¸.´)(`•[UlrikA]•´)(` .¸
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Tillbaka igen!!

 

Så är jag då tillbaka igen efter en veckas uppehåll från skrivandet,tillbaka både på gott o på ont måste jag nog tillägga.

Har verkligen behövt denna paus,då mkt händer o pågår i mitt o min familjs liv just nu,saker som gjort att man börjat i fråga sätta varför man fortsätter kämpa och om man ska fortsätta.

Jag sover väldigt dåligt o har knappt gått utanför dörren,så jag har mkt tid att grubbla o fundera i min ensamhet,vissa saker pratar jagh med min man om och vissa saker dom stannar hos mig och i nån sorts inre resonemang så försöker jag hantera dessa jobbiga/känsliga saker ensam.

Som det är just nu så känner både jag o min man att det aldrig kommer att vända,vi kommer alltid få kämpa för vår familjs överlevnad,men vi biter ihop o klarar av vardagen så gott vi kan så att det ska fungera o bli det bästa för vår son.

Det är han som är ljuset för oss,utan honom hade vi gett upp för länge sen,Och äntligen har han hamnat helt rätt i skolan,i rätt klass,måmga kompisar,det går bättre o bättre i ämnena så den framgången håller vi fast oss i för att hitta extra kraft o styrka för att fortsätta.

Viktigaste för mig är o förblir min man o son,Min familj betyder allt!!

Önskar er en godnatt!!

UlrikaEriksson

23 September 2007  | Länk | Livet! | 0 kommentar
Födelsedagsfirande!!!

   

Ett stort varmt grattis till Mosters hjärta Caroline som fyller 7 år idag.Vi ska hem till min syster på kalas idag och det ser jag mycket fram emot,ska bli spännande och se om hon tycker om presenterna.Men känner jag Caroline rätt så kommer hon att gilla dom...lite koll har jag på vad hon gillar=)

Vill oxå sända en grattisönskning till en av mina bästa vänner Camilla som oxå fyller år idag,jag hoppas du får en underbart härlig födelsedag,Puss o kram till dig<3

Saker har hänt som gjort att jag mår väldigt dåligt,som fått mig fundera på varför jag ska fortsätta kämpa,känns som det bästa skulle ha vart att göra slut på allting,om man kunde lämna in en ansökan på att avsluta detta livet så skulle jag gjort det på en gång...Så känns det!!!I kroppen och i själen,jag väntar egentligen bara på en sak som måste ordna upp sig för min familj innan jag tar ett beslut om hur jag ska fortsätta eller inte fortsätta

Önskar nu alla läsare en riktig godnatt för er som ska/kan sova,till er andra önskar jag att ni får en så bra natt som det går!!

UlrikaEriksson

15 September 2007  | Länk | Livet! | 1 kommentar
Förkylning!!

Denna kollage bild satt jag o pysslade med idag o tänkte att jag lägger in den här på nogg oxå,jag älskar hålla på med foton o bilder och det går nog inte en dag utan att jag håller på och fixar o trixar och fotograferar.Älskar även att skriva och det gör jag oxå varje dag,skriver ner tankar,funderingar,händelser,en del saker hamnar i mina bloggar och en del lämnar jag inte ut för någon att läsa,vissa saker är bättre man lämnar olästa iaf för vissa människor.

vaknade imorse o mådde pyton genom förkyld och kände mig varm o kall om vartannat.Så när F gått till skolan,så lag jag mig och sov i 4 timmar,när jag vaknade mådde jag ännu sämre *blä*Jag hade hög feber o är verkligen dunderförkyld..inget kul alls,det räcker verkligen med allt som redan är,och allt som hänt dem senaste 2 veckorna det räcker gott o väl,men det är nog så att vissa människor ska ha mer än nog elände,jag har då haft mer än min beskärda del,o vissa har nästan inget alls...

Men jag vet idag vad som är viktigt,och det är min familj och våran kärlek övervinner allt,det har jag fått bevisat för mig många ggr om.Och jag/vi är starkare nu än förut.Så det ska väl vända även för oss så småningom.

nej nu vill Missan ha min uppmärksamhet så jag ska pyssla om henne en stund nu innan jag måste vila igen,är så matt o orkeslös.

Ha en fin dag!!

UlrikaEriksson

 

5 September 2007  | Länk | Livet! | 0 kommentar
Tankar om att vara tvilling!!

På 30 år så har ingenting hänt

Det är snart 30 år sen jag och min syster började skolan

Och fortfarande är människor lika inskränkta och dumma

Vad handlar då detta om??!

Jo om hur tvillingar ofta behandlas, och bemötts

Jag är så jävla trött på detta sätt och på människor dumhet och o förståelse

Jag är stolt över att vara tvilling och skulle för allt i världen inte byta

Det är väldigt speciellt att vara det men jag har tänkt och funderat mkt på detta den senaste tiden pga hur jag och min syster behandlas av folk.

När man började skolan för snart 30 år sen så behandlades vi som en o samma person det pratades till oss som om vi var en person det var aldrig frågan om att jag var bra o dålig på vissa saker och inte min syster heller utan det var VI som var dåliga på än det ena än det andra.

Jag kommer så väl ihåg att en del av barnen i våran klass först var kompis med oss men sen när alla förstod att vi var tvillingar då var ingen kompis med oss.För är man inte kompis med Mig så kan man heller inte vara kompis med min syster,och än i dag är det så med många av våra gemensamma vänner,tycker man att jag gjort fel och inte  duger som vän längre så gör inte heller min syster,och det är ju inte klokt att det fortfarande är så här idag 30 år senare, Man har verkligen  insett människors dumhet o inskränkthet.

Människor får väl tycka vad dom vill om mig,det bryr jag mig inte om,men att behandla min syster så också pga att vi är tvillingar och att man då tar oss för en och samma person det är bar dumhet och o förståelse.

Sen får tydligen inte min syster försvara mig heller om hon tycker att jag behandlas fel, men dom flesta skulle väl försvara sin syster eller bror om dom blev felbehandlade.

Kanske är man avundsjuk på den nära kontakt jag och min syster har och att vi ställer upp för varandra vad vet jag,och jag bryr mig inte om vilket det är.

VI är två personer, som kan tänka ,tycka ,ta beslut var för sig även om många inte tycks tro det.

Så kan VI faktiskt det !!

Jag har mina klara synpunkter om detta och vet precis hur det är, hur det känns. Man känner sig osynlig som om man inte räknas bara för att man är tvilling och många pratar till oss som en person.

Men trots allt så är jag STOLT över att vara tvilling och jag känner alltid på mig om det är nått fel med min syster om hon mår dåligt eller så. Vi har en väldigt nära kontakt och relation,vilket jag är övertygad om att ingen kan komma emellan, det finns inget att jämföra med detta.

 

UlrikaEriksson

4 September 2007  | Länk | MinaTankar&Funderingar! | 2 kommentarer
Starkare

Saker händer

Man faller

Djupt ner

Det tycks vara en evighet

Innan man kommer ner

Men när man är där

Så känns allt så fel

Så hopplöst

Så var det alltid för mig

Men när det händer nu igen

Så ser jag allt så klart

Jag är starkare

Det dröjer inte länge

Förrän

Jag reser mig upp igen

Och tar mig uppåt

Starkare

Med vissheten att jag klarar det

 

UlrikaEriksson

2 September 2007  | Länk | MinaEgnaTexter! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ulrika Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida