Linda från Wik med fleras hemsida
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Larsa Lejonborg

Goddag, Ni undrar kanske varför det har varit så tyst från mig ett tag. Min tystnade beror på att min kampanj "förbjud rött- rött är inte sött" har gått så bra och Sverige har blivit allmer blått. Ni som inte tror mig kan ju fråga Er vart hösten har tagit vägen, var är alla röda löv? Jo, det ska jag säga Er, de vågar sig inte fram nu när jag förbjudit rött som färg.

I och med att den kampanjen gick bra så har jag börjat med kampanj nummer två vilket innebär att jag vill försöka att få alla människor på denna jord att bli kloner av mig, Larsa Lejonborg, jag har suttit på min kammare och planerat för hur detta ska ske på smidigast sätt och hur jag ska kunna genomföra detta. Denna planering har tagit tid och den är inte klar, det är därför jag inte hunnit skriva på ett tag.

Med vänlig hälsning

Larsa Lejonborg
30 September 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
Majbjörn idag

Natten till igår, tror jag, brann en butik upp där jag handlar ibland. Tydligen pekar mycket på att den var anlagd. Tråkigt. Den iigger någon halv kilometer eller nåt ifrån där jag bor. Tråkigt var ordet. Det gick att hitta mycket skoj mat i den affären till hyfsade priser. Nu får butiken hålla till i en lagerlokal. Förstår mig inte på folk ibland. Vad är det för mening... I Lindas hembygd (2 mil ifrån där hon bott i större delen av sitt liv) har det varit många dagisbränder. Det är brändernas år i år tydligen. Eller så får dumma människor inspiration av varandra.

//Majbjörn
29 September 2006  | Länk | vänner | 1 kommentar
Majbjörn

Skulle köpa något dataspel eller Xbox-spel härom dagen men det gick inte så bra. Först köpte jag ett spel som inte fungerar på min dator och dessutom så bytte jag inte ett annat för att kunna köpa spelet (plus att jag la till 70 spänn). Men efter många försök gav jag upp och förstod att jag inte skulle kunna spela spelet på min dator. Så jag tog med mig några spel till stan för att kunna byta in dem men så hittade jag inget intressant överhuvudtaget. Men jag hade lagt ut 70 spänn och fått ett spel jag inte kunnat spela samt lämnat in ett gammal. Jag blev ganska irriterad. Men jag får väl försöka någon annan gång.

//eder Majbjörn
28 September 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
Att inte kunna sova

Att inte kunna sova
trotsa att man inte behöver
när man känner sig som en klubbad säl
hela dagen
för att man inte kan sova
när huvudet känns avskilt från kroppen
för att man inte kunde sova
när man ligger och vrider sig hela natten
när man väl lyckats somna
och väcks av oljud
och när sedan
väckarklockan ringer för tidigt
och man måste gå upp
äta frukost ensam
knata iväg
då är det för jobbigt

därför får sådana sömnlösa nätter en surströmmingsburk skickad från mig!
26 September 2006  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar
Bzz Bzz

Bzz Bzz, Lindas pojkvän har inte snörvlat på ett tag så jag får väl skriva en blogg istället, det är svårt när man är liten och måste hoppa från tangent till tangent. Men jag har hört att jag är en störande krabat i alla fall och det är ju vi flugors största önskan att få vara. Hörde att Lindas bror haft en fluga hos sig som hette Flugar. Flugar och jag kanske kan bli vänner. Men hennes bror bor ju i Skövde och jag bor ju i Halmstad, men jag kanske kan ta mig till Skövde någon gång om nu inte Flugar har avlidit som vi flugor gör ibland. Jaja, Bzz Bzz på er. Nu ska jag nog göra något annat ett tag, typ hälsa på mina kusiner bananflugorna som finns i köket.

//Bzz Bzz från Attackflugan
23 September 2006  | Länk | vänner | 2 kommentarer
SR:s nya satsningar

Nu blir jag förbannad, riktigt arg faktiskt. SR ska göra om sin tablå så den blir mer ungdomlig. De ska sända dåliga program som P3 Star varje dag, detta hemska program. Sedan ska de ta bort massa allmänbildande program från P1 och kast över lite från P3 som man anser inte lockar ungdomar. Det är fel, tycker jag. De ungdomar som inte lyssnar på radio kommer inte lyssna för att man gör program som är fördummande. Jag hade önskat att SR hade kastat bort alla så kallade humorprogram som saknar humor det vill säga Deluxe och Mammas nya kille. P3 skulle även få ha mer av sina egna nyheter, nyheter på ett språk som ungdomar förstår, nyheter med små ljudeffekter. Det är en helt sjuk satsning. Dessa nyheter påminner om TV 3:s nyhetsprogram. Snälla snälla snälla, jag är inte gammal men jag känner mig som en gammal gubbe när jag hör sånt här fånigt. Det gör mig bestört, asförbannad och jag förstår inte vart den här världen är på väg. Sveriges Radio försöker att konkurrera mot den fördummande televisionen. Det är helt sjukt. Jag säger bara det. Helt sjukt.

En surströmmingsburk skickar jag omgående till ansvariga för denna omorganisation.

vänligen
Sven-Rutger Bängtsson
15 September 2006  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar
Go´kvälls historienisse

Denna man har något engelsk namn eller något men vad han heter vet jag inte. Han har anammat alla de klassiska greppen då han berättar om 1700-talets Stockholm. Då det är vinter drar han in den kalla friska luften i sina vidgade näsborrar och ett snorande ljud hörs. Han gör detta med jämna mellanrum då han berättar i klädd lång djurpäls/skinnliknande sak. Han gör detta för att få en extra effekt av att han är en duktig och påläst pojke. Förövrigt klär han sig som någon från överklassen som gått på privatskola.

Då det är varmt under inspelningen klär han sig i jeans, skjorta och en cardigan som han har löst knuten över axlarna. Nu snyter han inte in kylan utan gör en paus i sitt berättande och slutar titta in i kameran, som om han vill ge ett sken av att han tänker efter. Han kan titta lite snett upp åt höger eller vänster. Denna man som har ett efternamn som börjar på O brukar även göra sina reportage gående eller sittande på en bänk eller inne på en restaurang. Denna man är i 30-årsåldern eller något över. Han verkar vilja vara en ny Herman Lindqvist.

Denna man får tre ravioliburkar hemskickade inom kort.

//Sven-Rutger Bängtsson
12 September 2006  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar
Maud Onnermark

Kvinnan som gett slickepotten ett ansikte. Kvinnan som visar sina matlagningskonster på Gokväll på tisdagar. Kvinnan som förklarar allt så oerhört noggrannt att det blir skrattretande ungfär såhär: Och så har man paprika i det finns grön paprika, röd paprika, orange paprika, vit paprika och svart paprika. Kvinnan som alltid mäter upp alla ingredienser extremt noga. Kvinnan som ler rakt in i kameran och ser mycket pillemarisk ut. Kvinnan som gör varje hemkunskapslärare grön av avund då hon undervisar oss förvirrade TV-tittare i matlagningens ädla konst.

Denna kvinna får 3 ravioliburkar som hon får göra vad hon vill med. Kanske gör hon en ny rätt.

//Sven-Rutger Bängtsson
12 September 2006  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar
Allas vår Ernst

Nu ska jag sätta betyg på Ernst Kirchsteiger, en enormt komisk figur. Tänk på hur han skrattar. Han kastar huvudet bakåt sedan framåt och utstöter höhöhö alternativt hahaha. Ibland kastar han huvudet framåt först och sedan bakåt. Han kan variera sig den karln. Något som är intressant med denna man är att för honom är inget för mycket. Han är så extremt opraktisk när han kommer på något som är vackert. Som när han häller smågrejs på golvet (hur ska man kunna städa då) eller sätter fast en spis så man inte kan dra ut det för att städa. Undrar om denna Ernst någonsin städat (överlåter han det åt andra eftersom han är så inriktad på att saker ska vara vackra och inte komfortabla). Ernst kallar sig en enkel man. Kan så vara när han förälskar sig i rostiga bilar eller annat skrot men när han inreder känns det allt annat än billigt. Och visst, man kan ju inte härma allt, han vill ju bara visa oss hur man kan göra och att vi ska få inspiration men i alla fall... Hur som helst är han väldigt komisk med sina barfotafötter...

Han får 4 ravioliburkar hemskickade till sig inom en snar framtid.

eder Sven-Rutger Bängtsson
12 September 2006  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar
Folkpartiets spionage

Nu ska jag, Sven-Rutger Bängtsson, sätta betyg på Folkpartiskandalen. Det är en ganska underhållande sörja som vi fått gotta oss i de senaste dagarna. Alla inblandade är synnerligen komiska när de försöker bortförklara sig. Förhoppningsvis har vi inte sett slutet än på denna såpa utan det vore ännu roligare om fler partier drogs ned i denna valsmet. Det finns nog ganska mycket smutsig byk hos alla partier oavsett om det kommer fram eller inte. Jag tycker också att socialdemokraternas uttalanden om att de känner sig som brottsoffer som förlorat oskulden är vansinnigt roligt, och roligare blir det om det visar sig att de också spionerat (det skulle inte förvåna mig). Det vore skoj om det blå blocket snubblar på målsnöret nu när denna skandal kommit fram men tyvärr tror jag att de vinner ändå. Jag tror att Moderat-Fredrik snor åt sig Folkpartiavhopparnas röster. Så när Göran Persson med "tårar i ögonen" säger att han känner sig som ett brottsoffer så kommer han ha beklagat sig i onödan. Men som sagt det är en ganska angenäm soppa detta. Jag ger föreställningen tre ravioliburkar men om fler partier dras med kan betyget åka upp till en 4. Ramlar Leijonborg ner i smeten åker betyget upp till 5. Jag sitter här och är förväntansfull.

Jag skickar inte raviolin till Folkpartiet än. När vi har sett slutet kommer burkarna neddunstande i postlådan, det lovar jag!
6 September 2006  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar
Deluxe P3

Jag, Sven-Rutger Bängtsson, har kommit på en ny rolig sysselsättning (har börjat tröttna på att diskutera hur det är att ligga på ett golv). Min nya sysselsättning är recensioner på diverse fenomen. Jag kommer att dela ut betyg bestående av 1-5 ravioliburkar eller en surströmmingsburk (om fenomenet är under all kritik). Dessa produkter kommer att skickas till berört fenomen. Min första recension gäller radioprogrammet Deluxe i P3;

som humorprogram är det synnerligen kass, som program överhuvudtaget ska tilläggas. De så kallade skämten/sketcherna saknar poäng snits och någon som helst underhållningsfaktor. Min mormor är roligare trots att hon är döv, stum och blind. Deluxes ensambel är så grymt värdelös på skådespeleri, regi och manusförfattande att jag nästan spyr. Sveriges radio borde verkligen kunna rafsa fram något som är roligare, det finns bra mycket roligare personer i Sverige. Du kan bara gå utanför dörren så hittar du någon med mer humor och skicklighet, det lovar jag. Jag vädjar till er, Sveriges radio, snälla lägg ner skiten. Pengarna vi betalar in borde gå till något vettigare.
Jag ger programmet min första surströmmingsburk.

Smaklig måltid, Deluxe!
6 September 2006  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar
Majbjörn idag

Huga vad det har regnat idag. Jag tog mig en promenad i Halmstad och det bara öste ner regn över mig. Försökte springa hem men jag har ingen kondition så det gick inte bra det heller. Något som jag såg idag på en restaurang var följande:
Över en hylla där det låg diverse mackor fanns det en skylt som visade vad de olika mackorna kostade. Men det stod även något annat nämligen: Trekant 17:- 28:-. Jag visste inte att de sålde sådant på restauranger. Trodde sådant mer såldes på bordeller, eller så var restaurangen en bordell... möjligt. Jag reserverar mig för att trekanterna kostade annat, minns inte exakt pris men det är ju inte det som är poängen heller.

goddagens!

eder Majbjörn
4 September 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
Larsa Lejonborg

Det är mycket att göra nu inför valet. Idag var jag ute och satte upp några valaffischer. Jag tycker man ska göra sin plikt här i Sverige och gå och rösta så länge som man röstar och tycker som jag. När jag var ute och gick såg jag att det fanns några röda löv på träd och buskar, det gjorde mig förbannad. Jag tog ner löven och slängde dem i närmaste soptunna. Det är tur att det inte finns så mycket lingon i skogen i år i alla fall för det hade gjort mig galen. Jag har i alla fall inte sett några lingon. Jag ska erkänna att jag inte är så mycket i skogen trots att det är mestadels grönt i en barrskog. I morgon ska jag nog gå och knacka dörr och försöka få folk att rösta som jag. Det är nog ganska effektivt och jag ska inte ge mig förrän de lovar att göra exakt som jag och rösta på mig. Jag ställer upp i personvalet för Halmstad. Ni kanske känner igen mig om ni tittar riktigt noga på bilden som jag ritade. Jag var ganska bra på teckning i skolan, jag var bra på allt. Jag är bra på allt. Jag är en fantastiskt intelligent och duktig människa. Alla som inte är som jag kan jag inte förstå. Vad då, det är väl bara att anstränga sig lite. Förresten skulle jag vilja införa kloning av människor så skulle jag kunna klona fram massor människor som är som jag så vi bara blir massa människor som är som jag på den här planeten. Det är en fråga som jag ska driva i här näst. Som sagt, rösta på mig i valet.

med vänlig hälsning
på återseende

Larsa Lejonborg
3 September 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
Sven-Rutger

Nu har jag gjort ett litet tält med några sängkläder.
Låg en stund på sängen i helgen men nu ligger jag i mitt tält och tänker på livet. Man föds, dör och mitt emellan ligger vi och tänker. Så tänker jag. Jag tycker alla borde göra sig ett sådant här tält. Majbjörn är säkert avundsjuk på mig för att jag bor i tält nuförtiden. Men hon har inget sagt. Hon har inte ens tittat på mitt tält. Jag ringde och bad henne komma men hon hade inte tid, sa hon. Hon skulle sitta och spela internet-alfapet. Hon är lite konstig, jag borde kanske ringa till Larsa Lejonborg istället. Men hon är också lite skum på sitt sätt och så gillar hon inte att jag har röd mun, säger hon.

nu ska jag försöka sova lite, man blir så trött av att tänka.
mors i en galosch.
Sven-Rutger Bängtsson
3 September 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
Majbjörn rapporterar

Det går inte så bra med mitt spelande på internet-alfapet. Men jag deppar inte ihop, bara att ta nya tag. Annars har det inte hänt så mycket. Ute är det ganska regnigt. Fast nu kommer solen fram. Har fått några harkrankar som gäster här i mitt hem. Jag gillar inte de djuren. Man ska kanske inte döda sådana djur men jag kan inte låta bli när de attackerar mig. Dessutom hade jag problem med fruktflugor men jag har lärt mig ett nytt knep att få bort dem. Gör en blandning av vinäger, vatten och lite diskmedel och flugorna åker dit och dör. Mycket bra. Nu kanske jag låter lite morbid. Det är jag också... hahaha. Nej inte så värst. Bara lite.

ha det skoj!
från eder Majbjörn
3 September 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
julpyntets vänners nya kommentar

de som har sitt julpynt framme hela året (eller nästan hela) borde priviligieras. Vi har ett förslag:ni som är som vi, dvs älskar julpynt, ska säga till de som har julpyntet framme hela året att de är fantastiska människor.

god jul
Julpyntets vänner
3 September 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar
julpyntets vänner informerar

det är september och snart är det jul. Vi i julpyntets vänner känner oss svettiga av förväntan inför allt som stundar. Det ska bli spännande att se årets julskyltning och vad kan bli årets julklapp? Vi i julpyntets vänner hoppas på att det blir en stickad grytlapp med texten: Jul jul strålande jul
Annars kan vi tänka oss att årets julklapp kan vara en snöskyffel med texten:
Nu så kommer julen

Om ni har sett några jultecken så maila gärna dessa uppgifter till oss. Finns det möjlighet att ta kort och skicka till oss så gör gärna det så kanske vi kan publicera julbilden här.

God Jul
Julpyntets vänner
3 September 2006  | Länk | vänner | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda s                                             Skaffa en gratis hemsida