Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Hoppsan, dagarna bara springer iväg …

Elva dagar senare och jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår, men jag ska försöka göra en snabb redogörelse för er.
Förra veckan hade jag besök av Gävlebor det vill säga Jessan och den tre månader gamla Ludde. Vi spenderade en dag i Stockholm, vi träffade gamla vänner sedan Åre tiden. Det är så härligt att se att alla mår bra och hur livssituationerna förändras allt efter hur tiden går.

Resten av veckan hände det inte så mycket, men ändå han vi inte med någon barnvagnspromenad, det har tyvärr blivit dåligt med den biten på sista tiden. Att vara föräldraledig innebär i mitt fall att man har så fullt upp att tiden inte ens räcker till att träffa andra mammor som också är hemma för en promenad. Tro mig vi har försökt fått till en promenad i två veckor nu men utan resultat, det är alltid något annat som händer. Det är ju så tråkigt att gå själv.

Fredagskväll bestämde vi oss för att ta en tur hem till mamma i Frövi så vi packade och åkte på lördagsmorgonen, spontant kan man säga att det blev. Det var den årliga Frövidagen i lördags och för er som vill veta mer om den kan läsa på min kusins sida hon förklarar vad det innebär, och för er som känner Lars och har varit på Kärlarnedagen kan känna igen sig för det är samma sak enligt Lars.

Nu är vi hemma igen och detta var en kortfattad version måste jag säga, för vi har ju hunnit med att sjunga till spelet Singstar hos Ida och grillat kalkon hos pappa och kollat när Sah har fiskat och mycket mycket mera.
Det har varit en händelserik helg.

Nu skriker Ella, måste springa….
4 Juni 2007  | Länk | dag 50-60 | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ulrika Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida