<<
Juli (2019)
>>

Tuva på platsliggning!!!!

Är så stolt i dag över Tuva. Var på hund i hand i dag på brukshundsklubben, vi satsade på guldmärket, vet inte hur det gick för vi åkte vidare till kennelklubben på träningstävling efter vi kört. Vi la platsliggning & Tuva har haft problem med att vara lugn & stanna kvar då hon blivit skrämd en gång. Vi la hundarna & efter en lite stund så flög en Golden up & flög på hunden som låg bredvid, jag tänkte nu är det kört Tuva kommer resa på sig & tycka att platsliggning är otäckt igen. Men tro på F_ _ att hon låg kvar lugnt & sansat, utan att ens titta ditt, HURRA . Jag vart så lycklig att hon fixade & var helt cool lugn :)
Efter det åkte vi till kennelklubben & tog hem segern i båda klasserna, rätt nöjd förutom att jag var snurrig i huvudet. Gjorde några missar, men det löste sig. I helgen åker vi till Skutskär på agility tävling, vi bor kvar på en stugby. Skönt att slippa åka fram & tillbacka.
27 Maj 2008  | Länk | Dagens ord | 0 kommentar
Freddy

Inget roligt har vi gjort :(
Freddy åker & tävlar på söndag med Emilia, jag, Tuva & Racer stannar hemma & tar det lugnt!
23 Maj 2008  | Länk | Dagens ord | 0 kommentar
0,32 sek!

Tuva var o,32sek från sitt första cert i lördags!
14 Maj 2008  | Länk | Dagens ord | 0 kommentar
Tävlings helg i Fagersta!

Nu bär det av till Fagersta på tävling. I morgon är vi funktionärer på tävlingen & i dag tävlar vi. Tuva kör sitt andra klass 3 lopp & freddy med, ska bli roligt & se vart det bär av
10 Maj 2008  | Länk | Dagens ord | 0 kommentar
Gävle!

Tuva tog två pinnar i helgen Så nu är hon uppflyttad till klass3 i både hopp & agility. På torsdagen gjorde hon ett nolla lopp i hopp, men kanske inte det bästa loppet men, nollat & den enda som gick fel fritt på den banan i hennes klass. Så där vart hon uppflyttad til hopp 3. Lördag debuterade i hopp3 gick hon nollat. Inte heller det bästa loppet men helt nöjd med debuten, hon fick en 10 plats. Agility loppet gick super & där var det bara 2 nollade, Tuva tog en andra plats.

Freddy debut i 3-an i torsdags var helt ok, men 5 fel. Agility loppet i dag gick kanon, men med 5-fel tyvärr. Han var grym, hade han nollat så hade han vunnit med typ 10sek.

Emilia gör 4 kanon lopp med Isac, men det räcker inte ända fram. Nästa gång tar du dom. Nästa tävling blir på lördag nästa vecka. På hemma plan.