Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Nytt år

Okej, idag är alltså sista dagen på 2007, rimligtvis blir det alltså 2008 imorgon. Och vad ser ja med de nya året då? ser ja att jag kanske kommer lyckas flytta, ser jag att jag kanske kommer bli kär, att ja kanske får ett nytt jobb eller nånting åt det hålet? Mjaa hoppas kan man ju alltid göra, men jag ser facktist ingenting alls, jag ser min 20års dag och min utlandsresa som det enda under ett helt år. Jag ser ingenting som kommer bli bättre å heller förmodligen inte bli sämre. Å det stör mig, jag har två saker å se fram emot på ett helt jävla år. Det känns sådär!


För att citera min kära mor, och även en till som gått med i klubben, alltså min pappa, "elin, känner du inte att du börjar längta efter barn nu, kanske en kille och en bebis?" Hmm helt ärligt är ja less på den fråga nu, jäkligt less. Jag ser att många i härnösands lilla stad tycker barn är det största som kan hända, det dom längtar efter mest av allt. Men jag personligen ser det inte så, min största dröm har alltid varit att få gifta mig, det är det som är mitt mål känns de som. Att få barn, hmm just nu känner jag absolut inget sug efter en bebis, jag älskar syrrans barn tkr om små barn osv. Men personligen längtar jag inte efter en bebis. När jag säger det skrattar folk åt mig, typ haha skojar du eller. Och nej det gör ja inte. Självklart lär ja vilja ha barn förr eller senare men inte nu inte i en snar framtid. Som de känns nu somsagt. Så det här med brölopp är en mkt större dröm för mig, men inget heller som jag går å längtar efter precis. Jag vet inte, kanske är jag trist, tråkig eller nåt. Men jaa, kan ju va så att ja känner att inget av varken brölopp eller bebis kommer ske inom dom närmsta åren så de är därför jag inte längtar efter det. Men jag tror inte de för bebis sa jag redan när ja va 16 tre år sedan alltså att ja inte vill ha på flera år till. Å den åsikten har inte ändrats, att gifta sig känns så mkt större för min del. Men ja, det är inget heller som jag ser det, kommer att ske inom en snar framtid.

Okej hur har mitt år varit då egentligen om ja tänker efter? Jaa det har varit förvånansvärt bra, fast nästan ingenting har blivit som jag tänkt det. Men jaa en helt galet kul sommar, tack Maria för det. En bror som gifte sig, som för övrigt ska få en bebis under 2008. En höst med mkt roliga saker, mktmktmkt shopping, mkt som har hänt som har gjort att ja insett,igen, att ja inte är så liten(inuti)som jag tror,och som säkert många andra tror med. Jag har bevisat för mig själv igen att jag är mkt starkare än vad jag trodde. Mm det är iaf positivt. Vissa saker med 2007 känns naturligtvis tunga, men inte de som folk säkert tror utan helt andra saker. Men ändå ser ja inte bara ett mörkt år försvinna, utan ett rätt så okej år att lägga bakom sig. Det känns konstigt att de här året tar slut om några timmar, för i mina ögon började de nyss, de va nyss vår sommar höst jaa å vinter ha inte ens börjat än. Men jag längtar till den 31/1 då jag blir 20år, och den 2februari då det ska firas. Det är någonting jag verkligen ser fram emot. Sen kanske dehär året för med sig nånting annat oxå, förhoppningsvis om inte en allt för lång framtid isf. Men somsagt jag ska inte lyfta ett finger för de, så ja får se vad som händer. Jag hoppas allafall på ett mkt bättre musikår under 2008. 2007 startade ganska bra, men de planade rätt snart ut å de blev inte så mkt mer med det hela, så ja får hoppas att de kommer mer bra musik i år:)

Mmm nu äre snart middag, med familjen som idag består av fyra hundar två katter och mamma pappa, å min familjs bästa vän Gunnvall:) Sen ska ja förhoppningsvis umgås med sara, men man vet aldrig. Annars blir den en lugn å stillsam kväll. Det visar sig!

Ska man väl passa på att önska alla ett gott nytt år oxå, så jag gör det nu. Tack alla mina vänner som har gjort mitt år bra, tack min familj, min älskade bror simon, min otroliga storasyster nämner jag särskilt, för dom gör alltid mitt liv bättre när jag umgås med dom:) Aa nu ska jag tack för mig, för denna kväll, så ses vi igen under 2008.

Puss kram och Gott Nytt År!


BTW: Could It Be You?

31 December 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mja

Tjo hoppsan, nu snurrare i huvvet igen:S Mja va ska man säga? Hmm tkr sånt här är svårt, gefan i å vänta å köra hårt bara, eller vänta å se? Ja vettefan. Känner typ såhär justnu eller igen, nej jag skiter i allt sånt här, ja orkar inte. Typ å det känns tungt, för ja menar, aa man vet aldrig va man riskerar å gå miste om, men man vet aldrig hur ont de kan komma att göra heller. Å ja vill aldrig att de ska göra så ont nå mer, aldrig nånsin igen! Mjaaaa, gud känner mig tom, känner mig dum, känner mig som ett stort jävla pucko som inte fattar ett skit. Jag menar först gå å fundera hela dagarna, å undra sen kan de ändå visa sig att de inte ens va värt å grubbla på? Hmm ska ja va helt ärlig, vettefan om det inte är så att ja kommer göra verkligheten av den tanken ännu större än va den redan är och verkligen inte försöka nånting själv. Just nu känns de så!Nu till nåt annat, dagen kanske! Har vare hemma hela dagen, sen va vi å käka middag hos mormor och morfar, kom nyss hem därifrån. Nu väntar en kväll lika innehållslös som den igår, och förmodligen i stil med den imorrn med. Det är nyår imorrn och för mig verkar det bli en hemma nyår för första gången på ett ex antal år, känns ju jäkla tungt på nå vis. Min bästaste emelie kommer inte hem fören om en vecka, och ja hmm, verkar inte bli så mkt mer umgås än nån annan vecka, möjligen maria på torsdag, förhoppningsvis för min del för just nu mår ja lite knas i huvve igen. Hon är bra å prata med då, hon är så jäkla, neutral på nå vis, klok eller va man ska säga. Plus att hon är jävligt rolig på alla sätt å vis!

Min Kissebebis Hilding. Han jagar vovven och spanar ut genom fönstret sammtidigt;)


Jahapp till nåt roligare för min egen del då, haha jag har lyckats med motsatsen till va alla andra brukar göra över jul hehe, hoppas ja lyckas håll i den trenden å ta mig tillbaka till mitt mål, då vore jag nöjd:D Mmm för just nu är ja det inte.


Nu ska ja tacka så mkt för mig, åter kommer möjligen senare ikväll av orsaken att ja förmodligen ha så jävla tråkigt att ja fördriver min tid här.


Adjö!


BTW: Ni av er som läser å sitter å funderar på va ja menar, sluta fundera på de, för de är garanterat inte de ni tror, min vänner vet förmodligen de mesta, men ni som inte tillhör den skaran och sitter å gissar sluta med de, fråga om ni är nyfiken. Jag hatar skitsnack nämligen!

30 December 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Ny låt:)

Okej andra ilägget på nån timme hehe men ja är så glad över internet och ja hittade en låt som ja blev tookkär i så blev tvungen å lägga hit den nu:)

Cascada - Could it be you

Close my eyes
I try to hide
Im listening to my voice inside
Whats on to tell me right or wrong
I need to know where I belong
For all the days I ran away
I never dare to ask me who could I be
Who can bring back the
love thats inside me

Could it be you
Or do I lose my way
Im here but colorblind
Could It be you
Or do I break away
So leave the past behind
I only wanna feel the
sunlight stop the fight and
see it in your eyes
Wish I just knew what I should do
Could it be you
Somebody tell me if its true
I dont have a clue
Could it be you

Too many things said and done
Sure if you could be the one
To dry the tears I left behind
To chase these demons off my mind

I see your face
Touch your skin
Is this a fight
We both cant win
Sometimes the truth is miles apart
But its hard to break your heart

Could it be you
Or do I lose my way
Im here but colorblind
Could It be you
Or do I break away
So leave the past behind
I only wanna feel the
sunlight stop the fight and
see it in your eyes
Wish I just knew what I should do
Could it be you
Somebody tell me if its true
I dont have a clue
Could it be you

Baby I dont wanna waste your love
Though its hard to just walk on
Well will this hurt be neverending
Where do I belong

Could it be you
Or do I lose my way
Im here but colorblind
Could it be you
Or do I break away
Just to leave the past behind
I only wanna feel the
sunlight stop the fight and
see it in your eyes
Wish I just knew what I should do
Could it be you
Somebody tell me if its true
I dont have a clue
Could it be you

Maybe it is me
Used to plan to see that its you
For everything I am
everything I need lies in you

29 December 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Internetproblem, mkt sen sist, och du såklart

Ja de är ju absolut inte så att ja på nått sett lagt ner denna blogg, velat göra det eller ens nåt åt de hållet, Utan mitt internet kraschade för tre veckor sedan därav ingen uppdatering, sorrysorrysorry. Jag är ledsen för ja ha haft så himla mkt ja ha vela skriva om men de har ju inte funka. Risken finns att inlägget för dagen blir långt. Vi får se hur långt bak ja minns haha;)

Egentligen vet ja inte ens var ja ska börja, för det känns som att egentligen inte har hänt nånting alls sen sist jag skrev fast de ha ju hänt jättemycket. Men känns kanske som det inte ha hänt så mkt som nån annan än mig skulle kalla hänt nåt hehe aa krångligt sånt där!
Men julafton de hare ju allafall, och den va bra, fast det var ju ingen snö, det var en storstorstor besvikelse! Verkligen uscha:( Mm och på juldagen, kom mina halvsyskon(alla utom jonas som är i Canada) och syrrans barn så klart, min Hulda-Liv fyller snart 1år:) 3januari blir hon mosters stora tjej:D, fick även veta att ja skulle bli faster! Mm janne och Dunja(som gifte sig i sommras) ska få en bebis:) GRATTIS IGEN! Blev ju även utgång på juldagen, den skulle ja kalla sådär, det i stBrorsans Vovve:)ortsett enda som va bra, va ju du då, aa de va bra!(återkommer på den punkten) Julen har flytit på rätt bra iaf, och ja jag är nöjd med de mest utom vädret! Snön hade vare mer än önskvärd, nu vill ja fan inte ha den iaf! Här är iaf en bild från julafton!  
brorsan, mormor och brorsans hund pillis, som agerade ren under julafton:)

Jahapp, vad hände innan jul då? Jaa de va mkt jobb, pust både hemma och på jobbet! Men de va ju trevligt för man får ju lön därefter oxå så:) Mm Fredan innan jul så va vi ut några st, en jäkla lyckad kväll för min del, som förde med sig både de ena och det andra, men även där framför allt du! Det va väl liksom huvudsaken under den kvällen skulle ja säga, kan va för att ja inte minns så mkt mer, inte pga av fyllan utan pga av att ja helst vill minns de i belive. Mja man vet inte men aa fredagen va en bra kväll.

Mjahapp ha ja gått igenom lite bakåt, ska va blicka framåt då? Jag skulle säga helst inte för ja avskyr å kolla framåt, jag känner mig bara mer och mer patetisk ju närmare min 20årsdag ja kommmer, pga av att ja fortfarande inte ha flyttat. Men aa så länge ja inte har råd så ha ja ju inte råd, de måste ja acceptera fast de är jäkla svårt. Men iaf, så ser de närmaste ut att nyår ha ja ingen aning om va ja ska göra på, verkar nästan som de bli en lugn kväll hemma, haha kanske ska bli en ny/gammal upplevelse haha men ja om ingen annan vill hitta på nåt av dom kompisar ja har som inte ha åkt till fjälls ja då kan ja ju liksom inte göra mkt åt det så! Sen jobbar ja natt till veckan, mm mkt trevligt, men inte ska man klaga för de blir fina pengar av det så låter mkt sunt och bra i mina öron tkr jag:) Mjahapp sen då? Jag vet helt ärligt inte, jag hoppas att nånting skoj skulle kunna ta å hända snart, jag känner att ja behöver det nu, för jag tkr de är mkt som börjar bli rätt drygt å tråkigt.

Mhmmm tro om man ska slänga in en låt då? Ja klart ja ska för att inte bryta på traditionerna, plus att ja verkligen tkr den här låten är bra.


Closed off from love
I didn’t need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you’re frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone’s looking round
Thinking I’m going crazy

But I don’t care what they say
I’m in love with you
They try to pull me away
But they don’t know the truth
My heart’s crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing’s greater
Than the rest that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I’m going crazy, maybe, maybe

But I don’t care what they say
I’m in love with you
They try to pull me away
But they don’t know the truth
My heart’s crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love


Ska avsluta det här inlägget nu, så det inte bli på toook för långt, måste säga att internet funkar igen känns sjukt bra mktmkt bra!
Vill även tillägga, att Emelie ja kommer sakna dig som fan, du får skynda dig hem juuu, du vet boken väntar, skinksåsen och aa umgås!!!! Have so much fun hun så ses vi när kommer hem!


Så, nu nöjer ja mig för idag, så hoppas ja att ja ska återkomma lite snabbare nästa gång, förhoppningsvis redan imorrn:)

Puss å kram

29 December 2007  | Länk | vinter | 0 kommentar
Sugväder,pisshumör,idioter och ja allt annat

Mjaa fyfan va arg ja är, lessen å besviken, varför ska man behöva vakna på söndag morgon med regn? Om nån kan ge mig ett jävligt bra svar på det blir så okej, men näe inte ens de, allt bara förstörs, allt var så fint med snön osv. Nu äre bara pissig jävla äckelhalka! FYFAN säger jag!

Mmmhmmm mitt pisshumör då? Ja va kan det beror på? Mm fundera på det ni, ja hänger inte ut personer jag är arg på inte gillar eller så här, men nu har ja fan lust med det för är grymt less nu. Endel med bättre ekonomi än mig skulle säkert kalla vissa saker för skitsaker, men har man inte bättre ekonomi än va ja har å vill lägga min pengar på sånna saker så blir man fan galen, jag grinade igårkväll och idag pga av den saken aaa å det låter säkert patetiskt men vet inte om det är rätt att ja ska behöva göra av med 300kr på en vecka för att hon inte kan ge fan i mina saker, jag fattar inte att de ska behöva vara så jävla svårt. Jag lovar å svär att om ja köper en ny imorrn får ja ändå köpa en ny om en vecka igen för att hon ha tappat bort den eller som denhär gången lämnat den utan kork så den är helt uttorkad! Mm har man bättre ekonomi än mig, kanske de inte gör nåt att man får springa varje vecka å köpa nya saker, att en grejer är borta varje gång man ska ha dom kanske inte är nåt stort problem för man kanske har miljoner andra grejjer å använda sig av, men så är inte fallet här! Å jag förväntar mig att när ja vill ha mina egna jävla grejjer ska dom finnas där ja la dom i min garderob,på hängarn i lådan osv, inte innen i stan hos nån jävla snorunge för att hon ha råkat tage med sig de nånstans men minns inte var osv. FYFAN nr2 säger jag om det!

Idioter? Mjaa det är väl iprincip allt å alla med jämna mellanrum men det finns några som är värre än andra. Bla ovannämd! Huvva, en idiot till försäljare förra veckan aa han oxå, hmm den som läste upp vädret på nyheterna i radion idag, hmm dom som står för väghållningen här,M och M(står ej för med mera) jaa okej dehär kan dra ut på tiden, men ja FYFAN nr3 då!


Så nu har ja få dämpa aggresionen en aning. Känns inte de minsta bättre eftersom ja bla vet att vädret inte ska bli bättre och att ja måste lägga ut pengar på nånting jag köpte för en vecka sen, Gaaaaaah!Men på fredag kanske de blir utgång, vore ju rolig men man är väl fast här ute pga av halkan eller ligger i 40gfeber eller liknande, om det går som det ha gått hittills denhär veckan så skulle de inte förvåna mig det minsta!BTW: AAaa jäkla läckert, men lite för mkt va? Minus tre vore mkt bättre!

4 December 2007  | Länk | vinter | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida