen det vanliga traditionsenliga snacket, mm de va helt klart en mktmkt bra kväll för mig iaf:)

sen att en viss janice försöker övertala mig att lördagar bli bra får mig närvös haha, jag vill inte stå ensam därutanför haha, och ja vet att de kommer bli så haha utan den minsta lilla tvekan, men jaa jag kan även hoppa utgång tills 31/Januari annars hehe de funkar de med, haha kommer ha shiiiiiitkuuuuul;)
Näe men klart man ställer upp å gör ett försök på dedär men icke att ja tror för en sekund att de kommer gå vägen men vafan ja kan bjuda på de isf:)


Nu ska ja sätta mig under en filt, fan fryser så in i satan haha, fick jaga hunden som bestämde sig för en promenad på egen hand haha så jag fick löpa efter han i djupsnön, mm de va nice:) hehe men matte bjuder på de med bubben för du är mattes finast prins!

Have a nice day
God Jul

14 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Snow is falling,

Jaha sitter man här nån sekund då, har haft en full helg, egentligen inte med nå ansträngande, men har iaf inte hunne sitta här nånting! I fredags var ja ut, förfesten var skoj, krogen va oxå kul, men va inge roligt folk ute alls, men ändå en helt okej kväll:) Igår va ja med min bror(<3) i birsta hela dagen, vi handlade julklappar brorsan blev nästan klar, hehe ja personligen blev kvar till en person, lillsyrran haha resten är ja inte alls klar till men vafan man hinner nu är ja ju igång så nu vet ja i princip va ja ska handla till alla iaf, hehe shiiiet mkt shopping runt jul, men de är roligt de med:) Idag ha ja hittils hunne vare ut å montera en julslinga, mm ja blev nöjd men såklart blev inte mamma de, *hrmf*så nu är ja grinig på henne. Tacksam är inte ett ord man använder allt för ofta näre gäller min mamma. Vi ha vare till mormor å morfar, mamma gratta ju morfar på farsdag. Brorsan å ja ska laga middag å göra tårta till pappa om ett tag. Mmm just nu ligger sessan(kattungen vi(jag) ha tage hand om) i mitt knä å myser, haha hon ser ut som en riktig sessa oxå:) Eller ja hon är långhårig svart å  vit men stooora ögon små öron å kort svans, hehe hon ser nog föresten jäkla rolig ut haha;)

Jaa nu ropar brorsan så ska gå å leka med han en stund nu innan matlagning å tårtbakning tar vid:) Hörs å ses,

The weather outside is frightful
But the fire is so delightful
Since weve no place to go
Let it snow, let it snow, let it snow

It doesnt show signs of stoppin
And I brought some corn for poppin
The lights are turned way down low
Let it snow, let it snow, let it snow

11 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Få saker

Det finns få saker människor gör som verkligen få mig att bry mig. Jag menar, om nån säger saker eller gör något osv. Det är inte så att jag bryr mig särsklit mkt alls. Jag är en sån som bryr mig om vad som händer å sker med mina närmsta vänner, men jag skulle aldrig tka illa om mina kompisar för att dom gjorde nåt fel mot någon annan, för så länge dom är samma person mot mig så står jag ju självklart på deras sida, sen beror de ju självklart vilken nivå felet ligger på, vet inte om jag skulle försvara min vänner om dom verkligen gjort nåt helt helt fel mot någon annan! Men mestadels känner jag såhär. Fine vill dom göra det eller det så är helt okej för mig, jag bryr mig inte så länge dom är samma person mot mig! Jag har inte alltid vare så, men det hände en sak för nåra år sedan som fick mig å tänka annorlunda, då fanns de en enda person som verkligen hjälpte mig att ta mig upp på fötterna igen, hon kommer nog alltid vara en av dom som jag vet att ja kan berätta saker för, hon fick reda på det först och hon hjälpte mig steg för steg å ta mig därifrån jag var. Hon klandrade aldrig mig för vad jag valde å göra, att jag valde att stänga ute alla ur mitt liv förutom min familj å henne, hon hjälpte mig istället att hitta ut därifrån. Hade inte hon gjort det hade jag nog vare väldigt ensam nu skulle jag tror.
Där var nog början i var jag prioriterade om saker och ting. Jag känner inte att om min vän gör ett fel mot sin andra kompis sin pojkvän eller så, att det är min sak att dömma den för det, jag känner att det är min sak att finnas där å stötta den vännen för dom val den vill göra osv. Å det är skönt, för ska man gå å reta upp sig på hur andra människor väljer att leva sitt liv å klandra dom för det, så får man nog kolla över vad man gör själv, för jag är långt långt långt ifrån felfri själv. Jag har svårt att tror att någon är det, även fast det finns många som säger att dom alltid är helt ärlig att dom aldrig prata bakom ryggen på folk att dom alltid kan å vet osv, så tror jag inte det är så. Alla har fel å brister å det är bara å acceptera folks olika fel å tycka om dom för det.

Däremot finns det vissa saker jag aldrig skulle ställa mig bakom, vissa saker som får mig å bli så arg. Vissa saker jag aldrig skulle kunna klara av att stötta osv. En sak jag har väldiga problem med är när man är olika personer, behandlar folk olika, jag kan inte det, jag kan inte låssas att jag är en person jag inte är. Visst äre så att man är olika i olika situationer, det är naturligt. Jag ska inte påstå att jag är precis likadan hemma som jag är med mina kompisar eller så, men det är ju inte så att det är jättemkt som skiljer sig, Man pratar om olika saker osv. Men det finns så många som verkligen byter personlighet för olika människor. Det tkr jag är helt jävla fel jag förstår inte grundtanken i det alls. Grupptryck å sånna saker förstår jag aldrig mig heller på, hur folk kan skylla sitt eget betende på andra, "jag föll för grupptrycket". Det tkr jag är de löjligaste som finns, för umgås man med folk som försöker få en att göra vissa saker, vafan har man för vänner då? Vafan är man för person när man inte klara att stå för saker man själv väljer att göra eller säga nej till sånt man inte vill göra? Mm finns mycket saker som jag tkr är konstig, finns mkt i mitt eget sätt att vara på som ja vet beror på en osäkerhet, ett sätt att bekräfta sig själv. Men visst jag kan inte säga att jag känner många som är mkt bättre eller sämre än va ja är själv, i grund å botten ligger nog alla på ungefär samma nivå, sen kan vissa växa sig till jättestarka människor som inte alls känner något behov av uppmuntra osv, å endel sjunker till en tom grå människa som behöver alla hjälp dom kan få. Jag älskar minna vänner, jag älskar min familj, min bror simon är nog en av dom finaste syskon man kan ha. Utan honom hade jag vare en mkt mindre person än vad jag är. Min storasyster är oxå en otrolig människa, hon visar verkligen va som är viktigt för henne!

Jäklar vilket inlägg jag drog på nu, men aa de blev så. Jag såg på ett program på tv därom pratade om böcker osv, och dom var rädd att folks bloggande skulle slå ut bokläsandet, för att bloggar var verklighetsbaserad kapitell som man alltid får veta fortsättningen på. Kanske är sant vad vet jag men tror inte det iaf. Tror det ska mkt till innan man kan slå ut folks bokläsande å byta ut de mot bloggar. Visst kan de va spännade men då tror jag att alla som bloggar måste iställe för å skriva va som hänt under dagen osv, hitta nåt spännande att skriva om varje dag. Hur jobbigt skulle inte de bli?

Jaja nu ska ja rasta mina vackra vovvar, sen ska ja börja göra mig ordning ska in å simma snart så, aa måste leta rätt på grejjerna å sådär.

Love my friends and family!

7 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Idag då

Ja idag då? Hmm har vare på stan en sväng, mer än så hare inte blivit. Det vanliga ha ju så klart hänt, matlagning tvättning osv. Men det är sånt som alltid händer så:)
I helgen blir kanske utgång på fredag, får se hur det artar sig det visar sig alltid, sen på lördag blir julklappshandling med brorsan får se vad vi lyckas åstakomma då,hehe men blir garanterat roligt iaf:) Mm!

Inatt va ja med om en skräckupplevelse, huvvaligen, hoppas de aldrig händer igen får då kommer ja aldrig mer gå in på mitt rum, never ever, thats a promisse.

Snön den försvann, men enligt väderleksprognosen så ska det komma mer till helgen, så vi får se vi får se. Jag hoppas den pallra sig tillbaka snabbast iaf.

Imorrn blir ev simmning, men det visar sig det med, när emelie hör av sig liksom:) Mm jajemänsan
Nu ska ja ta å sätta mig i soffan å ta de lugnt tills de är dags för å ägna sig åt sömnen!

BTW: Jag hatar att gå på stan å kolla efter kläder å inte hitta ett skit, finns inte mkt som gör mig så irreterad, ska va att min lillasyster snor mina saker då, men jaa de ligger nästan på samma nivå!


See you later

6 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Längesedan!

Ja det va längesen ja skrev, ja har ingen bra ursäkt alls förutom att ja har haft annat för mig, men absolut inge särskilt. Nu är ja allafall tillbaka igen så ska försöka hålla igång igen nu:)
Ja är iallafall ganska glad idag, snön ligger kvar, BEAUTIFUL, å morfar sa att de skulle komma mer snö ikväll å imorrn kanske:D Jag är så glad att vinter är här:) Det minder än en månad kvar till första advent å ja längtar som fasen:) Jag älskar julen så sjukt mkt:) Lovelylovelylovely:) Mmm visst. Jag har gjort en bra sak sen jag skrev sist iaf, jag har räddat en liten kattunge, en hemlös mager liten stackare som sprang här ute. Hon har jag räddat å gett ett hem, hon växer nu lägger på sig lite för varje dag. Så en bra sak har jag väl lyckats med. Dock äre inte jag som ska ha denhär katten jag har ju min egna lilla bebiskisse, så denhär katten är hela familjens, men dock jag som tar hand om henne iaf haha:)
I helgen har jag inte gjort så mkt, har vare i birsta en sväng med Sara:) Hehe vårat vanliga helgnöje;) Sen ha ja vare med emelie å brorsan, bara softa hela helgen, skönt:) Igår fick ja dessvärre både söndagsångesten och migärn, inge skoj men vafan haha;)
Ikväll blire jobb, hure ser ut med jobb resten av veckan vettefan men de visar sig alltid:)
Till helgen vet jag änsålänge bara att ja å brooooii ska åka å handla julklappar första svängen:) Längtas!
jahapp, för övrigt då? Inte mkt som förändrats alls, jag går upp å ner i mina egna tankar å funderingar hela tiden, ångesten kommer å går precis som vanligt å jaa de mest ser ut som vanligt skulle ja säga, men ja nångong gång förändras väl saker å man får en liten knuff framåt kanske, man kan alltid hoppas:) haha men just nu är ja bara superglad över att det snart är december å att julen snart är här, årets höjdpunkt helt klart!:D Nu ska ja fortsätta med tvättandet sen ska ja slöa ner mig i soffan nån timma innan jobbet ska intas!

hare bra allihopa
Ses hörs syns
Puss Hej<

 

BTW: 7 Veckor kvar till Julafton

5 November 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida