Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


Stackars er....

Som dag efter dag återvänder hit, till min sida bara för att återigen få se samma gamla inlägg... Det är inte klokt så fort veckorna försvinner!

"" Bländverk, sken och villa är timmar, dagar och år. Tiden, tiden står stilla. Det är vi som går."" - Alf Henriksson

Det låter bra tycker jag för då försvinner tiden inte ifrån mig! Eller...

Jag gör ju inte nå´t annat än att jag jobbar och träffar kärleken, vi fixar med huset, kör fram och tillbaka mellan södra Gotland och Visby och tvättar, städar, handlar, lagar mat... Ja, lever livet med andra ord...

Efter att jag bytte arb.uppgifter på jobbet har jag ett känn av min gamla "gå-i-väggen-känsla". Det blev nog lite mycket nytt att ta inpå en och samma gång. Men nu börjar det kännas bättre, sakta men säkert. Så till er mina vänner som inte hört av mej på en tid -nu vet ni varför. Orken har inte funnits.

Vintern har stannat här - idag var jag ute på min uteplats och matade pippisarna med talgbollar och solrosfrön - snön gick upp Ö V E R mina höga stövelskaft!!! Över knäna alltså. Förstå att man MÅSTE mata småfåglarna nu - de har inte en chans att hitta frön/bär nu. Nu i skrivande stund är det dessutom -10 här.
Lägger in en bild på min vinter-favvofågel Domherre(hane)
(bild-från Widlifegarden.se)29 Januari 2010  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar
Vacker vinter!

De senaste dagarna har världen runtomkring blivit SÅÅÅ vacker då luftfuktigheten har varit hög och kylan har hållt i sej... Träden har fått frost-skägg! Det är å synd att solen inte oxå är med och gör det hela ännu vackrare. Jag var tvungen att passa på att fota lite...

I går betalade B. vårt kök så snart kommer det från IKEA till Burs och vi ska lasta in det i huset! Det är så spännande. Jag kan inte fatta att det verkligen händer!

I morgon är det fullmåne för första gången år 2010 - och jag sover lika illa som vanligt. Men efter helgen så kan jag nog sova gott igen... MEN det går ännu lättare om B. sover bredvid.;-)

Här kommer oxå ett foto från vårt vackra frostiga vinter-Visby som jag tog i morse på väg till jobbet

14 Januari 2010  | Länk | dagliga vedermödor | 5 kommentarer
Kärleksfulla ord

då skulle du, B få dom alla!!!

Idag är det 3 sedan vi träffades!
Jag har njutit av OCH njuter dagligen av all vår kärlek, hoppas du oxå gör det?!
Lånar en textslinga från Martin Stenmarcks sång - "Om du rör mig dör jag"

Jag vill leva lycklig här på jorden
Jag vill höra när du säger orden
Bara du och jag, här och nu
Höra när du säger orden
Bara du och jag
Här och nu

Hetsigt kärlekspar, Johan Tobias Sergel
13 Januari 2010  | Länk | Om jag hade 1 miljon | 0 kommentar
Motorsågsmassakern i Burs

I går kom det hem 5 kubikmeter torr, kluven ved till svärmor! Kärleken B. och jag körde in alltihopa i vedboden resp. källaren. Solen sken och det gick så lätt och fort att ta hand om det...

DÅ kommer han på att vi ska åka ner någonstans "på myren" och hämta hem lite björkved. Alltså han ska såga ner 1 björk och jag ska dra bort riset och lasta upp den sågade veden på vagnen.
Vi lastade motorsåg och div. sågsaker på vagnen, + ett varmt täcke till mej. Jag fick klättra upp och vira in mej och så åkte vi iväg. Det blev en så himla härlig e.m. B. sågade och jag släpade och lastade...

På hemvägen gjorde jag ett riktigt bo i veden med täcket för att hålla värmen, sen halvlåg jag där och njöt, tittade upp i himlen... Rätt som det var så pekade B. upp i luften och där flög 2 st. tranor!
Det var så härligt!!!

Varför fick jag inte uppleva allt detta för 20 år sedan?! All denna kärlek och allt detta fina! Men jag är lyckligt lottad som har så mycket att se fram emot nu under 2010!!!

bild lånat av gävle-energi
11 Januari 2010  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar
Allergi

HU så svårt livet kan va/bli. Min stora kärlek B. är ju allergisk, mot mycket och rejält allergisk!
Damm, kvalster, pollen och djur, speciellt hundar och jag har ju min lilla Ebba-vovve. Vem kunde tro det, att jag i nuläget måste inse att hon, min lilla trasseltant inte får bli gammal i vår familj.
Ebba är redan nu mycket hos min mor och K. -där trivs hon och det är bra. Jag är så otroligt glad & tacksam för att hon kan få vara där och bli älskad och må bra och bli bortskämd!!!

Det är så otroligt tomt hemma utan henne... Jag har ingen liten tantvovve som ligger bakom mig i sängen och värmer min rygg, ingen som tassar runt och gömmer grisknorr och ingen som ligger i fåtöljen och drömmer och skäller och morrar...

Ebba fyller 10 år den 14/2 i år, hon är som en valp och hon älskar vädret som är nu med snö. Hon ser ut som ett svart pop-corn i drivorna!
7 Januari 2010  | Länk | dagliga vedermödor | 4 kommentarer
Nya foton

Idag har jag lyckats. Lagt in bilderna från nyårsdagspromenaden... Albumet heter som datumet...
Är hemma idag för att jag har en mage som bubblar mer än en kokande källa på Island ;-)
I morse åkte dom, dottern&sambon med sina 3kissemissar.Det är tomt och tyst och lugnt... Saknar dom redan. När jag käner mej piggare ska jag fixai ordning lite efter dom. Hur det än är så blir det alltid lite städ-fix efter inneboende besökare. Det får bli i helgen.

I morgon är jag ledig och på torsdag ska jag köra B. till flyget tidigt på morgonen för då ska han på 2010-kick-off.
Lägger in ett foto på Sphynx-killen Spider(Suanho´s Deep Purple) - när han ser ut som ett lejongap! Han är bara sååå söt!!!

5 Januari 2010  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar
Lite mer vardag...

Veckorna med helgdagar håller på att ta slut. PÅ onsdag kan man njuta igen men sen blir det uppehåll till långfredagen. Jag förstår de som njuter av flera lediga dagar, men för mig som en gång "varit i väggen" så är struktur en underskattad vara och jag behöver börja samma tid på dan och sluta samma tid och så vidare för att få dagarna att fungera...
För många lediga dagar får mig att bli som en nybörjare igen.

B och jag har nu genomlevt den första nyårsaftonen tillsammans OCH med sammanförda barn... Det gick bra -över förväntan! *smile*

I går var vi på en underbar solig promenad vid havet i Lickershamn. De iskalla havsvindarna friskade upp både kropp och själ.


Foton kommer...
Men här är ett litet tjuvtitt...


4 Januari 2010  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar
1 januari

2010 är bara några timmar gammalt... För första gången på länge så är jag riktigt nyfiken på det kommande året. Jag längtar och vill verkligen att mitt nya år ska bli ett lyckligt år! Förutsättningarna finns!

År 2009 började med en stor operation för min del... Jag var konvalescent i över 1 månad, och allt gick bra. Sen rullade månaderna på och jag arb.tränade på Atheneskolan i Visby. Det var en härlig plats att vara på och återhämta sig inför arbetslivet...
Å & A & P gjorde arb.dagarna roliga!!!För att inte tala om B A R N E N !!!

Vårens stora händelse inträffade när jag åkte till Inninge och var med på VÅFFELTRÄFFEN
En härlig pelargonträff, med goda vänner och härliga pelargoner. Tack kära väninnan B för att du år efter gör detta för oss "pelargonister"! Vi hade även några härliga dagar senare på året då bär&svampplockning stod på schemat - dom minnena lever jag på än!

Skolor har ju stängt på sommaren och det blev så att jag fick gå tillbaka till vården för att försörja mig, på Tingsbrogården utanför Visby. Sommaren gick fort och jag var tillbaka en tid på Athene. Sen kom UTMANINGEN!!!
Jag fick praktik på Svenska Spel!!! I 3 månader.... Där är jag fortfarande kvar och ska så vara i några månader till för nu är jag projektanställd!!!

Under den senaste delen av året 2009 så mötte jag kärleken! med stort K! En blind-date ordnad av vänner gjorde min lycka möjlig. Jag är så förälskad som det går att vara och vi planerar att flytta ihop under 2010.

Året som gått har även varit en lång och segdragen fight för att orka/våga/kunna må bra igen! Jag vill ju det och S K A klara av det sakta men säkert. Ett antal psykologsamtal under första delen av året och vänner och kärlek har gjort sitt.
Att BÅDE våga börja leva igen efter att ha haft bröstcancer OCH bli utbränd/vidbränd och börja jobba igen är tungt!!!

Något för de kommande 364 dagarna får ni här av mig. Ett kinesiskt tecken- för TRO HOPP och KÄRLEK


1 Januari 2010  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida