Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Helgen

Ja helgen var bra, utgång i fredags. Åkte hem lite tidigare en vanligt. Jag blev lite hmm trött kan man säga. Jag blev inte illamående eller nåt sånt utan jag för full så ja blev jättetrött ist, knas blir ja för full brukar jag må illa, nu blev ja för full å ville sova. Men ja så kan ja nog hellre ta de isf:D Haha så jobbigt å må dåligt helt klart.
Igår å idag ha ja vare med emelie och min bror. Mkt skön lördag å söndag. God mat båda dagarna å på lördag vann även Timrå över Modo:) Jaa de var en bra match, va ju lika jobbigt som vanligt när dom möter modo men de var ändå en bra match. Blev ju närvös när modo satt sin 1 i 3perioden. Med tanke på deras upphämtningar dom två föregående matcherna. Men det gick hela vägen å timrå vann med 4-1, S K Ö N T! Mktmkt bra:) Nu har dom alltså 2vinster 1 förlust 3skadade spelare å match imorrn. Min nerver, dom är utan på mesta delen av tiden. När jag ser på tvn gåre rätt bra men Live så blir jag knäckt. Jag blir så närvös å ja ja jooo mm det är mkt med hockeyn. Idag har jag Emelie å Bonzo vare på promenad. Det var skönt, med dock på tok för fuktigt ute. Man blev alldeles blöt fast det inte regnade. Men lite duktig kände man nog sig allt.
Nu blir inte mkt mer ikväll. Har nyss käka middag, så nu äre bara tvtittande en stund som gäller sen sängen å mera tv där.
Imorrn är jobb som gäller sen hockey. Mm närvös eftersom det är färjestad som gästar E:On arena imorron. *pust* Man kan alltid hoppas att det går bra. Ja det gör jag men förväntningarna är inte på took för hög att de ska gå vägen.

Nepp nu äre parlamentet, så ska se på det.
Hare bra allihopa, ses hör syns.
Puss Hej


BTW:I see, I feel, I belive

30 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Yesyes

Idag fick jag sova till klockan 10, både för hunden och katten:) Mkt skönt, sov kanske lite för länge t.om. men jag de var skönt iaf. Somnade tidigt igår, typ halv 12 kanske, aa de va otippat:) ska jobba idag med, mm sista gången för denhär veckan. Åker till stan halv tre ska gå å fixa lite saker till mamma innan ja ska på jobbet. Mja va vet man jag lyckas säkert handla nånting åt mig själv med, sånt som händer.Jaoo drömmde mkt konstigt inatt, om både dig och dig? Mm du besöker fortfarande mig på natten ibland. Har nog å göra med att du fortfarande hör av dig. Men de som va bra va att ja även dissade dig i sömnen haha, mkt nice vare. Mm mjaa tkr inte om å drömma tkr de känns så knas när man vaknar å saker inte alls är så som de va när man sov. Man blir förvirrad helt enkelt. Iaf jag.


Nu ska ja ner till mormor en sväng, sen hem göra mig iodrning å åka till staden, mm skoj:S

BTW: Bara 2dagar kvar till fredag, fredag lika med utgång. Jag längtar!

26 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Jahapp

Jobb igår(dag hos mamma å pappa) jobb ikväll jobb imorrn kväll. Ja en ganska soft vecka trots allt. Jag menar 3dar inget å gnälla över alls. Så ja det känns helt okej:) Tråk bara, vill verkligen ha nåt annat jobb än IB nu är så less på det, verkligen. Men så länge jag inte hittar/får något annat så äre ju bara å jobba kvar, annars blir man ju riktigt pank liksom. Mm visst så jag hoppas jag snart lyckas få ett nytt jobb annars vettefan vad man gör. Åker utomlands å jobbar? Norge kanske? Ja nånting ska man lyckas åstakomma innan man ska göra utbildningen. Den väntar jag med minst ett år till. Men förmodligen två! Jahapp nu ska jag slöa en stund innan  jag ska åka å jobba. Vildkatten tkt 7 var en lagom tid för mig å vakna, jag höll inte direkt med måste jag säga. Just nu ligger han mellan mina fötter, men sover det gör han inte, nästan aldrig skulle jag säga.Utgång till helgen? Svar ja!
Mest för att jag hoppas att du är ute skulle jag säga.

25 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Jihoooo

Jaaaa idag äre nersläpp för elitserien, jag är närvös å pirrig men de här ha man ju vänta på så länge nu så. Ja jag skriver la sen beroende på hure går å på vilket humör jag blir på! Så jaaa återkommer förhoppningsvis senare.Min katt är en vildkatt eller lejon eller en puma eller nåt, en kattunge är inte iaf!


Jag ska ut på fredag no matter what, jag vill ut nu! Ja är sugen på party, så jag ska dra med mig folk ut om det så är det som krävs!

24 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
kissen!


Nu ha ja hämtat hem honom, han va lite svårfotad för han vill inte sitta stil, men typ så ser han ut. Lillabebisen.

 

BTW: Fefe Dobson - Dont let it go to your head
Kanske värt en tanke från din sida?

 So what if I came clean
And told you all you mean to me
So what if I meant every word i said
Baby dont let it go to your head
So what if I write your name
Cuz your always on my brain
In a heart, I paint it crimson red
Baby dont let it go to your head

Dont be getting any big ideas
Let me make it clear 


 Just cuz I think of you in bed
Dont let it go to your head
If I looked in your eyes
One too, too many times
And memorized every word you said
Dont let it go to your head

23 September 2007  | Länk | Höst | 1 kommentar
mmhmm

So tell me when youre gonna let me in
Im getting tired and I need somewhere to begin

20 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Bläee

Jag tkr inte att tanken på att inte gå ut i helgen låter lockande, jag tkr tanken på det låter tråkig. Jag vill gå ut ju, men vill ja ju jämt hehe kanske är nyttigt för mig å va hemma oxå. Men tkr inte de är kul iaf det kan ja lova. Egentligen vill ja la mest gå ut för å träffa dig kanske, kan va så. Men ja ska inte säga att det ÄR så. Men det kan helt klart vara så det är!MARIA hur fan ska de gå gå, om ingen i "partyeliten" är ute? Hmm hahahahahahahahhahaha, im never gonna forget that!

20 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
MYS!

Jaa nu ha ja hitta en kissebebis, den flyttar till mig senast på söndag om allt går som det ska:D ÅÅååååå så glad längtas så mkt:) Bebiskissemissen:D Å happyhappyhappy jiiiiiiee:D
Ses snart gullnos, längtas efter dig:)

19 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Jo men visst

Man kan säga att ja bidde kidnappad en snutt haha:) Tack Emelie, Alex, Emma, Janice och Hanna! Hehe bara en myskväll sådär. Aa oplanerat är nog bäst ändå. Blev glad iaf:D Filmen sög ju, men å ses va ju skojs om inte annat!Musik från en av mina favoritfilmer. Mm kärlek kan man säga! Den filmen är bra, som så många andra filmer. Men den här låten från den filmen va iaf, himla bra tkr jag!
Something in your eyes makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms
Theres something in your voice
Makes my heart beat fast
Man kan blir förvirrad av vad andra människor säger å gör, det är så. Men mest av allt blir man nog förvirrad av sig själv. Jag blir det iaf, gör mig själv mkt förvirrad. En sak vet jag iaf, det är att nånting med dig håller sig kvar i huvvet. Vad de nu än är, du får mig inte att vilja fly iaf, vilket äre vanligaste av allt. Så nog äre nånting iaf. Men vad låter jag var osagt, för det vet ja inte ens själv!

18 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Blablabla

Mm liten tröttis ha ja vare hela dagen idag. Vet inte vare är med mig nu förtiden, men ja känner mig sjukt trött jämt. Det kanske är normalt vafan vet jag.

Idag ha ja vare med Sara i svall. Shoppade lite saker det va nice. Mm Sara växla pengar till sin resa på onsdag å tom hon shoppade lite:) Ovanligt för å va sara, hon är duktig på å hålla i sina pengar det måste jag säga:)
Å min jacka lyser fortfarande med sin frånvaro. Hello i want you NOW! Hatar å vänta blir närvös på å vänta. Mm vill ha nu,nu,nu,nu! Jaja får la vänta nåndag till anntar jag:S Tråååååk!

Jahopp va blire denna vecka då? Vet facktist inte än, jobb blire iaf, sen till helgen har jag ingen anning alls, dumma härnösand är en kommentar jag har en liten kommentar sådär bara. Hmmm tkr inte om att dom gör sådär, tkr det är mkt dumt men ja, man bor ju här så, så äre med det. Mmm men ja nånting kanske det blir, annars blir ingenting. Såntdär som visar sig efter ett tag hehe:)

Nu ska ja dra mig vidare, härifrån iaf haha!
Kanske försöka åstakomma nå bra idag?
Mja tveksam över det, men får se!
Ses hörs syns
Puss Hej

BTW:
Det är bara vissa som får plats, dom andra hamnar utanför. Det är så  det funkar.

17 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Du!?

Jaa jag träffade ju dig iaf, helt klart det viktigaste som hände! Å tydligen så vare ju inte så som det va eller hure nu va? Ja jag fattar nog ännu mindre nu än va ja gjorde då? Hmm lite knas men nånting kom jag nog framtill iaf å det va väl säkert bra det då! Jag träffade dig iaf det va nice! Mm hade även nån form av deeptalk med din vän de va ju udda kände ju inte karl,men de va sköj? Men aa de va ju roligt de med hehe:) Nice kväll eftersom du va med i bilden. Dålig kväll pga att puckohärnösand är lite pucko kan man säga! Bläääeee hoppas det var tillfälligt bara för annars bli ja pist som fan! Sen vare la lite annat skit som gjorde den sådär, jisses ska slå av mobilen hädanefter, så att du inte kan ringa. Slog på ljudlös på mobilen, vaknade med  hmm 25missade samtal? Varför då? Sen en till natt med 12missade samtal. Då undra ja va som är poängen, ja lär ju inte svara mer för att du ringer hysteriskt! Jag blir bara mer irreterad ist. Fan vill du nånting ring på normal tid å inte mitt i natten, å ring fan inte näru är aspackad. Nej tack alla dom samtalen undanbes ovänligt och bestämt. Problemet är att ja inte alls fattar varu vill, orken saknas från min sida, förut kanske ja skulle ha orkat men inte nu längre. Nu är ja bara less less less less less less på dig!
Mjaa sammanfattningsvis då? Du ha väl väckt mitt intresse igen, men till vilken nytta då undrar jag? Mjaa de va nice å ses mkt viktig del av min kväll iaf.

Nu ska ja däcka i soffan igen, hörs

16 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Lyckat

Ja jag erkänner jag har lyckats igen. Jag kan ärligt talat inte gå på stan någonstans utan å handla. Skulle bara följa med min kusin på stan en sväng idag, skulle inte kika på nånting. Hmm jag brände iväg med 800kr på en timme? Vad hände? jag vet inte men tror ja är nöjd iaf. Haha vilket skämt jag är. Men vafan de vare säkert värt?

Jahapp imorrn då? Ja utgång äre tänkt, å ja hoppas verkligen det blir så, kommer bli surast på länge om de dissas. Ena problemet är ju löst på ett eller annat sätt, alternativet finns ju liksom. Det ha ja ju ordna. Så nur är la de andra problemet om dom som nu vill gå ut ska strunta i det, som de brukar kunna bli. Sånt som jag hatar!(är planeringsmänniska till 200% hatar å inte veta hatar när saker ändrar sig osv) Så hoppas inte det blir fallet för somsagt blir tjurig då!

Förkylningen är lite bättre, magen är lite bättre det känns helt enkelt lite bättre men fortfarande inte bra. Suck hatar å va sjuk jag är sämst på å va sjuk. Blir närvös över å va sjuk. Tror nog jag är lite av en sån som tror dom har alla sjukdomar som finns. Tror ja är en sån. Närvöst lagd kan man säga.

Hmm undra va man ska göra nu, spela PS kanske, nåt kul spel? Eller kika på tv nepp inget å se såg ja nu, tablån suger ofta på helgen tkr jag. Kanske läsa lite? Mja eller även kanske helt enkelt bara sova? Jag tror det lutar mest åt PS iofs, om ja ska va helt ärlig. Nåt spel som ja inte får utbrott på alltså ett spel som är svårt å misslyckas på haha.

Mm kila nu iaf
Så hoppas vi ses imorrn!
Puss å Kram
Trevlig Helg

BTW: Emelie å krullan hem idag/imorrn
Välkommen hem, Jag ha saknat er!

14 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Uscha

Jag mår sämst. Å nu äre inte förkylningen ja snackar om, den bara förvärrar läget ännu mer. Näee fyfan, hatar det här, så mkt. Hatar hatar hatar det verkligen. Mja ska ta tag i mig själv imorrn så jag kanske kan få ut det ur huvve nångång, ett bra eller dåligt besked är alltid bättre än att gå å grubbla varenda dag. Vill att emelie kommer hem nu, hade verkligen behövt henne idag. Maria behöver ja varenda dag så en mix av dom två idag hade verkligen vare toppen. Bläee så less på dethär nu, faaaaaaaaaaaaaaaaan. Mm ska försöka tatag i mig själv somsagt imorrn! Huvva VILL INTE! Man kan säga att jag är rätt hmm tömd på kraft just nu. Rädd kanske, eller orolig? Eller ja nån blandning kanske!


Blablablablablablablablablablabla
imorrn ska ja sova

Over and Out

12 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Okej

Jag är alltså förkyld, hur lite ja än vill erkänna att det är så, så äre så läget serut. Jag har försökt softat å tagere lugnt för att den skulle gå tillbaka men icket. Sitter man här snorigare än nånsing å mår allmänt risigt. Å vad äre jag ska göra imorrn då? Joo jobba ett härligt 9-10 timmarspass, upp kvart över 5? Hallå slå mig i huvve dirr ist! Ja men man ska inte klaga ha jag hört, men då kommer mormor med sina braiga kommentarer. Synd får man tycka om sig själv för det är ingen annan som tycker synd om än. Så det är precis vad jag tänker göra nu. Tack mormor:D Yes,yes så vare med det, gnällstunden for today;) Hehe för övrigt längtar jag till min jacka kommer, mellan 3-7 dagar stod det, jag får väl förmodligen vänta två veckor antar jag med min vanliga tur! Blääe på dom isf. Vill ju veta om jag kan ha skiten å om den verkligen är sååååååå fiiiiiiiiiiiiiin som den såg ut att vara:D Mm längtas efter det ja!

Till helgen verkar det bli utgång, kan bli skoj, hoppas förkylningen ha släppt till dess allafall. Kul å gå ut om man är som en snorboll liksom, stå där å snora som en annan 3åring. Nej tack säger vi till det. Men ja man får tänka positivt, det är min starka sida*hosthost* eller hu vare nu igen;) Mm nu ska ja snart skutta i säng, jag kommer va helt död imorrn när jag ska upp, men det blir lika kul som vanligt så;) hehe
Sen på torsdag måste ja firra en sak som ja skjutit på alldeles förlänge*suck* vill verkligen inte. Men går bara å funderar på de dagarna i ända så lika bra å firra det nu. Gash jobbigt å bli vuxen tkr jag, när man va liten va problemen typ i nivå med att man tappat bort en leksak eller att man vare dum så man kanske inte skulle få nåt lördagsgodis, eller att nåt syskon retat än eller ja saker i den storleken. Sånna saker mamma å pappa fixade åt en. Hmm nu äre livsbekymmer man har, saker som kan påverka än på ett eller annat sätt hela livet. En anning jobbigare må ja säga. Men ska försöka ta tag i det på torsdag, kanske man får det ur skallen eller så får man iaf veta hur det är. Hehe ja nåt av det blire så jag får se helt enkelt. Om jag nu tar tag i mig själv å gör det, jag brukar ha svårt å få saker gjorda, behöver nån som puttar på å ser till att jag fixar saker. Men vissa saker måste man ta tag i själv. Det här är väl en sån antar jag.

Den här låten mmm, mkt bra mkt bra! Typ alla versioner av den är bra, Väldigt bra låt helt enkelt.

Dancing with tears in my eyes


Nu ska ja i säng helt enkelt,
have a nice time
Over and Out

BTW: Elitserieprämier om ca 2veckor, gasch nu dra det igång igen, roligt å orolig å ja allt på samma gång. Absolut inte hälsosamt, inte för en sekund. Men ja man ha ju fullt upp å göra allafall, fullt upp å oroa sig å allt va de innebär. Ja jäklar, men mycket mer umgås blire ju iaf. Speciellt med brooooi:D

11 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Samtal

Igår fick ja ett samtal. Ett samtal ja långt ifrån väntat mig att få. Jag trodde ärligt att vi inte skulle höras nå mer. Trodde definitivt inte du skulle höra av dig nå mer. Men det gjorde du. Jag blev mest chockad när jag hörde din röst. Men ja, jag vet inte vad ja ska säga om det. Jag är mest bara förvånad av att du hörde av dig. Å ville att vi skulle höras mer!? Jaja ett samtal vare, jag har inte så mkt mer å säga om det. Nu vare så det blev, att du hörde av dig, å ja kommer nog fundera ett tag på vad som hände i din hjärnan när du kom på att du skulle ringa mig! Det undrar du nog själv också! Mja känns konstig som fan att du hörde av dig. Måste va en av dom saker ja minst av allt förväntade mig. Hehe går inte ens å beskriva hur det känns, det låter så cp när man försöker. Man kan säga såhär
arg/glad/förvånad/less/saknad typ men ja det går ändå inte å beskriva.
  Så vare med det!


Forgive, sounds good.
Forget, Im not sure I could.
They say time heals everything,
But Im still waiting

Im through, with doubt,
Theres nothing left for me to figure out,
Ive paid a price, but ill keep paying

Im not ready to make nice,
Im not ready to back down,
Im still mad as hell
And I dont have time
To go round and round and round
Its too late to make it right
I probably wouldnt if I could
Cause Im mad as hell
Cant bring myself to do what it is
You think I should

I know you said
Why cant you just get over it,
It turned my whole world around
buti kind of like it

Im in my bed, and I sleep like a baby,
With no regrets and I dont mind saying,
Its a sad sad story
And how in the world
Can the words that I said
Send somebody so over the edge?10 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Jaja

Yes igår va ju en kväll det med:) Va med Sara Alex å Zandra, såg på en sjuk jävla film, men mest surrade vi hehe, som vanligt typ:) Det va mys iaf:D Mjaa idag då? Bli nog inte mkt gjort idag eller, min förkyllning kämpar förfullt för att bli värre, jag hoppas den går tillbaka å bli bättre. Orkar inte ha ont i halsen tkr de är sjukt drygt, men vafan man ska väl ha de nu så. Hoppas inte det blir värre än vare är nu för då kommer inte jag kunna jobba imorrn. Kunde typ inte snacka imorse å blir ju bara värre så vet inte dirr om de funkar så bra å sitta å snacka telefon i 4timmar om man inte ha nån röst? Å då blir jag ju fattigare pga av det. Ingen lust med det alls dirr! Men somsagt det kan ju va mkt bättre imorrn ist för sämre med:D Man kan ju hoppas:)

Jag har hittar en jacka nu:D Ska nog bessa den senare idag, mm very nice very nice:) Nu är bara allt annat kvar å fixa:P Banken är fixat, det gjorde ja i fredags. Tandläkarn tar ja när emelie kommer hem. Sen äre ju, optiker,körkort, nytt jobb, osvosv jag ska kirra med hehe. Hmm tror inte jag kommer lyckas med allt under 2007 men ja endel kanske. Optiker kommer ja nog lyckas med under oktober iaf. Jeje nu ska ja kila, ringa brorsan tro ja. Eller kanske inte, kom på att han hade träning idag så han inte kunde komma ut. Jaja jag ska iaf kila, har lite å stå i, städning tvättning osv. Hoppas vädret inte blir sämre för tror inte de är toppen å va ute å  promenera om det regnar om man vill att förkylningen ska bli bättre.


Have a nice day
ses hörs syns
Herrå

BTW:Got no reason for coming to me when the rain running down.
Theres no reason.

9 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Umgås

Nyss hemkomme från att ha umgåtts med sara alex å zandra. Trött som ett as, huvvet värker å halsen är rätt irreterad. Så ja orkar inte skriva nåt nu, kanske orkar återkomma imorrn om hure va igår.
Vi såg iaf en sjuk film, dålig/knas/äcklig kan man sammanfatta den som. Förövrigt vare mys å surr som gällde, va nice å umgås ist för å sitta som ett fån hemma bara;)

Mjaa sängen nu,
återkommer här när orken tillåter.
Yes have a nice night
Over and Out

9 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Gonatt

Sitter man uppe nu för som nån uggla? Dum i huvve man är! Nepp ska sova nu, imorrn blir lugna gatan hoppas jag på! En sväng med brorsan till stan kanske. Mm vore nicelinice:D Miss my brooi!Nu äre sängsängsäng, sovasovasova!


BTW: Helloween-Light the universe  KÖÖÖNGLIGT BRA!:D

8 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Kär

Oja, så kär som man kan bli. Jag är tooooooooook kär asså.
Vill Ha! Hehehe(internskämt kommer du ihåg krullan?) Aaa verkligen vill ja ha! Gash det är asså en get ja pratar om, den är sååååååååå gullig, en av grannarna som har den, jag pratar med den lilla sötnosen varje gång jag å Bonzo går förbi där, å den är så söt, bääaar å allt skuttar mot en å vill att man ska klappa den. Men jag vågar inte skutta in på deras "tomt" å stå där å klappa deras get hehe! Plus att Bonzo är rädd för den hehe, fegskiten, rädd för kor hästar å tydligen getter med;) Kär i den iaf, måste tvinga mamma å pappa å köpa en get asså, so damn cute!Ja idag ha ja inte åstakomme mkt än så länge. Ha vare på banken å fixa lite saker, haha kom hem med 3buntar papper *puuh*. Så sen när ja å morfar for på coop fick ja köpa mig en pärm som ja kan hä all sån skit i! Åsså fick ja en stock snus av morfar:D Tack, hehe fast han betalade med mormors kort haha, jäkla gubbe dedär;) Hehe:) A sen ha ju ja å Bonzo vare ute å promenera idag:D Mmm skönt vare! Så fick ja ju snacka med min kärlek med:D Haha
Nu ska ja snart damsuga å plocka ur diskmaskin åsånt innan mami å papi kommer hem. Efter de blire väl slöning hela kvällen!

BTW:Krull hare BÄST utomlands nu:D

Aja hare bra everybody!
Ses nåt i helgen kanske?
Ingen utgång iaf!
Nepp nu ska ja kila
Over And Out

7 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Mormor och Morfar<3

Idag ha jag vare hos mormor och morfar en sväng. Jag förstår nog egentligen inte hur lyckligt lottade jag är som bor granne med min mormor och morfar. Att jag har dom 2minuters långsam promenad ifrån mig. Mm min mormor är så jävla coooool, hon äger ut alla andra tanter med hästlängder(marias mormor tävlar iofs om coolaste tant platsen) fyfan grym! Morfar ställer alltid upp, om han inte är borta vill säga. Men annars räcker det med ett samtal så firra han så man tar sig till stan. Han är en pärla! jaa va lika skoj idag å va där som alla andra dagar. Mm nice


Iaf så skulle ja ju berätta om ekorren på jobbet igår.
Det var så att vi satt och fikade ute i fabriken(porten stod öppen som den alltid gör när det är folk i fabriken för det blir så varmt annars) då pekar plötsligt gunvall bort på golvet å säger "en råtta" Han sprang dit, jag hoppade upp på stolen och mamma smög sig iväg efter gunvall(hon är livrädd för råttor). Jag står där på min stol å hör mamma säga med bebisröst "nämen herrgudis" så låter mamma inte om det är en råtta. Så jag smyger mig sakta närmare på ett väl tilltaget avstånd, och ser en ekorre som har hoppat upp i ett av fönsterna och försöker förgäves ta sig ut. Gunvall försöker få den att springa tillbaka mot porten, vilket misslyckas för ekorren hoppar ner på golvet å sätter fullfart åt fel håll. Rakt mot mig, ja blir livrädd så när ekorren är ca en meter ifrån mig hoppar jag åt sidan. Hehe ja vet inte va ja blev rädd tror ja fick nån bild av att ekorren skulle hoppa upp på mig å rivas med klorna eller nåt hehe. Ekorren forsätter iaf sin turne runt i fabriken i typ 5minuter förbi mig 3gånger. Tillslut lyckade gunvall få ut den genom porten igen iaf. Stackarn den lär ju ha vare vettskrämd huga. Han va så fin alldes välgödd å röd med dendär tjocka lurviga svansen rakt upp i vädret mmm mycket sötnos över den. Jag tkr de är konstigt att jag blev så rädd för den för vi har ju ett ekorrpar som är på vår tomt jämt på vintern. Dom äter fågelfröna under fågelbordet. Dom brukar ja stå å kika på när jag går förbi där tkr inte dom är bara så fina, men dendär blev ja tokrädd för hehe. Kanske va för att den va så rädd som ja blev rädd för den. Dom som är här bryr sig ju inte när man går förbi dom käkar lugnt på iaf. Aja så vare med det..


Jaja idag ha ja jobba iaf, va ju mindre skoj men de gick bra. Tjänade man ju ihop lite mer pengar iaf. Nu ska ja slöa vidare innan de bli säng. Men de är nog en snutt kvar till den intas. Känner mig inte sängklar än iaf.

Godnatt allihop allafall.
Ses hör syns
Puss Hej 

6 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Mjo

Orkar inte ha nån utläggning om hur mina dagar ha vare, ska skriva ett riktigt inlägg imorrn. Jag är så sjukt trött nu när ja ha kleve upp mellan 05-06 på morron å jobbat. Jag är ju inte van det, så spyr nästan när ja ska vakna, helt väck. Huvva, kommer ta tid om ja får ett morronjobb nångång å vänja sig vid det. Jaja somsagt inlägget kommer imorrn.
Måste bara säga att den va en ekorre på mitt jobb idag, inne max en meter ifrån mig. Men jag berättar om det imorrn.

Nu blire snart sängen. Är kvällsjobb för mig imorrn. Det betyder att jag får sova: Mmm skönt! Aja nu äre bra för ikväll!
Have i nice day everybody
Over and out

Så sjukt kär i denhär låten just nu, lovely song! Mm mkt fin, blir helt lugn å harmonisk när jag hör den. Nästan glad. Mm mkt mkt fin!

Kiss me, out of the bearded barley
Lightly, beside the green, green grass
Swing, swing, swing the spinning step
You wear those shoes and I will wear that dress

Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies
Dance silver moon’s sparkling, so kiss me

Kiss me down by the broken tree house
Swing me upon its hanging tire
Bring, bring, bring your flowered hat
We’ll take the trail marked on your father’s map

Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies
Dance silver moon’s sparkling, so kiss me

Kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies
Dance silver moon’s sparkling, so kiss me


5 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Mmm

Jaa dopet igår va jättefint, enkelt och vackert. Min fina systerbebis, mina fina syster barn. Min underbara syster! Kärlek äre till hela den familjen. Mm love love love! Mosters sötaste Hulda-Liv, underbara Elis, å fantastiska Saga. Moster älskar er!
Hulda-Liv Mosters finaste tjej


jaa vare ju jobb idag då, åkte halv sex började jobba sex, slutade jobba klockan fem. Kom hem klockan sju. Fyyfaaaan va trött ja är. Uschabuscha. Å man får inte se pengarna fören de 25 näee men vafan jobba måste man ju så det är ju bara att va glad för man får jobba. Mm imorrn äre jobb, på onsdag äre jobb och på torsdag med, kanske på fredag men det vet ja inte än. Jaja vafan trött som ett as är ja allafall så lär bli en tidig kväll iaf.


BTW: Fyfan vad arg jag blev när jag hörde. Fyfan vilka idioter det finns i denhär stan. Krya på dig maria, jag hoppas dom får det dom förtjänar å ännu mer för det. I D I O T E R!

3 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Good song

When you try your best but you dont succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you cant sleep
Stuck in reverse

And high up above or down below
When youre too in love to let it go
But if you never try youll never know
Just what youre worth
Could it be worse?

1 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar
Ja

Då vare första september, å man får väl så lov att säga att hösten är här. Jag har ju vare i fjällen ett dygn typ. Var där pga av att mormor fyllde 70år och vi skulle fira hennes 70årsdag med att äta middag där uppe, hela släkten på mammas sida brukar åka dit upp så vi trivs där kan man säga. Visst maten va god å man va sysselsatt nån timme, men helt ärligt ska jag säga att ja hellre hade vare hemma. Vilket jag ville, men snäll som jag är följer jag med upp, mest för mormors skull. Hon ville så gärna att jag skulle komma.
 Jag och bonzo har allafall fortsatt våran nya vana, och promenerat varje dag sen i onsdags när vi började. Mm duktigt måste ja säga, varje gång jag bestämmer mig för att jag ska börja röra på mig brukar de hålla i sig typ 2dar, så 4a i rad är helt klart ett rekord. Dessvärre har mina höfter nu börjat protestera högt, så idag efter att en 45minuterspromenad var avklarad, vill dom helt enkelt inte vare med längre. Jag kan knappt gå nu. Sjukt ont, haltar å ser förmodligen ut som en 90årig kärring så fort ja rör mig. Men imorrn blire en ny promenad så får hoppas att det börjar släppa. Jag hoppades ju utan större förväntningar att de skulle släppa idag eftersom jag fick ont efter promenaden igår. Men eftersom jag får ont pga att ja är överörlig så hjälper det inte med mer rörelse utan man får bara acceptera värken och hoppas den avtar.

Ikväll händer det inte nånting, ska bara slöa igenom hela kvällen. Imorrn blire dop, Hulda-Liv:D Mosters fina barn! Älskar min storasyster tkr hon är den skönaste människa som finns. Hennes barn är så mm underbara. Men kanske är så med syskonbarn man bara älskar dom. Jag vet att ja älskar dom barnen iaf.

Nääee nu ska ja slöa på ett tag till innan lets dance börjar sen blir ja kvar där framför tv, tills ja med stor bävan ska försöka ta mig upp för trappen å gå å lägga mig. Jisses kommer ta en snutt. För satan va de kommer göra ont i mina kärringhöfter. Gjorde tillräckligt ont när jag gick dom två trappstegen upp på bron. Men ja dedär ordnar sig nog det med. Kan min rematiska hund så kan jag!

Have fun, ses hörs syns.

1 September 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida