Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Gotland

Har mye att göra nu allså....
Vi åker till Gotland imorn, och kommer hem på kvällen den 4 Jan. Nytt år nya tag, Linsan år!!!!!!!! Så äre!!!! Jag har bestämt att året 2008 kommer att bli mitt!! Och det ska ingen annan få ta ifrån mig. I början av året kommer jag att göra 4 stora förändringar och kommer att berätta mer om det!
Kommer att berätta mera om julen och så när vi kommer hem! Får se när jag har tid för på lördagen när vi kommer hem så ska vi städa bort julen och åka till garage sen på söndag garage och sen sova för jag ska jobba mån o tis sen händer det saker resten av den veckan!!!!!
Som sagt Linsans år!!!!!!!!!!!!!!!

GOTT NYTT JÄVLA BRA ÅR PÅ ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 December 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
woooooooooooow

Kolla framför en bakdel på en stor bil som kommer närmre o närmre!!!!!!!!
Oj, jag höll visst på att krocka igår, shit fick stå på bromsen. Nita som faaaaan.... JÄVLIGT NÄRA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Läbbigt, ska aldrig mer kolla åt sidorna hehe

Har en pause i julstädningen, jobbigt det där allså hua hua......

Jahopp så har det hänt igen, Klaras nya häst var dom tvugna att ta bort :( Han gjorde sig illa här för nån vecka sen ganska rejält och nu har han haft infektion som inte gick att rädda :( Andra hästen på 1år. Stackars Klara som faaaaaan!!! varför ska hon utsättas för sånt här???

Chrisse tror jag är diabetiker?? Eller har hjärntumör för jag bli så himmlans jävla arg när jag inte ätit. Så när jag är hungrig vill ingen vara i min närhet :s Fattar nada hehe Näää men jag vet att jag bli på skit dåligt humör. Kan fnäsa åt vem som helst. Fattar inte. Ska undersöka saken.....

Alla julklappar är klara och julblommor och presenter, Chrisses mor fyller idag o självaste chrisse fyller på julafton hehe konstig han!!!!

Jaaa näää nu vet jag inte mer, måste fortsätta me städningen, han kommer hem kl 15 och då ska allt vara klar ooo shit kom på att då måste jag oxå vara klar juuuuuuuuuu. För vi ska typ åka dååå!!!!!!
Nu fick jag bråttom hej jååååå
21 December 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Oj

Nu var det länge sen man skrev, men håller mig på http://linsanl.bilddagboken.se/ oxå!
Fick i uppgift av Carro att skriva :P Så nu ska jag skriva lite!

Jahaaa vad har hänt då???
Vi är ju typ hundägare till 2hundar nu, Alize är välkommen till familjen!
Och mye hundar överallt nu, Zero som brukar vara här. Grannens hund Dolly. Kisses sys hund Zillah. Ragges Bam, och Carros Tim med flera........

Zeros husse o matte fick barn förra veckan, det var kul. Milton ska han heta...
Jocke ska ha snart och Andreas..... Det är ju kuligt tycker jag dårå.

Har köpt husvagn från -64 som vi renoverar så den ska passa till Fordi.

Snart körkort, så då lär man lättar få jobb..... Nice nice!!!
Ska sälja gula golfen, då vi kommit fram till att vi behöver en kombi me alla hundar. Så det blir en Volvo v40 t4..... Ska bli nice!

Nå mer?? Jamen herregud jag får inte glömma hunden Gobblin hehe.
Chris jobbar kompis o våran garagekompis hund. Alize tycker han är lite läbbig. Skulle jag oxå tycka han är ju rätt stor allså, kommer inte ihåg vad rasen heter nån fransk stor sak......

Idag ska jag börja julstäda, och på fredag ska jag in till stan som alla andra hehe Men jag ska handla allt så vi slipper åka till någon affär innan jul, så jäkla mye folk annars!!! Så jag åker in på dagen så slipper jag det värsta ruschen..... Sen på kvälen ska vi ha en liten minijul hos Klara o hennes pojke me Johan oxå! Så ska jag o Klara åka o kolla på henne totto, han är ju skadad :(
På lördag ska vi fira kisses mor och så ska jag o pappa ut i skogen o hämta gran. Neeeej inte tjuv ta utan vi har frågat om lov. Kisses jobb kompis snäll :)
På söndag jaaa då äre fullt upp, då ska det julpyntas packas badas hundar och lämnas julgrupper till mor o far föräldrar :)
Sen bär du ut till Vrena och så ska vi ha en lite minijulafton då me för mor jobbar hela julafton så vi ska dela ut julklappar till henne och så där.....

Jaaaaaaaaa jutte var ju på Stora hunduställningen i söndag i sthlm. För 4:de året i rad hehe. Kommer fortsätta så länge jag lever att åka dit. Så jävla kul!!!!! Kollade på affenutställningen. Faaaan jävla hund o vinna hela jävla tiden, han vinner allt. Men konstigt när matte är en gammal domare, klart dom kompis dömer!!!! IDIOTER, JAAAAAA JAG BLIR ARG.

Vi fått ny dator, nice....Den andra gick sönder 4 gånger. Jobbigt!!

Jag tror jag är kär i en film, den heter (passande) Att göra en pudel.
Sååååååååååå jävla bra!!!!!!!!!!

Crusing förrförra helgen hehe de va lite häftig kännsla att åka jänkare mitt i december hehe. Hade skit kul, trevligt folk det där allså hehe. Träffa massor me folk!!!

Jaaa mer då??? oj kolla amaryllisen är på g som fan nu. Roligt :)
Jooo Timmson ska flytta in i våran gammla lägenhet, så nu får vi bror som granne hehe.
Sökt jobb hos en blomsterhandel, hoppas hoppas hoppas. Vill ju jobba me blommor :)

Aaa nä nu orkar ja inte skriva mer, måste sätta igång o städa oxå!!!!!! Men skriver kanske mer imorn vem vet o vem vet inte :)
19 December 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linsan L                                             Skaffa en gratis hemsida