Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Halloween!

   

 

 

 

 

Buuuu på er! Har satt på mig min spökkostym och tänkte traska runt i grannskapet och tigga till mig lite gotter och vem vet kanske det blir lite bus med... fnrr, fnrr!

Bus eller godis/ HÅKAN=)

Kolla in länken... om ni vågar... BUuuu... Hjääälp                            

       Lilleman hänger också med!

31 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 1 kommentar
Höstrusk=(

Regn, regn... REGN! Usch och fy!!! Matte slutade tidigt idag och eftersom det var bläää väder ute hade vi en mysdag på soffan och låtsades att det var kanelbullensdag i dag också... mumsigt med bullar. Men jag fick dela med mig till Lilleman tydligen. Han som alltid hatat sötsaker har helt plötsligt blivit värsta bullmonstret... hmmm= mindre bulle till mig, typiskt! Man kan tydligen inte ligga på soffan hela dagen. Man måste visst ut FAST DET REGNAR! Jag gjorde i allafall det jag skulle snabbt och ville sen in igen. Men matte gick vidare och tyckte att vi måste röra oss lite mer... tycker hon ja! Så det var bara att stänga öronen och knata med. I regn blir man blöt så innan vi får komma in måste man bli torkad... ja, inte JAG då... utan Lilleman... Jag skuttar glatt in när matte säger stanna och tror att det minsan bara är Lilleman som behöver torkas. Jag kan göra det själv i soffan eller så... fnrr, fnrr! Hur som helst så hjälpte jag matte iallafall. Kolla in bilderna.

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN, PUSS HÅKAN=)

                               Jag hjälper gärna till=)

 

                                  ... Typiskt jag kom inte undan...

29 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 1 kommentar
Hos Mommo och Moffa=)

Har haft det sååå bra hos mommo och Moffa. Väckte dem tidigt runt sextiden och fick med mig alla fyrbenta plus tvåbenta ut i köket till frukosten. Sen har jag Lekt med Daggan... självklart! Men jag har också hjälpt Moffa med trädgårdsarbete. Vi har sopat och krattat löv. Jag hjälper till så att jag hänger i sopborsten och krattan... sen drar jag i dem och skäller... efter ett tag fick jag gå in och inte vara med längre... VA! Otackamt att de inte vill ha min hjälp! Magen har inte direkt gått tom heller. Där i ligger både bravoburgare, människomat och godis+glass... hade jag haft byxor skulle jag behöva knäppa upp knappen... fnrr, fnrr! När matte kom var det tydligen stora kloklippardagen. Jag förlorade som vanligt den tävlingen om att sitta mest still under klippningen.  Anna fick hålla i mig och Moffa höll en smaskig glass och god skinka framför nosen på mig och då gick det okej... annars sprattlar jag som en tok och blir hal som en ål... Jag är stark må ni tro.  Fast egentligen lurar jag dem bara... hade jag suttit still så hade jag inte fått så här mycket gotter... fnrr, fnrr!Här kommer dagens lista:

Duktigast på kloklippning!

1, Ebba (Lilleman losade första platsen idag... Ebba var strået duktigare)

2, Lilleman och Dagmar får en delad andra plats.

3, ... och jag då... sist igen... fast jag har avancerat upp ett steg... förra gången var jag fyra... fast det beror på att Dagmar och Lilleman delar på andra platsen.

TREVLIG HELG, HÅKAN

27 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 1 kommentar
Övernattning=)

Jag har packat väskan (med snuttekon och bravoburgare) och dragit till Mommo och Moffa. Ska sova där i natt eftersom matte ska jobba. Det är alltid skoj att vara hos dem och busa med Daggan & Ebba och bli lite extra bortskämd med gos och gotter=)

Så trevlig helg på er kompisar, Puss HÅKAN=)

         Så här skoj brukar Daggan och jag ha det=)

26 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 0 kommentar
Uppföljning av snuttekon!

Ni vill kanske höra hur det har gått med mina snutte bekymer. Jo, första natten när matte tog fram den nya snuttekon luktade jag på den fnös och gick och lade mig utan att snutta. Tänkte att man är ju en stor kille nu kanske lika bra att sluta. Andra natten blev jag sååå sugen... jag gick fram till sänggaveln där jag brukar hämta min gamla snutte... men, ingen snutteko var där=( Då tog matte fram den nya igen... Jag lukta på den och tänkte ... ja, ja jag ger den en chans... och faktiskt den var helt okej... jag snuttade och snuttade hur länge som helst... matte påstår att det kändes som halva natten... då hon hade svårt att somna när hon hörde mitt intensiva snuttande... Vadå... man måste ju ta igen för de dagar man missat ;) Så nu var det snutte problemet löst... tills den nya också blir gammal och går sönder... fnrr, fnrr!

Puss på er, Håkan=)              

25 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 1 kommentar
Snuttekatastrof!

BUUUuuuuNu har min snutteko gått sönder rejält! Ena örat är putsväck... vart har det tagit vägen... ingen aning... matte har letat i genom hela lägenheten och hon påstår att JAG Shocked har ätit upp det... ja, ja kan väl hända att det slank ner när jag snuttade som mest. WhistleNu har i allafall matte gömt undan snutten... hon påstår att jag bara kommer äta upp stoppningen också nu... vem? JAG Shocked. När den började gå sönder förut kilade ju matte i väg för att köpa en ny... på pricken lik... tyckte hon... men jag gillade den INTE och gör det fortfarande inteNot talking Matte försöker nu fjäska och locka med denna nya snuttekon... men jag vägrar Evil or Very Mad... sover hellre utan. Fast jag får se nu på kvällskvisten när snuttsuget sätter in så kanske... Ja, bara kanske jag provar den nya, då... vi får väl se.8

Godnatt, HÅKAN PDT_Love_07

23 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 3 kommentarer
Race och diskning!

I dag har jag racat med söta Frallan Doris.PDT_Love_04 Vi var i Rådsparken igen och rusade på rejält... tjohej! När Doris Lillmatte kom blev jag jätte glad och sprang fram till henne... för jag kom allt i håg att hon hade massa muffins att bjuda på förra gången... men där stod jag med lång näsaLiar... INGA muffins idag, VA!Shocked... ja, ja jag blev bjuden på annat godis... gott det med i och för sig. Det kom några andra också som var fralla sugna och gärna ville ha en fralla... och vem vill inte det Wink ... och jag tror nog att vi lyckades charma dem både Doris och jag.Wink

Annars så fick Lilleman och jag ta hand om disken idagDancing... och vi skötte våran uppgift väldigt bra... kolla in filmen!

Ha en mysig söndagskväll, pussar Håkan

21 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 0 kommentar
"Vad blir det för mat"

I går kväll låg jag i soffan och slaggade. Matte tittade på Tv4+ ett program som heter [Bild: Vad blir det för mat]Vinjetten till programet är precis slut, då en röst från tv:n ropar: "Vad blir det för mat". Jag rusar upp och kastar mig ut i köket... Hallå, vem sa "vill du ha mat". När matte inte kom med mig ut till köket fick jag väl gå tillbaka till soffan igen, då... suck. Jag lade mig till rätta och hade precis somnat in igen... då det tydligen är reklam pause... då ropar någon igen "Vad blir det för mat"... så jag gör samma sak igen... ut i köket och väntar på mat. Men... hallå så kan de väl inte luras... ropa om mat... och så får man inget... fyfabian vad taskigt! Matte tyckte att jag var så söt och hon tyckte lite synd om mig så jag fick faktiskt lite kvällsgotter. Tack och lov... Matte påstår dock att jag är något matfixerad... VA! JAG?

TREVLIG HELG/ PUSSAR HÅKAN

19 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 1 kommentar
Buskväll!

Så  här på kvällskvisten har jag gjort några härliga frallarace... hemma då alltså. Har sprungit som en liten tok hit och dit i lägenheten. Varvat med att jag har ålat mig runt hela soffan och torkat mig ordentligt. Fick nämligen smaskig blodpudding till middag=) ... och man måste ju torka munnen... Undra om det är järnet i blodpuddingen som har gjort mig helt crazy... hehe! ;) Gott var det i allafall och såååå skoj att dra ett par (blev nog lite fler än ett par) race!!!

Denna gång var inte matte framme med kameran. Så jag visar favorti i repris... och det gick väl ungefär till på samma sätt i dag... kanske att jag var lite snabbare... fnrr, fnrr!

Raca på glada vänner för det gör jag, Håkan kalla mig blixten=)

16 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 2 kommentarer
Helgen som var!

Jaha, då var helgen slut... hmmm, dax att sumera den! Målning, kalas, bus och mys... ja, det var väl det! Okej jag ska uttrycka mig lite mer. Målningen i vardagsrummet är nu klart... puh... var lite orolig där ett tag att det aldrig skulle bli som vanligt igen... som tur är så ordnade det till sig och nu är det sig likt... förutom den nya färgen på väggen, då ra. Hundkorg och soffa är på plats igen och det är ju det som räknas... pust! I går firade vi Moffa... hipp, hipp hurra! Gottis fick jag såklart... smarigt kött och glass i stora lass=) Ja, det blev en heldel bus hos Moffa också med alla gäster och Dagmar... såklart=) Nu ligger jag här och myser... känner mig rätt sömning... ska nog gå och slagga!

Godnatt, Håkan=)

          Full fart på kalas!

14 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 1 kommentar
Jag ska måla hela världen...

Vad händer nu då? I går fick matte och Anna en knäpp tror jag. De började flytta runt möbler i vardagsrummet och bar in några konstiga hinkar med färg i ... nu skulle det tydligen målas om.  Jag förstod ingenting... blev om jag ska vara ärlig rätt orolig. Som tur var så var Lilleman här också så jag kunde ligga tätt intill honom... det kändes tryggt. Det hela fortsatte även i dag och då fick även Lilleman en knäpp... han blev alldeles fåfängd och började göra manekyr... alltså han satt igång och målade en klo  (Matte och Anna förstår fortfarande inte hur han lyckats få en klo så fint målad?) ... oj,oj,oj! Inget för mig... försökte i ärlighetensnamn att sova mig igenom hela ståhejet.

Nu är de klara för idag... men har hört med mina stora öron att de tydligen ska fortsätta även i morgon... suck! Men efter det så blir det desto roligare. Då ska vi hem till Mommo och Moffa och fira hans 65 års dag och jag hoppas på super smaskig tårta!

Trevlig helg, Pussar Håkan

                                  Kolla in klon

12 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 0 kommentar
Present igen...

Man är allt bra bortskämd... alltså. Nu har jag fått ett nytt halsband igen Den här gången av Mommo. Hon är så snäll så... Hon tyckte bara att en sån cool fralla  som jag ändå är självklart skulle ha detta tuffa bling-bling halsband. Åh, visst kan man ju hålla med om att jag blev rätt cool.

Lilleman fick också en present nämlingen en döskalletröja... rätt cool den med faktiskt. Han älskar ju kläder... jag däremot tycker mest att de killar och sticks... brukar rulla runt i soffan och bli helt bananas. Fast när kylan tränger på vill jag självklart ha min kära fleecetröja på... för vem vill frysa... inte jag i allafall!

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 2 kommentarer
Skogenskonung!

Tänkte bara visa en film på hur glad jag är och hur ROLIGT det är i skogen=)

Obs! Lilleman är med på ett hörn också=)

Så titta och njut för en filmsnutt säger mer än tusen ord;)

 

 På bilden: Skogens konung=)

 

 

8 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 2 kommentarer
Mys=)

I dag har vi verkligen haft en slappar Söndag legat på soffan och myst... Det är härligt det Wink Jag intar min vanliga plats såklart... nämligen tätt in korvad i mattes knäveck... härligt. Matte beställde pizza som hon satt framför tv:n och åt och jag bokstavlingen satt i tallrikenWhistle... såg ju bara så gott ut och så gav jag matte min bästa valpblick och då  fick jag mig några smakbitar... jag vet allt hur man ska göra jag Cool

Självklart har vi varit ute på mysiga höstpromenader också. Träffade inte så många hundar... har alla mys söndag idag... eller? ShockedJag som var sugen på bus och rus... jaja, kanske träffar jag några på kvällspromenaden. Då brukar vi träffa ett gäng glada kamrater=)

Hoppas ni också har haft en mysig helg/ Håkan PDT_Love_25

7 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 0 kommentar
Hemma igen!

Nu har vi flyttat hem igen... äntligen är badrummet färdigtDancing. Fint blev det men matte vet inte om det är värt 600 kr mer i hyra varje månad. Nu är det lugnt ett tag. Efter jul ska de slita ut hela köket och renovera det och efter det blir det nya golv... fint ska det bli. Själv bryr jag mig inte så mycket... visst är det skönt att komma hem till MIN soffa, MIN säng... Ja, MIN lägenhet... fast jag gillade att bo kollektivt också... campa i vardagsrummet var toppen!

Äntligen fredag det firar vi så klart med mys och gotter. Trevlig helg,  pussar HåkanKiss of love

Vårat nya badrum

5 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 1 kommentar
Kanelbullensdag & Moffas födelsedag=)

Ni glömmer väl inte att det är kanelbullensdag idag. Det har inte jag gjort iallafall här mumsas det bullar för fullt. Värsta bullfesten! Vill även passa på att skicka ett gäng pussar till världens bästa Moffa PDT_Love_25 som fyller 65 år idag. Grattis  Hipp hipp hurra på din stora dag!

Nu har jag inte tid med er längre... nu ska jag mumsa vidare.Wink Många Franska bullpussar, Håkan

Uppdaterat 4/10 Nya bilder Hösten 2007

4 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 2 kommentarer
Skogen=)

I dag har jag, Anna och Lilleman varit på en härlig höstpromenad i skogen. Vi träffade massa hundar=)... STORA hundar... jag är inte den som är rädd av mig utan jag bjöd genast upp till lek... så skoj=) Sen träffade Lilleman en söt mops tjej... och då kände jag mig lite som femte hjulet... fnrr, fnrr! Det är så härligt att springa och nosa på allt i skogen... läsa tidningen och anonsera själv;)

 

 

 

Min "moster" Anna är så snäll hon. Jag har fått ett nytt scarfhalsband av henne. Med döskallar på... blev värsta coolingen med det! Tack så jätte mycket.*Puss*

 

 

 

Sen vill jag bara lägga till att jag också har världens bästa kompis Lilleman. Jag gillar honom så... vi sover tätt intill och delar gärna tallrik med varandra... bara jag får lite mer... hehe!

 

 

 

 

 

 

3 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 2 kommentarer
Hösten är här!

Nu är det höst på allvar. Har varit ute i höstvädret och lekt bland lövenVery Happy I dag har vi klarat oss från regnet. Förut tyckte  jag att regn var helt ok... men nu den senaste tiden har jag fått nog! Vill inte ens gå ut då... bläää!18 Men är der så konstigt när man har öron som jag... det liksom regnar in i dem...*Grymt*... Men, jag har kommit på ett jätte bra knep att slippa det. Jag liksom stänger till öronen... som en liten strut... smart va! Undra om de andra frallorna också kan det? 8

Passa på att vara ute när höst solen kikar fram och njut, pussar Håkan

1 Oktober 2007  | Länk | Håkan 7 | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frallan Håkan                                             Skaffa en gratis hemsida