Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


Teknik är bra!

Speciellt när den fungerar och inte får virus - modell Trojanska hästar, ormar och så´ntdär. Idag fick jag arbeta under lite annorlunda former, kan mansäga. Men det var "spännande" att testa om jag klarade det och det gick riktigt bra!

I går var konsultA här igen - alltid lika kul att umgås med henne! En härlig vän. Vi tokshoppade lite och hamnade på Black Sheep Arms igen. Variation, nej varför det när konceptet funkar.

I morgon har jag Party-Lite hemma hos mej. Det ska bli riktigt kul. Sålde ju själv förut men nu kommer Emma hem till mej.

JAg funderade imorse på H U R i hela världen vinterjackor är funtade, det var +6 och blåsigt kallt, då behövs varm jacka.Sen cyklar man hem i +16 och simmar inuti jackan! VARFÖR är de inte reglerade av yttre faktisk temperatur så att de värmer då det är kallt och kyler när det är varmt?!
Kan ingen uppfinna en sån jacka ,gärna i svart så tittar jag gärna på den...

Kompisen C är galen igen hon har varit på nån kontaktsida och hittat en "Nätkärlek" som hon tydligen ska träffa. Jag skulle inte våga, galningarna går ju i stim ute i samhället. Men bara hon mår bra och är lycklig så hejar jag på henne!!!

I I D O L så är Calle/Kristianstad-mannen vidare!!!!!!!!!!! I LOVE IT! NU ska det bara hålla hela vägen. Go Calle GO!!!

Vad är mer i livet då? Jo snart är det dax min mat - medelhavsgratängen som står i ugnen. Jag är hungrig. HOppas den blir giod, då kanske du får receptet inlagt här...
Kramiz
29 September 2009  | Länk | Jobbet | 0 kommentar
Växeln, hallå hallå...

Cyklade till och från jobbet idag. Det var tur det, för det känns som om det är det enda jag har G J O R T idag...

Gulliga kollegor hälsade mg välkommen i morse, en till rundvandring med chefen T och ytterligare händer att hälsa på och namn som trillar in och ut i huvudet. En kopp kaffe, var behövlig! Sen har jag suttit bredvid och lyssnat på H U R man svarar i växeln och S E T T hur man använder datorn för att söka kontakter och koppla vidare...

Lunch i en KENO-festival inspirerad matsal! God räkwok! Efter lunch skyltat om i spelhörnan i entrén med KENO-FESTIVAL ballonger, serpentiner och nya löp.

Nu var dagen slut- och det var jag oxå! Ligger här i sängen nu och kunde somna på stört, om jag inte skulle blogga klart här nu... JISSES! Att jag kan bli så trött av att bara sitta brevid och lyssna?! OTROLIGT!

I kväll blir det inte mycket gjort här hemma ska ni veta... Farmville är nog det tyngsta jag tänker åta mig.

Kramiz
21 September 2009  | Länk | Jobbet | 2 kommentarer
MIGRÄN!

Idag, sol, blå himmel och en härlig dag ute vid huset på Fridhem... Hade jag tänkt. Jodå, vi åkte ut vid 10-tiden och jag började med rabatterna som liknade "Törnrosahäckar" enl. mor. K. klippte gräset som var högt och vått. Mor städade bilen inför besiktningen i veckan. Vi hann till lunch då kom huvudvärken smygande, nacken stelnade och sen var det bara att åka hem för min del. Jag är nu nyvaken och Ebbavovven har fått sin kvällspromenad och huvet är ok igen. Nackstelheten hänger med dock och HUR ska jag kunna sova inatt?! *SUCK*

I morgon är det dagen S.S = Svenska Spel!!! Jag börjar kl- 9.00 och alla vi som varit ut-/vidbrända VET att våra egna krav på oss själv väger tungt! Jag förväntar mig av mig själv att kunna !allt" i slutet på veckan... *skratt* Så är jag funtad, att mina egna krav på mig själv är sanslösa! Andra har jag nästan hur mycket förståelse som helst inför.

Hemmet ser ut som en bomb&tromb har passerat, det beror oxå på vid-&utbrändheten... Organisationsförmågan är lika med noll-komma-nix! I kombination med en liten bostad(2 rok) så är kaoset ett faktum efter 1 - 2 dygn... Nyinköpta hallampor ligger på köksbordet, det ska dom INTE göra, dom ska sitta hängande i halltaket. Men det är en bit dit. Nytt tyg till köksstolarna ligger över fotöljryggen, det ska så småningom sitta på just köksstolarna... *fniss*
Kvällen blir om jag hittar dit - i soffan. Har fått låna DVD.n "Män som hatar kvinnor" Men först - middag!
Kramiz...
20 September 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 3 kommentarer
En trevlig kväll som slutade på akuten!

Ja vår trevliga firar-kväll som började med sanslöst god mat och dricka på Bolaget nere på Stora Torget i Visby kunde ha slutat eländigt värre.

Vi hade ätit ungeför 2/3 av vår mat då mammas sambo K. sätter i halsen och får ingen luft. (jag säger ju att man inte ska äta kött) Jag höll sånär på att rusa upp och göra en Heimlich på honom då han hostade till och kräktes upp "vad-det-nu-var) i servetten MEN det var inte bra ändå så middagen avslutades hastigt och O-lustigt med en bilfärd till Akuten och ett läkarbesök då det enl. honom kändes som om det "satt nå´t kvar" i halsen på honom. Efter undersökning så lovade Dr. att skicka remiss till Ö.N.H-mott för undersökning. Hemma igen vid 22.30-tiden. Somnande nästan direkt efter veckans allt jobbande och kvällens otrevliga anspänning.
19 September 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 0 kommentar
Dotterns födelsedagspresent är redan klar!

Hon fyller år den 14/12 men idag fick hon själv inhandla 2 biljetter till

Julkonserten 2009 Our Christmas
Upplev jultämning med fyra av våra mest folkkära artister
Sanna Nielsen, Shirley Clamp, Sonja Alden och Måns Zelmerlöw

Det ska vi se tillsammans! Så myyysigt!
Älska di - ungen min!!!
17 September 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar
Snart är det slut...

På mina dagar på Atheneskolan. :-(

I oktober-08 började jag mina trevande steg tillbaka till arb.livet på fritids där. Hur skulle det gå skulle jag orka med barnen allt liv 25%-dagarna? Frågorna var många men min vilja var stark.
Så blev morfar sjuk och dog, jag fick en liten dipp, men det gick bra. Efter nyår opererade jag mej och var hemma några veckor men snabbt tillbaka för jag saknade det.
Fullt ös fram till sommarlovet, sen var det vårdjobb, på TBG i 2 månader.
NU har jag varit tillbaka på Athene som vikarie ett tag och jag T R I V S!!! Älskar jobbet där, och hade velat fortsätta OM jag hade haft den utb. som krävs...
MEn nu är det 2 dagar kvar...
PÅ fredag säger jag hej då till Atheneskolan. Kan ju inte fortsätta som vikarie där OCH börja på Sv. Spel samtidigt.

Med detta vill jag säga TACK - för allt som ni personal, barn och föräldrar har gett mig under den här tiden! Att kunna leka och skoja och hoppa rep, spela spel och göra utflykter på sin arbetstid OCH få betalt för det är en förmån!
Jag har fått, teckningar, kramar, snoriga koftor, illvrål, tunga förtroenden och hejdlösa skratt som jag har sparat för framtiden!
T A C K!!!

Gudinnan Athene på bild - Athena var hård och modig i strider som var till för att försvara hem från fiender. Hon var gudinnan över städer, hantverk, olivträdet och visheten. Hon uppfann trumpeten, flöjten, vagnen, skeppsbyggarkonsten, plogen och mycket annat som blev till nytta för mänskligheten och civilisationen. Hennes evige följeslagare var en uggla.
16 September 2009  | Länk | Jobbet | 1 kommentar
Idag-en viktig dag!

Idag, alldeles nyss fick jag reda på att det inte helt okända företaget Svenska Spel -tar emot mig som en praktikant för att under 3 m,ånader se om vi "trivs med varann". Sen kan det bli till en bidragsanställning elr ett Nystart-jobb.

Y I P P I E !!!

Som jag har väntat och hoppats!
1.a kontakten tog jag innan semestertiderna, och sen har jag varit på 3 besök där, träffat 2 chefer, personal och nu alltså har dom bestämt sig för att jag är välkommen till dom!
Jag ska få vara i växeln och i receptionen.
Min arb.tid blir på 75%
15 September 2009  | Länk | Jobbet | 6 kommentarer
11 september i år oxå...

Ja konstaterar att jag lever, i år oxå!!! Idag är det 6 år sen jag fick min bröstcancer-diagnos på C-las i Västerås.
Den 11 september är även en helvetisk dag för många.
Anna Lindhs anhöriga, lilla Sabina i Arvika hennes anhöriga och alla de som hade en när&kär i Twin Towers.


Nu kan vi i allafall göra en G O D gärning för bröstcancerforskningen - genom att köpa godis! Talesättet säger ju - inget ont som inte har något gott med sig?!
11 September 2009  | Länk | CANCER-på liv och död | 3 kommentarer
Nästan klart med jobb...


FIRAR!

Lite smått i allafall! För det gick bra. Intervjun alltså - den på den potentiella arb.platsen. Det är till 95% klart att jag börjar jobba redan i nästa vecka!!! Ska bara på en "ren formalitetsträff" med den sista blivande kollegan sen så... Då är jag godkänd och DÅ kan jag säga vart det är, och börja jobba!!!

Tänk OM det nu verkligen blir så - då ska jag fira!

Jag gjorde i allafall en shoppingrunda i ruset efter träffen med min ev. blivande chef. 1 par jeans, 1 kofta, 1 blus, 1 mobiltelefon! Mobiltelefonen är ROOOSA! Så nu blir det till att läsa bruksanvisningen ORDENTLIGT!!! Ikväll blir det lungt, en liten hundpromenad bara och lite Farmville och TV-soffan.
8 September 2009  | Länk | Jobbet | 3 kommentarer
Vardagen kommer tillbaka...

Besökte Af för möte i fredags, nu är det allvar den där annonsen jag gjorde lite på skoj förut... Om att jag söker en arb.plats för Ny-startjobb/bidragsanställning.
På 75% oxå.
JAg har lite svårt att tänka mej typ hockey-proffs och pokerspelare, men annars kan jag ta mej en funderare. Har kontaktat ett antal arb.givare och ska på intervjuer i veckan oxå. Spännande...

Helgen har annars varit lugn, städat min lilla lgh. 1.a gången sen jag började sommarjobba, fixat lite på uteplatsen men ska ännu gräva ner perennerna jag hade med mej hem. Plockat bort fästingar på Ebbavovven, hälsat på Z. och gratulerat henne lite sent, käkat pizza med C. och plockat av lite plommon och äpplen.

I morgon ska ringas en hel del!

Nattiz
6 September 2009  | Länk | dagliga vedermödor | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida