Konstgillet
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Julstämmning

Inte klokt att det här snart är det Advent och julen kommer med stormsteg. Jag tycket att det är inte länge sen jag skrev om novembermörkret. Det har ju inte blivit ljusare, men det är bara 4veckor. Då vänder det igen och det får vi se framemot. Ja det är ju inte så att jag tycker om snö, men det är nästan så att jag vill att den kommer, det lyser upp lite, och till jul vill jag ha den. Jag är rädd att inte Tomten kan komma fram med julklappana. Jag är den som tror att tomten finns.

Jag tycker att det blir lite julstämmnig då det börja lysa upp i fönstren, en försmak på vad som ska komma. Julmusik i kyrkorna, alla konserter som det annoseras om i alla tidningar. Jag tycker att man inte hinner med det riktigt heller. Allt tid bara rinner iväg, man ska hinna så mycket bestyr för julen. Ja du vet själv vad jag menar. Jag vill bara  ta det lungt. Det du inte hinner det får du spara till nästa jul (kanske).

Nu vill jag önskar er alla en riktig GOD JUL till er som är och har varit in på min Hemsida och kikat.

På tal julstämmning. Man ser att redan att handelsförtag börjar ju att plocka fram julen redan i slutet på oktober, vilket jag tycker är alldeles förtidtigt. Håller du inte med? Det var bättre förr. Julskyltingen är det ju heller inget kul att gå till det har ju redan börjat att skyltat med det med. Jag kommer ihåg min barndom, då hade det satt för ett gråpapper för fönstret och då det var skyltsöndag då togs det bort det. Och vi stod där och frös för då var det alltid kallt den dagen, det är inte som nu. Vid väntade tills  klockan blev 13:00 då togs pappret bort , och då var det jul. 

21 November 2011  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Novembermörkret

 

 Vilket mörker vi nu har ingen snö och det blir så svart ute. Ja det är så mörkt att man inte ser vägen. Jag körde från stan härom kvällen, man såg inte mycket. Lite snö skulle jag vilja ha, då blir vägbanan ljusare och då ser man iallafall att man har lyse på bilen. I mörkret som det nu är tror man att lyset inte finns. Men jag hoppas man vi får snö till advent, då får man lite julstämmning. Jag har nu satt in nya alster som jag har producerat i höstmörkret. Om ni vill så kan ni gå in på fotoalbum där det finns. Nya akvareller, akryl , collage. Tyck gärna till, jag tål kritik. Om kursen som jag har ska vi ha öppet hus den 7/12 med utställning. Bor du i Boden så kan du komma och titta på det vi har gjort. Vi finns på Smedjegatan mittimot viadukten vid Nordpoolen.

4 November 2011  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kjell Rönnqvist                                             Skaffa en gratis hemsida