Linda från Wik med fleras hemsida
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Aguson och Östra Ågatan Band

Jag vet inte om jag får lov att göra såhär, kopiera bilden från www.aguson.se och sedan lägga den i paint och sedan här på min sida men nu gjorde jag det av kärlek till dessa individer som gör mitt liv så underbart. Dessa människor skapar underbar musik tillsammans och jag tycker att de är värda hur många grammisar och utmärkelser som helst. Jäkla skiva, att inte komma ut.

//Linda
31 Januari 2007  | Länk | vänner | 0 kommentar
Bängt-Göran Sivertsson rapporterar

Vill bara meddela er att jag beskådat en mycket vacker frukt häromdagen, jag tog kort på den fantastiska skapelsen med Lindas digitalkamera. Dock gör den sig inte rättvisa på bilderna men eftersom vi i bekantskapskretsen försöker att lära oss om digitalkameran så är vi inte ännu de bästa fotograferna som världen skådat. Vi kanske kommer bli det med lite övning. Hur som helst så kommer jag här nedan visa bilden på den fantastiska skapelsen och ni kanske förhoppningsvis kommer inse dess storhet.

Med vänlig hälsning

Bängt-Göran Sivertsson
fruktfanatiker
17 Januari 2007  | Länk | vänner | 0 kommentar
uppsatstider

ja, jisses. Tack vare att folk skickat in sina uppsatser så sent så kanske vi andra inte hinner få tillbaka våra och därför kanske vi inte kan rätta eventuella fel vilket gör mig lite nipprig. Jag vet att man ibland kan skicka in saker för sent men jag tycker inte att det ska påverka andra men i det här fallet kanske vi måste göra såhär eftersom inte alla får tillgång till examinatorer och uppsatser annars. Så nu sitter jag här och väntar och väntar för att veta hur jag ska göra och hur jag ska lägga upp min dag. Det finns en hel del som jag skulle behöva göra men nu hänger allt på en liten tråd. Försökte mig på att greja med digitalbilder i helgen men det var så segt så jag la ner försöket. Vad har hänt annars? Inte mycket. Jag har varit mycket trött. I fredags jobbade vi skiten ur oss med uppsatsen. Mycket onödigt jobb. Min kamrat fick ett mindre nervsammanbrott och vi var helt slut.

//Linda

ps. bilden är tagen på nyårsafton och det var släckt i köket och mörkt ute. Jag tog bilden genom fönstret. Den blev knäpp på ett skoj vis .ds.
8 Januari 2007  | Länk | vänner | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda s                                             Skaffa en gratis hemsida