Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Tävlingslust, begravning och svår kärlek..

Blev så inspirerad av Åsa och Brunos tävlande så nu har jag anmält mej och Louie till Lydnadsprovet i Kramfors... Vi har ju en del positiva minnen från den tävlingen!!! Så nu finns det ingen återvändo! Träna in rutan och kör hårt!!

I fredags var Morfars begravning, tungt men väldigt fint. Fin musik i morfars smak och en väldigt fin präst som tog väl hand om mormor! Vi bestämde att vi i familjen skulle sitta inne i kyrkan redan innan alla andra kom i stället för att tåga in sist av alla.. det var skönt! vi var där i god tid och hann sitta och tänka en stund innan det började! Jag säger som jag sa om min morbror när min mamma tog mej till hans grav första gången och förklarade att han låg där: "Men! Hämta min spade så vi kan gräva upp han!" (jag var 4 år) Det är ofattbart! Han fattas mej. Men han mår bra där han är nu.

Igår var vi och hälsade på louies nya kompis Paris, Milla - en nära kompis till mej - skaffade en liten hund i somras som Louie tycker väldigt mycket om! speciellt nu..... Hon har precis börjat löpa för första gången, Louie var förstås helt till sej men insåg rätt snart att pga hennes storlek (hon är en korsning mellan tax och tibetansk spaniel....) så skulle dom inte riktigt "klicka" på kärleksfronten! så han bestämde sej i stället för att busa järnet! Det var faktiskt riktigt kul att se! Så har han inte busat med nån på flera år! Han for omkring som en riktig vilde, Låg ner och studsade samtidigt och gnällde som en tok!!! hihi.. skoj!

Bilden är på Paris och är tagen i somras.

Nu ska jag nog poppa me lite popcorn och kolla lite på Bones.

Ha det gott! Kram på er
25 Oktober 2007  | Länk | Höst | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anneli Wiklander                                             Skaffa en gratis hemsida