Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Bror<3

Idag ska jag vara med min bror:) Ska åka å besikta hans bil å sen blire till stan för lite shopping:)Jag ska hjälpa han att köpa skor sen tror jag han ska få en tröja av mig för att jag fick låna pengar av han förut! Haha å lilla Pillis ska följa med oxå;) haha han är såååå ful;) det är alltså min brors hund(en av våra f.d valpar) Sen kanske vi åker hem till han å My(hans tjej) vad vet man! Då ska jag lätt spela PS haha älskar The Sims spelen, kungligt kul!

Sen hem å käka pizza å kolla på Så ska det låta, å senare på kvällen blire Jordan. Å imellan där blire förmodligen slutet på let´s dance(hmm tobbe trollkarl vinner nog)! Å kika på avslutningen på Hjälp(måste skratta å robert gustavsson)
Jag hade verkligen velat varit med i tjejerna ikvälll, men jag har ingen skjus hem å jag är så jäkla trött så jag hade nog inte orkat, plus att jag inte har råd:(Trist men snart äre påsklov hoppas jag hinner med att umgås mer mer mer då!


Aja nu blire kika på tv, ringa bror å göra sig iordning å åka!

Ha en bra helg allihopa! (du me å ja hoppas att det är bättre med allt nu)

ses hörs syns herrå
30 Mars 2007  | Länk | Våren | 0 kommentar
Jiiiee

Haha ja är facktist på bra humör:) Kan man va annat när man kan sitta på balkongen med bikini å det står 21,8 C på temometern? Haha plus shopping shopping shopping å lite mera shopping:D Life is nice sometimes;) haha förövrigt så längtar ja till nästa lördag! Blir till å åka till sis å hennes barn:) Längtas efter Hulda, har säkert bliivt stora tjejen redan snart 3 månader känns som hon nyss kom till världen juh!


Japps jobb i måndags jobb igår jobb idag å jobb imorrn! Kul? näee! Men nu ska jag slöa framför tven sen göra mig iordning å åka till stan och jobbet! have fun see you!BTW. Jag bryr mig om dig, tänker mkt på dig, även om det inte verkar så!
28 Mars 2007  | Länk | Våren | 0 kommentar
Mmm

Ja du, det är tomt! Finns så mkt jag minns, finns så mycket jag tänker på! Men jag tänker ändå på dig med glädje, inte med å va ledsen! För jag vill inte va ledsen när jag tänker på dig, för du gör mig nästan alltid glad:) Å det ska vara så nu med! Japps å så äre, så skare vara å så kommer det vara!Du är speciell, alltid vare, kommer alltid vara!Tell me something nice, and show me something good, and i maybe give you a chance!
25 Mars 2007  | Länk | Våren | 0 kommentar
Helg!

Helgen började igår, hm gårdagen var facktist riktigt bra! Va med mormor på dan, å det är alltid skoj å va med min mormor, tuffaste tanten i stan! Sen vare hem laga mat å den blev facktist bra, ja provade ett nytt recept å de va lyckat mami å dadi tyckte om de å tom ja(kräsen på mat) tkt de va gott, men man blev mätt som satan!

Sen på kvällen vare bara slöa framför tven med favoriter som "så ska det låta" "Hjälp" "jordan rättsläkere" och "advokaterna" Mmm min kväll va lugn å skön, ja gillar det. Idag/kväll blire ungefär samma sak förutom att de inte blev nå mormor och morfar idag det blir imorrn. Ska laga mat, sen blire tv tittande med mami dadi Gunvall(familjenvän). Det är alltid skoj. Hade hoppats att brorsan skulle komma men bidde inte så!:( men men ses soon ändå!

Snart är påsk! Jag ska ringa bigsis till veckan å höra vilken dag vi ska umgås då:) Många helgdagar där så då ska väl tiden finnas ihope. Båda våran och hennes familj är egen företagare vilket betyder att vi har mkt jobb å svårt att få tiden att räcka till! Men nu på påska finns de dagar över! Hulda Liv har hunnit växt mkt nu sen sist jag såg hon, gullungen:) Längtas!

För övrigt lääääängtar jag efter våren, kläderna jag beställt och klippningen å färgningen av håret:) Känner sig som en ny männsika varje gång!

Nu får det räcka för idag, på återseende!

24 Mars 2007  | Länk | Våren | 0 kommentar
Ni är så lurad!

Hahaha ni är så lurad, huvva! Ja fatta inte hur man kan leva på det sättet, i nån jävla låsas värld haha. Uscha bli så fundersam. Hur tänker ni? Hur vill ni? Jag trodde inte att de funkade så, men reglerna har tydligen skrivits om, men då förstår inte jag menningen ens. Let go or hold on? Inte lite av det ena å lite av det andra, den filosofin förstår jag inte. Haha det är tur att jag inte har dom problemen själv, jag hoppas jag slipper dom med, onödigt dumt korkat, allt jag har att säga.


Lön idag:) Ooops shopoholic Elin har typ spenderat 3/4 av dom pengarna redan. Är skylldig mami å dadi pengar, ska till "frissan" nästa vecka går lös på lite pengar där. Sen har jag beställt kläder för en liten summa pengar oxå. Hm åsså måste jag byta läkstaven i tungan mot en vanlig stav om två veckor. Jag verkar inte ha så himla mkt pengar kvar alls..när jag tänker efter...fan då:( ja som ville shoppa juh:( Jäklaskit shopping är bästa terapin ever! I Love Shopping. Jag måste köpa ett par skor:) bli nog ett par skor denhär månaden. Jag älskar skor och jackor. Det är de jag slösar mest pengar på tror jag, sen linnen och sånna saker de slinker juh bara med haha, ska nog gå å köpa ett par shorts av Tina på måndag, för då ska ja tycka synd om mig själv å då äre bra att köpa nånting man vill ha och dom va sååå fina:) så de blir bra:D

För övrigt ska jag laga dundergod mat ikväll, jag längtar så mycke! Mm jag älskar när jag ska laga mat om det verkligen finns det jag vill ha:) Det är så skoj, mm å sååå gott! Ska nog göra någon efterätt med tror jag, om jag orkar, få se! Beror på om jag har någon ork när jag kommer hem från mormor.

För övrigt har jag sällskap av två av våra 3 hundar, men han som brukar vara mitt sällskap är inte hemma. Idag har jag Svea å Roxy hemma. Min vanliga kompis Bonzo ska till vetrinären å ta bort en dräneringslang ur ena benet som han har haft sen i tisdags:) haha gammponken va lite osams med Svea i helgen så han fick ett sår i benet å bröt av en tand. Haha han är hm snart 11 år gamgubben, han är inte så vital som förr;) Svea hoppas vi för övrigt ska få nya valpar i september om vi hittar någon passande hane;) Roxy är ett resultat av hennes första kull som hon fick i maj förra året! Gullnosar hehe specielt när dom är typ 3-4 veckor riktiga sötisar!

Aa men nu ska ja ringa mormor och sen blire lite städning å grejer! Hare fint ses hörs syns herrå


This time its realy over, no more, no more!
23 Mars 2007  | Länk | Morgon | 0 kommentar
Miss you

Everytime I think of you
I always catch my breath
Im still standing here
And your miles away
And I wonder why we left this
And theres a storm thats raging through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spent my time just thinkin about you
And its almost driving me wild


But its my heart thats beggin down this long distance line tonight


And I aint missin you at all
Since youve been gone... Away
I aint missin you
No matter what I might say

Theres a message in the wires
And I am sendin you a signal tonight
You dont know how Ive become
Bur Im not loosein this fight


But its my heart thats breakin down this long dusty road of mine

But I aint missin you at all
Since youve been gone... Away
I aint missin you at
No matter what my friends say

And theres a message that Im sendin out
Like a telograph to you or something
I cant bridge this distance
Honey, stop this heart ache all alone

I aint missin you at all
Since youve been gone... Away
I aint missin you
No matter what my friends say
I aint missin you
Since youve been gone... Away
I aint missin you
Yeah, no matter what your friends say

Hey yeah, yeah yeah yeah

I aint missin you at all
Since youve been gone... Away
I aint missin you
Nooo
22 Mars 2007  | Länk | Morgon | 0 kommentar
Finally

Free to do anything i like, free to be what i want, free to live my life!

I dont miss you, i dont need you, The only thing is I realy love you! Im not IN love with you i not feel that way for you, i just realy realy LOVE you! But babe sometimes love just aint enough!


I dont wanna lose you,
I dont wanna use you
Just to have somebody by my side
And i dont wanna hate you
I dont wanna take you
But i dont wanna be the one to cry
That dont really matter to anyone, anymore
But like a fool i keep losing my place
And i keep seeing you walk through that door

But theres a danger in loving somebody too much
And its sad when you know its your heart you cant trust
Theres a reason why people dont stay where they are
Baby sometimes love just aint enough

Now i could never change you
I dont wanna blame you
Baby you dont have to take the fall
Yes i may have hurt you
But i did not desert you
Maybe i just wanna have it all
It makes a sound like thunder
It makes me feel like rain
And like a fool who will never see the truth
I keep thinking somethings gonna change

But theres a danger in loving somebody too much
And its sad when you know its your heart you cant trust
Theres a reason why people dont stay where they are
Baby sometimes love just aint enough

And theres no way home
When its late at night and youre all alone
Are there things that you wanted to say
Do you feel me beside you in your bed
There beside you where i used to lay

And theres a danger in loving somebody too much
And its sad when you know its your heart they cant touch.
Theres a reason why people dont stay who they are
Cause baby sometimes love just aint enough.
Baby sometimes love just aint enough.


This time love just ain´t enough!
22 Mars 2007  | Länk | Morgon | 0 kommentar
Jaa vafan

Min mardörmmar fortsätter...haha ja garva fan nästan åt allt ja drömmer;)
Jag måste sluta läsa min jävla kriminalromaner, thrillerböcker allt va fan det är! Min hjärna klarar fan inte det! Huga! Jag ha ingen lust att vakna 15gånger per natt för att jag är rädd att saker å ting har hänt...å de tar minst 3minuter innan ja verkligen har kommit på att det inte har hänt!;) Haha jäklar va man påverkas av det man läser innan man sommnar;) Det är svårt å skilja allt åt när man drömmer saker om å om igen natt efter natt! Haha men glöm att jag ska sluta läsa haha här slukast det minst en bok i veckan and i like it;)


Just nu längtar jag tills ja ska å fixa håret så man får bli lite fin. Ja längtar tills vägarna är bara å torra så ja kan ut å röra på mig varje dag...vinterkroppen måste bort, sommarkroppen måste ta vid! Jisses vintern är inte bra, man blir blek å trött å lat huga...näee sommar å sol å utomland ja tack!

För övrigt är jag glad för att Timrå vann igår om ni inte ha märkt det i tidigare inlägg;) Å för övrigt är ja deppig för vissa andra saker, men vafan det finns alltid något å le åt:)


Soon i see, i dont need this to be!
15 Mars 2007  | Länk | Morgon | 0 kommentar
Oh Yes

Hahaha o herrejösses mina vänner:)

Modoklacken skanderar till timrå deras 3-4vinst i lördags "så går det till när vi krossar lillebror".Och då vann modo alltså med 1 mål vilket kom i 5 perioden. Det kallas nog inte för att krossa.
Timrås bedrift ikväll(Vinst 5-2) Skulle väl möjligen kallas "krossa" men vadååå, här krossas inget här njuter vi för fulla muggar!
Timrå har vänt å leder nu med 3-2 i matcher en seger till så är vi i semifinal:) Ohyes, men vi ska inte ta ut någon seger i förskott, fredag är nästa datum vi är närvösa för, just nu är vi gladast för att vi fick en till hemma match! Det känns sååå härligt att ha slagit modo två matcher i rad på bortaplan oh jösses ni anar inte!

Timrå ni gör mig sååå glad, va som än händer nu ha ni vissat att ni inte är uträknade som dom nu påstod:)"Beautiful dawn - lights up the shore for me.
There is nothing else in the world,
Id rather wake up and see (with you).
Beautiful dawn - Im just chasing time again.
Thought I would die a lonely man, in endless night.
But now Im high; running wild among all the stars above.
Sometimes its hard to believe you remember me.

Beautiful dawn - melt with the stars again.
Do you remember the day when my journey began?
Will you remember the end (of time)?
Beautiful dawn - Youre just blowing my mind again.
Thought I was born to endless night, until you shine.
High; running wild among all the stars above.
Sometimes its hard to believe you remember me.

Will you be my shoulder when Im grey and older?
Promise me tomorrow starts with you,
Getting high; running wild among all the stars above.
Sometimes its hard to believe you remember me"


You cant get me anymore!
14 Mars 2007  | Länk | Hockey | 0 kommentar
kvartsfinal 2

jaaa då var det dags igen då:S Aaah har varit närvös hela dagen. Klockan 19:00 äre nedsläpp i swedbank arena...jag kommer sitt vid kanal 9 med mami dadi å broi och vare aa ni anar inte ens hur det kommer kännas men vafan! Jag kanske uppdaterar under matchen gång beroende på hur närvös jag blir!

Vi är Timrå å vi ger ALDRIG upp!
8 Mars 2007  | Länk | Hockey | 0 kommentar
Jisses

Jaa gårdagens match var knäckande men resultate var bra...man deppar aldrig över en seger:D Haha oojäklar imorrn är igång igen å då på bortaplan, då blir man åskådare i tvsoffan...aaa fan ännu värre!

Vad ska man säga om matchen igår, hm den va hemsk rakt igenom hemskt fyfan ingen mer nu palla inte mer av sånhär skit huga!

Ja menar visst jag gilla täta spännade intensiva matcher men alltså de är juh lite väl å ta i! Slutspel mina damer å herrar slutspel!
Fyfan i hate it, and i love it:D

Aaaja stan nu...palla inte å berätta om matchen så mkt å säga!
Ses hörs syns herrå
7 Mars 2007  | Länk | Hockey | 0 kommentar
Kvartsfinal 1

Ja jösses...idag börjar det jag har varit närvös tillräckligt länge nu...Uschauscha uscha! Ja du hur ska detta gå ja vet inte om ja klara av och se det alltså, huga huga det här kommer vara värsta semifinalerna ever...fyfasen möta modo. Tål inte höra namnet, tål inte se supportrarna, tål inte laget. Å nu ska vi möta dom i semifinalerna. Detta blir inte skoj...jaja uppladdning pågår hela dagen sedan när man väl är där i E:ON Arena så kommer man dränkas i ett hav av rött å vitt, man kommer bli döv av allt jubel,hejjande och alla rop. Man är i en annan värld.

Jag lovar er..har ni nånsin hejjat helhjärtat på ett lag stöttat dom...uscha man blir knäkt psykist jag lovar. Det är hemskt, man hoppas att allt ska gå bra man föjler varje match varje händelse...dom gånger det går dåligt mår man så dåligt man tycker så synd om dom, dom gånger det går bra är man så lyckligt och det är så härligt. Jaja nu ska de laddas upp mer. Sen ikväll kanske det blir en rapport vafan vet man....ses hörs syns heja
6 Mars 2007  | Länk | Hockey | 0 kommentar
Trött

Hmmm kan inte kalla det här den bästa morgonen på evigheter direkt. Mamma ringer och väcker mig 07:50 och säger:"kliv upp å ring å avboka tandläkartiden nu". Mmm tack mammma för att du är så snäll å ringer och väcker mig iställe för å ringa och avboka tandläkaren iställe....Hmm:S

Får se om det blir någonting vettig alls gjort under denhär dagen...jag är mycket tveksam. Jag tänkte facktist tvätta städa slänga och göra om idag men...hmm känns allt för jobbigt just nu men...får se rätt vare är så blir jag jättesugen på det! Aja over and out for so long maybe see you later!The sweet escape

If I could escape I would but,
First of all, let me say
I must apologize for acting stank & treating you this way
Cause Ive been acting like sour milk all on the floor
Its your fault you didnt shut the refrigerator
Maybe thats the reason Ive been acting so cold?

If I could escape & recreate a place thats my own world
& I could be your favourite girl (forever), Perfectly together
Tell me boy now wouldnt that be sweet? (sweet escape)
If I could be sweet, I know Ive been a real bad girl (Ill try to change)
I didnt mean for you to get hurt (whatsoever)
We can make it better, Tell me boy wouldnt that be sweet? (sweet escape)


You held me down, Im at my lowest boiling point
Come help me out, I need to get me out of this joint
Come on lets bounce, counting on you to turn me around
Instead of clowning around, lets look for some common ground
So baby, times get a little crazy
Ive been gettin a little lazy, waitin on you to come save me
I can see that youre angry by the way that you treat me
Hopefully you dont leave me, wanted you with me

5 Mars 2007  | Länk | Morgon | 0 kommentar
Oh Life

Jaa ibland gör man dumma saker som man bara ångra, ibland gör man dumma saker för att de blir bra tillsist och ibland gör man bra saker som blir dåliga. Jag har gjort en blandning av alla tre...men vi får hoppas att det blir bra tillsist annars är smärtan förgäves och då blir jag sur!


För övrigt har väl alla normala människor lov nu...och det är ju skoj för då får ja en chans å umgås lite med alla...hm hoppas bara att alla ha lite tid för att umgås också:) annars blire sad eyes! Måste umgås med folk snart, and i meen real peoples! Haha ja ha vare utan er för länge girls and i miss it lika hell


För övrigt ha helgen vare seg...hmm gillar inte när ja inte kan käka å stoppa i mig saker som ja vill...jag blir knasig då...hmm uscha vi hoppas att de är över snarast så Elin kan käka så mkt hon vill igen. För det tär på krafterna å se choklad chips läska god mat frukost allt stå uppdukat men inte kunna käka de...nääe de gillas inte!

Imorrn blire staden för att lämna in skorna på omklackning....jag är sur har haft dom i 4månader och det finns inte minsta lilla klack kvar...jag kanske är dum men ja tycker att skor borde håller i mer en 4 månade utan att klackarna ska bli helt förstörda...å det är juh inte så att dom är dom enda skorna jag har använt...hmm mkt mkt sur är ja iaf!


Over and out! See you all when the time is right
4 Mars 2007  | Länk | Söndag kväll | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida