Linda från Wik med fleras hemsida
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


friheten

Ja, idag är det den stora dagen. Dagen D. Dagen med stort D. Mats ska springa Lidingöloppet. Själv ska jag göra ett lopp i Uppsala, det vill säga gå runt lite i stan och insupa minnen. Jag känner att den här stan kastar mig tillbaka några år. Till år 1999/2000 närmare bestämt. Häromdagen gick jag genom ett dimmigt Västervik och kom att känna samma känsla som jag hade i kroppen hösten 1999. När jag började på Wik gick jag många mornar över knastrande gruststigar genom dimman för att äta frukost. Det är nio år sedan nu och känslan kommer tillbaka ändå då och då. Det är ganska mycket som hinner hända på 9 år. Jag tänker på allt jag har upplevt sedan jag slutade gymnasiet och jag är tacksam för det mesta. Även motgångar kan ses som framgångar och ett sätt att förändras. Förändring är bra. Helst ska en förändring ske i framåtskridande riktning men vad som är framåt är ju ett ganska vagt begrepp trots allt. Och som livet ser ut idag, fast det inte var så jag hade planerat för några år sedan, känns ganska bra. Det finns inte mycket som stör mig i min nuvarande situation och jag skulle gärna fortsätta att ha det såhär. Jag känner mig fri och det är ofta frihetskänslan som jag eftersträvar oavsett vad jag har omkring mig. Det är inte ramarna utan innehållet som gör att man trivs oftast. Det är när man känner sig fri som livet är underbart. Då spelar platsen minder roll.

-------------------------

Nytt!

Kollade Uppsalas utbud vad det gäller raggsockor och varma tröjor men blev besviken. Dock kändes det som att det fanns fler olika sortes tröjor. Men jag hann inte se så mycket eftersom jag då och då gick i sällskap med Mats bror, far och Mats brors barn. När jag skriver detta springer Matsen sitt lopp med förkylning i sin stackars kropp. Jag ska inom en hyfsat snar framtid åka till Stockholm och möta honom där. Ska bli intressant om han går som en gammal gubbe eller om han går hyfsat normalt. Jag skulle då aldrig betala 500 spänn för att springa 3 mil. Aldrig i helvete. Möjligen skulle jag kunna tänka mig att springa 3 mil om jag fick 100 000 tusen... kanske... 

/Linda

27 September 2008  | Länk | folkhögskolevibbar | 0 kommentar
Sven-Rutger sätter betyg på idioter

Något som gör mig arg där är när människor tror att det är okej att köpa sexuella tjänster bara för att man gör det utomlands där det är lagligt. Torsk som torsk säger jag. Det finns herrar i alla åldrar som åker utomlands och köper sexuella tjänster och det äcklar mig. Att det går omkring en drös idioter här i Sverige och tycker att det är helt okej att se människors sexualitet som en handelsvara. Man kan ju ställa sig frågan vad det är för skillnad på köp av den typen av tjänster som andra tjänster. Vad är det för skillnad på att sälja våra öron och våra kön? För mig är det en stor skillnad och det har alltid varit en skillnad där. Visst ett samhälle kan förändra sig men i det här fallet hoppas jag att det inte gör det. Jag tror inte på "den lyckliga horan" oavsett vad människor säger så tror jag inte på den rollen. Jag tror att en människa hellre hade valt ett annat jobb om möjligheten hade funnits. Men det är inte de som säljer sig som jag äcklas av utan de som köper, de som har en sådan snedvriden syn på sina medmänniskor. De som kan tänka sig att betala en slant för att de är så jävla desperata. Sex är ingen mänsklig rättighet att ha med en annan människa eller djur. Inte till priset av dennes frihet och välmående i alla fall. Det spelar ingen roll vad man har för intentioner när man går med in i ett sådant köp det är lika illa i varje fall. För männsikor som köper sex har en extremt snedvriden människosyn och det äcklas jag av riktigt ordentligt. Skärp er för helvete. 

En surströmmingsburk var till er alla sexköpare. Ät surströmming tils ni spyr.

eder Sven-Rutger Bängtsson

14 September 2008  | Länk | Sven-Rutgers betyg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda s                                             Skaffa en gratis hemsida