Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


bloggen inställd

Pga. P E L A R G O N E R
25 Mars 2009  | Länk | Pelargonister! | 0 kommentar
snart, snart är det PELARGONHELG!!!

Är man riktigt klok eg som bara längtar efter att få åka på årets 1.a PELARGONTRÄFF!?

En sån träff är nog lika enkelspårig som helgen på Power Meet. 8-D

Ett helt hus fyllt med kvinnor i varierande ålder som köper, byter, säljer pratar om, tittar på P E L A R G O N E R!!! Jag som då naturligtvis INTE ska ha några pelargoner har redan köpt 2 st. av en samlarkompis och tingat några från vännen vi ska till.Att jag aldrig lär mig?! Varje ny säsong lockar... :-P

För övrigt då - jo dagen är ok. EN trevlig morgonpromenad med nyfunnen granne och hennes 2 hundar varav 1 är Chinese Crested. Nisse, som är sååå söt!

Har bakat en kladd kaka till fikabrödssugna arb.kamrater. *mums* Det blir ett lagon avbräck i arb.dagen!

Ute blåser det IS-vindar från norr och små äckliga snöflingor flyger i luften- IGEN! Usch-och-fy!
Fick mail från älskad stora-syster S. på Kreta idag. Hon kommer inte hem denna vår... Snyft, snyft. Som tur är har hon tålamod med mej och mitt mående (depression)- TACK för det S. ÄLSKAR DEJ!!! Vill komma till dej i sommar istället! Det kan inte vara lätt med en syster som mej, som mår mindre bra ibland och är ett "socialt fenomen" som inte ens orkar umgås via mial ibland. Fy, ibland skäms jag.

Nu ska jag vila en stund, sen blir det promenad med vovvarna igen och en lätt lunch och sen till jobbet.
Kramiz
19 Mars 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar
regn och blåst

Enligt vår lokalradio är det att jämföra med en dusch och en hårfön... UPPFRÄSCHANDE!!! 8-D Jaja...

Min lilla vovve, Ebba ska klippa sej, hon ser ut som en såndär dammråtta som kommer framvirvlande från under sängen! Det gör hon varje vår. Så nu är det dax med en klippning.
Jag skulle oxå behöva fixa frisyren, men det får vänta tills nästa månad tror jag, ekonomin styr lite.(ingen dammråttevarning på mej - än) Kan ju inte göra allt denna månad. Det kostar ju nästan 1000:- att gå till frissan och få lite slingor och klippa sej.

I går gick min praktiktid ut på privatskolan jag är på. Ingen vare sig FörsäkringsKassan elr ArbetsFörmedlingen hade hört av sej på 3 månade så rektorn ringde i går och undrade hur DOM skulle ha det?! Idag ringde min gulliga handläggare M från AF upp och sa att 3 mån. till det var ok för alla parter om jag ville - och det vill jag ju med råge!!!
Så nu får jag vara där, och om ett tag ska jag utöka tiden lite för att testa. Men sakta och försiktigt.

Kramiz
17 Mars 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 3 kommentarer
Ja ´d é måååååååååååååndag morgon...

Tack trogna vänner som läser min lilla triviala blogg... *ler*
Inget att jubla över precis. Men det är kul att vara vaken även idag. Några vaknar inte ens...

I går gick jag med vovven, en härlig promenad från Kruttornet i Visby, igenom Bot.Trädgården via Norder Gravar, Visby Lasarett ut på Hälsans Stig - under Galgberget till Norra Kyrkogården ner till Gustavsvik och invid havet hela vägen tillbaka till Kruttornet. Det var skönt att ha vinden i ryggen på hemvägen!
I fickan låg dessutom några blåsippor och de första solgula Svalört för i år. ;-D

Helgen passerade lugnt och sansat, med lite god mat på lördagen med mor+ K och melodifestivalen.
Ville i mitt hjärta att Caroline med Snälla, Snälla skulle vinna - men den kan nog inte vinna i Moskva, så La Voix var toppensegrare!!! LYCKA TILL, MALENA!!!

Kvällsträffarna med min nyinköpta oranga spikmatta är märkliga men underbara... Märker ingen speciell känsla, förutom att jag är T R Ö T T!!! Så in i bängen T R Ö T T!!! Sitter nu mer elr mindre apatisk här och skriver detta och undrar hur i hela världen jag öht. ska kunna ta mej först till tvättstugan 11.00 och sen till jobbet kl. 14.00. Vill ju inget annat än att sova. Har ingen ork, ingen initiativförmåga, lust elr nå´t.

Kan det va en reaktion på spikmattan? Fortsätter dock för det SKA bli bättre.

Till helgen blir det oxå en mycket rolig resa! Vårens 1.a PELARGONTRÄFF!!!

Kramiz
16 Mars 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar
090316


Tack för att du lade märke till mej - ingen annan gör det.
16 Mars 2009  | Länk | Något att fundera på... | 0 kommentar
Ku att städa!!!

Det kan det faktiskt vá om man som jag har en ny dammsugare...

Electrolux Z5920CP Oxygene heter den och är en alldeles BLÅ skapelse. Mattorna fastnar i den och det är tur att golvet är limmat ordentligt för den har kraft i suget kan jag säga! Kan behövas för det blir fullt md grus&sand i hallen tack-vare hundpromenaderna.
Nu går jag ju även till-och-från jobbet varje dag för jag har ännu 2 veckor kvar av cykelförbud pga. operationen. *suck*
Jag saknar min cykel!!!
Idag knatade jag iväg med stavarna t.om, men det blev kaos på hemvägen den sista biten får då hade jag en påse med brysselkål i handen oxå och den svängde, hängde och dinglade nå´t alldeles farligt så det blev påsen i ena handen och stavarna i den andra. *fniss*

I går kväll köpte jag en såndär spikmatta som tydligen är så rätt numera. Har hört en del om den och tllfälle gavs på en akutionssajt och vips var den min... Ska bli spännande att få hem den - snabb leverans stod det så den kommer ävl i morgon hoppas jag!

Dottern ringde - mamma jag är sjuk... En yyynklig röst lät meddela att hon fått vinterkräksjukan och hon hade nog gärna sett att jag fanns inom ompysslingsavstånd idag. *ler* Det hade jag gärna gjort oxå för hon är min älskade unge!!!

Nä nu väntar favvofotöljen - kramiz
9 Mars 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar
8 mars

För 22 år sedan var vi trötta, då hade det varit dop med allt vad det innebär.

Jag som ensamstående mamma stod i kyrkan i Visby med en dotter på armen och den som förrättade dopet var en höggravid kvinnlig präst som gjorde sin sista arbetsinsats innan förlossningen - nå´n veckar senare fick hon en dotter...
Där kunde man ju verkligen snacka om en kvinnodag!!!

Älskade J - blåsipporna är ditt dig på din dopdag!
Kramiz mamsen
8 Mars 2009  | Länk | familjerelaterat | 0 kommentar
lite vårsol é inte fel...

Tack och lov att solen finns, ja annars hade vi inte funnits här. Men de få solstrålar som lyst idag har gjort gott och värmt mig lite. Vi åkte ut till Fridhem för att kolla pellisarna och huset, allt var bra, kastade några pelargoner... Tog en promenad i våren, kollade på Nygårds lammungar som var ute med sina mammor och hopapde runt och bräkte.
Gick i all blöt gegga ner till vattenfallet och hörde på vårdånet av allt vatten... Det var en tradition varje vår när jag var liten, då pkte vi alltid dit med mormor och morfar.
Väl hemma satt jag bara och blev tröttare och tröttare, kröp ner i ett varmt och skönt skumbad, löste korsord, lyssnade på musik och nu uhar jag bakat en
"smal hokladkladdkaka"...

Ikväll blr det Sista Chansen (Melodifestivalen)- ska ringa och rösta min favorit Caroline af Ugglas -SNÄLLA SNÄLLA!!!
7 Mars 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 2 kommentarer
090307


Jag tänker inte på allt elände utan på allt det sköna som ännu finns kvar.

Anne Frank
1929-1945
7 Mars 2009  | Länk | Något att fundera på... | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida