Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Födelsedagskalas och pannkakslunch

Idag fyllde lillebror 19 år, så där har vi spenderat kvällen. Till middag blev det kycklingtacos och sen blev det förstås kakor och tårta! Riktigt mumsigt!!
I present fick han mest pengar, han håller på och ska ta körkortet och då brukar ju den varan gå åt!
Imorrn kommer Otto, Hilde och Liselott hit på pannkakslunch. Ska bli riktigt mysigt! Liselott lärde jag känna när jag badade på rehab när jag var gravid, då var hon gravid med Otto. Hilde är Liselotts äldre dotter som min mamma är fröken åt... Världen är bra liten!! ;)

Jag försöker lista ut vad jag ska ge älsklingen i Alla Hjärtans Dags present... Behöver inte kosta.. tanken som räknas, men jag har total idétorka!! Nån som har nåt bra förslag??

Nä nu ska jag rensa köksbordet så vi får plats att äta där imorrn.

Peace!
12 Februari 2009  | Länk | Vinter 08/09 | 1 kommentar
Jul, Nyår, Förkylning, Magsjuka, tänder och myys

Vet inte vart jag ska börja.. Men jag börjar väl med julen...

Julafton spenderades i Locke hos Mor och Far. Tjejerna var förkylda (som vanligt...). Det blev lugnt iår, var bara vi, Mamma, Pappa, Peter, Kristin, Niklas, Farmor och Farfar.
Tjejerna ÄLSKADE tomten... Peter skulle upp och tomta åt grannbarnen och kom bara in i vardagsrummet för att se vad Alva och Nora tyckte... Dom GALLSKREK.. när han gick! Han kom tillbaka flera gånger!
Och Massor av julklappar blev det! Jisses! Har nog aldrig öppnat så mycket presenter... kanske på dopet.

På juldan var vi hos Magnus föräldrar, skulle ha som julafton där då. Men Magnus fick jobba så... så roligt blev de! Missade middagen och allt..

På nyår blev det väldigt lugnt, vi var hemma med Kristin, Oskar, Peter och Camilla. Käkade, spelade spel och bara tog det easy.

Kl 5:30 på nyårsdagen vaknar jag av att Alva kräks... Sen drar nästan 1 veckas magsjuka igång! Gicklaget runt och Alva fick 2 omgångar.Ingen höjdare vill jag lova, man är ju knappt kapabel att ta hand om sej själv!

Dagen före julafton så kände vi Noras första tand, en framtand nere. Sen har 2 till poppat upp. En till nere och en hörntand uppe....? Finns en bild.

Nora kan också dra upp sej nu, men har mycket bättre balans än vad Alva hade så hon slapp så gott som hjälmen! Och det var tur de! För hon fick inte ha den ifred.. Alva drog och slet i den så fort hon fick chansen! Det va ju hennes hjälm.. ;)

Annars är det som vanligt här, fullt ös, skoj och mys hela dagarna. Tjejerna börjar få så mycket sällskap av varann nu. Drar iväg tillsammans och busar så dom tjuter av skratt! Så kul att se, och det är nog bara en försmak av vad som kommer.

Har precis sökt dagis plats.. Har ångest! Ska mina små börja på dagis??? nä fy! ;)
Men jag är lite osöker över våra val...: 1:a Bondsjö 2:a Änget. Vi vet ju inte var vi kommer att bo så vi har valt efter vart va skulle vilja bo.. Bondsjö har jag hört ska vara så bra, min gudson går där. Men samtidigt så är jag osäker på blandade grupper.. är ju van att ha småbarnsavdelning och en med större barn.. Men det blir nog bra! Och Änget vet jag ju är bra för där har jag både haft praktik och jobbat.

Nä nu får det vara nog!

Over and out
5 Februari 2009  | Länk | Vinter 08/09 | 0 kommentar
Sov gott fina fina Mellis!

Nu har gamla fina Mellis somnat in. Där du är nu finns det grönaste gräset, dom härligaste slätterna och dom godaste äpplena. Saknar dej, du fattas oss. På Mellis har jag varit ute på mycket bus men även lärt mej en hel del! Suttit på backen har jag gjort några gånger också.. ;) Det kommer att bli tomt utan dej men jag vet att du har det bra där du är nu. Hälsa Wilma!
Tänker på er familjen Petersén.

Idag har jag varit och hälsat på Tecuila i hennes nya stall, jättefint var det! Jag ska nämligen ta hand om henne när Madde och Yvonne åker till stockholm nästa helg (såå avis!!). Ska bli mysigt att pyssla lite. Trevligt att träffa Madde en stund också.

Här är det full rulle dagarna i ända. Nu kan Alva dra upp sej.. denna dam går det undan med! Funderar skarpt att fixa en hjälm åt henne! en sån där tyghjälm... Låter ju så illa när hon slår skallen i golvet! och inte är man så snabb att man hinner parera alla gånger heller..

I helgen ska vi ut i Locke och baka sladder! Ska bli såå jäkla gott, va ju evigheter sen sist!
Nu lockar sängen, gonatt!

P.S Ja Yvonne jag ska försöka uppdatera oftare... ;)
20 November 2008  | Länk | Vinter 08/09 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anneli Wiklander                                             Skaffa en gratis hemsida