Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Fullt ös medvetslös!

Här går allt i hundra knyck dagarna i ända så uppdatering blir det dåligt med som ni kanske märkt ;) Men jag tänkte iaf att jag kunde bjuda på lite nya kort och berätta lite om vad som hänt och vad som kommer att hända framöver.

Tjejerna har fyllt 1 och hade en riktigt skojjig dag med massor av paket och många nära och kära. Dom fick bla, Prinsesstält, bobby-cars, trehjulingar, fotöljer, kläder, pengar, leksaker, dockvagner, gungor, tippbräda mm mm mm =)

Helgen för 2 veckor sen åkte jag och magnus (utan barn!!!) till syrran och oskar över helgen. Vi bara myste, åt gott och hade trevligt. Spelade kubb med vedträn (man måste vara påhittig ibland!) och shoppade loss. Underbar helg!!

Helgen som var så var vi husvakt i locke och hade passat på att bjuda hem några familjer på grillning. Vi hade ordnat lite lekar som tex "vem är bäst med gummit?" "vem jobbar bäst med tungan?" och "vem doppar bäst"... Kul hade vi!! ;)

Dagen efter var det dags för morsdag, min andra. Iår blev jag iaf inte bortglömd... Tack för det! Fick ett örngott där det stod "världens bästa mamma", lotter och en film.

Nästa vecka tar lillebror studenten...? När fan blev han så gammal??? Herrejävlar vad tiden går! Så nästa vecka kommer nog bara ägnas till matlagning och piffning.. va gör man inte för lillebror ;)

Läste på en annans blogg om att hon hittat ett flingpaket på coop där det följde med en film med ett träningsprogram med lite dansaktig träning.. så nu ska det fläsktwistas i vårt vardagsrum också! Återkommer (kanske) med rapport om hur det gick.

Ha det gott alla och be nu till vädergudrana om att få tillbaka sommarvädret!

Kram

4 Juni 2009  | Människovalpar | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anneli Wiklander                                             Skaffa en gratis hemsida