Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


En kämpe har somnat!

Igår, 28 september, kl 03:15 Somnade min Moffan in, vår allas kämpe! efter att ha legat på sjukhus i över 6 veckor. Två dagar innan han gick bort fyllde han 86 år. Det kommer att bli fruktansvärt tomt utan honom, men det var skönt att han fick somna in och slippa plågas mer.

Sov gott Moffan min!

Pga detta har det in hänt särskilt mycket här, allt har liksom legat på is. Dessutom har louisen varit lite halt till och från så han gör så lite som möjligt så får vi se om det släpper. Förhoppningsvis så är det bara en sträckning eller nåt.
Tack till alla min fina vänner som stöttat och funnits där! Vad skulle jag göra utan er?? Massor av kramar till er!

Bilden är på min Morfar och hans minsta barnbarn Matilda, och är taget i somras hemma hos Mamma och Pappa. Där var han helt frisk.
29 September 2007  | Länk | Moffan | 0 kommentar
Vandring, mer fiske, ridning och radiraja!

Ojj oj... Nu var det länge sen jag skrev nåt! Anledningen är inte att det inte har hänt nåt denna sommar! snarare tvärt om! Jag har inte riktigt haft tiden på min sida!
Få se nu... Vi började vår semester med att vandra efter Höga Kusten leden. Det var himla roligt! Det tyckte speciellt Louie!!!! Vi gav oss inte på att gå hela leden vi tyckte det var lite blodigt när vi inte har vandrat efter såna leder förut! Men det blev nästan halva, ca 6 mil. Vi började i Ullånger och gick till Höga Kusten bron. Första dagen var tuffast!! Vi började tydligen med den tyngsta delen av leden! Så första dan så gick vi över 2 berg... + att det hade regnat så gräs och buskar var blött och det dröjde inte länge förrän vi va det också... Fötterna var blöta nästan 2 dygn.. Fösta natten sov vi på Lappudden, där ar dom ett rum med 6 bäddar för vandrare. Andra dagen var terrängen mycket lättare men vädret var fortfarande tråkigt. Den dagen vandrade vi från 10:00 till 23:30.... Då var vi rätt slut! Sov då på en fäbodvall vid en vacker vik. Sista dagen var det fint väder! (såklart för det var ju min födelsedag!) Så då kändes det mycket lättare! Plus att skorna hade nästan torkat under natten. Louie hade skitkul under hela vandringen! Man fick nästan koppla honom mellan varven så han inte skulle springa sej helt slut!... ;)
Den dagen avslutade vi med att äta på Höga kusten hotellet som belöning + som födelsedagspresent från Magnus.

Ni som har läst förra blogg inlägget om Louie och fiske vet ju hur intresserad han är!... Nu har han lärt sej något nytt igen.. Han har börjat försöka fånga fiskarna själv! Han går ut i vattnet tills det går till magen, sen står han där alldeles stilla tills det kommer fiskar kring benen pån honom. Då försöker han ta dom! Men som ni förstår så han ju hittills inte lyckats! Men han är så tjurig så han ger sej inte! Så fort dom stucket så står han stilla och väntar på dom igen.... Han har till och med slutat att bada ordentligt! Peter gick ner till sjön en dag för att Louie skulle få svalka av sej.... Han kastade som vanligt i pinnar så Louie skulle kunna simma ut.... Men det kunde han ju glömma! hehehehe! Lustiga hund!

Vi har även varit och ridit islandshäst! Jag, mina bröder, Magnus, Kusin Daniel och Svägerskan Camilla! Red i Lövvik så vi fick rida upp på berg och se ut över havet och kusten och i en massa annan fin natur! Skitkul var det! Bra idé Camilla!

Som traditionen säger så har vi även haft en Lockefest! Den Bev nog ännu mer Lyckad än i fjol!!! På programmet stod bla grillning, gurkrullning, tampongrace och kareoke! Festen höll på hela natten och sist i säng var värdinnan själv som kröp ner i bingen runt 6:30 snåret.... Mycket lyckad fest måste jag säga!

Känns som jag har glömt halva sommaren nu men jag får bli lite duktigare på att blogga så ska jag nog komma ihåg allt!

Förresten så finns nu nya bilder också! "sommar -07" och "Vandring..."

Kramar I massor!
4 September 2007  | Länk | Sommar -07 | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Anneli Wiklander                                             Skaffa en gratis hemsida