Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Två dagar senare...

Ja, jag vet att jag missade en dag så nu kommer redogörelsen för två dagar …

Igår var de ytterligare en sådan där dag då det inte hände så mycket, jag och Ella tog en lång promenad med våra promenadkompisar i solskenet. Ella tycker att det är så skoj att sitta i vagnen och titta på allt som händer runt om kring så hon glömmer alldeles bort att sova, det brukar liksom vara hela poängen med promenaden att hon får slumra till en stund. Hur som helst så fick hon sova i sin säng när vi kom hem istället.

Pappa ringde på eftermiddagen, han kände sig lite ensam då hans tjejer dvs. hans fru och min syster hade tagit en dagstur till Stockholm. De brukar åka till huvudstaden när syrran har lov från skolan. Jag tror inte att pappa hade funnit något större nöje i att följa med dem, springa i klädesaffärer är inte min pappas grej precis. Men han blir nog glad om det råkar komma med en skjorta hem till honom.

I dag tog vi en vilodag från Ellas blivande rum för att åter gå in bland slipdamm och spackel i morgon. Färgen är inköpt det blir vitt som vanligt… Tanken är att pappa ska tillverka någon rolig tapet till en av väggarna. (pappa fotograf jobbar bland annat med tillverkning av motivtapeter).

På förmiddagen var Ella och jag till Eurostop och handlade lite av varje men mest barnmat och haklappar i olika varianter.

Tack moster för tipsen på vad jag kan plantera i mina krukor persilja och basilika är inte så dumt.

Ella har somnat och jag och Lars har ätit en god middag med fläskfilé och klyftpotatis, mums filibabba.

Imorgon är det babysim för Ella igen, det är så skoj att se henne i vattnet. Vem vet det kanske blir dykning i morgon.

(Monkan, det är klart att det skulle vara trevligt att se dig och din förtjusande man med de vackra ögonbrynen vid vårt nya fina köksbord till valborg.)

Vi ska upp med tuppen i morgon så nu är det natti natti!13 April 2007  | Länk | dag 8-9 | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ulrika Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida