Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Bockens Kämpar

Jupp var på KM igår. Emlan o Klara tävla och hade uppvisning.
Gick sådär för Klara, Minett(eller hur hon stavas, hästen allså) ville inte rikigt vara med idag..... Och för Emlan jaa hon kom på 3:e plats iallafall.....
Fick mye bra kort på Emlan :) Ska lägga in dom på datorn snart
Jaa sen for vi te Fleni o handla mati....Eller jag satt i bilen me Maximus var lite för varmt för att låta honom vara i bilen själv.
Grillade mat o käka lite hastigt, när jag precis på sekunden ätit klar kom Chris. Fick mecka ihop en blommbukett, sen drog vi till Maja o Robin. Kasta in hunden där hos Zilla. Drog till Åber som fyllde 30 år, eeeeeuuumm jaaa. Och han kommer ju säkert ihåg att vi kom hahaha. Han var så jävla full juuuu. Men dte är klart man fyller bara 30 en gång. Men han hann rammla i backen 3ggr innan vi gick, en gång slet han me sig sin moster ner på golvet medans han föll :s Jaaa ne men han var kulig......Var inte så mye folk men kul vare. Men vi kunde inte stanna så länge för Chrisse börja ju jobba kl 6 imorse :( Efter det här arbetspasset har han bara 4arbetspass kvar sen så är han ledig o så åker till Island.
På lördag så säljer vi Lancian till en norrman hehe han ska allså åka från Norge o hit för att köpa bilen utan att har sett den :S Det blir säkert bra.
Ska kanske vara hundvakt från onsdag tills när kommer ja inte ihåg hehe....Ska bli kuligt om de blir.
Sen på lördag så ska jag visst på affenträff men vet fortfarande inte hur jag kommer dit och om rottisen får följa med. Och på söndag äre utställning...DET LÖSER SIG!!!!!!
Allt annat håller ju på att lösa sig hihi så det är bra......
Aaaa ne herrååå
22 Juli 2007  | Mitt liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linsan L                                             Skaffa en gratis hemsida