Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Det kommer en kråka.... (Moraträsk rules)

Ja, då har Ida och Lukas återvänt till Frövi, det kändes tomt när de åkte. Jag och Ella vinkade av dem på parkeringen. Vi pratade om just vinkningar för några dagar sedan. I vår släkt vinkar man till varandra så länge det går dvs. tills man inte ser varandra längre. I Lars släkt kramar man om varandra och säger hej då och sedan är det bra, med andra ord inget långdraget vinkande. Vi utför alltså hela proceduren med kramar och vinkningar. Hur som helst så stod vi på parkeringen och skulle vinka till Ida och Lukas, de hade just satt sig i bilen då moster Ulla ringde på Idas mobil, hon ville ha receptet på grillmarinad. Samtalet drog ut på tiden och där stod jag och Ella och bara väntade på att få vinka av dem. Hade det varit Lars så hade han gått in för länge sedan. Konstiga små egenheter man har va?

Väl inne igen snubblade jag på några träslevar och plastbunkar som låg kvar på golvet, Lukas har lekt med alla köksredskap vi äger (de som inte är vassa) han blir nog kock när han blir stor eller städare då han älskar att dammsuga.

Ella somnade och jag tog fram första Kulla-Gulla boken, ville friska upp minnet lite. Mamma läste hela serien på tolv böcker för mig när jag var liten jag längtar tills jag kan börja läsa dem för Ella, men det är många år till dess.

Tog en fika i solen med Sanna min promenadkompis och hennes lilla dotter.

Idag har vi varit och shoppat kläder i Barkaby, med vår Norrländska vän Patrik på förmiddagen innan Ella gjorde sina tre första dyk i polen på babysimmet. Hon är så duktig!
Patrik kom i går eftermiddag och åkte hem idag en blixtvisit

Nu ska jag ladda batterierna för i morgon kommer mer efterlängtat besök, våra kära vänner från Nora.

På återseende!
28 April 2007  | Länk | dag 23-24 | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ulrika Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida