Linda från Wik med fleras hemsida
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


skulle vilja börja samla på...

citat från mitt liv för det tar ingen plats mer än i min hjärna. Jag har så många samlingar annars och alla tar sån jäkla plats och jag vet att jag borde ge bort dem men jag vet inte om jag kan det. Men om jag börjar samla på citat, om jag bara kan komma ihåg dem, så kanske jag kan sälja bort allt annat. Jag har en kattsamling som jag nog med viss ångest kan göra mig av med. Jag kanske sparar någon men de mesta kan jag nog ge bort i alla fall. Vi får se om jag lyckas med det så småningom. Men som sagt om jag ska gå tillbaka till citatsamlingen så vet jag inte om jag minns de exakta citaten och det kanske krävs. Eller jag kanske ska samla på situationer istället. Jag har så många trevliga minnen och de flesta är som ni vet från Wik. Men det var en magisk plats och det var ett magiskt år och det kan jag inte komma ifrån. Ni var många som inspirerat mig och många som fortfarande inspirerar mig. Jag skulle räkna upp er här. Jag skulle kunna skänka ett tack till var och en. Jag skulle kunna skriva vad var och en av er har gjort. Jag har skrivit sådana listor förut. Men jag vet inte om ni vill vara här på min hemsida. Och våra minnen kanske är väl privata. Eller kanske inte. Men det är fina minnen. Och mycket fint har ni sagt till mig. Och mycket fint har jag tänkt om er. Och visst finns det överallt människor som jag stör mig på. Eller nästan överallt faktiskt. Och Wik var inget undantag. Men det positiva väger över så mycket att det negativa knappast behöver nämnas alls. Nix. Sånt trycker jag bort, eller försöker åtminstone. Jag vet ändå att andra tycker som jag och det räcker. Vi var många som var kärleksfulla och det är våra själar som binds samman. Vi binds inte ihop med människor som inte passar oss. Så det är era citat jag vill samla på och det stunderna med er som betyder något. Det är det ljusa man ska komma ihåg och inte det mörka eller det som gör en skrämd. Då vadar man i ljus och det är väl fantastiskt, är det inte?

 

/Linda

 

17 Oktober 2007  | Länk | folkhögskolevibbar | 0 kommentar
nu ramlade jag dit igen...

satt och betraktade den där länken till Wik som jag har lagt udner "Om mig", och ni förstår nog inte vad de där bilderna på den sidan gjorde med mig. Jag måste nästan illa. För det är så mycket känslor kopplade till den där skolan. Och det spelar ingen roll att det inte är min skola längre. Det spelar ingen roll att det inte är vår skola längre. För vi är kvar där. Vi går runt i väggarna som osynliga andar. Jag vet inte om jag tror på spöken, åtminstone vill jag inte tro på dem. Men jag vill tro att människor blir kvar på platser trots att de lämnat dem. Speciellt om man gillade just en speciell plats så tror jag att man är kvar där. Inte för att göra någon illa men för att bara få ro. Det kan låta flummigt det här, och jag är gärna flummig. Men det är en terapi för mig, en upprivande terapi. För även om det har gått mer än 7 år sedan jag lämnade platsen så finns den så djupt rotad i mig, att det inte behövs mer än en tanke för att vara tillbaka där rent känslomässigt. Och när jag ser bilderna, på naturen och på huset, så ser jag exakt det jag såg då. Det är vad jag upplevde. Men människorna är nya. Skulle jag få se bilder på alla som gick där då skulle jag antagligen drabbas av nytt känslobubbel. Det är bra att vissa av är har blivit kända så jag kan se då och då. Att jag kan titta in på era hemsidor och minnas. Och det är bra att band knyter band eftersom andra som inte är kända och som gick på samma skola och känner igen er och går in på samma sida. På så vis knyts även våra band ihop, hårt. Band ja... rockband, popband, jazzband eller band av siden, vilka band som helst. Vi knyts ihop ändå. Alla vi som verkligen vill. Och jag tänker som så:

- Åh, jag vill maila igen och igen. Men jag vill inte verka för desperat. Så jag skriver bara här istället. Och hoppas att ni läser. För det är så det är. Det bara är.

/Linda

2 Oktober 2007  | Länk | folkhögskolevibbar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda s                                             Skaffa en gratis hemsida