Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Mopsträff!

I dag har jag varit i Bandhagen och lekt med ett coolt gäng mopsar från mopsmaffian. Matte jobbade så jag var där med Anna och Lilleman. Jag lekte mest med lilla mopsen Sune. Han var en rolig prick. Efter en heldel lek gick vi på cafe. De tvåbenta fikade ( tur för mig så fick jag en hamburgare från Mc donalds innan=) och vi mopsar och jag (som lekte mops i dag) fortsatte leken inne. Då lekte jag med mopsen Ringo. Skoj det med=) Sen hade jag en kärleks beundrare, nämligen Baltazar. Han var efter mig hela tiden... sorry grabben, men jag gillar snygga pinglor. Fast du var väldigt söt du också grabben=)

                    Sune och jag... bus!

Nu är man bra trött och jag sover så sött,  Godnatt Håkan

31 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Allsång!

Jag har precis kommit hem från Allsången i Huddinge. Har sett Lotta Engberg, Emilia och Molly. Rockade fett! Fast ska jag vara helt ärlig så hade jag fullt sjå med att hålla ordning på alla hundar som var där. Jo, det är klart jag sjöng också. Varje gång jag såg en hund... högt och tydligt! Så det hördes över hela stället. Matte tyckte dock att det var lite pinsamt... Vadå, är det allsång så är det. Då ska man väl sjunga... fnrr, fnrr! Jag blev iallafall inte "ut skrattad" som Lilleman. Lotta pekade på honom och skrattade... Hihi! 

 

    Sjung och var glad, HÅKAN =)

30 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
HALLOJ!

I dag har jag varit med Anna och Lilleman. Vi var ute på en härlig långpromenad. När vi kom hem igen skulle Anna gå och jobba. -Jag hänger med, tänkte jag och vände vid dörren och sprang ner för trapporna igen. Ända ner till porten. Dörren var tyvärr stängd och efter kom Anna springande. Hon bar upp mig och lyfte mig upp igen och in i lägenheten. Sen sa hon: - Hejdå och gick. Där stod jag kvar med långnäsa (hur en fralla nu kan få det). Jag gillar inte att vara ensam hemma. (Tur för mig så behöver jag inte vara det så ofta). Även om jag inte var helt ensam. Jag hade ju farbror Lilleman här. Efter en liten stund kom matte hem från sitt jobb och jag hälsade henne välkommen som jag brukar. När hon sätter in nyckeln i nyckelhålet kraffsar jag på dörren och skäller glatt=) Sen när matte har kommit in hoppar jag som en jo-jo och avslutar med ett litet naffs i mattes bak... hihi!

I morgon ska jag gå ner till Huddinge centrum och sjunga Allsång med Lotta Engberg. Då ska jag sjunga "fyra köttbullar och en bravoburgare"... hihi!

HÅKAN

29 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
FRALLATRÄFF!

Efter mopsruset var det dags för frallarus... tjo hej! Skoj som vanligt. Det var (om matte räknade rätt) 13 frallor som träffades denna vackra dag. Fullt med folk i Hagaparken. Matte fick knappt parkering och folk hade picknick överallt. Lilleman var med som ensam mops bland alla frallor.

Här kommer några bilder!

Trevlig helg, HÅKAN! 

  Jag busar med Eros, var hans lekfarbror.

            Söta Eros 3 mån.

                     Frallor som busar!

    Lilleman ensam mops bland alla frallor!

Jag är nerbrottad av en liten valp... pinsamt!

       Man blir törstig av allt bus.

                                     Söt!

26 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Mopsrus!

I går var jag på mopsrus med mopsmaffian i Hagaparken. Jag säger bara sååååå kul. Massa mopsar att leka med... tjo hej! Jag sprang, sprang och SPRANG!!! Det var mopsar överallt... blev nästan lite snurrig, ensam fralla som jag var. Hoppa upp i alla mattar och hussars knä är inte så tokigt det heller. Först racade vi på fältet. Sen tog vi en härlig promenad i skogen och då var det jag som tog täten och visade vägen. Skulle självklart gå först av alla.

I morgon är det ännu mera rus. Då ska jag rusa med frallorna. Man har allt fullt upp... puh! Hoppas det blir lika skoj!

Trevlig helg, HÅKAN=Kohund ( som en pojke i Hagaparken kallade mig)

Här kommer bilder. Det var inte lätt att ta kort, för vi är ju så snabba =)

              ... som sagt vi är snabba... som blixten!                    

                        Ett gäng mopsar och jag!

 

                                        Flera mopsar!!!

Doris och jag... vi hade jätte skoj tillsammans= Kärlek!

                                         ... mera lek!                                

       

          

                        Oliver, Wilma och klara!      

Lilleman och jag visar rumporna... och en annan svart mops.

         Jag visar vägen!

                               Tack för mig!                                                         

25 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 6 kommentarer
Examen!

I går tog jag min examen på Rallykursen. Det klarade jag bra och fick klart godkänt. Hipp, hipp hurra! Snacka om att man är mallig nu... hihi! Jag fick diplom också. Snyggt. Det vill jag ha inramat och hängande ovanför min korg, tack! Fnrr, fnrr!

HÅKAN- rallykungen =)

               Kolla in diplomet!

23 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Blodpudding!

Ville bara göra ett litet inlägg och berätta att jag har fått det godaste man kan tänka sig idag. Nämligen BLODPUDDING! Köttbullar i all ära. Men, det här var ju bara helt fantastiskt. Det tog inte många sekunder att äta upp ett par skivor... glupsk!

Nu ligger jag här rund om magen och smälter maten. Drömmer om blodpudding. Hoppas matte har mer i kylen, som jag kan få i morgon=)

Ha det GOTT, Blodpudding kungen Håkan!

Blodpudding med morots- och lingonsallad

Fast jag fick inga lingon... fnrr, fnrr!

21 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Bad!

I dag har det varit toppen väder, rena sommaren. Vi har varit ute och busat nästan hela dagen. Lekt med Lilleman och jagat blåsande löv... de är skoj det! När vi sen kom in förstörde matte det roliga med att komma på den dumma iden att jag skulle bada=( Hon tyckte visst att jag var smutsig... Håller inte med, det är bara så att jag har fel färg... för mycket vitt. Lilleman däremot han har det bra han, som är helt kolsvart... syns ingenting på honom...orättvist! Efter badet fick jag superkrafter. Sprang runt i lägenheten i högsta hastighet. Matte efter med handuken och försökte få fatt mig så hon kunde torka mig. Inte det lättaste ska ni veta ... jag är sååå SNABB! Jag springer mig hellre torr=)

Ha en trevlig Fredagkväll/ Håkan- den renaste frallan i stan!

            Först ville jag bara fly... sen var det bara att gilla läget...

               Jag kan torka mig själv.

18 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Utställning!

I dag har jag och Lilleman ( våra mattar också, förstås) varit på Gubbängsfältet och tittat på hundutställning. skoj att se så många hundar, ville hälsa och busa med alla... men det fick man tydligen inte... fnrr, fnrr. Som tur var så träffade vi Ringo, Penny och Melker från Mopsmaffian. Ett härligt gäng som jag fick leka med. Lika skoj var det att busa med deras mattar och tigga hamburgare... mums! Träffade även min lärare som tävlade lydnad med sin hund. Vem vet någon gång kanske jag tävlar där... hmmm, eller kanske inte...  det lär ju dröja iallafall.  Är fortfarande  lite förvirrad på alla kommandon. Men, det skulle ju vara kul att komma in som fralla på plan bland alla rottweiler och schäfrar... hihi!

Ha det bra, HÅKAN

Jag har "lånat" Lillemans Mopsmaffia scarf ... jag är en liten smyg maffia=)

17 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Rallylydnad!

Rallykurs igår... gick väl så där, tycker matte. Hon tycker att jag var lite okoncentrerad... vadå? Jag förstår ingenting... Den här gången var vi på gräsplan (brukar vara på grus annars) wow, vad mycket gott  det fanns att lukta på där. Jag gick som en dammsugare, med nosen i backen. Valparna hade sin kurs en liten bit ifrån oss och vi såg allt som de gjorde. Så nu vill jag "uffa" att jag minsann vill byta kurs!!! De fick leka med leksaker, springa lösa och busa... snacka om rolig kurs. Jag och mina klasskompisar bara stod och glodde på dem, tappade nästan hakan... såååå orättvist. Vi ska minsann gå till olika skyltar som det står massa saker på som vi ska göra... tyska svängen... keh? jag är FRANSK... Sen skulle man ligga kvar medans matte gick runt mig... vem vill ligga kvar då. Jag går efter matte, det är ju hon som har köttbullarna! När vi sen skulle visa för läraren vad vi lärt oss skärpte jag till mig och skötte mig helt okej, tyckte matte... man är väl brukshund... skärper sig när det gäller.

Ha det gott, HÅKAN

Det blev en heldel bus och lek i dag. Tennisboll är det som gäller nu... lite svår att fånga... man får verkligen jaga den. Men, kolla jag fick tag på den tillslut=)

16 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Kloklippning!

I dag har jag klippt klorna. Inget jag uppskattar=( Jag hörde allt att matte var i skåpet och hämtade tången... hon försökte smyga... men jag hör allt. Jag sprang och gömde mig. Men tyvärr så hittade hon mig och då fick matte jaga mig igenom hela lägenheten. Wow, vilken skojig lek!!! När matte tillslut fick tag på mig, var jag hal som en ål när hon försökte klippa mina klor. Efter en stund gav jag mig. Klorna på de tre sista tassarna kunde klippas lugnt och fint. Det är ju inte så farligt egentligen... ville bara visa att jag inte ville klippa dom just nu... helst aldrig... fnrr, fnrr! Efter kloklippningen gjorde jag några rejäla glädjerace. Upp i soffan, ner igen... ut i köket... snygg sväng... in i vardagsrummet osv om och om igen... tjo hej!

Nu är jag trött. Ligger och slaggar i soffan. Godnatt Håkan

Klotång Extra Stark

14 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Hej, hej!

Nu har jag designat om min sida lite... snyggt va!

Eurovision song contest var ju ingen hitt igår. Varken Sverige eller Frankrike vann... fnrr, fnrr! Fast egentligen så bryr jag mig inte så värst mycket... får nog erkänna att jag sov mig igenom det mesta. Sitta uppe hela kvällen och titta på Tv inget för mig.

I dag har jag haft en mys söndag.... härligt!

Ha det gott, HÅKAN

13 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Eurovision song contest

Nu ligger jag hemma och laddar. Ikväll håller vi tassarna för Sverige i Eurovision song contest och The Ark! Heja, heja!!! Eller jag kanske ska heja på Frankrike?... fralla som man är... fnrr, fnrr!

Hoppas i allafall på mycket gott till kvällen. Har hört att man får massa gott då. Chips hör visst till... fast det är tydligen inget för oss fyrbenta... fattar nada? Så den skålen kommer säkert de tvåbenta behålla för sig själva... typiskt. Men jag har fått nys på att matte har lite glass i frysen... har jag tur kanske man får sig en smakbit=)

Heja, Heja! 

HÅKAN - I´m not the worrying kind

SverigeFrankrike

                              SVERIGE vs FRANKRIKE

12 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Åsnor och gottis!

I dag har jag varit på promenad till Rådsparken och hälsat på åsnorna. Väldigt konstiga "hundar" det där... och väldigt stora... tur att de stod bakom staket. Men, för säkerhetskull så tyckte jag att det var nog bäst att inte skälla på dem... man vet ju aldrig... fnrr, fnrr! Sen har jag ätit en heldel gottis idag också. Kyckling och mozzarellaost vid middagslagningen... det gäller att hålla sig framme. Sen blev det ännu mera gott nu på kvällskvisten. Sockerkringla och melon... mums, för båda. Måste erkänna att jag dregglade "lite", klart förståligt tycker jag när det bjuds på så mycket gott! Annars har jag tittat på "hundkoll" med stort intresse. Satt som klistrad framför rutan och tittade på när polishundarna jobbade... wow, polishund ska jag också bli när jag blir stor... Häftigt!!!

Ha en trevlig fredagskväll! HÅKAN

11 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Rallylydnad!

I går var jag på rallykursen igen. Tredje gången. Om jag får säga det själv så börjar jag bli riktigt duktig. Det är klart att man blandar ihop ett och annat ibland... fast jag tror att det beror på att matte pratar väldigt otydligt... för när hon säger sitt, låter det precis som att hon säger ligg... fnrr, fnrr! Matte blir snurrigare och snurrigare ju mer skyltar hon ska hålla koll på... det är tur att jag hjälper till. I min "klass" är vi fyra hundar. Ingen stor klass direkt. Matte tycker att det är bra, då man kan få mycket hjälp. Jag hade nog tyckt att några fler kunde vi allt vara... iallafall några brudar...det är nämligen bara grabbar nu. Dessutom så är jag minst... de andra hundarna som är blandrasen Tim, spetsen Joppe och  shar-pein Sumo är väl sådär tre gånger större än jag. Fast jag känner mig inte speciellt liten... jag tror att jag är minst lika stor.

                         HÅKAN

Rallylydnad

9 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Tagit det lugnt!

I dag har jag tagit det rätt lugnt faktiskt. Blev lämnad hos Anna och Lilleman i morse när matte gick till jobbet. Där tog vi en lång härlig sovmorgon... jag hade gärna kunnat sovit lite till. Så när de andra gick upp så intog jag soffan istället och hittade en liten söt gosegiraff som satt på ryggstödet. Den plockade jag ner och "lånade" en stund, den var väldigt snuttvänlig=). På promenaden träffade jag en gammal farbror som jag fick lite godis av... mums! Man är ju lite av en kändis här i hemtrakterna. Många vet vem jag är och säger "Hej Håkan" medans matte knappt känner igen dem... vadå, ra... det är ju mina polare... fnrr, fnrr! Ändå så har det lugnat ner sig lite nu. När jag var valp kunde jag knappt gå utanför dörren så ville alla klappa och gulla. Det är ju inte riktigt så längre, lite stött blir man... för jag är väl lika söt nu!

Ha det gott, HÅKAN

7 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 1 kommentar
Fredag, mys & skoj!

Idag ska jag sova över hos Mommo och Moffa när Matte jobbar. Inte mig emot. Som ni säkert vet vid det här laget så är det ju bara sååååå skoj att vara där. Lek med polarna Basseten Dagmar och Mopsen Ebba kommer det självklart att bli =). Jag packade min väska med det allra viktigaste mina bravoburgare och min snuttefilt. Det är ungefär det jag behöver... det viktigaste i allafall. Det blir nog en heldel fredagsmys också. Om jag känner Moffa rätt så har han nog köpt någon smaskig korv till mig... Han kan man verkligen lita på. En toppen Moffa!

Trevlig helg! Pussar Håkan

        Min Moffa och Ebba!

4 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar
Hej Hopp!

Då har man firat valborg... måste erkänna att man är lite seg. Förra valborg var jag liten puppy och var på väg till mitt nya hem med min matte... oj, vad tiden går. Nu är man en stor kille.

Har lite bråttom.  Nu ska jag kila iväg på min rallylydnadskurs.

Vi hörs, HÅKAN

 

Bilder från förra valborg: Jag och min syster Moa tar en rastnings pause på väg hem. Moa åkte vidare till Skåne sen.

                                                      Äntligen hemma!                                 

1 Maj 2007  | Länk | Håkan 5 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frallan Håkan                                             Skaffa en gratis hemsida