Linda från Wik med fleras hemsida
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Så ska det låta

Jag förstår inte programmet Så ska det låta. Alltså jag förstår vad programmet går ut på, jag är inte dum. Men jag har stora problem med det. Det är ett så överkäckt program att jag vill spy. Igår tvingades jag igenom en kväll med detta program. Det var ju premiär för årets version. Kvällen till ära hade man skrapat ihop fyra "artister" varav två var talangjaktsprodukter och de två andra var några som lyckats i musikvärlden ändå. De två talangjaktsprodukterna var en kille och en tjej. Killen försökte sjunga på ett "manligt" och mjukt sätt och var så fokuserad på att vara charmerande att han glömde bort att ha en gnutta självdistans. Tjejen försökte se gullig/snygg/sexig ut och sjunga med en skir röst och var så fokuserad på detta uppdrag att även hon glömde bort självdistansen. I andra laget fanns en herre med alldeles för mycket självdisans och spelade hela tiden rollen av den rolige lite småklumpige mannen. Det fanns även en kvinna i laget, hon var nog den som försökte ha lagom mycket självdisans men sjöng med en skir stämma och försökte vara lagom klämkäck. Sedan fanns det också en orkester som det inte finns så mycket att säga om. Det finns även två pianister varav den ena ser ut som en blandning av Robert Wells och Anders Berglund. Och så tills sist en programledare som ska vara rolig och försöker vara som sin föregångare vilket är ett ganska dåligt val. Dessutom delas poängen ut en aningen godtyckligt och den eventuella spänningen beror på godtyckligheten i poängutdelningen. Ja, vad ska man säga. Jag förstår inte detta program.

en surströmmingsburk till alla som har med denna familjeunderhållning att göra

eder Sven-Rutger Bängtsson

28 Februari 2009  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar
min dröm

I natt drömde jag att jag förstörde en teaterföreställning och att jag träffade vänner från förr. Jag träffade människor som alltid kommer att vara mina vänner fast vi inte har träffast på flera år och troligen inte kommer göra det mer. Men i mitt hjärta är de alltid mina vänner. Men hur som helst så drömde jag att jag var på en teaterföreställning på Bona. Där var det ett gäng 20-åriga ungdomar som skulle spela och jag tyckte att de var så dåligt. Jag tänkte: - Var jag så dålig när jag var i den åldern?

De sa till mig:

- Nu ska vi visa dig att spöken finns.

Men jag avslöjade dem med en gång och det hela blev så pinsam för de stackars ungdomarna. Det var som när luften går ur en ballong. Det blev en mycket märklig stämning men jag kände mig ganska nöjd över att få ha förstört för dem. Jag kände mig nöjd över att de inte kunde vinna över mig och att jag bevisade för dem att spöken inte finns. Men samtidigt kändes det inte helt bra eftersom jag gjorde bort dem. Ja, det var en märklig dröm.

/Linda

25 Februari 2009  | Länk | folkhögskolevibbar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda s                                             Skaffa en gratis hemsida