Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Hej hopp!

I går var det dags för kurs igen. Då skulle vi tydligen hoppa... över något konstig hinder. Alla andra hundar hade gjort det förut. Men, inte jag har aldrig sett något liknanade tidigare. Eftersom det var första gången för mig så fick jag göra några provhopp. Matte hoppade över först och jag hängde med efter. Så långt gick det bra. Sen skulle jag sitta framför hindret och sitta kvar när matte gick och ställde sig på andar sidan av hindret. Stanna kvar kan jag... än så länge är allt under kontroll. Sen skulle matte ropa på mig och jag skulle komma och hoppa över hindret... trodde dom ja... jag hittade en annan väg så man slapp hoppa... jag sprang på sidan jätte glad och fram till matte. Visst var jag duktig! Jag körde en repris på det några gånger. Tills matte stod super nära hindret och höll en köttbulle framför nosen på mig och backade... vips! Helt plötsligt hade jag hoppat över... man kan ju inte missa en köttbulle! 

hopp och hej, HÅKAN

Ps, Idag har jag ätit en daggmask... den låg där på marken och såg sååå god ut.

12 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Kalas!

I dag har vi haft kalas i min koja=) Vi har firat matte som fyller år i morgon. Självklart så var jag med på kalaset... eller i kalaset kanske man ska säga... jag liksom hängde på bordet... det fanns ju sååå mycket gott där. Höll mig mest vid Moffa, det är ju där man får mest gott! Jag fick faktisk en egen tårtbit också... mums! Den var så god så att Lilleman som inte ens gillar kakor, godis och sånt gott (ja, jag vet han är inte klok) åt som en häst. Han var till och med och naffsade på min tårtbit... fast snäll som man är så fick han ta 1 jordgubbe... fnrr, fnrr!

Ha det GOTT!

Håkan=)

             Lilleman snor min tårta... hallå!

10 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Hallå i värmen!

Anna var snäll idag (trodde hon, ja!) och tog fram fläkten så att det skulle bli svalt inne. men... hallå!!! Vad var det för hemskt monster hon plockade fram. Jag vägrar att ligga vid den. Jag kan sträcka mig till att ligga en bra bit ifrån och bakom den. Vem vill ligga mitt i en storm... Det skulle vara Lilleman då, han bara ligger där i blåsten och njuter... är han klok, eller?!

Hej, så länge. HÅKAN=)

7 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Fika!

I dag har jag varit på hundensdag i Tullinge där jag går på kurs. Tittade på agillity... att de bara orkar... Hoppas inte matte får för sig att jag ska börja på det nu också... fnrr, fnrr! Det var väldigt varmt så vi var bara där en liten stund. Sen gick vi på cafe i stället. Satt oss i skuggan och mumsade gotti=)

Heja Sverige!!!

HÅKAN

                  Här fikade vi... mysigt va!

           Mums, med gurka...

                                ... och smörgås.

                      Törstig!

6 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Hagaparken!

I dag har jag träffat Frallorna Ozzy och Siri. Vi har varit i Hagaparken och lekt. Jätte skoj. Det var lite varmt (trots att klockan var 19.00) så vi startade med ett bad i sjön. Ja, Ozzy i allafall han badade han... jag doppade mest tårna. Sen gick vi en liten promenad hittade en skuggig skogsstig. Vi han även med en heldel lek. I fika pausen lyckades jag tigga till mig smaskig kaka av Ozzy och Siris matte och husse. De var så snälla som lät mig smaka. Kakan var så god, så ... Ops! helt plötsligt stod jag på bordet. Väldigt nära kakan. Men jag väntade naturligtvis tills jag blev bjuden... fnrr, fnrr!

En jätte härlig kväll har jag haft. Godnatt HÅKAN

                       Ozzy badar han...

                    ... men inte jag... no way!

 

                        Jag busar hellre!

                          Bus med Siri...

                  ... och bus med Ozzy!

                         Söta Siri vilar lite.

5 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
"Bad" och tävlingsydnad

I dag började min tävlingslydnadskurs. Innan åka till Lida för att bada. Det vill säga att JAG tydligen skulle göra det. Visst var jag varm... okej, men inte så varm så jag skulle hoppa i och simma. Doppa tassarna lite lätt där går verkligen gränsen. Däremot var det trevligt att kolla in alla som hade picknik och grillade. Jag lyckades stoppa ner nosen i en matkasse. Matte tog bort mig, pinsamt tyckte hon... synd tyckte jag här hade man chansen att få sig en mumsbit. Sen bar det iväg till kursen. Sex hundar var vi i olika sorter och storlekar. Vi gick fot. Vilket jag klarade gallant. Ligg var det värre med... det har jag glömt totalt... vadå, man kan ju inte komma ihåg allt... fnrr, fnrr! Stanna kvar gick hyffsat och inkallningen satt som en smäck. Inte så tokigt för att vara första gången på tävlingslydnaden. Matte tycker att jag är SÅ duktig.

I morgon ska jag rusa i Hagaparken med min noggpolare Ozzy och hans syrra Siri... busskoj=) HÅKAN

4 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
SOL!

Sommar, sommar, SOMMAR!

Härligt att den äntligen är här=) Jag är så glad att jag rullar runt i gräset och "snackar". Jag är en riktig soldyrkare. Matte får "dra" mig in i skuggan när hon tycker att jag fått nog... vilket jag INTE tycker, skulle gärna sola lite till. Man måste ju passa på. Matte och jag delade på en ask jordgubbar också... mums! Jag älskar all frukt. Vill bara ha mer!!!

Nu ska jag ut och fortsätta njuta av helgen och det vackra vädret. Ha det gott, HÅKAN

          Jag gillade solen även när jag var liten=)

3 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Studenten!

I dag hände det konstiga saker ute. Överallt kryllade det av bilar i olika sorter som tutade och skrålade. Folk satt på lastbilsflak och skrek. Samma mössor hade dem alla också! Fattar noll??? Har de tvåbenta blivit helt galna... eller? Sen fick jag höra att de tagit studenten, alltså slutat skolan. Jaha, tänkte jag då... varför fick inte jag åka lastbilsflak. Skrika och festa med mina polare när jag slutade min rallykurs... fnrr, fnrr! Orättvist!!!  Inte fick jag någon mössa heller... suck!

Ja,ja inget att hänga läpp över, så trevlig helg på er. 

 HÅKAN

 

1 Juni 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Mopsträff!

I dag har jag varit i Bandhagen och lekt med ett coolt gäng mopsar från mopsmaffian. Matte jobbade så jag var där med Anna och Lilleman. Jag lekte mest med lilla mopsen Sune. Han var en rolig prick. Efter en heldel lek gick vi på cafe. De tvåbenta fikade ( tur för mig så fick jag en hamburgare från Mc donalds innan=) och vi mopsar och jag (som lekte mops i dag) fortsatte leken inne. Då lekte jag med mopsen Ringo. Skoj det med=) Sen hade jag en kärleks beundrare, nämligen Baltazar. Han var efter mig hela tiden... sorry grabben, men jag gillar snygga pinglor. Fast du var väldigt söt du också grabben=)

                    Sune och jag... bus!

Nu är man bra trött och jag sover så sött,  Godnatt Håkan

31 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Allsång!

Jag har precis kommit hem från Allsången i Huddinge. Har sett Lotta Engberg, Emilia och Molly. Rockade fett! Fast ska jag vara helt ärlig så hade jag fullt sjå med att hålla ordning på alla hundar som var där. Jo, det är klart jag sjöng också. Varje gång jag såg en hund... högt och tydligt! Så det hördes över hela stället. Matte tyckte dock att det var lite pinsamt... Vadå, är det allsång så är det. Då ska man väl sjunga... fnrr, fnrr! Jag blev iallafall inte "ut skrattad" som Lilleman. Lotta pekade på honom och skrattade... Hihi! 

 

    Sjung och var glad, HÅKAN =)

30 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
HALLOJ!

I dag har jag varit med Anna och Lilleman. Vi var ute på en härlig långpromenad. När vi kom hem igen skulle Anna gå och jobba. -Jag hänger med, tänkte jag och vände vid dörren och sprang ner för trapporna igen. Ända ner till porten. Dörren var tyvärr stängd och efter kom Anna springande. Hon bar upp mig och lyfte mig upp igen och in i lägenheten. Sen sa hon: - Hejdå och gick. Där stod jag kvar med långnäsa (hur en fralla nu kan få det). Jag gillar inte att vara ensam hemma. (Tur för mig så behöver jag inte vara det så ofta). Även om jag inte var helt ensam. Jag hade ju farbror Lilleman här. Efter en liten stund kom matte hem från sitt jobb och jag hälsade henne välkommen som jag brukar. När hon sätter in nyckeln i nyckelhålet kraffsar jag på dörren och skäller glatt=) Sen när matte har kommit in hoppar jag som en jo-jo och avslutar med ett litet naffs i mattes bak... hihi!

I morgon ska jag gå ner till Huddinge centrum och sjunga Allsång med Lotta Engberg. Då ska jag sjunga "fyra köttbullar och en bravoburgare"... hihi!

HÅKAN

29 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
FRALLATRÄFF!

Efter mopsruset var det dags för frallarus... tjo hej! Skoj som vanligt. Det var (om matte räknade rätt) 13 frallor som träffades denna vackra dag. Fullt med folk i Hagaparken. Matte fick knappt parkering och folk hade picknick överallt. Lilleman var med som ensam mops bland alla frallor.

Här kommer några bilder!

Trevlig helg, HÅKAN! 

  Jag busar med Eros, var hans lekfarbror.

            Söta Eros 3 mån.

                     Frallor som busar!

    Lilleman ensam mops bland alla frallor!

Jag är nerbrottad av en liten valp... pinsamt!

       Man blir törstig av allt bus.

                                     Söt!

26 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Mopsrus!

I går var jag på mopsrus med mopsmaffian i Hagaparken. Jag säger bara sååååå kul. Massa mopsar att leka med... tjo hej! Jag sprang, sprang och SPRANG!!! Det var mopsar överallt... blev nästan lite snurrig, ensam fralla som jag var. Hoppa upp i alla mattar och hussars knä är inte så tokigt det heller. Först racade vi på fältet. Sen tog vi en härlig promenad i skogen och då var det jag som tog täten och visade vägen. Skulle självklart gå först av alla.

I morgon är det ännu mera rus. Då ska jag rusa med frallorna. Man har allt fullt upp... puh! Hoppas det blir lika skoj!

Trevlig helg, HÅKAN=Kohund ( som en pojke i Hagaparken kallade mig)

Här kommer bilder. Det var inte lätt att ta kort, för vi är ju så snabba =)

              ... som sagt vi är snabba... som blixten!                    

                        Ett gäng mopsar och jag!

 

                                        Flera mopsar!!!

Doris och jag... vi hade jätte skoj tillsammans= Kärlek!

                                         ... mera lek!                                

       

          

                        Oliver, Wilma och klara!      

Lilleman och jag visar rumporna... och en annan svart mops.

         Jag visar vägen!

                               Tack för mig!                                                         

25 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 6 kommentarer
Examen!

I går tog jag min examen på Rallykursen. Det klarade jag bra och fick klart godkänt. Hipp, hipp hurra! Snacka om att man är mallig nu... hihi! Jag fick diplom också. Snyggt. Det vill jag ha inramat och hängande ovanför min korg, tack! Fnrr, fnrr!

HÅKAN- rallykungen =)

               Kolla in diplomet!

23 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Blodpudding!

Ville bara göra ett litet inlägg och berätta att jag har fått det godaste man kan tänka sig idag. Nämligen BLODPUDDING! Köttbullar i all ära. Men, det här var ju bara helt fantastiskt. Det tog inte många sekunder att äta upp ett par skivor... glupsk!

Nu ligger jag här rund om magen och smälter maten. Drömmer om blodpudding. Hoppas matte har mer i kylen, som jag kan få i morgon=)

Ha det GOTT, Blodpudding kungen Håkan!

Blodpudding med morots- och lingonsallad

Fast jag fick inga lingon... fnrr, fnrr!

21 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Bad!

I dag har det varit toppen väder, rena sommaren. Vi har varit ute och busat nästan hela dagen. Lekt med Lilleman och jagat blåsande löv... de är skoj det! När vi sen kom in förstörde matte det roliga med att komma på den dumma iden att jag skulle bada=( Hon tyckte visst att jag var smutsig... Håller inte med, det är bara så att jag har fel färg... för mycket vitt. Lilleman däremot han har det bra han, som är helt kolsvart... syns ingenting på honom...orättvist! Efter badet fick jag superkrafter. Sprang runt i lägenheten i högsta hastighet. Matte efter med handuken och försökte få fatt mig så hon kunde torka mig. Inte det lättaste ska ni veta ... jag är sååå SNABB! Jag springer mig hellre torr=)

Ha en trevlig Fredagkväll/ Håkan- den renaste frallan i stan!

            Först ville jag bara fly... sen var det bara att gilla läget...

               Jag kan torka mig själv.

18 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Utställning!

I dag har jag och Lilleman ( våra mattar också, förstås) varit på Gubbängsfältet och tittat på hundutställning. skoj att se så många hundar, ville hälsa och busa med alla... men det fick man tydligen inte... fnrr, fnrr. Som tur var så träffade vi Ringo, Penny och Melker från Mopsmaffian. Ett härligt gäng som jag fick leka med. Lika skoj var det att busa med deras mattar och tigga hamburgare... mums! Träffade även min lärare som tävlade lydnad med sin hund. Vem vet någon gång kanske jag tävlar där... hmmm, eller kanske inte...  det lär ju dröja iallafall.  Är fortfarande  lite förvirrad på alla kommandon. Men, det skulle ju vara kul att komma in som fralla på plan bland alla rottweiler och schäfrar... hihi!

Ha det bra, HÅKAN

Jag har "lånat" Lillemans Mopsmaffia scarf ... jag är en liten smyg maffia=)

17 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Rallylydnad!

Rallykurs igår... gick väl så där, tycker matte. Hon tycker att jag var lite okoncentrerad... vadå? Jag förstår ingenting... Den här gången var vi på gräsplan (brukar vara på grus annars) wow, vad mycket gott  det fanns att lukta på där. Jag gick som en dammsugare, med nosen i backen. Valparna hade sin kurs en liten bit ifrån oss och vi såg allt som de gjorde. Så nu vill jag "uffa" att jag minsann vill byta kurs!!! De fick leka med leksaker, springa lösa och busa... snacka om rolig kurs. Jag och mina klasskompisar bara stod och glodde på dem, tappade nästan hakan... såååå orättvist. Vi ska minsann gå till olika skyltar som det står massa saker på som vi ska göra... tyska svängen... keh? jag är FRANSK... Sen skulle man ligga kvar medans matte gick runt mig... vem vill ligga kvar då. Jag går efter matte, det är ju hon som har köttbullarna! När vi sen skulle visa för läraren vad vi lärt oss skärpte jag till mig och skötte mig helt okej, tyckte matte... man är väl brukshund... skärper sig när det gäller.

Ha det gott, HÅKAN

Det blev en heldel bus och lek i dag. Tennisboll är det som gäller nu... lite svår att fånga... man får verkligen jaga den. Men, kolla jag fick tag på den tillslut=)

16 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Kloklippning!

I dag har jag klippt klorna. Inget jag uppskattar=( Jag hörde allt att matte var i skåpet och hämtade tången... hon försökte smyga... men jag hör allt. Jag sprang och gömde mig. Men tyvärr så hittade hon mig och då fick matte jaga mig igenom hela lägenheten. Wow, vilken skojig lek!!! När matte tillslut fick tag på mig, var jag hal som en ål när hon försökte klippa mina klor. Efter en stund gav jag mig. Klorna på de tre sista tassarna kunde klippas lugnt och fint. Det är ju inte så farligt egentligen... ville bara visa att jag inte ville klippa dom just nu... helst aldrig... fnrr, fnrr! Efter kloklippningen gjorde jag några rejäla glädjerace. Upp i soffan, ner igen... ut i köket... snygg sväng... in i vardagsrummet osv om och om igen... tjo hej!

Nu är jag trött. Ligger och slaggar i soffan. Godnatt Håkan

Klotång Extra Stark

14 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Hej, hej!

Nu har jag designat om min sida lite... snyggt va!

Eurovision song contest var ju ingen hitt igår. Varken Sverige eller Frankrike vann... fnrr, fnrr! Fast egentligen så bryr jag mig inte så värst mycket... får nog erkänna att jag sov mig igenom det mesta. Sitta uppe hela kvällen och titta på Tv inget för mig.

I dag har jag haft en mys söndag.... härligt!

Ha det gott, HÅKAN

13 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Eurovision song contest

Nu ligger jag hemma och laddar. Ikväll håller vi tassarna för Sverige i Eurovision song contest och The Ark! Heja, heja!!! Eller jag kanske ska heja på Frankrike?... fralla som man är... fnrr, fnrr!

Hoppas i allafall på mycket gott till kvällen. Har hört att man får massa gott då. Chips hör visst till... fast det är tydligen inget för oss fyrbenta... fattar nada? Så den skålen kommer säkert de tvåbenta behålla för sig själva... typiskt. Men jag har fått nys på att matte har lite glass i frysen... har jag tur kanske man får sig en smakbit=)

Heja, Heja! 

HÅKAN - I´m not the worrying kind

SverigeFrankrike

                              SVERIGE vs FRANKRIKE

12 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Åsnor och gottis!

I dag har jag varit på promenad till Rådsparken och hälsat på åsnorna. Väldigt konstiga "hundar" det där... och väldigt stora... tur att de stod bakom staket. Men, för säkerhetskull så tyckte jag att det var nog bäst att inte skälla på dem... man vet ju aldrig... fnrr, fnrr! Sen har jag ätit en heldel gottis idag också. Kyckling och mozzarellaost vid middagslagningen... det gäller att hålla sig framme. Sen blev det ännu mera gott nu på kvällskvisten. Sockerkringla och melon... mums, för båda. Måste erkänna att jag dregglade "lite", klart förståligt tycker jag när det bjuds på så mycket gott! Annars har jag tittat på "hundkoll" med stort intresse. Satt som klistrad framför rutan och tittade på när polishundarna jobbade... wow, polishund ska jag också bli när jag blir stor... Häftigt!!!

Ha en trevlig fredagskväll! HÅKAN

11 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Rallylydnad!

I går var jag på rallykursen igen. Tredje gången. Om jag får säga det själv så börjar jag bli riktigt duktig. Det är klart att man blandar ihop ett och annat ibland... fast jag tror att det beror på att matte pratar väldigt otydligt... för när hon säger sitt, låter det precis som att hon säger ligg... fnrr, fnrr! Matte blir snurrigare och snurrigare ju mer skyltar hon ska hålla koll på... det är tur att jag hjälper till. I min "klass" är vi fyra hundar. Ingen stor klass direkt. Matte tycker att det är bra, då man kan få mycket hjälp. Jag hade nog tyckt att några fler kunde vi allt vara... iallafall några brudar...det är nämligen bara grabbar nu. Dessutom så är jag minst... de andra hundarna som är blandrasen Tim, spetsen Joppe och  shar-pein Sumo är väl sådär tre gånger större än jag. Fast jag känner mig inte speciellt liten... jag tror att jag är minst lika stor.

                         HÅKAN

Rallylydnad

9 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Tagit det lugnt!

I dag har jag tagit det rätt lugnt faktiskt. Blev lämnad hos Anna och Lilleman i morse när matte gick till jobbet. Där tog vi en lång härlig sovmorgon... jag hade gärna kunnat sovit lite till. Så när de andra gick upp så intog jag soffan istället och hittade en liten söt gosegiraff som satt på ryggstödet. Den plockade jag ner och "lånade" en stund, den var väldigt snuttvänlig=). På promenaden träffade jag en gammal farbror som jag fick lite godis av... mums! Man är ju lite av en kändis här i hemtrakterna. Många vet vem jag är och säger "Hej Håkan" medans matte knappt känner igen dem... vadå, ra... det är ju mina polare... fnrr, fnrr! Ändå så har det lugnat ner sig lite nu. När jag var valp kunde jag knappt gå utanför dörren så ville alla klappa och gulla. Det är ju inte riktigt så längre, lite stött blir man... för jag är väl lika söt nu!

Ha det gott, HÅKAN

7 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Fredag, mys & skoj!

Idag ska jag sova över hos Mommo och Moffa när Matte jobbar. Inte mig emot. Som ni säkert vet vid det här laget så är det ju bara sååååå skoj att vara där. Lek med polarna Basseten Dagmar och Mopsen Ebba kommer det självklart att bli =). Jag packade min väska med det allra viktigaste mina bravoburgare och min snuttefilt. Det är ungefär det jag behöver... det viktigaste i allafall. Det blir nog en heldel fredagsmys också. Om jag känner Moffa rätt så har han nog köpt någon smaskig korv till mig... Han kan man verkligen lita på. En toppen Moffa!

Trevlig helg! Pussar Håkan

        Min Moffa och Ebba!

4 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Hej Hopp!

Då har man firat valborg... måste erkänna att man är lite seg. Förra valborg var jag liten puppy och var på väg till mitt nya hem med min matte... oj, vad tiden går. Nu är man en stor kille.

Har lite bråttom.  Nu ska jag kila iväg på min rallylydnadskurs.

Vi hörs, HÅKAN

 

Bilder från förra valborg: Jag och min syster Moa tar en rastnings pause på väg hem. Moa åkte vidare till Skåne sen.

                                                      Äntligen hemma!                                 

1 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Valborg!

I dag har jag firat valborg hemma hos Anna och Lilleman. Mommo, Moffa, Dagmar och Ebba var också på plats... tjo hej! Jag har ätit så mycket gott... bla kalvsylta, korv, tårta... nu är man bra mätt... inte riktigt kanske en och annan go bit skulle jag nog få ner. Men nu har matte satt stopp... typiskt! Det är så skoj hemma hos Lilleman han har så många tuggben. Dagmar hjälper mig och plockar fram dem ur backen. Sen får jag tugga... får och får... jag tar dem i allafall och vem kan säga nej till lilla söta mig... hihi! På kvällen tog vi en sväng med bilen och såg en brasa... inget för mig... jag var helt slut vid det laget. Sov som en stock, efter allt bus och all god mat!

God natt, HÅKAN

                 Kolla, jag kan ta två ben åt gången...

                                    Ebba festar till.

                  ... Jag håller mig till tårta jag.

                               Dagmar tar det coolt!

                Lilleman har tröttnat på allt festande.

                               Den berömda majbrasan!

30 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
FRALLATRÄFF!!!

Ligger här hemma helt slut nu... Har varit i Hagaparken och rusat med sådär en ca 20 frallor. Jag tar verkligen det där med RUS på allvar... jag rusar och rusar och vill leka med alla frallor. Tillslut fick matte koppla mig då hon tyckte att jag lekt nog... tyckte hon ja... fnrr, fnrr! Lika skoj är det att busa med alla mattar och hussar... hoppas på att de har lite godis över. Det var perfekt frallaväder. Sol lite moln och lite blåst! Självklart så hade matte med sig kameran, kolla här!

                                    Söta Alice och jag.

                          Ett gäng frallor och jag såklart!

                           Lite pinnlek han vi med...

                                Rus... nu drar vi!

   Kolla vilken stor pinne vi hittade, plats för 3 frallor.

Jag leker med Siri, min Noggpolare Ozzys syster.

             Pinsamt, jag vet... ner brottad av en tjej!

Nu har jag rusat färdigt, för den här gången. Vi ses nästa gång.

                                            HÅKAN!

28 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Sakletare!

Har precis kommit in från en härlig promenad, då vi stannade till och satt oss på en bänk och delade på en glass... det är vår det!!! Solen skiner och det blåser lite, alldeles lagom frallaväder. Det finns så mycket skoj att jaga när det blåser. Jag är en riktig sakletare. Idag fångade jag två glasspapper, ett juicepaket, en godispåse (tyvärr tom... fnrr, fnrr) och massa små pappers bitar som for omkring... fullt sjå att fånga alla... puh! Det är inte klokt vad folk slänger skräp efter sig... tur att jag är där och tar hand om det...  fnrr, fnrr!

Har fått en ny tröja också från Esther K! Jätte snygg med en snygg fralla tjej på. Så här snygg blev jag i den. Skönt att ta på sig efter ett dopp i havet i sommar =)

Trevlig helg! Vi ses väl på frallaruset i morgon=) HÅKAN

27 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Rallylydnad!

I går var jag på min första Rallykurs. När jag kom dit och såg massa valpar blev jag jätte glad... jippi! Vi ska leka=) Men jag han bara hälsa  på dem så gick de plötsligt i väg till sin kurs och kvar stod jag med de stora grabbarna... hur snopen blev inte jag... trodde jag skulle kursa med de söta valparna... men det var förr det... nu är man tydligen stor... och "allvaret" börjar fnrr, fnrr! Fast när vi väl började med kursen så var det inte så tokigt... för jag fick ju de berömda goda köttbullarna! Matte tyckte att jag var jätte duktig. Det var mest hon som hade lite problem att hålla koll på alla skyltar. Höger och vänster, hit och dit. Matte blev lite snurrig, men till slut fick hon koll på det och då var det riktigt roligt. Den bästsa lydnad hon gått på. Kolla länken om Rallylydnad om ni vill:

Rallylydnad

25 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Present!

Nu har vi firat Lilleman=) Så skoj!!!

Av mig fick han en liten mjukis gris. Men jag ångrade mig. Så fort han tagit paketet ville jag ha det tillbaka. Så jag bestämde mig för att hjälpa honom att öppna. Sen när jag fick se vad det var i det, ville jag inte lämna i från mig den en sekund... Den var ju så fin! Snäll som han är Lilleman så fick jag låna den. Jag lekte med den hela kvällen... Folk som säger "att det är lika roligt att ge som att få", har helt fel!!!! Det bästa är att FÅ och får man inte så måste man ta för sig. Hoppas Lilleman får fler presenter... som jag kan låna = ta! ( Matte vill bara lägga till att Lilleman fick presenter hemma hos sig också, som Håkan inte "satt klorna i").

                                     HÅKAN=)

 Lilleman med sin present... han öppnar ju aldrig, så jag får ta över. 

 

23 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
HIPP HIPP HURRA!

                                  I dag firar vi

     Lilleman 5 år

              Grattis!

    Världens bästa och snällaste kompis!

                    Ha en skojig födelsedag

            Pussar i massor från Håkan & Jenny

 

 

 

 

 

22 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Bilköp!

I dag blev jag lämnad hos mommo och doggarna Daggan och Ebba. Medans matte åkte med Moffa och Anna och tittade på bil. Matte vill ha en nyare och större bil, en combi. Så hon får in min bur längst bak, så den slipper stå i baksätet som den gör nu. Jag tycker att hon kan köpa en mindre... med bara två säten och öppet tak... så matte och jag kan sitta brevid varandra och glassa! Jag hörde nämligen att matte sa att hon sett en sådan. Hemma hos Daggan var det skoj som alltid... Mommo skvallra och sa att jag "trackat" Daggan hela tiden med lek. Det blev visst lite för mycket för henne... om man nu kan leka för mycket... det tror inte jag. På vägen hem stannade vi till vid Mc donalds. Lilleman och jag fick dela på en naturell hamburgare... lite snålt tycker jag, annars brukar jag få en hel själv... fnrr, fnrr! Lilleman är så glubbsk så han tar som en piraya... det gäller att akta fingrarna... inte som jag, jag tar så fint, så!

Ha en fortsatt trevlig helg! HÅKAN BRÅKAN

Så här vill jag åka bil... vem vill sitta i bur... fnrr, fnrr

21 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Fredag!

Härligt äntligen Fredagkväll. Jag har haft några riktigt skojiga frallarace i soffan. Nu ligger jag mest  och slappar. Väntar på att matte ska duka fram lite fredagsmys gotti.

Ha en mysig kväll, för det tänker jag ha=) Pussar HÅKAN

20 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Städa!

I dag har jag hjälp matte att städa. Jag är så duktig sååå. Matte var inte lika road... när jag skäller och anfaller dammsugaren... Vadå, jag vill ju bara hjälpa till och man vet ju aldrig dammsugemonstret kanske går till attack... när man minst anar det. Efter dammsuge jagningen var det dags att jaga moppen... lika skoj det! Den kan man ju liksom åka snålskjuts på... tjo hej! Håkan=)

Kolla in länken nedan, när jag städar:


http://www.youtube.com/watch?v=-amo2cljZ1A


19 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Träning!

I dag har matte dragit ut mig på lydnadsträning. Vi har tränat sitt/sitt kvar. Ligg/ligg kvar och gå fot. Gå fot klarar jag gallant, går som en bruksschäfer vid mattes sida och tittar på henne. Nu har jag äntligen lärt mig ligg/ligg kvar. Med flera köttbullar som muta... men, jag är förvirrad... lägger mig även när matte säger sitt... jag tror att så fort hon öppnar munnen vill hon att jag ska ligga ner...  det här är för mycket för en liten fralla hjärna...oj,oj,Oj!

Nu ligger jag på soffan och drömmer så sött... om köttbullar!

                                 Håkan=)

18 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Skall!

På kvällspromenaden i dag. Så träffade jag två pinscher tjejer. Vilken kör det brast ut. Jag måste ju säga att de skällde faktiskt högre än mig.... då menar jag HÖGT! Jag kom ju på en klar tredje plats, tog i rätt högt jag med. Funderar på att bilda en kör med tjejerna... eller varför inte ett rockband... Häftigt!!! Vi skulle rocka fett!!! På vägen hem träffade vi en bordercollie. Då gick jag bara förbi sa inte ett pip... fast å andra sidan gjorde inte den det heller... så då var det ju inget roligt... ingen ny medlem till vårat rockband, med andra ord=)


Här kommer jag!

 

Skäll och va´ glad,

HÅKAN=)

 

 

 

 

 

 

 

16 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
I min lilla värld av blommor!

I dag har matte och jag hjälpt mommo att  plantera om blommorna. Jag var så duktig sååå, sprang runt i jorden och bland blommorna och var till jätte stor hjälp... tycker jag, vet inte om matte håller med... fnrr, fnrr! Mopsarna Ebba och Lilleman hjälpte också till. Ebba bar i väg krukorna, så när matte skulle ha dem fick hon allt leta...hihi!!! Daggan var också med men hon tog det coolt i solen.

                           Jag inspekterar...

                     ... och sen "hjälper" jag till...

              Ebba hjälper också till.

                                     Lilleman vill också vara med.

                                     Daggan tar det coolt i solen.

     Jag tar också en pause från arbetet... vilar med goa Daggan.

          Trevlig helg, från trädgårdsmästaren Håkan=)

14 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Examen!

I går tog jag examen på min lilla "privat kurs". Jippi... med klart godkänt. Min lärare tyckte att jag var så duktig. vad gör man inte för lite... nej föresten mycket KÖTTBULLAR. Om två veckor ska jag börja på min Rallykurs. Fick ett litet smakprov på det igår och det var skoj, matte tycker att det kommer passa mig jätte bra. Så nu väntar jag med spänning och under tiden ligger jag i "hårdträning" ... inte mig emot... som jag sagt tidigare, - man får ju köttbullar... kan inte sägas för mycket... hihi! Har jag tur kanske jag träffar en snygg tjej på kursen också... Man kan ju alltid hoppas!!!

Hörs, HÅKAN:)

En av sakerna jag lärde mig på kursen var stå... visst är jag duktig.

12 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Kollat på tv!

I dag har jag haft mattes systers barn här. Amanda och Ellinor... Skoj! Vi har busat, lekt och tittat på tv. Jag hade fullt sjå att visa dem att jag minsann kan hoppa upp i soffan... hoppade upp och ner som en jo-jo... hehe=) Tills det blev något riktigt bra på tvn... eller vill säga när de slängde i en dvd film. Trolltider, då satt jag som ett ljus och tittade... det var ju så spännande.

 Nu är man rätt trött, har faktiskt redan lagt mig och slaggat. Godnatt, Pussar Håkan=)

10 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frallan Håkan                                             Skaffa en gratis hemsida