Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


Nu packas ´d igen...Jaha så var det på g igen... Packa och ställa bort för magasinering. Mer än lovligt trist. Jag har inte ens ett hem - tanken slog mej häromdagen... JISSES!!! Jag är snart 44 år och har inte ens ett eget hem! Hur hände det? Nyss så hade jag en lägenhet och en underbar uteplats, pelargonhyllor och goa grannar...

Snart boar jag in mej hos min 87-åriga morfar föratt försöka hitta mej själv och orka må bra igen. Måtte det bli bra?! Men det känns som om mitt hjärta slits ur kroppen när jag ska lämna A-L, hon är ju som en syster. Aldrig har vi varit så lålngt ifrån varann känns det som. Iofs så har jag en älskad och mycket saknad syster på Kreta. DET ÄR OXÅ FÖR LÅNGT BORT! Men tack-och-lov så mår S. bra såvitt jag vet. Mamma är här och hjälper mej. Tack mamma... På söndag sitter jag på båten till Gotland. Att få närheten till havet blir toppen, men sen... Ja vi får se...

Kramiz
21 Maj 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar
NU är botten nådd!

Alltihop började 2003, då jag fick bröstcancer. Efter 2 operationer, 7 cellgiftsbehandlingar och 25 strålningsbehandl. och ytterligare 2
bröstplastikoperationer och att min bästa väninna L. dog för 2 år sen av sin bröstcancer, jag fick slåss för att slippa återgå till mitt jobb som var med svårt sjuka och döende människor inom vården, fick börja på en annan arb.plats som bara var "ur askan i elden" inom psykiatrin och jag avskydde varenda sekund där! PLus ytterligare 1 stor rekonstruktionsoperation + lite annat smått&gott och nu är min andra väninna A-L rejält sjuk av sin bröstcancer, så JA, jag har fått nog!

Sakta men säkert har depressionen vuxit till sej och så fort jag fått upp näsan ovanför vattenytan så har nå´t nytt kommit och sköljt över mej igen...

Det som gjorde att jag föll handlöst ner i "den svarta gropen" var att när jag nu skulle flytta i påskas så blev huset jag skulle hyra inte klart, jag bor i ett litet tillfälligt hus, nästan alla ägodelar magasinerade så hade jag inte den fasta plattform under mej som hållt mej uppe tidigare... När både "byggnaden"=jag OCH "grunden"=mitt boende blev skakigt/ostabilt och osäkert så blev det som i Kina nyligen= ALLT RASADE!!!

Sånadär småsaker som att jag hittade rotlöss på några pelargoner var framkallande av ett hysteriskt gråtutbrott, likaså att min lilla kissekatt hoppade upp och rev mej på ryggen... Att laga mat är en bedrift i dagsläget, likaså att gå ut med vovven... MEN jag gör det!

Så nu återstår bara att min mor, som i den här situationen är EN KLIPPA!!! kommer till mej i veckan och tillsammans ska vi packa ihop mina saker(det nödvändigaste) + djuren å till helgen kommer hennes sambo(lika stor klippa han) och så ska de hjälpa mej ner till Gotland igen... Jag behöver helt enkelt stöd och uppbackning runt-om-mej nu en tid. Har saknat närheten till den lilla släkt jag har sen jag blev sjuk 2003.
Hur lång tid det blir på Gotland vet jag inte. Men jag ska må bra nu först och främst!

Hur det blir med PartyLite, pelargoner, mina andra växter mm är sånt som får lösa sej så småningom...
Kramiz
18 Maj 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 6 kommentarer
Vart passar det att må dåligt?!

Vart nå´nstans passar det att berätta att man mår så dåligt att panikångesten
K R Y P E R i kroppen på kvällarna och att tårarna flödar och hjärtat bultar så det gör ont i bröstkorgen?

För vem kan kan man berätta att ens självkänslan är så låg att den knappt är mätbar och att man över huvud taget inte kan klara av att göra någonting längre?

Vem tar mej på allvar när jag vill berätta att jag känner en svullnad i ryggen som spänner när jag anstränger mej och som jag ÄR ÖVERTYGAD att det är cancer?

Hur många orkar med en mamma/dotter/vän som inte ens fixar att betala sina räkningar för minnet sviker när stressen sätter in och livet ställs på ända?

HUR ska jag kunna förklara för alla runt-om-mej att jag INTE KAN/ORKAR/VILL må såhär psykiskt dåligt längre?!
Det enda jag vill är att få må bra igen...
15 Maj 2008  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida