Linda från Wik med fleras hemsida
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Julpyntets vänner

Julpyntets vänner rapporterar:

Vi har fått reklam hem till oss och reklamen visar bland annat olika julpynt. Vi är lyckliga. Har försökt att ta kort på julpyntet med en webbkamera och bilderna blev inte så bra med det är någon form av bildbevis i alla fall. På TV visas reklam om julpynt på Halmstad-TV. Detta är ju helt underbart. Vad finns det mer att rapportera på julpyntsfronten? Inte mycket, tyvärr. Vi i Julpyntets vänner har sett små tecken på att julpyntsfrossan snart drar igång men än så länge så är det ytterst små tecken. Vi rapporterar om vi ser mer.

God Jul!

Julpyntets vänner
29 Oktober 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
Majbjörns saga: Om kloakdykning

Bengt-Yngve var en lat filur som inte hade några pengar. Han var lite dum så han gick ut för att leta guld i kloakerna. Sakta gick han ut från sin lägenhet och spankulerade på gatan utanför hans hus. Han tyckte att det borde finnas en stor kloak nära huset så han tittade runt på gatan och hittade till kloaken där han gick ner utan syrgastub och grodfötter som borde vara lämpligt tyckte han därför gick han upp i atomer som han hade gjort utan förvarning det var inte normalt. Nu var det konstigt att han inte kom fram igen utan fortsatte ner i underjorden. Han fastnade med foten i en stegpinne och ramlade ner i golvet.
- Aj, usch. Det var inte roligt att slå mig så jag vet inte vad jag ska göra.
Han satte sig ned på en sten som stack ut. Där var han eftertänksam och funderade vad han skulle göra. Då hoppade han upp i taket och började blöda från huvudet men det var inte så farligt trots att han hade problem att gå. Han skuttade ner från stenen och klev ned från kloakkanten och ned i smeten som forsade i kanalen. Han började titta efter ett guldstycke, men hittade inte någonting. Därför fick han leta igen och hittade allt som inte var intressant. Därför blev han ledsen och började gå in till en större öppning där han hittade något som såg dumt ut. Han sparkade inte på något men det hände inget som inte var roligt. Allt kunde vara hemligt men inget var roligt såsom det han inte tidigare hade skrattat åt. Skrattande kor galopperade runt i cirklar. Bent-Yngve red på en ko och flamsade. Sedan krockade han med en annan ko och vaknade i sängen hemma.

SLUT.
17 Oktober 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
Julpyntets vänner

Igår, 2006-10-13, såg vi första tecknet som kunde vara julpynt. I ett skyltfönster i Halmstad fanns snögubbar och andra snöiga grejer. Detta anser vi i Julpyntets vänner vara ett bra tecken på att det snart kommer att se ut som jul lite här och var i staden. Dock har vi ingen bild på det underbara julfönstret men det ligger bredvid Halmstad Bokhandel och en tvärgata in.

God Jul

//Julpyntets vänner!
14 Oktober 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
drömmen

jag hade drömmar i natt och de har uppfyllt mig hela dagen. Med en varm sol i magen har jag gått runt och jag kan säga att de där drömmarna har något med Wik att göra eller rättare sagt några som jag träffat där. Det hela började igår när jag såg en tjej som jag tyckte jag kände igen från Wik. Men jag vågade mig inte på att fråga om hon var den jag trodde. Sedan fick jag de där drömmarna eller den där drömmen som jag fick i natt. Allt detta tillsammans fick mig att fundera över vem jag är och vem jag var. Om de som träffade mig då tyckte att jag var så barnslig som jag antagligen var. Om de som träffade mig då gillade den person jag var. Jag antar det eftersom de jag har kontakt med blir glada när de hör från mig. Det är så mycket man undrar och känner. Om jag idag hade träffat mig från den tiden hade jag tyckt att hon var fruktansvärt omogen och oerfaren. Men å andra sidan var de som gick där inte särskilt gamla heller. Och de som var det tyckte säkert att jag var helt okej ändå. Sitter här och lyssnar på Laakso, för i det bandet finns två killar som jag "känner" från den tiden.

har jag sagt att jag älskar Wik?

//Linda
3 Oktober 2006  | Länk | folkhögskolevibbar | 1 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Linda s                                             Skaffa en gratis hemsida