Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


*Snyfft*

TOOOOOOOOOOMT utan chrisse här :(
Men vi pratar i tele o det hjälper LITE buhuuuu. Vill ha hem honom. Jusst i detta nu när jag skriver så sitter han på en färja på väg till Island *suck* bara 18dagar kvar.

Jahopp helgen dååå.

Fredag så gick vi upp ganska tidigt och sen åkte vi till Norpan eller vänta nu här var det kanske i torsdags??? Måste kolla upp de.................JO DET VAR I FREDAGS hehe. Jaaa så handla vi lite skit dårå....Och mat o öl till mig :p
Sen åska de lite o sådär, sen åkte vi hem. Kom hem ganska sent nej vänta här nu vi handla kläder juuuuu oxå hehe ville bara berätta de.
Kommer inte ihåg vad vi gjorde på kvällen jooooo nu kom ja på hahaha Chrisse packade jue och Timmson kom o spela elgittar ja sen la vi oss nog hehe......

Lördag upp tidigt och iväg på affenträff, kul som faaan o träffa alla. Det är sån gemenska o de tycker jag är kuligt. Jaaa allså mye prat om Affens. det är inte många som vill hjälpa till me saker hmmm. Aaa jag åkte ganska tidigt Max blir så trött i baken så fort så han började vingla så han fick åka hem o vila. Fast vi åkte till Vrena förxten ochvänta på Norsken som skulle köpa Lancian. åå vi vänta o vänta sen ringde han o sa att om 3tim kommer han. Då åkte vi hem till Tåå så Chrisse fick packa de sista. Sen åkte vi tebax till Vrena och sålde bilen. Niiice me mera pengar hihi. Så nu ska vi köpa en varsin De Palma tröja o jacka......
Sen så for vi in te stada o på träff om street race. Där träffa vi Lunkan, Andreas, Ammis, Per, Malin och Danielle.....Sen for vi på street race och det var kul. Fast de tyckte inte Max :( Så Chrisse gick till bilen me honom, varför inte jag?? Näää fråga Chrisse de :S Jaa sen hämta vo Fordi. Och tog nåra varv på stan, ja själv kommer inte ihåg så mye. Men de sägs att ja hade kul.

Aaaa söndag då, upp tidigt som faaaan. Säga hej då till Chrisse, kom lite tårar o sånt när de gick upp för mig att 3 jävla veckor ska han vara borta........!!!!!!!!!
Aaaa så åkte han sen så kom Örian o hämta mig för det var affenspecial utställning. Jobbigt som fan, var ju bakis (klantigt) Men det var kul, blev sittande brevid en som heter Yvonne som berätta lite för mig hur en affen ska se ut om den ska vinna. Max kom 4:a av 4:a hundar. Men de visste vi ju, han är så slännig me baken fortfarande. AAaaa men det var en rolig dag, fick massor av prylar som Tina vann hihi tackar och så vann jag på 4st lotter som jag köpte wwwiiieee jag som aldrig vinner :p Sen hem och må dåligt o prata me Chrisse på tele....

Måndag hmmm mest sitta o må dåligt o sååå vet inte varför men men, och plocka svamp IGEN!!!

Idag handla o planera vad jag ska handla imorn på Ikea o Jula.
Pappsen o jag ska dit!!!!! Ska bli kuligt. Ska ju överaska Chrisse me att fixa iordning de mesta klart i lägenheten :D

Ska sova snart, ska kolla klart på filmen bara.

Hej hej
31 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Nollan :p

Sååå, nu åkte Zero hem, tyst de blev hehe. Vänjer sig fort vid dom.....
Jaa Zero är livlig hehe rörlig hela tiden, men kan va hur gooo som helst. Max o han går skit bra ihop. Är förvånad lixom, men lite avundsjuk blir han. Men man får ge 50-50 så blir de bra....
Igår så var vi allihopa hos Zillah o hälsa på och de var kuligt, fast Max tycker inte om när andra busar och han inte har lust. Som Malin sa att han börjar bli vuxen. Och de har jag fan inte tänkt på.....
Aaa hoppas de blir fler gånger.

Inatt så jobbar Chrisse sista gången, och imorn så ska vi till Norrköping o shoppa saker till hans resa och mat o sprit till mig..... Ska bli kuligt.
Och på lördag så ska han packa hela dagen och sälja Lancian och jag ska på affenträff. Och sen på söndag morgon typ kl 8 så åker han. Faaan så tomt de kommer bli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 jävla veckor, fattar duuuuuuuu. 3VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä nu ska jag äta hallonpaj........
26 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Bockens Kämpar

Jupp var på KM igår. Emlan o Klara tävla och hade uppvisning.
Gick sådär för Klara, Minett(eller hur hon stavas, hästen allså) ville inte rikigt vara med idag..... Och för Emlan jaa hon kom på 3:e plats iallafall.....
Fick mye bra kort på Emlan :) Ska lägga in dom på datorn snart
Jaa sen for vi te Fleni o handla mati....Eller jag satt i bilen me Maximus var lite för varmt för att låta honom vara i bilen själv.
Grillade mat o käka lite hastigt, när jag precis på sekunden ätit klar kom Chris. Fick mecka ihop en blommbukett, sen drog vi till Maja o Robin. Kasta in hunden där hos Zilla. Drog till Åber som fyllde 30 år, eeeeeuuumm jaaa. Och han kommer ju säkert ihåg att vi kom hahaha. Han var så jävla full juuuu. Men dte är klart man fyller bara 30 en gång. Men han hann rammla i backen 3ggr innan vi gick, en gång slet han me sig sin moster ner på golvet medans han föll :s Jaaa ne men han var kulig......Var inte så mye folk men kul vare. Men vi kunde inte stanna så länge för Chrisse börja ju jobba kl 6 imorse :( Efter det här arbetspasset har han bara 4arbetspass kvar sen så är han ledig o så åker till Island.
På lördag så säljer vi Lancian till en norrman hehe han ska allså åka från Norge o hit för att köpa bilen utan att har sett den :S Det blir säkert bra.
Ska kanske vara hundvakt från onsdag tills när kommer ja inte ihåg hehe....Ska bli kuligt om de blir.
Sen på lördag så ska jag visst på affenträff men vet fortfarande inte hur jag kommer dit och om rottisen får följa med. Och på söndag äre utställning...DET LÖSER SIG!!!!!!
Allt annat håller ju på att lösa sig hihi så det är bra......
Aaaa ne herrååå
22 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Spirt här vare spriiiiiit

Hi hi, så jävla mye bär o sånt här. Så nu ska här tillverkars vin o likörer o shotar hehe. Ska bli gott, tror jag. Det vet jag ju inte fören jag smakat :D
Har gjort tuttifrutti shots, men har låtit den stå nu i ungefär 1½mån. Ska låta den stå ett tag till sen får vi se hur den smakar.
Jag ska försöka göra körsbärsvin o blåbärsvin.
Sen ska jag göra hallonlikör,blåbärslikör o körsbär i röd vinbärslikör :) Ska bli rrrrrroligt :)

Idag har jag plockat bär hi hi hi, klippt gräs. Gått promis, hjälp Maximus. Han gjorde nått eller nått gjorde nått mot honom så han har problem me ena ögat. Han kan inte riktigt ha de öppet. Och det kliar o rinner o är lite svullet. Men jag väntar tills imorn o ser om det är bättre om inte så får vi ringa vet..
Jaaa va har ja gjort mer??? Äääää tvättat äää tråkigt hehe.....

Försöker göra livet roligt me nånting o det är att små pyssla o gå mye o skogen här, som visserligen inte kommer va så mye av skog snart. Dom ska ju börja bygga en väg 70m från huset och 200m ifrån ska de visst bli ett industri område hmmmmm taskigt läge...........Skönt man snart flyttar härifrån hihi :)

Puss på er.................
16 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
*Suck*

Varför ska dom hära svackorna finnas i livet!!!!!!!??????
Blir ju inte bättre av att Chrisse inte trivs me jobbet o tynger de över mig + att han jobbar natt flera dagar i rad!!!!!!!! Lixom börjar 18,00 slutar 7 nästa morgon o sen sover till det är 1tim kvar innan han börjar igen. Suuuuuuuuuuck!!!!!!!!
Har ingen ork o inge humör jusst nu, snälla finns de nån som kan pigga upp mig!!!!!!!!!!
15 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Tjosan prosan

Kommer aldrig på nån bra rubrik hehe

Idag så var chrisse ledig på dagen, så vi har typ inte gjort nå specielt sådär, men det var trevligt att få umgås me honom för det kommer jag ju knappt få göra på ett tag :( Jobbar ju som fan nu tills han åker till island, han kommer vara ledig i samanlagt 2dagar innan han drar :( Men sen när han kommer tebax så kommer han jobba normalt och så söker han nytt jobb som inte tar ut så mye på hans psyke o tid :) Jaaa några kuliga komentarer från PBM:

Du är söt som en hallonbakelse
Jag är alltid kåt, spelar ingen roll va jag gör eller om jag är nykter jag är alltid kåt :S
Mera ööööööööööl
Skiter ja iii
My boy loooooooooooooooooooooolipop
Jävla tält
Åååå va jag mår bra, or not!!!!!
Jag är nog full fortfarande
Ska vi åka till Lidl (typ 100ggr)
Ger man ingen ros äre ett jävla gnäll på det o ger man många blir det gnäll på de (chrisse gav mig en hel rosbuske :S )

13 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Foton

Har laggt upp några foton, tar bara sån jäkla tid att ladda upp, men det kommer fler imorn....

Glömde berätta om i förra inlägget om en dryg polis.
Vi vart stoppade eller ja det var ju fler som vart eftersom det var hård caufförs nykterhets kontroll. Aaa Timmy fick blåsa o allt var lungt, SMÄLL på bilen o ett gap o skrik precis innan vi skulle gäsa iväg. Kommer det en brud polis (och dom har ta me fan alltid mens verkar det som) o frågar om skatte lappen:
*p - Varför har du ingen ny sån?
**c - Men detta är en skattefribil
p - ahaa (typ finns det sånna), men man måste väl ändå ha ett giltigt märke
c - bla bla bla blabla en massa jag inte kommer ihåg.
p - aaa jag måste kolla om det är påställd
Hon gick iväg 2m kom tebax o mummla nått då fråga Timmson om vi kunde åka och alla i bilen tyckte hon sa jaa, så Timmson börja köra.
p - SA JAG ATT DU FICK KÖRA ELLER!!!!!!
t - förlåt då
Så sprang hon iväg igen o kom tebax och sa
Jaa det får gå för den här gången men jag ska fan kolla upp så att den är påställd och ären inte det så ska det bli ett sant nöje att stoppa er om jag ser er.

MEN SNACKA DRYYYYYYGT!!!!!!!! Fan allså ibland kan man hata dom o ibland är dom bra, men när dom gör så här hatar man dom som stryck!!!!!

*polisen
**chrisse

Aaa jorå så atte idag har jag sökt 5-6 jobb. Snart har ja sökt ungefär 30jobb inom 1 år.....Jobbigt det hära allså.....

Näää måste sleepa nu ba ba

10 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Borta kul men hemma nice :p

Då var Power avklarat, och det är nog bland det häftigaste jag har gjort i mitt liv.

Torsdag: Vakna, väntan på att vi ska åka var inte så lång då vi vakna ganska sent. Ragge kom han hadde redan börja hehe. Sen te Vrena o hämta Timmson, han höll på att mecka golf hehe. Men sen hoppa vi in. Chrisse kör.....
Började i Bettna me en öl, jag dårå. Och Timmy o Ragge var igång. Fint väder det var skönt. Stanna ett x antal gånger för rök o piss pause. Kom fram hmm typ kl 18,00 nånting. äää måste tänka nu va vi gjorde. Joo vi åkte nog typ direkt o parka längs crusing vägen o käka o kolla på bilar. Sen åkte vi runt lite överallt. Var inte så mye bilar där än. Sen skulle vi visst sova, då var kl typ 2. Vi hitta nå industriområde att slå upp Ragges tält. Sen satt vi där ett tag o prata o försökte få upp hans jäkla tält hehe. Sen kom det fler bilar dit som skulle sova där.

Fredag: Solen i nyllet, en Timmson som sover i framsätet o tutar me knät. Det är alltid lika trevligt att vakna så..... Försöka rycka upp mig, käka frulle o packa in i bilen m.m. Sen åka te Lidl, där sprang Chrisse o Timmson in o handla en massa onödigt och onyttiga saker hihi..... Efter det åkte vi till marknaden. Kolla läget där, brudar som gick toppless o grejer haha.....Hittade massa saker men pallade inte att köpa. Vi var väll där i ungefär 6tim. Sen fick vi nog, vi skulle ut. aaaa precis fick stå i kö i typ 30min. Vid ett ställe under kön så fick vi för oss att grilla, var tvugna att ha mat i oss.....Då träffa vi en annan bil som vi snacka lite med, jaa allså inte bilen utan ägaren m.f. Kommer inte ihåg sen men ja tror vi rulla vidare. Sen stod det stilla, kanske kom 10m var 15min. Träffade mycket folk som man snacka med. Mycket gemenskap i sånna gäng allså. Sen träffa vi på ett par brudar som ville följa med.....Men allså gemenskapen bland folk o människor är helt otroligt. Kul som faaaaaaan hade jag iallfall. Kommer inte ihåg men sen måste jag ha somna, var o när o hur kommer jag fan inte ihåg o det är läbbigt. Vakna kl typ 7 på morgonen, då berätta Ragge att jag soman för ungefär 3tim sen. Kände mig fortfarande full. Jag låg i bilen men Chrisse var borta och Timmson låg o sov i fram sättet o Ragge stod utanför. Dom hade lixom fått upp tälte o grejer. Sen så berätta Ragge att Chrisse var 50m ifrån bilen o prata me ett par grabbar som blivit utsatta för 2brudar som börjat slå dom och anklagat killarna för att ha slagit dom o bla bla bla.......Ajaa sen så kom Chrisse te bilen me en av grabbarna så fick dom för sig att dom skulle på stan o handla sockevadd, hallåååååååååååå. Aaa så dom försvann. Vakna sen av att Chrisse kom själv o la sig.....

Lördag: Vakna typ kl 13, av en unge som prata som fan me sin pappa......Mår inte bra!!! Sen vakna alla andra, och Chrisse hittar en kamera i fickan, han har ingen aaaning om vart han hittat den. Dessutom en snygg tändare, ett gasolkök, en kasstrull, en termos och en vattendunk. Jaa det sissta skulle han hjälpa en hemlös gubbe att bära. Varför vet han inte, men han försvann. Sen fick han för sig att han skulle klättre över ett 2-3m höggt staket me 1dm piggar längst upp. Jaaahhaaaaa, där fasta han me en av dom piggarna i låret typ nån cm in i låret. Så nu kan han knappt gå. Aaa men sen när han berättat allt han gjort så åkte vi vidare för att hitta käk. Det fick bli Max, men det är sååååå jävla äkligt så det blir inge mer mat där. Såg en krock medans vi käka. Åkte och kolla på en Hot rod/custom träff liten bit i från V-ås. Kom tebax te V-ås kolla på crusingen och jag säger bara en sak: Faaaaaaan så niceiga bilar det finns allså. örja regna runt 22 så då började vi tuffa hemmåt. Kom hem runt 1 till Nypan. Sen åka ut te Vrena o lämna Timmson, så vi kom väll i säng runt 2. Det vart nyktert ikväll förxten. Jag hade druckigt upp min platta me öl, och Chrisse mådde dåligt o Ragge oxå. Och Timmy ville köra.

Söndag: Vakna typ kl 13 igen, fast satan skönt att sova i sin säng och inte bak i bilen. Sega som fan va vi. Slappa typ och sen hämta Maximus, satan va jag saknat honom. Typ varje hund har fått mig att tänka på honom.........

Japp det var allt från mig och jag säger bara en sak, det var inte sista gången jag var på Big Power Meet. Det är så jävla härlig stämning. Alla är glada, trevliga. Och sen är de så kul att se en hel stan enbart me jänkare........Så jävla fränt........Tyckte jag hörde nån sa att 7000 bilar va där....

Näää måste sova snart igen, har fortfarande inte tagit igen mig. Trött efter sånt hära jue hehe.....


ADIOS


p.s. Bilder kommer vilken dag som helst
9 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
På vääääg

Så var det dan före doppare dan :p
Imorn bär det av, till Power... Ska bli spännande.
Vi har packat allt o handlar allt.... Och det jobbigaste lämna Maximus :(
Saknar honom redan, skulle göra räkmacka förut och tappa en räcka på golvet o väntade på att han skulle komma, men ingen Max.....Så jäkla tomt utan honom allså... Hatar att åka bort o lämna honom. Han kommer vara så sur på mig sen..... Ajaa nee men hoppas jag får kul där uppe..... Eller ja att viiiiii får kuligt...... wwwiiiiieeeee
4 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Helgen

Jahopp i fredags var det lungt. pusta på fordi hela dagen....

i lördags så aaa skulle vi till Fleni. Vi höll knappt på att komma dit. För det första så regnare hela dagen och det finns ju inga lister så det regnar ju in om man åker i regn. Och sen fick Chris se att en ventil höll på att flyga däne från ena däcket....Meeeen det sket ju vi i så vi limma me super lim å höll tummarna på att det skulle hålla. SÅ vi åkte iväg där hem till Tony o Jessica. Kom dit satt där ett tag o snacka o vänta ¨på en från Dalarna. Coool dialekt haha. Sen for vi till Fleni....Och där vare ju folki. Träffa gammla polare o määäärcus hehe....Full som en spruta som vaaaaandligt. Jorå det var kuligt där dårå. Sen tappa Tony o jag bort våra respektive så vi sprang me Maximus o leta efter dom. Sen hitta vi dom...Vi hade visst haft partner byte hehe. Sen kommer ja inte ihåg så mye. Vart hunriga vet jag, så vi åkte till Statiol o käka sen somna jag. Jag ska aldrig mera dricka sprit. Ska hålla mig till öl hädan efter...Kom hem til kl 3, o i säng halv 4.

Och igår så var man ju inte så pigg. Nää uscha mig hehe. Hände inte så mye mer än att man mest satt o lata sig.

Idag så gick vi upp och åkte in te stada o fixa så vi ska få ny sido ruta till Fordi :) Äntligen lixom...... Och nyss så kom Danne hit o sa att jag har köpt poooool hehe. Så nu monterar dom upp den. Så nu ute på vår gård står det en jävla massa ute möbler, ett party tält, en stor studsmatta och en liten. O en jävla massa fordon hehe......

På torsdag far vi upp till v-ås, ska bli kuligt tycker ju jag.

Måste drive nu............
2 Juli 2007  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linsan L                                             Skaffa en gratis hemsida