Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


Bye bye Västerås

NU flyttar jag... Ut på landet. Äntligen, en dröm som går i uppfyllelse. Återkommer med mer när tid /dator finnes.

Kramiz
15 Mars 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar
Packad............JA!

Nu är snart allt packat.

Pelargonkassen till byte/sälja(2-våningspackad), stora turkosblåa PL-väskan med allehanda väldoftande spännande lys.
Nu ska jag bara varva ner, tänka efter och sen lägga mej tidigt! LÄsa och njuta av att jag hann, jag är klar med flyypackandet oxå!!! Har bara lite, lite saker i nå´t köksskåp men det blir på lördag.
Oj va det ska bli kul i morgon, äntligen får jag träffa pelargon-tjejerna på västkusten! En hel dag och en hel kväll ska jag få bara göra inget (nästan).

Lille Spider och Ebbavovven får gå med bonus-matte Gunilla nu. Det är nästan fånigt hur jag oroar mej för de 4-benta barnen...

Kramiz
13 Mars 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar
Ledsam avslutning på en annars bra dag.

Sitter här och är ledsen. Läste nyss att en pellisvän var tvungen att avliva sin söta häst idag. FY! Sånt är INTE kul eller lätt.
Minns med fasa mina hemska timmar på Strömsholm då i oktober då lilla Kimi fick bli en änglahund. USCH&FY!
Tårarna rinner. Nu var det länge sen jag var ledsen för hennes skull.

Annars går dagarna, det ska bli så himla kul att få komma till västkusten och träffa pelargonvänner hemma hos Anna på fredagkväll. Hoppas, hoppas att det är MÅNGA som kommer!
Den definitiva flytten kommer närmare och närmare... Nu packar jag febrilt allt som finns. Måste, måste bli klar på tordag, för på fredag åker jag5 ju bort.
I morgon blir det en tur till Möklinta och huset med lite mer saker på f.m och på e.m blir det Återbruket som får besök. NU är det 4-bent besök på tangentbordet så vette tusan vad som skrivs nu?! *ler*

Får väl säga nattiz...
(en bild på Kimi när hon protestlåg i solen...Hon som inte tålde solen- då blev det ett alternativt solskydd)
10 Mars 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar
dagens livsutsikt

Dagen i Västerås börjar med en lätt solig promenad med Ebba, som f.ö hade namnsdag i går! Puss på nosen sötvovve!
Därefter kommer en frukost att hastigt dra förbi.
Perifiert har det har även skymtats både blåsippor och huggormar, men inte i närheten.

I spridda men MYCKET TÄTA skurar kommer sen ett antal MÅSTEN, såsom möte med jobb./F-kassa/fack/jag, hämta fälgar, bankärende, post, packa bilen full. Allt detta under en kraftig värmeväxling med ymniga svettningar som följd.

En längre transportsträcka kommer in och under den tiden kan avkopplingsmöjligheter råda!
Därefter kommer ett STORT måste-moln till med pelargonvattning, uppackning och lättare planering.

Kvällen i mitt liv avslutas i goda och glada vänners lag, med härliga fotbad, ett välfyllt fruktfat och gott fika samt lättare underhållning.

Morgondagen är till viss del fortfarande oviss, men en ny stor våg av packa, bära, packa upp och långa transportsträckor kan blåsa in från norr.

Kvällen blir dock mycket lugn för att inte säga stiltjebetonad!! en och annan aftonstjärna kan ses i den klara vårnatten...

Det var allt från livsmeterologen idag - kramiz
7 Mars 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar
Sol idag oxå!

NÄstan lite slöseri... Men jag är ytterst tacksam för de strålar som lyser på mig.

Nu rullar det på med att packa, bokhyllan é avklarad. Men OJ va många böcker jag har! *WOW* Alla ska packas undan för tillfället, men 2 banankartonger MÅSTE följa med, de är böcker jag inte kan va utan!!! Mest trädgårdsböcker, nå´n spiritualistisk och nån skönlitterär.

Även på pelargonfronten händer det saker. Kör ju skytteltrafik mellan V-ås och Möklinta så jag får med mej sticklingar nu och de har jag lagt in på Tradera, för ju inte plats med de nya jag beställt annars... VArför måste man välja?! Men det är kul med variation.

Nu ska vinterdäcken av och SOMMAR-däcken på, besiktning nästa vecka. Håll tummarna! Punkan som jag fick i höstas på mitt då nya däck lagade en otroligt serviceminded kille på en liten stund i går. Bara 100:- kostade det!
Toppen, tänk om jag hade behövt köpa 1 nytt däck, då hade jag fått avstå några pelargoner eller lite mat eller nåt annat ovesäntligt*skratt*

Idag kommer A-L förbi en stund. Kul! Det blir väl lunch antar jag å sen packa ljusväskan...Tar med mej några kartoger upp och packar upp i lilla "Tillfälligheten" som jag kallar huset...

Kramiz
5 Mars 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar
SOL ute SOL inne... idag igen!

Vaknade vid 7.30 kroppen värker av allt bärande och dragande med kartonger. Att packa ett helt hem själv borde resultera i Nobelpriset i styrka.*suck*

KOllade in termometern, -6 vid köksfönstret i skuggan. Brrrrrrrrr! Ingen vår där inte. Men väl ute i solen blev det lite bättre. Men oj så kall vinden var. Mycket skönare på hemvägen då vi hade vinden i ryggen och solen i ansiktet! Frukost och tidningsläsning i avkopplad takt.
Sen var ett varmt&skönt bad inte helt fel. Måste för att få igång kroppen. Lilla Spider terroriserar mej på badkarskanten konstant! Han balanserar, dricker badvatten, plaskar med framtassarna så vattnet stänker och jag tappar orken till att vara avkopplad och "bara vara". *GRRR*
Betalade mina pelargoner jag beställt. Sen är det klart. Bara!!! 2 beställningar denna vår!!! *WOW* JAg är nog kanske lite sjuk...
IOfs vet jag att min goda vän B. har pellisar hos sej som jag ska ha men de är inräknade i årets antal. Så fort jag flyttat så ska jag börja med omplanteringar och pelargontrappebyggande. Ska bli så kul!

Planerar även in en liten Inföyttningsfest för "de närmast sörjande" i April´s början. TÄnk en härlig vårdag/eftermiddag/kväll, i trädgården med lite pelargoner, sticklingar, småprat, nå´t gott att äta & dricka. *NICE*

Nä ni - nu väntar en fika och lite mer packande, sen en stund på massagebordet under A.s knådande, hennes behandlingar gör under verk!!! Vilken tur att sjukvården finns!

Kramiz
4 Mars 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida