Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Den stora fixardagen!

Jag blir alldeles varm när jag ser alla inlägg i min gästbok, skoj!…

Som svar på er fråga moster Ulla med flera, så var det faktiskt rökta laxfenor som vi åt. Det var inte speciellt mycket mat på dem och gjorde varken från eller till på påskbordet, men försäljarna har ju lyckats, nu kan de sälja även de bitarna på fisken som annars skulle hamnat i sophinken. (Vi gick på det)

Bordet var superfint, ett gammalt gediget matbord i furu, nu omgjort så att det passar vårt lilla kök.
Jag har insett att jag inte har något tålamod, varför ska färg ha så lång torktid? Tänk er att bordet kommer innanför dörren och man vill bara börja använda det på en gång, nej då ska det spacklas och spacklet ska torka sen ska det slipas och bordet ska rengöras från slipdamm.
Därefter ska det grund målas och färgen ska torka och bli övermålningsbar. Sen kommer det värsta när man målar med den riktiga färgen och tror att bordet är klart men inte, då ska det målas två gånger med den färgen och torktiden är 16 timmar mellan varje strykning…
Jag förväntar mig att bordet blir färdigt i övermorgon. Mina tankar på att måla om trappen känns ganska avlägset just nu. Jag tror att Lars får ha det som ett projekt när jag åker till mamma ett par dagar. För att inte tala om Ellas rum som vi verkligen försökt att börja med i flera dagar, det blir nog aldrig omgjort. Jag får snegla på Lukas nya fina rum istället, vad duktiga ni har varit Ida och Kalle.

Det är bra att ha svärföräldrarna här det liksom händer saker hela tiden. Christer har idag fixat taklampan till vårt kontor. Idag lyser det faktiskt när man trycker på strömbrytaren det har det aldrig gjort förut, takboxen till bilen är nu snyggt upphängd i förrådet och trädgårdsmöblerna uppackade för i år.
Vad har jag gjort idag, hmmm jo! jag har suttit i solen en stund det var skönt.

Nu på kvällskvisten drog vi iväg in till Lars kusin i Solna och åt middag det var trevligt. Moster Maggan var också där, hon hade köpt så fina kläder till Ella. Hon har väldigt bra smak och är duktig på att hitta lite annorlunda kläder.

I morgon har vi inga planer alls förutom att bordet ska målas igen…

Nu sover alla utom jag.

Natti natti
8 April 2007  | Länk | dag3-4 | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ulrika Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida