Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Midsommar

Midsommarn har passerat och nu vänder det... ;P
Vi tillbringade hela midsommarhelgen i Aspnäs precis som vanligt. På själva aftonen dansade vi först kring stången och fikade, på kvällen var det fest på bygdegårn med massa mat, lekar och gott dricka! Mycket skoj! En av lekarna gick ut på att en person med ögonbindel skulle köra en annan i en skottkärra genom en bana... Jag fick köra en tjej som inte kunde höger och vänster... hon: "sväng vänster... Vänster!... VÄNSTER sa jag.." jag: "jag gör ju det.." hon: jaha... men... backa lite och sväng höger då...." Att vi inte krocka med nån var ju ett under! ;)
Sen var det en favorit i repris sen ifjol, alla vek sej av skratt och tårarna sprutade... Det är en stafett där man ska stoppa en tidning mellan benen, en mössa på huvet (helst så ful man bara kan få tag i) och klämma fast en krona i ögat... sen är det "bara" att kuta.. Går inte riktigt att förklara, men kul som fan är det!!
Jag var ju såklart så tjurig att jag absolut skulle ha trekvartsbyxor på mej på festen vilket resulterade i totalt myggbitna ben.. ena hälsenan var helt uppsväld och gjorde att jag knappt kunde sova varken på fredag eller lördagnatt... Tur att jag inte plockade 7 sorters blommor jag hade ändå inte tid att drömma ;)

På midsommardan var jag magnus och niklas ut med båten en sväng, supermysigt! Knäppte tyvärr inga kort.. sen var det grillning och mys resten av dan!

På söndagen fyllde Mormor år så då var det tårtkalas. Efter det grillning hos magnus päron. Fullt upp hela helgen!

Det var väl i stora drag vår helg.

Slänger med en bild på hundvakten på midsommarafton. Eller var det Louie som var barnvakt.... jag vet inte!
24 Juni 2009  | Människovalpar | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anneli Wiklander                                             Skaffa en gratis hemsida