Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Jul, Nyår, Förkylning, Magsjuka, tänder och myys

Vet inte vart jag ska börja.. Men jag börjar väl med julen...

Julafton spenderades i Locke hos Mor och Far. Tjejerna var förkylda (som vanligt...). Det blev lugnt iår, var bara vi, Mamma, Pappa, Peter, Kristin, Niklas, Farmor och Farfar.
Tjejerna ÄLSKADE tomten... Peter skulle upp och tomta åt grannbarnen och kom bara in i vardagsrummet för att se vad Alva och Nora tyckte... Dom GALLSKREK.. när han gick! Han kom tillbaka flera gånger!
Och Massor av julklappar blev det! Jisses! Har nog aldrig öppnat så mycket presenter... kanske på dopet.

På juldan var vi hos Magnus föräldrar, skulle ha som julafton där då. Men Magnus fick jobba så... så roligt blev de! Missade middagen och allt..

På nyår blev det väldigt lugnt, vi var hemma med Kristin, Oskar, Peter och Camilla. Käkade, spelade spel och bara tog det easy.

Kl 5:30 på nyårsdagen vaknar jag av att Alva kräks... Sen drar nästan 1 veckas magsjuka igång! Gicklaget runt och Alva fick 2 omgångar.Ingen höjdare vill jag lova, man är ju knappt kapabel att ta hand om sej själv!

Dagen före julafton så kände vi Noras första tand, en framtand nere. Sen har 2 till poppat upp. En till nere och en hörntand uppe....? Finns en bild.

Nora kan också dra upp sej nu, men har mycket bättre balans än vad Alva hade så hon slapp så gott som hjälmen! Och det var tur de! För hon fick inte ha den ifred.. Alva drog och slet i den så fort hon fick chansen! Det va ju hennes hjälm.. ;)

Annars är det som vanligt här, fullt ös, skoj och mys hela dagarna. Tjejerna börjar få så mycket sällskap av varann nu. Drar iväg tillsammans och busar så dom tjuter av skratt! Så kul att se, och det är nog bara en försmak av vad som kommer.

Har precis sökt dagis plats.. Har ångest! Ska mina små börja på dagis??? nä fy! ;)
Men jag är lite osöker över våra val...: 1:a Bondsjö 2:a Änget. Vi vet ju inte var vi kommer att bo så vi har valt efter vart va skulle vilja bo.. Bondsjö har jag hört ska vara så bra, min gudson går där. Men samtidigt så är jag osäker på blandade grupper.. är ju van att ha småbarnsavdelning och en med större barn.. Men det blir nog bra! Och Änget vet jag ju är bra för där har jag både haft praktik och jobbat.

Nä nu får det vara nog!

Over and out
5 Februari 2009  | Vinter 08/09 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Anneli Wiklander                                             Skaffa en gratis hemsida