Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


nu

provar jag nåt nytt, för ovanlighetensskull följer jag strömmen!


Ni hittar mig på:


elminh.blogg.seBTW: det kan va tillfälligt, det vet man aldrig

27 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
en sak

som är lite konstig, det är att nu när ja inte skriver så mkt inlägg går min besökstatistik upp? Hur kommer de sig? Är ja mer spännande när ja inte skriver nånting eller? Jaja läs på ni mig gläder det bara:D

Idag har ja vare i birsta med sara och alex<3 lovely=) dock gjorde jag av med för mkt pengar för min ekonomi och jaa det är ju dumt, men vafan får leva snålare nu då(som att de kommer funka?) haha jaja men de va trevligt iaf:p sara stackar mådde piss i början men de släppte efter ett tag!:) då blev vi alla gladare ist:D


Min helg ha vare lugn:S vet inte va ja tkr om de, vet egentligen inte va ja tkr om nånting alls just nu men, vafan de funkade det med iaf:P Haha och jaa de va ju som det var!


Till veckan vet ja inte va som händer, nånting blire alltid:) eller ingenting annars, aa ja vet somsagt inte!


Jaa dehär inlägget va ju nice? Men jag har somsagt ingen motivation i mig till så mkt just nu, så ja skyller på det, å passar på å gnälla samtidigt:P två flugor i en smäll:D


Nu ska ja kila

Hoppla

Sanna Nielsen - Empty Room
myspys låt, asdeppig text men bra låt ändå:) Jag gillar den otroligt nog!


BTW: Ett steg fram tror jag, men visar sig sen att det är två tillbaka som gäller! Jippie

25 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaja

Jooo igår blev de umgås med tjejorna! Jag såg Hannas lägenhet för första gången:) Jättefin var den:D Mm det är alltid roligt å umgås, bidde käk och mys å snack som vanligt som iaf jag vill att de ska vara:) jag uppskattar verkligen att vi börjar umgås mer å mer igen! Känns otroligt bra för min del!


I tisdags var ja å mamma och kolla på hockeyn! Det var ju en besvikelse rakt igenom måste jag säga! Inte för att timrå spelade dåligt eller för att modo spelade fult på nåt vis. Utan för att domarn gick in och avgjorde matchen. Äre nånting jag hatar i hockeyn äre när dommarna går in å styr resultatet, det finns ingeting jag tkr är jobbigare! Menmen modo fick extrapoängen och det går ju inte att göra nånting åt nu. Men tråkigt äre ivf som helst!


Idag har ja hunne med lite tvättning, skönt å få undan massa tvätt, förstår inte att ja har så mkt tvätt jämt, å förstår inte hur jag kan ha så mkt kläder heller. För jag tkr aldrig jag har nånting å ta på mig iaf! Menmen skönt iaf å få undan lite. Har även hunne me å dansa lite, blir mer ikväll, jag har nog mött min överman i den banan ja är på nu, så de blir övningstoolen ikväll en snutt får vi se om det går bättre efter de, men ja är tveksam, shiiiiiit pilarna är ju överallt skulle behöva 5par ben och lika många armar. Menmen jag är ju nybörjare så, vi får skylla på de:P


För övrigt till alla som undrar mår ja lika dåligt fortfarande, så enkelt äre med det.


Näee nu ska ja fortsätta kika på tv, sen somsagt, mer dans:)

HejåhåBTW: So much to say so much to do, why didnt I say it all to you?

21 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Såå

Nyss hemkommen från stan, umgåts med girlsen:)

Men ja kommer även hem med en fruktansvärd huvudvärk och jag tänker uppsöka sängen nu! Så jag skriver ett inlägg imorrn om ikväll och igår, för tro de eller ej men jag har gjort saker två dar i rad! Känns chockande för mig oxå!Men nu tar huvudvärken vändning mot migrän och jag tänker vända mig mot sängen! Såå ja imorrn alltså!Hej å håBTW:
Mkt fint allt detta blev, nejnej från mig jojo från dig, sen okej från oss, sen jaja från mig och nejnej från dig? Kanske kan finnas ett steg där de är ja från båda? Hmm....

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that i melted
I fell right through the cracks, and im tryin to get back

20 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
This is IT!

Så här äre, jag mår inte toppenbra just nu, man skulle kunna påstå att ja mår rätt dåligt. Så jag hittar ingen ork eller inspiration till å uppdatera här. Jag gör det dom dagar det finns nåt att skriva om.


Nu ska ja se till att maten går som planerat så ja får nåt att trycka in i skallen, och sen återgå till tv vs datorn. Mitt helgnöjje och mitt vardags nöjje!


So long


BTW: Jag vill fortfarande, så jag tänker inte ge mig där!

17 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Igår/idag/imorrn

Jaa igår var en bra dag helt klar:D Umgicks med dom bästa man kan tänka sig! aa jag vet inte vad jag har gjort för å förtjäna dom bästa vänner man kan ha? Jaa jag är oerhört glad att ha dom iaf! Igår blev det mat film och surr, typ som vanligt alltså:D Sossan har vare duktig och tagit körtkort:D Grattis!!!!!!!!!:D:D:D

Idag, ja idag äre ju alla hjärtans dag, tänker inte fördömma den dagen i dethär inlägget med, dom som läser min blogg vet redan va ja tkr så. Ja men ha en trevlig alla hjärtans dag ni som firar den. Personligen ska ja tvätta och städa!:D Precis som vilken annan dag som helst, för det är exakt vad dehär är!

Nu ska jag strax gå ut med vovven igen, han tkr dock inte om det eftersom det blåser så mkt, men men han måste ut å pinkelinka lite igen snart! Bra för mig att han inte vill så mkt för då slipper även ja va ute i blåsten nå längre stunder!


Imorrn blire umgås igen, blir en krogen sväng dock ha ja inte bestämt om ja ska va onykter eller ej, men lutar nog åt det onyktra hållet ändå, men får se! Jag kanske inte har nån lust imorrn, men dedär visar sig! Förmodligen blire ju onyktert om ja känner mig själv rätt!

Näee men hörrni, nu ska ja iaf inte sitta här nå mer, kanske återkommer ikväll, i ren tristess alltså. Men kanske hinner hända nå skoj under dagen?:D Haha aa man vet aldrig, kanske jag får nån glad överaskning av nåt slag? Vem vet?:D

Aja hejåhå ses


BTW: Mja ni, vem vet som sagt?

14 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
........

God morgon? Jaa morgon helt klart iaf!

Om två och en halv timme ska jag bege mig mot staden, umgås med tjejerna:) Trevligt! Just nu håller jag på och tvätta, ska rasta vovven snart, sen gå och dansa en stund mm! Kul va?


Föresten, öö ta dig samman nu, skärp dig! Be inte alla andra fixa allting åt dig, styr upp nånting själv, fixa till det! Vill du fåru helt enkelt klara det själv! Lyfter inte ett finger mer för å ordna saker åt dig!


Nu ska jag rasta vovven,


Höres, hejhej

 


BTW:
 I
open up my arms and fall, losing all control of every dream inside my soul. Wont you kiss me on that midnight street, sweep me off my feet?

13 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Vännerna:)

Jao idag runt halv ett tiden begav sig jag sara alex och emelie oss mot svall:) Blev den vanliga vända svall först, käka på donken där efter lite allmänt span, sen vidare till media markt(saras jobb) och hälsade på och efter det birsta city. Haha aa blev typ lika lyckat som vanligt! jag shoppade dock bara 1tröja, duktigt va? shiiit helt stolt över mig själv:D Mmm sen bidde de nåt vi inte brukar, stadium, men jaa de va ju skoj där med;) haha


Sen brumma vi hem till mig, käkade lyxmat(jag bjöd på makaroner och köttbullar) :D Mm dom åt iaf! Sen blev de dansa för fulla muggar, tydligen va alex mest skill på dedär, men dock klarade vi ändå inte den banan, ajaj hoppas ja klarar av den imorrn annars bli jag galen, men 3dje dagen gilt kanske?


Imorrn blir mys med tjejorna:) käkning och film:D Trevligt:) Mm verkligen:) Så aa vid halvtretiden beger jag mig mot staden och sara:) Blir bra dedär verkligen!

Sen på torsdag äre alla hjärtans äckliga dag! Jag avskyr den dagen, avskydde den när ja hade karl avskyr den ännu mer när ja inte har nån. Nepp den dagen kan dom ta bort ur svenska kalendern helt klart! Hörde att tydligen ger affärerna nån procent av försäljningen på alla hjärtans dag till hjärt och lungsjuka, för den sakens skull kan ja supporta den dagen. Men isf kan dom få döpa om den till just de oxå dom hjärt och lungsjukas dag! Mkt viktigare syfte mkt bättre grej!

Så nu är säkert många som blir arg på mig för dedär, men ni är så välkommna så! Enligt min mening är den dagen enbart uppbyggd för att alla som är tillsammans med nån ska handla, eller i dom familjer där föräldrar handlar till barnen också osv. Det är en köpdag rakt igenom. För dom som är ensam äre en ångestdag! Det är min personliga egna åsikt om den dagen! Glad alla hjärtans dag allihopa. Personligen uppskattar jag min nära och kära varje dag på hela året, och behöver inte en speciell dag, med speciella saker i butikerna att fira det på!Såå nu blire sängen med film snart:) Mys ska bädda rent tro jag, är inte tookförtjust i å lägg mig i sängen när andra personer ha suttit i mina sängkläder, det är en av mina nojjor facktist! Så ha ja tydligen vare sen ja va liten enligt mamma. I min säng fick bara jag va. Efter mina kompisar hade sovit över fick hon bädda rent så länge ja inte gjorde de själv. När ja började med det själv vid typ 11 års ålder ha ja konstant bäddat rent varannan vecka minst! Om nån obehörig sover i min säng eller sitter i den rycker sängkläderna och det blir nya:D Så tom nu näre är tre av mina bästa kompisar som suttit där, måste jag bädda rent ändå:D Men ja gillar den nojjan för finns inget bättre en å sova i en nyrenbäddad säng:D Haha aa där ha vi en av mina nojjor iaf:D


hejåhå nu ska ja skutta
Adjö


BTW: Näee nu kan de få ta å ske nå skoj, verkligen vore upplyftande och underhållande!

12 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Hmm

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva just nu, jag har så mkt som snurrsnurrsnurrsnurrsnurrar i skallen på mig som ja bara vill välla ur mig, men så blire dock inte! Men det skulle va en bra grej kanske, lägga ut sig själv här, presic hur knäpp i skallen man är? Det vore en grej det, tänk om alla skulle skriva precis exakt vad dom tänkte på sina bloggar... haha fick massa meningar i skallen nu:D Vilken grej, aa kanske ska testa det nångång:DImorrn blire iaf umgås med emelie och sara, trevligt trevligt:) Sen på onsdag blire umgås med allihopa typ:D Mera trevligt:D Sen till helgen blire nog party en dag, nyktert eller inte har jag inte bestämt mig för än, men det visar sig:) aa kan bli en bra vecka dehär, känns så:)


Nu ska ja nog hmm, aa bli mys me sängen om ett tag iaf (översatt i min värld om några timmar). Såå aa ska pallra mitt arsle från denna plats snart tror jag, kanske kika på nån film eller ja lite mer dans kanske? Jaa nånting blire alltid:)

Hopplahej tjena hörs


BTW: Lite mera just nu vore helt enkelt toppen:D

11 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Mhmm:D

Haha jag har ingenting alls å skirva just nu så tänker lägga ut en bild rekommendera en låt, och påpeka en btw grej i slutet:) Haha min standard grej:D Så kanske ja återkommer med ett riktigt inlägg ikväll:)


Jag blir allvarligt talat totalt lycklig när jag ser denhär bilden, det är helt otroligt vad det glittrar ur hennes ögon! Mosters underbara fina Hulda-Liv<3


Så till låten då? En gammlåt från hmm slutet på 90 tror jag. Har ju lagt över all muski från min gammdator och ja igår lyssnade ja på denhär mannens låtar och insåg hur bra jag tkr vissa låtar är vid rätt tillfällen, och det tillfället verkar vara nu för denhär låten!

David Gray - This years love


"losing all control of every dream inside my soul
and when you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet"


" so whos to worry if our hearts get torn
when that hurt gets thrown
dont you know this life goes on
and wont you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet"


Sådär har vi två av dom utdragen från texten jag gillar bäst, hela låten är toppen, vid rätt tillfälle, och ja det är nu för min del!


så nu ska ja upp å spela tvspel:) Roligt! Hare fint allihopa hejhejBTW: Mm det är precis som ni tror, ja ni har rätt! Ödsla ingen tid på å fråga, det är precis som ni tror!

11 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaså?

Ja då ha helgen sprunge förbi då! Den blev ju som den var å den va ju som den blev. Skum skulle ja kalla den! Men jaja den hade saker som gjorde den godkänd iaf!

Men allvarligt, vilka människor det finns. Jag menar jag är ju ett riktigt mega pucko själv, men snälla nån hejd på konstiga saker fåre väl finnas? Eller? Hoho shiiiiit ta de lugnt! Jaa de va spännande att höra iaf, så förstår man ännu mer att den personen ja trodde på i det hela verkligen är den som har rätt! Det känns ju bra å veta iaf!Mhmm, i veckan då? ingenting alls va ja vet nu, men de dyker säkert upp nånting å annars blire ingenting, det visar sig! Just nu försöker ja få tag på Emelie men hon verkar va på disshumör idag, den bitchen! Aa men jag ska telefonterra henne ett tag kanske hon svarar:D Tänkte mig nån form av umgås kanske, man får ju passa på innan hon sticker liksom, för man vet ju aldrig när hon behagar komma tillbaka efter det!


Mm å i övrigt då, den ständiga fråga, vad känner jag? Mm jag känner ja, det gör jag. Jag vet vad ja vill för engångs skull, men jag verkar ändå alltid köra fast när ja väl bestämt mig! Mm jag ska ta de lugnt eller försöka iaf, men jag tkr det är svårt ändå å veta hur man ska hantera det, låt va helt eller inte? Jaa jag kan ju inte sånt här så får väl försöka bara göra de jag känner för, jag vet ju somsagt var inte! Skulle verkligen behöva en handbok där man kunde slå upp, i den situationen gör si, i den gör så! Vore toppen för mig, för jag fummlar verkligen i totalmörker just i denhär frågan! Shiiit stick ur min skalle eller ta steget in! Haha jaa nu ska ja göra nåt kanske, vad vet ja dock inte, somvanligt! Men jaa så äre iaf!

Hejåhå ses!BTW: Mycket du i huvudet ja, jag tror inte nånting alls, men jag har iaf koll på mig själv nu, känns ju bra! Bara knipa chansen om den kommer alltså! Vad kan ja annat göra, inte nånting!

10 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaha

Dåså, mina stövlar är hämtade å hemma:D Mm mkt nöjd över det måste jag säga:D Känns så skööönt verkligen:) Jaha igår då? Jaa jag sara och alex solade på morron sen drog vi ner en sväng till svall för å firra massa saker vi inte hann i onsdags, Alex köpte sig en skinnjacka, mm mkt bra köp alex:D Sara köpte, hmm en plastblomma? jaa jo tror de vare enda hon shoppa! Jag personligen köpte bara saker ja va tvungen och ha, en ansiktspeeling örhängen(har tydligen skaffat mig en ny vana, att tappa ett örhänge varje gång jag går ut) och sen presentkort till mami som fyllder år i onsdags men ska firas imorrn! Mm ingen kul shopping inte, men trevligt att umgås å göra saker:) I LIKE BIGTIME!Trevligt, nu är ja glad igen:D


Ja idah blire till å grejja på lite smått, vid sex åker ja in till maria och gör mig iordning för utgång ikväll:) Nicenice! Får se hur de slutar haha ja det brukar ju bli bra oftast om inte hela kvällen så iaf delar av den:P Haha såå vi hoppas på det!


Sen har ja ett tillägg att göra oxå för jag är arg!
Såhär äre, du har ingen aning om vad jag gör å inte gör, vi känner inte varan längre. Det har du valt, du känner knappt nån av oss längre, det har du oxå valt! Så innan du börjar kommentera mitt liv, så se över ditt eget! Jag gör precis va jag vill, det jag tycker är roligt! Jag skulle inte påstå att jag tkr de du sysslar med är nå bättre än det jag gör! Så enkelt äre med det! Så hoppas du får skoj nästa helg, jag kommer inte delta i de iaf! Det har du mitt ord på!


Nu ska ja skutta och hoppa:)

Have a nice day!


BTW: Ive told every little star
Just how sweet I think you are
Why havent I told you?

8 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Vi säger

så här, jag är en trött tjej just nu och skulle behöva ta mig mot sängen typ nu. Så min plan är att göra det å verka som jag verkligen ska göra det med. Så jag tror jag återkommer med ett inlägg tomorrow istället, har kanske mer tid då? Jaa en snutt iaf:D


Hmm roligast idag: Fikastunden med alex sara och Kusinen:D Mm min kusin, hon är ett orginal, verkligen:D


Hmm dagens tråkigaste: Huvva toookdålig shopping, tråkig alltså, näee shopping ska va kul, inte nödvändig, det gillar jag INTE!See you later!


BTW: Näee ja tkr bara de vore så skoj å så, de är bara det alltså!

7 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Min blogg

Jaa såhär äre, jag gillar att folk läsar min blogg, jag tkr de är R O L I G T! Det spelar ingen roll av vilken anledning, om dom tkr ja är totalt knäpp i huvve blåst korkad osv eller om det är för att ja är rolig eller nåt! Jag tkr ändå det är skoj:D
Får man bjuda på en bild från balen i 9:an? Jaa det här är alltså jag och min absolut bästa killkompis, Johan. Kännt varandra sen lekis!


Har vare en bra dag idag, å imorrn blir nog bra med som det verkar:D Ja visst man får va glad för de lilla:D jaa shoppa lös, nån som är chockad? haha inte jag iaf, blir säkert nån inpulsshopping imorrn med, justja glömde köpa en grejj jag behöver. Ska försöka komma ihåg det imorrn ist:) Ja får göra mitt bästa:D Mmm visst, nu snart blire nog lite tvspel å sen sömn:) Roligt:P


Hoppas min kusin vill komma ner på staden å ta en fika imorrn vore mys tkr jag:D Verkligen! Hon är typ min idol, så rolig å spontant coool:) a verkligen, en idol i särklass haha:D


Mys nu kanske? to bad att de isf får bli med täcke å kudde, å inte med nån mer önskvärd person. Menmen man kan inte få allt här i världen, men som min kära syster sa, elin loppet är inte kört fören du kommer sist i mål:D haha ja jag kan ju kanske ta in de på upploppet? Va katten vet man?


Nu ska tydligen jag och mamma kvällsfika:) Haha skojjig min mamma, värsta bantningsfreake men kvällsfika med oboy de ska hon minnsan ha!:D

 

Näee vet ni va, nu blire ju annat for sure, så på återseende!
Goodbye(its not goodbye its see you later)


BTW: Inte mkt ja vill just nu, så om ja hoppas tillräckligt mkt kanske det räcker till det jag verkligen vill då?

6 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaja

Jahapp har iaf två bra saker denhär veckan att roa mig med, shopping imorrn med sara å alex, å på fredag partey:D Wiiiieee lite gladare nudå:)


Ha inte hänt nåt skoj idag alls, så tänker inte skriva nånting speciellt! Näre inte finns nåt å skriva om så! Jaa jag kan föresten berätta att va å lämna in min älskade stövla idag dom som min hund tuggade på, och jaaa tack gode gud dom kan fixa dom. Ja tack gode gud dom är klar på fredag! Inte nog med de mina andra skor(stövletter?) kunde dom oxå fixa:D Nästan som å få två par nya skor för 200kr:D haha ja är glad iaf för det, mkt nöjd:D


Nepp blir tvspel en stund sen sovning! Hejåhå!


BTW: Jag vill så gärna veta, let me know!

5 Februari 2008  | Länk | vinter | 1 kommentar
Tjena

jag vet inte längre vad ja ska göra näre är alldells tyst runt mig, när ja inte har någon att snacka med eller nånting att göra. Förr kanske bara får någon månad sedan tkt ja de va helt ok å bara sitta hemma, inte ha nånting att göra, de var underbart! Men inte nu, nu är det en ren katastrof från det att ja öppnar ögonen tills ja stänger dom igen, känns helt och fullt fruktansvärt. Min hjärna bara spinner runt på högvarv med tankar på allt! Lägenhet flytt jobb vovve och ja de där andra som alla som vet vet! aa shiit orken till sånnahär dagar ligger verkligen på noll. Men vad gör man, när ingen kan eller har tid att umgås så finns inte många alternativ kvar. Funderar starkt på att åka å skaffa tapeter å färg å göra om mitt rum totalt, enbart för att ja vill ha nåt att göra! Men sen slår de mig att varför slösa pengar på de när ja kan spara dom så ja snabbare får råd att flytta? Jaa jag vet inte men denhär veckan känns låååååååång och tråkig! Och okej jag vet visst näre blev såhär och varför också, jag erkänner det nu!Det här är oxå en 2005bild:) Jag och kexet, ja vi har skoj helt enkelt:D


Aaa en bra nyhet är att nu sere iaf ut som att fredag är en dag att umgås på, party! Mm ja får vänta med att bli nykterist tills emelie å hanna har fyllt år(dom fyller år i mars sist av oss sen äre en paus på födelsedagar tills alex fyller i augusti) för nu äre 5 födelsedagar inom tät följd så aa blir till å köra på de! Hmm jaa jag är inte alls trött men funderar på sängen ändå, med tanke på att ja inte har nånting att göra. Jag kanske kan spela ps eller nåt en stund, kan va underhållande!

Näee va ska ja sitta här å roa mig med, haha dom nöjjena tog snabbt slut efter typ 10min imorse:P Så nånting annat blire nu, verkligen! Skutta vidare till övervåningen och tvn!

BTW: Min fråga är, hur gör man för att inte riskera att de ska bli kaos av allt? mm de undrar jag på!

4 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jag vet inte

Näe jag gör verkligen inte det, jag menar jag har absolut ingen aning! Menmen för att lyssna på min vän, låt de vara, ta de lugnt å se vad som händer! Aa kanske de är så de måste bli? Mja de lär va så! Jag vet vad ja vill å känner just nu iaf, å de är ju iaf en bit på vägen kanske!
Nepp nu ska ja nog gå å kirra lite med tvspelet, koppla in lite saker osv:) Roligt hoppas jag:)

förresten jag tkr absolut inte de är roligt å inte ha nåt att göra absolut inge skoj!

Hejåhå

BTW: I want to, do you?


I am the rain thats coming down on you
That you shielded yourself from with a roof

4 Februari 2008  | Länk | vinter | 1 kommentar
Mmhmm

Jaha ska vi ta en redogörelse för igår eller bara en uppdatering av hur ja mår just nu? Hmm näee ja vet fan inte! Kan börja med dethär


Dethär sa en person till mig igår:

Men Elin du kan inte bara sluta kämpa, om det är nånting du verkligen vill, så måste du åtminstone forsätta kämpa till du vet till 100% att de inte funkar tills du når målet eller tills du kanske inser att det inte är det du vill. Att sluta kämpa innan du ens vet nånting av de är som att aldrig ens ha försökt!


Jaa det är säkert rätt, men ja är inte så bra på själva kämparbiten. Haha just dethär har ja nog hunne lagt ner minst 5-6gånger redan, haha under en månads period! You go girl!


Jaa till nå helt annat då, kvällen igår! Jag skullle personligen betrakta förfesten som lyckad krogen som okej, och avslutningen sådär. haha såå aa en lyckad kväll som sammanfattning:) Tackar tjejor för det:D


Idag ha ja mått sådär, med huvudvärk 2008 men är säkert välförtjänt skulle ja tro!

 

Nu blire annat, vadå ha ja dock ingen aning om, möjligtvis sängen!


Hejåhå


BTW: Helt otroligt, ja digger de inte, dom saker som du får mig att känna, haha allt som ja har sagt never again till mm! To bad for me!


3 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Ett tillägg

En liten parantes till det tidigare inlägget bara, som ja glömde bort!

When it strikes
It hits you hard

1 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar
Jaja

Mm så va 20års dagen över och imorrn kommer min "firar dag" att äga rum! Får se hur det artar sig, jag är ingen så som gillar att fylla år, jag kan ärligt säga att jag avskyr det! menmen sis kommer ju med barna and I love it:D sen på kvällen kommer ju brupporna:) and i love it:) Mm så nåra bra saker blire ju iaf så då kan de ju va värt de! Men ja gillar inte pressen som läggs på en som födelsedags barn, att man ska sitta där å alla ska kolla på en och man ska va jätteglad å trevlig å näe huvva, det finns ingenting alls roligt i det! Träffa släkten är alltid nice, men helst i mer stillsamma former!Jag och sara på nyår 2005/2006Jaha va hos frissan idag, å va säger hon?
"Gumman, ditt hår är grönt?"
Ööö jaha?
" har du börja tvätta håret nånstans du inte ha gjort förr?"
Hmm aa på jobbet....
" Ja för du har järn i håret som gör att de skiftar i grönt" "men de ska vi få bort"

Okej, kul, så blev tre olika behandlingar på mitt hår idag, nu är ja blondare än va ja ha vare förr men hellre de än grönhårig, huvva! Aaa tur att man är begåvad med världens bästa frisör iaf! Tack! Dumma vatten med järn i, to bad att ja inte är i den färgskalan för att passa som brunett för då hade ja inte blivit berörd av problemet, de syns bara på blondiner, R O L I G T! aa tack igen, tur att ja har dig som frisör!Nu blire lite mer grejjning sen äre sängen som gäller senar alltså!

Have a nice night!


BTW: Att en person kan få alla runt omkring försvinna, det är helt otrligt. Jag förstår inte hur du gjorde de, men jag hoppas du gör om det!

Lights falling down to me
Makes me feel embrace
Just another wonderful dancing 
Hear, I am not a queen
You are not a king
Just another wonderful dancing

1 Februari 2008  | Länk | vinter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida