Startsidan Blogg Fotoalbum THAI OCH EIKO Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2022)
>>


Världens bästa pappa…

Tänk att få ha sin helt egna släpvagn, ja, det har Aron!

Per-Ola gjorde en till honom i veckan och man kan säga att stor killen blev överlycklig! Han har kört fram och tillbaks och körd in ved och grejor med den.

Jag har legat med magsjuka, men är hyfsat bra nu. Helgen har varit lugn. Lite renovering och annat smått och gott. Sommartiden är här idag och klockan har ställts fram en timme. Tiden går och går….

Pelargoniorna är nedklippta inför sommaren och jag har även sådd lite tomater, paprikor och gurkor som jag skall odla fram i mitt STORA växthus. Tror jag skall köpa lite bryttbönfrön också, det är ju så gött!

Sen måste jag även få berätta att pärlugglan har äntligen fått en flickvän! Liten, tjock och ljus tjej! Det är helt tyst i holken om natten. Undrar va de håller på med!? Man ser dom, men de säger inte ett ord…Hoppas det finns små fjuniga saker där, till försommaren, det vore trevligt!

Ha det bäst!!
30 Mars 2008  | Länk | Aron | 0 kommentar
Tänk va tiden går............

I morgon är det sex år sedan vi fick våran dräng! Nu är han stor kille! Sex år och till hösten blir det skola. Grattis Aron, pappa & mamma ä gla´i dä
25 Mars 2008  | Länk | Aron | 1 kommentar
GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!

OCH NJUT AV MAT & VÅRSOLEN!
20 Mars 2008  | Länk | Aron | 0 kommentar
Hjälpa oss hitta Tara och Roya

Dessa två fina Engelsk Setter tjejer var med sin husse och matte och jagade i Nordli (Lierna) fjällen, senhösten 2007. Nordli ligger mot Grong, Norge i Trönderlag. Dessa två försvann och man har inte sett varken kadaver eller spår efter de i fjällen/vägen. Ägarna misstänker att någon har plockat upp de efter vägen och tagit de med sig. Det är alltså två tikar, mor och dotter.

Hundarna lyder till namnen Tara och Roya. De kan finnas i Sverige eller Norge eftersom de försvann nära gränsen.

Deras matte och husse saknar de oerhört mycket och står inte ut med att inget veta.

Vet du något som jag borde veta? maila mig på dalripa@yahoo.se

Mera bilder under Tara och Roya
13 Mars 2008  | Länk | Livet | 3 kommentarer
Trasiga skibena, droppande näsa och färgglada händer!

Nu är jaktprovet överstökad i Merkenäs. Mycket snö och vind samt mycket fågel, men inget för unghundarna. Tindra, Pims kullsyster var otroligt nära, men vi får hoppas på bättre lycka till helgen i Tärnafjällen.

Då jag var i Merkenäs, fick jag feber och förkylning på söndag, så det var som vanligt. Det gick dock fort över. Det höll bara i sig ett par dagar. Passade på att bryta av en skida....nu har man ju bevisat att man är värdelös på att åka...tvitvi. Tack, Olle Daniels för lånet, på söndagen. Nya är nu köpta och vallade......Kan ju inte leva utan skidor!

Harrapupa har nu en flickvän, så vi hoppas på att få se små ugglor till sommaren.

I helgen har vi renoverat och stått i. Per-Ola har börjat slipa Arons rum och jag har tapetserat vårat. Det blev så jädra snyggt. Per-Ola var lite tveksam till Lime färgade, men då dom kom upp tyckte han att det blev precis som det skulle vara. Idag har jag målat dörrar och listar, samt väggarna i hallen på tredje våningen. Det blir ljust och fint. Man kan inte tro att det är samma hus.

Aron sparkade till Per Ersson idag. Dom har ”polimasat” med Pers skoter, sen var Per hit och åt middag. Aron tycker det är så trevligt.

Hundarna har fått stå stilla. Vi var på en spann sväng på torsdag och på fredag var jag ute och tränade Pim. 7 orrar, två fina situationer, där han var lugn i flog och skott. Det blåste och snöade så jävligt, så det var svårt att hitta vittringen, men fick ju som sagt va, träna lugn i flog.

Vill passa på att gratulera Markus från Älgsjö med sin miljon. Nu har han säkert råd att gå en dressyr helg med sina settrar *LER*.

Sköt om Er och ha en trevlig vecka.
10 Mars 2008  | Länk | Smått o Gott | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Miranda Hendrika Frings Håf                                             Skaffa en gratis hemsida