Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Flytt

Nu har jag gjort det igen... varför är det så himla svårt att uppdatera med jämna mellanrum?? Aja nu blir det lite i alla fall!
Här är det full rulle!! Vi är just nu mitt i en flytt, vi ska bli öbor! vi som aldrig skulle bo på ön! Men nu har magnus nära till jobbet i alla fall, jag kommer ju inte kunna skjutsa honom när dom här har tittat ut! Och det blir förhoppningsvis inte så långvarigt. Det är i alla fall en 3:a på bottenplan, eller en halvtrapp upp, och det kommer vi ju behöva med vovve och tvillingvagn!!!
Det enda som finns kvar i vår gamla lgh nu är säng, garderober, köksbord och 2 fotöljer... och TV:n förstås!
Twinsen mår prima och lever ofta rövare där inne! Vi ska ner till sundsvall och titta på dom igen på torsdag, spännade! Då är det tillväxt ultraljud och läkarbesök. Ska även försöka få mamsen (som kommer att följa med, magnus jobbar) att gå in på ikea och fixa gardinstänger till nya lyan och en skötbädd till skötbordet.

Louie diggar den nya lägenheten stenhårt! Han brukar få följa med när vi är där och grejjar för att han ska få se vart våra grejjer försvinner nånstans och för att han ska vänja sej lite vid den. Men när vi stannar bilen utanför så sitter han och gnäller och springer raka vägen upp i lägenheten! Han trivs väldigt bra! Han har nog redan fattat det där! Sköönt! Och överlycklig blev han när han hittade sin leksakslåda där bland alla lådor!

Nä nu ska jag vila lite innan jag ska på varmbad, myyysigt! Sen blir det väl lite mer packning.

Nya kort på magen finns i galleriet!

Slänger in ett gammalt vinterkort på Louisen.
17 Mars 2008  | Länk | Människovalpar | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anneli Wiklander                                             Skaffa en gratis hemsida