Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Valborg!

I dag har jag firat valborg hemma hos Anna och Lilleman. Mommo, Moffa, Dagmar och Ebba var också på plats... tjo hej! Jag har ätit så mycket gott... bla kalvsylta, korv, tårta... nu är man bra mätt... inte riktigt kanske en och annan go bit skulle jag nog få ner. Men nu har matte satt stopp... typiskt! Det är så skoj hemma hos Lilleman han har så många tuggben. Dagmar hjälper mig och plockar fram dem ur backen. Sen får jag tugga... får och får... jag tar dem i allafall och vem kan säga nej till lilla söta mig... hihi! På kvällen tog vi en sväng med bilen och såg en brasa... inget för mig... jag var helt slut vid det laget. Sov som en stock, efter allt bus och all god mat!

God natt, HÅKAN

                 Kolla, jag kan ta två ben åt gången...

                                    Ebba festar till.

                  ... Jag håller mig till tårta jag.

                               Dagmar tar det coolt!

                Lilleman har tröttnat på allt festande.

                               Den berömda majbrasan!

30 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
FRALLATRÄFF!!!

Ligger här hemma helt slut nu... Har varit i Hagaparken och rusat med sådär en ca 20 frallor. Jag tar verkligen det där med RUS på allvar... jag rusar och rusar och vill leka med alla frallor. Tillslut fick matte koppla mig då hon tyckte att jag lekt nog... tyckte hon ja... fnrr, fnrr! Lika skoj är det att busa med alla mattar och hussar... hoppas på att de har lite godis över. Det var perfekt frallaväder. Sol lite moln och lite blåst! Självklart så hade matte med sig kameran, kolla här!

                                    Söta Alice och jag.

                          Ett gäng frallor och jag såklart!

                           Lite pinnlek han vi med...

                                Rus... nu drar vi!

   Kolla vilken stor pinne vi hittade, plats för 3 frallor.

Jag leker med Siri, min Noggpolare Ozzys syster.

             Pinsamt, jag vet... ner brottad av en tjej!

Nu har jag rusat färdigt, för den här gången. Vi ses nästa gång.

                                            HÅKAN!

28 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Sakletare!

Har precis kommit in från en härlig promenad, då vi stannade till och satt oss på en bänk och delade på en glass... det är vår det!!! Solen skiner och det blåser lite, alldeles lagom frallaväder. Det finns så mycket skoj att jaga när det blåser. Jag är en riktig sakletare. Idag fångade jag två glasspapper, ett juicepaket, en godispåse (tyvärr tom... fnrr, fnrr) och massa små pappers bitar som for omkring... fullt sjå att fånga alla... puh! Det är inte klokt vad folk slänger skräp efter sig... tur att jag är där och tar hand om det...  fnrr, fnrr!

Har fått en ny tröja också från Esther K! Jätte snygg med en snygg fralla tjej på. Så här snygg blev jag i den. Skönt att ta på sig efter ett dopp i havet i sommar =)

Trevlig helg! Vi ses väl på frallaruset i morgon=) HÅKAN

27 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Rallylydnad!

I går var jag på min första Rallykurs. När jag kom dit och såg massa valpar blev jag jätte glad... jippi! Vi ska leka=) Men jag han bara hälsa  på dem så gick de plötsligt i väg till sin kurs och kvar stod jag med de stora grabbarna... hur snopen blev inte jag... trodde jag skulle kursa med de söta valparna... men det var förr det... nu är man tydligen stor... och "allvaret" börjar fnrr, fnrr! Fast när vi väl började med kursen så var det inte så tokigt... för jag fick ju de berömda goda köttbullarna! Matte tyckte att jag var jätte duktig. Det var mest hon som hade lite problem att hålla koll på alla skyltar. Höger och vänster, hit och dit. Matte blev lite snurrig, men till slut fick hon koll på det och då var det riktigt roligt. Den bästsa lydnad hon gått på. Kolla länken om Rallylydnad om ni vill:

Rallylydnad

25 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Present!

Nu har vi firat Lilleman=) Så skoj!!!

Av mig fick han en liten mjukis gris. Men jag ångrade mig. Så fort han tagit paketet ville jag ha det tillbaka. Så jag bestämde mig för att hjälpa honom att öppna. Sen när jag fick se vad det var i det, ville jag inte lämna i från mig den en sekund... Den var ju så fin! Snäll som han är Lilleman så fick jag låna den. Jag lekte med den hela kvällen... Folk som säger "att det är lika roligt att ge som att få", har helt fel!!!! Det bästa är att FÅ och får man inte så måste man ta för sig. Hoppas Lilleman får fler presenter... som jag kan låna = ta! ( Matte vill bara lägga till att Lilleman fick presenter hemma hos sig också, som Håkan inte "satt klorna i").

                                     HÅKAN=)

 Lilleman med sin present... han öppnar ju aldrig, så jag får ta över. 

 

23 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
HIPP HIPP HURRA!

                                  I dag firar vi

     Lilleman 5 år

              Grattis!

    Världens bästa och snällaste kompis!

                    Ha en skojig födelsedag

            Pussar i massor från Håkan & Jenny

 

 

 

 

 

22 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Bilköp!

I dag blev jag lämnad hos mommo och doggarna Daggan och Ebba. Medans matte åkte med Moffa och Anna och tittade på bil. Matte vill ha en nyare och större bil, en combi. Så hon får in min bur längst bak, så den slipper stå i baksätet som den gör nu. Jag tycker att hon kan köpa en mindre... med bara två säten och öppet tak... så matte och jag kan sitta brevid varandra och glassa! Jag hörde nämligen att matte sa att hon sett en sådan. Hemma hos Daggan var det skoj som alltid... Mommo skvallra och sa att jag "trackat" Daggan hela tiden med lek. Det blev visst lite för mycket för henne... om man nu kan leka för mycket... det tror inte jag. På vägen hem stannade vi till vid Mc donalds. Lilleman och jag fick dela på en naturell hamburgare... lite snålt tycker jag, annars brukar jag få en hel själv... fnrr, fnrr! Lilleman är så glubbsk så han tar som en piraya... det gäller att akta fingrarna... inte som jag, jag tar så fint, så!

Ha en fortsatt trevlig helg! HÅKAN BRÅKAN

Så här vill jag åka bil... vem vill sitta i bur... fnrr, fnrr

21 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Fredag!

Härligt äntligen Fredagkväll. Jag har haft några riktigt skojiga frallarace i soffan. Nu ligger jag mest  och slappar. Väntar på att matte ska duka fram lite fredagsmys gotti.

Ha en mysig kväll, för det tänker jag ha=) Pussar HÅKAN

20 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Städa!

I dag har jag hjälp matte att städa. Jag är så duktig sååå. Matte var inte lika road... när jag skäller och anfaller dammsugaren... Vadå, jag vill ju bara hjälpa till och man vet ju aldrig dammsugemonstret kanske går till attack... när man minst anar det. Efter dammsuge jagningen var det dags att jaga moppen... lika skoj det! Den kan man ju liksom åka snålskjuts på... tjo hej! Håkan=)

Kolla in länken nedan, när jag städar:


http://www.youtube.com/watch?v=-amo2cljZ1A


19 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Träning!

I dag har matte dragit ut mig på lydnadsträning. Vi har tränat sitt/sitt kvar. Ligg/ligg kvar och gå fot. Gå fot klarar jag gallant, går som en bruksschäfer vid mattes sida och tittar på henne. Nu har jag äntligen lärt mig ligg/ligg kvar. Med flera köttbullar som muta... men, jag är förvirrad... lägger mig även när matte säger sitt... jag tror att så fort hon öppnar munnen vill hon att jag ska ligga ner...  det här är för mycket för en liten fralla hjärna...oj,oj,Oj!

Nu ligger jag på soffan och drömmer så sött... om köttbullar!

                                 Håkan=)

18 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Skall!

På kvällspromenaden i dag. Så träffade jag två pinscher tjejer. Vilken kör det brast ut. Jag måste ju säga att de skällde faktiskt högre än mig.... då menar jag HÖGT! Jag kom ju på en klar tredje plats, tog i rätt högt jag med. Funderar på att bilda en kör med tjejerna... eller varför inte ett rockband... Häftigt!!! Vi skulle rocka fett!!! På vägen hem träffade vi en bordercollie. Då gick jag bara förbi sa inte ett pip... fast å andra sidan gjorde inte den det heller... så då var det ju inget roligt... ingen ny medlem till vårat rockband, med andra ord=)


Här kommer jag!

 

Skäll och va´ glad,

HÅKAN=)

 

 

 

 

 

 

 

16 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
I min lilla värld av blommor!

I dag har matte och jag hjälpt mommo att  plantera om blommorna. Jag var så duktig sååå, sprang runt i jorden och bland blommorna och var till jätte stor hjälp... tycker jag, vet inte om matte håller med... fnrr, fnrr! Mopsarna Ebba och Lilleman hjälpte också till. Ebba bar i väg krukorna, så när matte skulle ha dem fick hon allt leta...hihi!!! Daggan var också med men hon tog det coolt i solen.

                           Jag inspekterar...

                     ... och sen "hjälper" jag till...

              Ebba hjälper också till.

                                     Lilleman vill också vara med.

                                     Daggan tar det coolt i solen.

     Jag tar också en pause från arbetet... vilar med goa Daggan.

          Trevlig helg, från trädgårdsmästaren Håkan=)

14 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Examen!

I går tog jag examen på min lilla "privat kurs". Jippi... med klart godkänt. Min lärare tyckte att jag var så duktig. vad gör man inte för lite... nej föresten mycket KÖTTBULLAR. Om två veckor ska jag börja på min Rallykurs. Fick ett litet smakprov på det igår och det var skoj, matte tycker att det kommer passa mig jätte bra. Så nu väntar jag med spänning och under tiden ligger jag i "hårdträning" ... inte mig emot... som jag sagt tidigare, - man får ju köttbullar... kan inte sägas för mycket... hihi! Har jag tur kanske jag träffar en snygg tjej på kursen också... Man kan ju alltid hoppas!!!

Hörs, HÅKAN:)

En av sakerna jag lärde mig på kursen var stå... visst är jag duktig.

12 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Kollat på tv!

I dag har jag haft mattes systers barn här. Amanda och Ellinor... Skoj! Vi har busat, lekt och tittat på tv. Jag hade fullt sjå att visa dem att jag minsann kan hoppa upp i soffan... hoppade upp och ner som en jo-jo... hehe=) Tills det blev något riktigt bra på tvn... eller vill säga när de slängde i en dvd film. Trolltider, då satt jag som ett ljus och tittade... det var ju så spännande.

 Nu är man rätt trött, har faktiskt redan lagt mig och slaggat. Godnatt, Pussar Håkan=)

10 April 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Påsk!

Det där med påsk var ju inte så tokigt... toppen helt enkelt! Har varit hemma hos Mommo & Moffa och fått såååå mycket gott... mums! Köttbullar i massor!!! Moffa kan man lita på,  av honom får man alltid massa gott. I dag har vi varit på Dalarö och fixat båten. De tvåbenta alltså... inte jag... jag fördröjde tiden med att sitta och slappa i solen. Tog en tur på bryggan och spanade ut över havet. Något bad blev det inte... alldeles för kallt i vattnet för min smak... hallå, isen har ju just släppt...typ!

Lite bilder på vad jag gjort i påsk!

                Lattjat med Daggan... såklart!

                       ...Visst ser vi farliga ut...

       

    Hon är ju sååå söt, Daggan - Give me five!


                       På Dalarö, kollar in havet!

                   

                                Bilfärden hem igen.


       Ha en fortsatt trevlig påsk, HÅKAN=)

8 April 2007  | Länk | Håkan 4 | 0 kommentar
Glad påsk!

  GLAD PÅSK!

Alla noggpolare och alla som besöker min sida. Hoppas ni får mycket gott att äta i påsk. Har hört att om man har tur kan man få köttbullar... inte dumt det!

             PUSS PÅ ER, HÅKAN

6 April 2007  | Länk | Håkan 4 | 2 kommentarer
skärtorsdag!

I dag har ni väl varit påskkärringar och fått massa gott!? Lilleman och jag fick en bra fångst... hihi! Fast ska jag vara ärlig så var det där med scarf på huvudet ingen hitt... det killa och sticks... och vart tog mina ståtliga öron vägen... fnrr, fnrr. Nåja, matte fick vara snabb med kameran och lyckades plåta några bilder på mig och Lilleman.

Kolla in dom här!

 Ta det lugnt på Blåkulla, hasta kvasta Håkan

 

5 April 2007  | Länk | Håkan 4 | 1 kommentar
Snart påsk!

Påsken börjar närma sig. Har hört att man får massa god mat att äta och godis. Låter ju toppen. Hoppas påskharen kommer med ett stort påskägg fullt med köttbullar till mig... mums! Annars fundrera jag på att ta på mig en scarf  i morgon,  ta med mig Lilleman runt i grannskapet och gå och ringa dörr. Man ska tydligen göra det i morgon... Hoppas på köttbullar även då eller något annat gott... hehe!

                                HÅKAN

 Easter Bunny Easter Bunny Easter Bunny Easter Bunny Easter Bunny Easter Bunny 

 

 

4 April 2007  | Länk | Håkan 4 | 1 kommentar
Hundkurs!

I dag har jag varit på hundkurs. Min privata kurs... nej, jag är ingen problem hund... fnrr, fnrr... utan det är en tjej som utbildar sig till hundinstruktör som håller i den. Det skulle egentligen vara fler hundar med, men de hoppade av. Så jag får en egen privat tränare... ganska lyxigt faktiskt. Idag var jag om jag får säga det själv riktigt duktig! Nästa vecka är sista gången. Sen ska jag börja på "Rallylydnad" på min gamla vanliga skola. Det är olika stationer, där man tränar en blandning av lydnad, agility och freestyle. Skoj att prova, tyckte matte och jag hänger självklart på.... för man får ju köttbullar... love it!

                              Jag sitter fint!

Ha det gott, Håkan= Köttbullekungen

2 April 2007  | Länk | Håkan 4 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frallan Håkan                                             Skaffa en gratis hemsida